League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyknockers
Keddenként változnak az ingyenes hõsök. Amikor kijön egy új champ, akkor rá 2 hétre ingyenesen játszhatóvá válik.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

JethroHUN
Amik most free karakterek azok azok is maradnak, vagy csak idõszakos? Mert ugyan úgy benne vannak az storeban és áruk is van.
Ez a Hecarim elég jó kari. De vki volt egy Master Yi-vel, eléggé aprított.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SzirmosSzisza
Elpakolták õket rendesen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Scarra vs Dyrus miden <#nevetes1> Érdekes... 😄

iLove oHs.

Különc
Scarra On, maki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Hotshotot én nem.
Doublelift zseniálisan tudja ignorálni az early baszogatásokat, aztán hirtelen bumm, amikor kell.
M5 <#levele>

Nézzünk inkább Dunkey-t : D

Kumiho #2179

Különc
LoL M5 rage, kezdõdik

Szerk: hm, azt hittem ragequit

Hát Vaynevel elég brutálisan farmol 😮 own3D.tv játszott azt hiszem olyan kora délutáni órákba. Én hotshotgg hiányolom... Kibújhatna már Beca seggélbõl 😄

iLove oHs.

SzirmosSzisza
Igazából CLG-t mostanában nem látni, lehet koreai idõzóna miatt :/

De Chausterrel egész nap duoznak

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Szerintem végignéztem az összes felvett Vayne játékát, amikor még anno megvettem a karit. <#miaz><#worship>
Hol streamel? Már amikor..

Kumiho #2179

JethroHUN
Jó kis játék. Ez a Crystal arrow elég brutal játékosok ellen.
Lv3 lett azt írta kaptam 400 RP-t de mégis 0 van.
Amúgy tutorialban voltak questek goldért, élesben miért nincsek?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

böröczk
Ki mondta, hogy UP, vagy hol volt ez?
Szerintem abszolút nem az, az másik dolog, hogy minden feledik champion countereli.
De egy jó Katarina kivárja az idejét. <#eplus2>

Kumiho #2179

Szerintem is remek carry a szotyiszemû Doublelift 😄 Számomra majdnem a legjobb... Ma is streamelt igaz rövid ideig .

iLove oHs.

böröczk
Õ is rájött, hogy nem csinál valamit jól, teljesen visszavett a flémbõl. Legalábbis én mostanában nézem, mert owned-on kb jobb híján csak õ megy csúcsidõn kívül (is).
Egyébként néznék valami jó kis support játékost is, ezeket már eléggé unom.
Amúgy csak szerintem rohadt jó carry az a szotyiszemû Doublelift? Õ még létezik egyáltalán? : D

Kumiho #2179

Különc
Azt furcsállom, hogy Crumbzz-ot alig nézik, pedig solo ranked elsõ és harmadik helye az övé 8) Mondjuk õ nem beszél sokat, ha igen, azt is egy hangtónussal teszi, elég érdekes ember

ronihun
tévedtem 2705 elonál jár, a katarina match csak custom volt <#wow1>

...

Különc
Érdekes, aAa ellen nem szórakoznak Tryndamere middel és egyéb "viable" lanekkel

Fpocok
Ahha.
Sejtettem, hogy egy skin, de azt hittem, hogy morde. Még nem láttam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
Ketten is írták, hogy szeretik õt nézni 😊

Különc
Jarvan 4(aAa SoáZ) vagy Nautilus-ra(hide) gondolsz azt hiszem

jazzy
Látom különc írta, nincs több kérdés, nem tudok olvasni.
jazzy
És ez hogy jött ide.. vagy.. talán késõ van..
ronihun
m5öt meg az aaa picsázza el eléggé éppen 😄

...

Fpocok
Ki az a fickó az óriási fegyverrel?

SzirmosSzisza
Elõbb Regiéket is elpicsázta egy <#idiota>

ronihun
egyébként múltkor volt hogy katarina up, ahhoz képest pl scarra meglepõen sokat játszik vele, meg most pl látom F lord is vele nyomja

...

Különc
Ám sokan amikor nézik a streameket vehetnének egy pillantást a wardokra és azok elhelyezési helyeire, sajnos nem mindig wardol magának a mid, de még a top sem

SzirmosSzisza
"I am Wingsofdeathx, 2.3k+ Top Lane Streamer! AMA " :o

jazzy
Ennyire szerelmesek? Egyáltalán ki az akit linkeltél?
Különc
Nem vagyok belé szerelmes, de aki jól keni azt jó nézni, mikor beírja akkor czdanot is mindig nézem <#nevetes1>

ronihun
reginaldot én se bírom, egyébként f lord 2695-ön van éppen westen és tegnap láttam mikor snoopeh ellen ment és elérte ezt az elot, hát akkora troll volt snoopeh csapatába hogy hihetetlen, mondta is hogy nem tudja elképzelni hogy lehet ilyen szerencsés solo q-ba...

Az a kev1n borzasztó egyébként, láttam pl dyrus ellen menni vagy wickd ellen, simán elverték, amikor meg velük volt egy csapatba ott szidták, hogy miket csinál, szóval a rossz játékos úgy néz ki náluk máshol kezdõdik.

...

SzirmosSzisza
Ha ennyire szerelmesek vagytok bele AMA (ask me anything) :3

Amúgy Wicked ide Wicked oda azt a kev1n srácot nem tudom honnan lõtték, de nem nagyon láttam még olyat, elveszti a lanejét 😄

ronihun
na igen, én is néztem múltkor, amikor dyrus kilépett epikbõl és beszélték, hogy csatlakozik-e vagy sem, ha jól tudom végül megtette, egyébként õ tényleg nagyon sokat magyaráz közben(meglepõen sokat), és elég nyugodt is ahogy láttam.

...

jazzy
Nem is baj az, én így vagyok reginalddal, jijivel, gosu pepperrel, etc..

Froggen jó, csak túl sok aniviát játszik engem meg az nem érdekel, alex ichet nem értem mit mond és idegesít az orosz nyelv, forellen lord streamjét szoktam néha nézni, õt szeretem, meg mint mondtam scarráét mindig amikor online és tehetem.
Különc
Nem mid, de én mostanában néztem Wingsofeathx-et is és az õ játékát is szeretem és õ is magyaráz

Egyébként az SK-nál szerintem több probléma is volt, rossz karakter pickek, rossz smiteok Baronnál/Dragonnál, és misscommunication, de ez betudható a 2 "új" tagnak

ronihun
scarra,jiji,froggen,extinkt,alternate f lord,salce,alex ich,reginald

ez a pár név ugrott be rögtön, akik jobbak nála, és még sorolhatnám, bár attól függ mit jelent az "egyik" kifejezés.

mindegy ne folytassuk régen én is bírtam õt, de mióta láttam mit össze flamelt eléggé megutáltam

...

Különc

SzirmosSzisza
Ettõl még ocelote egyik legjobb AP mid LoL-ban 😊

ronihun
"A TSM-et elveri egy magyar csapat?"
"Ez nem az igazi tsm 😄😄dd"

"Pierce a király: mindenki itt izél hogy a tsmet elveri egy magyar csapat xddddddddddddd"

Ennyi elég volt mára.<#szomoru2>

...

ronihun
mindegyik? <#gonosz1>

szerintem érted mire gondoltam, nem véletlenül nem ér el sikereket az SK gaming, mióta snoopeh és wickd kilépett nem boldogulnak, a lényeg, hogy rengeteg újonnan alakult team simán lekörözi õket.

...

jazzy
Nálam mindegyik streamer jobb játékos.
ronihun
Scarra szimpatikus srác, ocelote viszont nemcsak hogy egy seggfej, de nem is jó játékos. Egyébként Froggent érdemes nézni, bár õ ritkán streamel, de jó zenéket játszik és nagyon jól tolja.

...

jazzy
Számoljuk együtt hányszor mondja, hogy igazából!
Fpocok

jazzy
Szerintem scarra streamje a legjobb, ha online mindig õt nézem, amúgy ocelote, nekem nincs bajom vele.

Pierce streamre: ez a fazon értelmesebbnek néz ki, mint amilyen. Tényleg 1 értelmes mondatot nem tud elmondani, sokat káromkodik teljesen fölöslegesen, ez 14 évesek között divar, de kérem 2x évesek még mindig nem nõtt ki belõle..
Különc
<#eljen> Igen igen

jazzy
Oh my god thats bad man, thats so baad..
SzirmosSzisza
Én pl szeretem mikor OddOne üvöltözi a hülyeségeit 😄

SzirmosSzisza

Különc
Visszatérve a stream témára, én mostanában scarra-t nézem, nem szokott flamelni, ellenben sokszor magyaráz és nagyon szépeket tud killelni fõleg Katarinával ill. "Oh my god" a legdurvább szöveg amit lenyom, nincs "FUUUUUUUUUUUUCK DUUUUUUUUUUUUUUUUUUDEEEEEEEE" meg rage /all chaten percenként