League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
Érdekes bug, olyan mintha minden aura (red, blue, sunfire cape...) rajta lenne pedig semmi sem volt. mordekaiser es numer uno

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Különc
Top és bot lane nem ugyanolyan, bot rövidebb

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Mind2 lehetõség megfelelõ a lényeg, hogy a szerkeztõ a két nexus közötti út felezõmerõlegesének egyik oldalát készítené el aztán tengejesen vagy középpontosan szimetrikusra alkottathatná a szerkeztõvel, és kész nem lehet egyik vagy másik oldalnak kedvezni.
Akarom mondani a summoner rift középpontosan szimetrikus ha a srákányt és baront egyenlõnek tenkintjük.
Igazából középpontosan... De ha még ráfognánk, hogy tengelyesen, akkor sem azon a tengelyen.

SzirmosSzisza
Stream <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Hát én refüggtem erre a spectator módra, tanulás mellett tökéletes háttérzajnak is <#banplz>

Kumiho #2179

A summoner rift baron és a sárkánytol eltekintve szimetrikus. A szimetriatengej éppen bal lentröl a jobb felsõ sarok felé mutat a két nexuson keresztül. A másik két map pedig teljesen simetrikus.
SzirmosSzisza
Dehogynem, új patchben behoztak 2 Baront !<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Summoner's Rift nem szimmetrikus nézd meg jobban, és a Counter-Strike szerintem ugyanúgy stratégia, füstgránátok, ki milyen fegyvert vesz, gazdálkodni a pénzzel, menteni a drága fegyvert, hova teszed a bombát, stb

A counter strike nem stratégiai játék elsõsorban. Egy jókis mapszerkeztõ kéne és a játékosok ontanák a mapokat. A csapatok egyenlítettsége pedig rohadt egyszerû: egy középen áthaladó tengejt megkell adni a szerkeztõnek és a játékos csak a map egyik felét alkotja. A másik felét a szerkeztõ elkészíti teljes szimetriával, és kész a kiegyenlített pája ha valamiböl valaki csak egyet akar azt elhelyezheti a tengejen. A játékmódokat illetõen sajna más a helyzet, de nem is katasztrófa, ha van két játékmód és külön külön 20-20 map.
Ha ez nem elo hell, akkor semmi sem az.

\o/

Eternal life; endless torture.

Különc
Ha megoldják jól, hogy a ugrani, dashelni, teleportálni tudó karaktereknek nem lesz nagyobb elõnye, mint Summoner's Riften, akkor felõlem lehet akármilyen map

brigikee: én ezt a dodge módszert elavultnak tartom, lévén nagyon látszik hogy leavelni fogsz ha más nem teszi, ha pedig elindul, akkor már 4 report garantált, meglátják Evelynn pickedet és a 2 summoner spelledet Tribunalon, akkor meg a 100% Punish chance

Mi simán kiafkoljuk, általában bejön, hátránya, hogy néha TÖKÉLETES karaktert tesz be és akkor az szívás

böröczk
Nem véletlenül pickelte, amit pickelt, summoner spellekkel, célja volt, hogy dodgeoltasson. Ha Te nem teszed, õ úgyis dodge-ol a végén.
Mert nem játszhatja, amit szeretne, mert nem tetszik neki az enemy pikc-ban, stb.
Sajnos nem lehet ellenük mit tenni.

Kumiho #2179

böröczk
Pedig nekem nagyon bejön a beígért map koncepció.
És én még bízom benne, hogy egyszer kiadják, naiv vagyok.

koncept art

Kumiho #2179

Különc
Moba fajta játék ez, ráadásul E-Sport így nem nagyon lesz új map, illetve ígértek egyet nagyon régen, de az lehet csak rumor.

Könnyebben balanceolható a game, ha nincs annyi pálya, játékmóddal ugyanez a helyzet

Például Counter-Strike, ott is csak dust2, nuke, inferno ment kb versenyeken, mert azok voltak alkalmasak erre, mármint versenyzéshez

Fabio Capello
kettõ és fél. És igen, per pillanat három helyszín, és két játékmód van.

JethroHUN
Hány éves ez a játék, 3-4 nem? ...és csak ez a 3 map és 2 játékmód van? Mert ez így elég gyorsan megunható, mindig ugyanazon mapon. Néztem custom/create -nél, elég nagy a térkép. Mégis csak 3 játszható helyszín lenne? Vagy külön kell megvenni mint a karaktereket?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

crackyS

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Panzeradler
Ohh nem tudtam, csak néztem h nézd élöben.., na mind1 benéztem
Különc
Remélem vicceltél

Fabio Capello
ezért van 3 perc delay rajta.

Panzeradler
Ranked játékot is lehet nézni? Simán lehet így csalni, megyek nézzem haveromat és tsen mondom a solozzó ellenfelet😮
jazzy
Mennyi ipbe kerül egy czdano?

Eternal life; endless torture.

Különc
Meg a Zhonya is

Különc
Alistar, Lee, Janna, Tristana, Shurelya, Banshee és QSS is counterelheti, gondolom azért, na meg lassú jungler és könnyen counter-jungelezhetõ

Gondolom emiatt

BoneDragon
Én tegnap összefutottam egy brutál vayne-val. 3 auto attackel bedarálta a 2,7k hp-mat. Kicsit lestem 😊 Végére lett 41 killje. Szét farmolt minket.

Czdano
Nem értem ilyen kaliberû meccseken amumu miért nem permaban o____0 még mindig a legjobb tank a játékban

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
scumbag karthus 😄D

Czdano
Jól játszanak 😄 Anivia boots of swiftness viszont érdekes 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Az a neve h "The Champions" azt hiszem, CLG, Fnatic akik ismerõsek lehetnek, a többi az ázsiai csapat, mondjuk akik játszanak onnan ManyReason és Locodoco még az aki ismert NA-ban

Czdano
ez milyen torna? :o

Különc

ronihun
egyébként én is úgy éreztem, hogy easten jobb ranked meccseim voltak, viszont ott könnyebben jutottam feljebb elo-val, most ez lehet az ellenfél gyengesége miatt vagy a társaim nem retardált állapota miatt is, de már nem emlékszem, mielõtt átjöttem akkor tudom, hogy nagyon troll játékosokkal találkoztam easten, és westen is utána rögtön, emiatt nem is játszottam túl sok rankedet még itt.

egyébként nyílvánvaló, hogy mivel westen több játékos van így mindkét félbõl (retardált - géniusz) több akadhat, szóval a két szerver egész más.

...

Unknow
Akkor átvertek. Easten sokkal értelmesebb, keményebb ellenfeleket kaptam mint itt. Plusz itt nincs az, hogy egy teamben van 1400-tól 1800-ig minden. Itt rendesen beteszi melléd azokat akik a te elodon vannak. Szerintem ez easy mode easthez képest. Arról nem is beszélve, hogy itt lehet egyedül is nyerni meccset mert megesik, hogy teljesen agyhalott az ellenfél. Ilyen easten sose volt.
Fec papa
Több ember-> több retardált -> nehezebb kijönni alap eloról. Szerintem se könyebb ilyen szempontból. Bár duoban egész jól megy, meg 1400-asok helyett 1550eseket dobál be, de néha nem látok semmi különbséget...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Könnyebb ? Én azt hallottam, hogy megéri Easten felhúzni magad 2k körülre és utána transfer, mert Westen sokkal nehezebb :o

Unknow
Annyiban jobb a west,hogy több ember van, nem dob össze ugyan azokkal mindig. A ranked könyebb mint easten + a sorok se vészesek.

Cserébe kevesebb izgalmas , kiegyenlített játék, több agyhalott, több szerver probléma.

Nálam eddig ennyi különbség jött fel a két szerver között. Összességében annyival jobb itt ,hogy akik eltûntek a friendlistemrõl anno, most meglettek.
Én általában igen hamar ignore-ra teszem a trollokat (elsõ beszóláskor). Általában a végére max 1-2 player marad, akinek még olvasom a chatjét, de így nagyon nyugodt a játék 😊

böröczk
Németül?

Nem védem eastet, tele van ugyanakkora barmokkal mint west, de az se különb, és aki ezt állítja, az tévesen teszi. Rengeteg visszajelzés érkezik annak igazáról, hogy West is egy nagy retardált gyûjtõhely.

De tojd le, hol vagy, élvezd a játékot, próbálj meg haverokkal együtt játszani, és nem lesz baj.

Mellesleg: Ahh, mekkora jó ez az új spectator mód : D <#email>

Kumiho #2179

jazzy
Általában akkor kezdenek németül beszélgetni amikor nagyon kikapnak és elkezdenek feltételezem németül káromkodni, mert olyankor hirtelen spawnol másik 3-4 német is és mehet a csuhajja
Fec papa
Jah, most lehet én vagyok kivételezve mindenben, de idén még némettel nem is találkoztam. 😄 Tegnapelõtt beszéltek hollandul, de tényleg, valahogy ezek elkerülnek engem. Te tudok olyat is aki spanyolul beszél tsen... 😄

jazzy
Sokkal, mert itt nem szlávul hanem németül makognak a hülyék
Fec papa
búúú ezt a propaganda szöveget. 😄 Amúgy én Westnek egy elõnyét látom, hogy lehet kommunikálni, minimális szinten tudnak angolul legalább, Easten túl sok a szláv és mindig egymással beszélgetnek, persze vannak kivételek, de amugy tényleg nagyjából azonos a 2 szerver, de West jobb. 😄

böröczk
Legalább ennyi baromságot ne mondj neki egyszerre.
Nem ruszi szerver, és sokszor jobbak az oroszok, mint a magyar játékosok (úristen, ezt én mondtam ki : D) különben is.
M5 alázó gyõzelme után amúgy is rengeteg ruski átment westre, én pl azóta meglepõ módon, feltûnõen kevés orosszal találkozom itt.

East-West egy kutya.

De Westen legalább élvezheted az órás sorokat <#eplus2>

Még mindig tudsz amúgy Eastre regelni, ha meggondolnád magad.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ugyanez igaz a franciákra is, szóval nem nagyon van elõrébb az ember Westen se 😊

JethroHUN
Akk Ok. Ez volt amúgy a választásom ok, gondoltam hogy az nagyon ruszi szerver lenne 😊

tommyknockers
Eu Westen is vannak magyarok, bõven, mivel EUNE (Nordic & East) sok az orosz, vagy a lengyel játékos akik trollkodnak, és direkt feedelnek. Akik EU split elõtt regeltek, azok ingyen átmehetnek Westre, sokan megtették. Sajnos mivel te friss hús vagy, ezért azt hiszem 1000 valamennyi RP-t kell lecsengetned, hogy átmenj EUNE-re. Bár szerintem jó a West.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

JethroHUN
Az szívás ha a régió az EU Westre van állítva? Csak most vettem észre hogy MO az EU East szerverre van osztva.