League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
brigikee: én ezt a dodge módszert elavultnak tartom, lévén nagyon látszik hogy leavelni fogsz ha más nem teszi, ha pedig elindul, akkor már 4 report garantált, meglátják Evelynn pickedet és a 2 summoner spelledet Tribunalon, akkor meg a 100% Punish chance
Mi simán kiafkoljuk, általában bejön, hátránya, hogy néha TÖKÉLETES karaktert tesz be és akkor az szívás
Mert nem játszhatja, amit szeretne, mert nem tetszik neki az enemy pikc-ban, stb.
Sajnos nem lehet ellenük mit tenni.

Kumiho #2179
És én még bízom benne, hogy egyszer kiadják, naiv vagyok.
koncept art

Kumiho #2179
Könnyebben balanceolható a game, ha nincs annyi pálya, játékmóddal ugyanez a helyzet
Például Counter-Strike, ott is csak dust2, nuke, inferno ment kb versenyeken, mert azok voltak alkalmasak erre, mármint versenyzéshez
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Eternal life; endless torture.
Gondolom emiatt
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
egyébként nyílvánvaló, hogy mivel westen több játékos van így mindkét félbõl (retardált - géniusz) több akadhat, szóval a két szerver egész más.
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Cserébe kevesebb izgalmas , kiegyenlített játék, több agyhalott, több szerver probléma.
Nálam eddig ennyi különbség jött fel a két szerver között. Összességében annyival jobb itt ,hogy akik eltûntek a friendlistemrõl anno, most meglettek.
Nem védem eastet, tele van ugyanakkora barmokkal mint west, de az se különb, és aki ezt állítja, az tévesen teszi. Rengeteg visszajelzés érkezik annak igazáról, hogy West is egy nagy retardált gyûjtõhely.
De tojd le, hol vagy, élvezd a játékot, próbálj meg haverokkal együtt játszani, és nem lesz baj.
Mellesleg: Ahh, mekkora jó ez az új spectator mód : D <#email>#email>
Kumiho #2179
Nem ruszi szerver, és sokszor jobbak az oroszok, mint a magyar játékosok (úristen, ezt én mondtam ki : D) különben is.
M5 alázó gyõzelme után amúgy is rengeteg ruski átment westre, én pl azóta meglepõ módon, feltûnõen kevés orosszal találkozom itt.
East-West egy kutya.
De Westen legalább élvezheted az órás sorokat <#eplus2>#eplus2>
Még mindig tudsz amúgy Eastre regelni, ha meggondolnád magad.
Kumiho #2179
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."