League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
OP chat. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
OGN, ha jól látom. Koreia torna, elég érdekesen játszanak 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
XD beteg...

Battletag: Muhee#2716

jazzy
😄DD
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nerf Rammus

Hegi90
linkt pls

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ronihun
"Wow I'm bad at this game... OH MY I'm double bad at this game!"

...

Különc
Idióta ez az ember <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
HGG streamel amúgy. Meccs eleje óta oltja az AD Kennent aki ellene van 😄

böröczk
😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Soon(tm)

lusta vagyok most végigolvasni, esik szó az archievmentekrõl?

ronihun
egyébként mond pár érdekes dolgot is

...

SzirmosSzisza

Kly
Durván 40 ezret.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza

BoneDragon
Lvl30-ra kb mennyi influence pointsot lehet összegyûjteni?

NagyiBMX
ezt igy mégis hogy ? 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Yopp, elvileg javítják, gyakorlatilag 3 napos bug és instant delete a hivatalos fórumon a téma 😄

Különc
Gondolom az indok a #17822-ben található

Fec papa
easten is.

Unknow
Pedig westen nem kell aggódni,hogy valaki ELO-t bukik, úgyis mindig ki van lõve a ranked. pl: most 😛
ronihun
nem mondtam hogy én így játszottam mostanában, régebben amikor nem érdekelt akkor jól ment, most már rosszul lettem tõle

...

Fec papa
Haha, mondtam hogy ne kényszerítsetek a sok béna közé. 😄

jazzy
Nem tudom ki ragelt solo qban amikor nem duozott 😄DDD
Fec papa
Haha, nem is tudom ki nem akart annyira visszabukni 1400 alá. 😄😄

Amúgy tegnap Dyrus is ragelt, kilépett meg kinyomta a streamet is. 😄DD

böröczk
Lee Sin top solo, pár ward, csokolom 😄

Amugy Roni tök igazat szólt a rankedrõl, amióta úgy játszom, többnyire nyerek, kivéve, ha dc van a csapatomban, de már arra is tojok, high elo streameket nézve látom, még ott is elõfordul, és néha még ott is feltûnnek parasztok. Éljen az új spectator mód.😄

Kumiho #2179

Különc
Nem olyan rég linkeltem errõl egy cikket, egyszerûen azért, mert sok top team arra állt rá, hogy olyan championokkal játszik, ahol fontos a movement speed, sokat segít gankeléskor, mert sokszor hiába van CC-d, flash vagy belassít az ellenfél és nem tudsz csinálni semmit. Counter junglehez

De ez szigorúan a versenyszférában van így, neked nem feltétlen kell movement speed quint, hiszen ott "más" az emberek játéktudása

Borzgy
Valaki elmagyarázná, hogy most miért ilyen menõ a 3 db + 1,5 %-os Quint runa? Egyre többször látom a runaoldalakon top solo-n. Mégis minek? annyi pluszt szerintem nem ad az a + 4,5%. Ha annyira akarok movement speed-et akkor kihúzok +4%-ot maasteries-ból....

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Különc
Szerintem ne tedd be, bár nem néztem meg alaposan, amit betehetnél, az a mobafire.com, solomid.net,rog.clgaming.net, clgaming.net illetve lolpro.com, bár az utóbbin is vannak érdekes buildek

lolking.net is mehetne

Fec papa
Solomidet is nyugodtan berakhatod.

ronihun
nekem -70 elo kb., azért nem törölném le ettõl, ne foglalkozz az eloval próbáld meg élvezni valahogy a rankedet, vagy ha nem megy akkor ne rankedezz

...

roland2293
2 nap alatt folyamatosan kapom a rosszabbnál rosszabb playereket....2nap alatt -130 elo. Ott tartok hogy törlöm a játékot.

SzirmosSzisza
Try and make sure when you combo people you will have at least give birth to one doggy to bite whoever you combo! Valaki amúgy átnyálazhatnák jók-e a guideok itt, akkor berakom topik fejlécbe.

SzirmosSzisza
GG riot 😄

Maak
chuck norris lee sin is allat 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
Az a dragon knight sejuani 1 pöppet durva..
SzirmosSzisza

böröczk

Kumiho #2179

Különc
Innen is köszönöm "Lacika" nevû egyénnek, hogy végre egy magyar, aki nem volt balfasz, kösz mégegyszer

Mindig a legnagyobb noobok easyznek, ez valamiféle kényszer lehet. Ha szar vagy írd be, hogy easy, attól nyilván jónak érzed majd magad.

Why so serious?

szvsz azt hogy kiegyenlített, nem a map szimmetriájára értette 😄

ronihun
Lehet valakinek vagy valakiknek nagyon mehetnékjük támadt, és nem akartak szimplán leavelni, vagy csak hüjék voltak mint oly sokan ezen a földön.
Cobra.
Érdekes meccsem volt, 4v5 és az 5 fõs csapat adta fel a meccset, holott simán nyerhették volna. Nálunk Heimer, Tristana, Shen, Soraka, (5. percig egy AP TF) odaát Brand, Ryze, Irelia, Olaf, Udyr. A 10. percben a 2 szinttel magasabb Brand alól kiszedtem a tornyot, õ is kb 50hp-val ment el, de végig alig voltak killek mindkét oldalon. LVL14 körül adták fel, ahonnan már elbuktuk volna az addigi elõnyünket, szóval nem értem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

A summoner riftet kézzel alkotték, és még szép hogy nemlett teljesen szimetrikus, de ha a játékosok kezébe akarunk adni egy mapszerkeztõt akkor ügyelni kell rá, hogy csak olyan map készülhessen ami egyik oldalnak sem kedvez. Biztos vagyok benne, hogy lenne aki puszta trollkodásbol készítene mapot ami egyik oldalán dugig van junglevel és van 15 torony a másik oldalnak meg van 2 tornya és nincs jungle.
Különc
Mentem egy 12/0/12-es Lee Sin gamet, volt velünk egy 0/10/x Vayne, utolsó 2 teamfightban kapott 8 killt, Nexus robbanása elõtt beírja: Easy

Trololololo

Fpocok
Ma többször is láttam ilyen Garenen, a buffjával.

Parasite Eve 2, best game EVER!