League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
25. percben supportnak -1200 gold, minimális ap-ért cserébe, roppantmód megdobja a csapat overall dps-ét 😊
4-6 körüli stack a mejaion úgy,hogy kivágtál rá 1200goldot...gg 😄 Na én itt reportolnálak unskilledért.
Továbbá...még mindig matek fail...
Galio, Gangplank, Vayne, Wukong, Urgot, Janna, Cho'Gath, Kassadin, Heimer, Darius
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
1. Engem focusolnak mint álat, és akkor 4-6 körüli stackon tudom tartani a mejait.
2. Nem engem focusolnak, és akkor a 40 percre rendszerint 17 feletti stackon vagyok.
3. A csapatom annyira gyenge, hogy nemcsak elbukjuk a teamfightokat, de öllni sem tudunk egyáltalán, akkor nem stackol.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
LvL30on a mejai nem viable. 20 stacken éri meg a CD redu miatt, de amúgy abszolúte csak a helyet foglalja.
rabaddon: 140 (+30%) + 42 AP / 3600 gold = 19.78 gold / AP
Szóval 5 stack még nem a legjobb.
mejai 6 stack 68 AP / 1235 gold = 18,16 gold / AP
やられたらやり返す。倍返しだ!
Szerintem számold ezt még újra egyszer - kétszer.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Scientia potentia est.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Ha tudom, hogy ennyire lehet vele kerrizni a csapatot, én is elõbb kipróbálom.
Bár még mindig hiányolom a leviathant. <#nemtudom>#nemtudom>
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
5 ward az 375 arany, na most szted mi éri meg jobban? elkölteni 375 aranyat, jobb infókat, pozíciókat szerezni, amik akár hozhatnak 1-2 kill-t( és mindjárt vissza is hozza az árát)
vagy letojni a wardolást, és ha csak 1 killt adsz már azzal nagyobb gold hátrányba kerülsz mint az említett 375 arany
Egyébként egyetértek, a wardolás megnyer(het)i a meccset.
Scientia potentia est.
wardolasrol
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
KOSZONOM