League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg micsoda ötlet a philo upgrade Jannának csak éppen kitörölhetem a CDR-el. Pánik gomb meg van anélkül is 3 Jannának a skilljei túl magas CD-n vannak, hogy egy teamfightban bármit 2-szer eltoljak még 40% CDR-el is non-combat (pl.: heal, gyorsítás, mana adás) skilljei meg nincsenek. A HoG upgrade tényleg meggondolandó de Janna AP ratio-val 60 AP többet ér. Az a minimális AP a 40. percre 300 felett szokott lenni a rabaddon gyûjtésének KEZDÉSÉVEL. A játék végére meg több AP-m szokott lenni mint a tényleges AP. csapattársnak (kivéve ha veigar az) még akkoris amikor a csapat veszít, és még a wardozást sem kell beáldozni érte. A legtöbb support azért vesz philo upgradet mert azt szokta meg, ha nem jannázok én is azt veszek mert: a legtöbb supportnak van non-combat skillje és/vagy nincs pánik gombja és/vagy gyengék az AP ratiok.
Tényleg drága :/ 1050 nagyon sok érte, akkor belefér ha nagyon tele a tárca. De a sunfire adja 😊
fene tudja, ki kell próbálni, de nem vagyok benne biztos abyssal megéri az árát rajta

Sunfirecape+Abyssal scepter hecarimnak, mit gondoltok róla?
Unknow
Jobb is mint a philot vagy a hog-ot 1400g-ért felupgradelni! Minden jobb support ezt csinálja. OP XD
zippo 2.0 😊

25. percben supportnak -1200 gold, minimális ap-ért cserébe, roppantmód megdobja a csapat overall dps-ét 😊

Unknow
Túl sokat kombinálsz kombinátor... XD

4-6 körüli stack a mejaion úgy,hogy kivágtál rá 1200goldot...gg 😄 Na én itt reportolnálak unskilledért.

Továbbá...még mindig matek fail...
BoneDragon
Na holnap elszabadulnak a Dariusok. 😊

NagyiBMX
Free champions:
Galio, Gangplank, Vayne, Wukong, Urgot, Janna, Cho'Gath, Kassadin, Heimer, Darius

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Látom, de ha rákattintasz a válasz gombra láthatod, hogy nem rólad beszéltem. Egyébként te csak azt írtad, hogy az 5-ös stack kevés. Én meg leírtam miért annyit írtam, de valóban a legtöbb játékosnak a rabbadonon kívül más is ad AP-t szal a 6-os közelebb áll a valósághoz. Nekem Janna supportal a 25. perctõl van mejaim akkoris, ha egyetlen assistot sem sikerül összeszednem onnantól 3 eset van.
1. Engem focusolnak mint álat, és akkor 4-6 körüli stackon tudom tartani a mejait.
2. Nem engem focusolnak, és akkor a 40 percre rendszerint 17 feletti stackon vagyok.
3. A csapatom annyira gyenge, hogy nemcsak elbukjuk a teamfightokat, de öllni sem tudunk egyáltalán, akkor nem stackol.
Hát esetleg próbáld követni a matekot. odaírtam pontosan.

6-os stack esetén egy olyan rabaddonnak felel meg ami mögött 54,062 AP. (a rabaddonon kívül kapott AP.) áll, és az már egy teljesen élethû eset.
Látom többeknek gondot okozott az pénz/AP kifejezés szal had magyarázzam el: Az árhoz KÉPEST adott AP aránya. A mejai, hogy azonos arányba adja a rabadonnal az AP-t amennyiben a rabaddon bonuszát csak önmagára értjük mintha az lenne az egyetlen AP-s item, ahhoz a mejainak 42,4361 AP.-nyi stackot kéne adnia, de mint tudjuk a mejai 8-asával adja az AP-t szal a 42,4361-et még lefelé kerekítettem.
Unknow
XP nem jár, de egy 10perc alatt 20as mejaial picit hamar véget tudsz vetni a meccsnek 😛
Dixtroy
Ez a meccs mar az elejetol borzalmas volt, kb. otodik Volibearem, benaztam rendesen, amin az sem segitett, hogy a masik voli&ezreal szemelyes predajanak tekintett😊 Zippo "masok altal nem ertett" videoja ugrott be rola megis. Mert az a meccs is hasonloan vegzodhetett volna, mint ez, ha nem adjak fel.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Fabio Capello
több killért nem jár több xp 😛

Unknow
A mejai arra jó,hogy akik smurföt indítanak, megvegyék, felstackeljék a kezdõkön és gyorsabban elérjék a lvl30at.

LvL30on a mejai nem viable. 20 stacken éri meg a CD redu miatt, de amúgy abszolúte csak a helyet foglalja.
Mejai szerintem is csak akkor jó, ha sokkal jobb vagy az ellenségnél, amiben elõre nem lehetsz biztos. Én nem használom épp ezért, mert lutri.

mejai 5 stack 60 AP / 1235 gold = 20,58 gold / AP
rabaddon: 140 (+30%) + 42 AP / 3600 gold = 19.78 gold / AP

Szóval 5 stack még nem a legjobb.

mejai 6 stack 68 AP / 1235 gold = 18,16 gold / AP

Győri Devi
Az 5ös stack még alatta van egyébként, arról nem is beszélve hogy rabaddonnak ott a passzívja is ami minden ap itemre rádobja a pluszt.

やられたらやり返す。倍返しだ!

Unknow
Mejai 5ös stacken rabaddon? Te biztos 1991-es születésû vagy, mert amikor te érettségiztél, akkor bizony gyengébb volt a matek mint régen.

Szerintem számold ezt még újra egyszer - kétszer.
Mejai 5-ös stackon ér annyit pénz/AP szempontjából mint egy Rabaddon. 5-ös stackot pedig nem lehetetlen megszerezni, vagy fenntartani a legtöbb AP champel.
BoneDragon
Shaco nagyon sunyi. <#vigyor>

SzirmosSzisza
awwwww

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RedDevilsza
Az hogy Mejai noobok ellen tökéletes, az sose volt kérdés. A gond akkor van vele, ha az ellenfél már akár egy kicsit is ért a játékhoz.

BoneDragon
June 1st at 7pm PST, until Monday, June 4th at 7am PST

Kly
Szerintem az IP boostot helyi idõ szerint kaptuk, ergo ma éjfélig tart, de lehet, hogy tévedek.

Scientia potentia est.

NagyiBMX
Azt lehet tudni hogy az IP boost hétfön meddg tart ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Ez ilyen magyar bestof volt vagy mi ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wow, nem semmi, én azt hittem hogy csak kassadinnal lehet 10 feletti killt elérni, hisz nincs ellenfele miden, vagy ahri-val annie ellen, de úgy látszik fiddle is the best champ right now <#hamm>

Én se hittem volna, de tényleg. Nerf Fiddle!

Why so serious?

böröczk
Zippo guide, wow! <#worship>
Ha tudom, hogy ennyire lehet vele kerrizni a csapatot, én is elõbb kipróbálom.
Bár még mindig hiányolom a leviathant. <#nemtudom>

Kumiho #2179

Maak
Kar volt ezt beirni 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
Kipróbáltam Zippo buildjét és stratégiáját, és azt kell mondanom, BOCSÁNAT. Egyszerûen annyira jól ment a játék, hogy szerencsétlen ellenfélnek esélye sem volt, nem gondoltam volna, hogy ennyire erõs tud lenni ez a karakter ebben a formában. Ugyanakkor, be kell ismernem, hogy én junglerként játszottam, így lehet, hogy pár dolog hibádzott - de ha esetleg jungle-zel is vele Zippo, akkor szívesen látnék pár tanácsot, hogy tovább tudjam fejleszteni magam. Köszönöm! 😊

SzirmosSzisza
Soraka op

Maak
Ziggs voltam, de nem is azon van a hangsuly, hanem hogy ilyeneket kell elviselnie az embernek rankeden...meghogy nincs hell...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Arra gondoltam, hogy wardolhatsz össze vissza, ha rossz pozícióban kezdeményeztek harcokat (hiába látja, hogy ott van 5 ember, azért is oda megy egyedül), noobok a társaid, hülye a buildjük, etc.

mi a túlzás ? 20 perc alatt 5-6 ward szerintem minimum és nem csak a supportnak

5 ward az 375 arany, na most szted mi éri meg jobban? elkölteni 375 aranyat, jobb infókat, pozíciókat szerezni, amik akár hozhatnak 1-2 kill-t( és mindjárt vissza is hozza az árát)

vagy letojni a wardolást, és ha csak 1 killt adsz már azzal nagyobb gold hátrányba kerülsz mint az említett 375 arany

Kly
Ne csodálkozz, hogy nem kapsz kéket, ha Mordé-val mész midre. <#idiota>
Egyébként egyetértek, a wardolás megnyer(het)i a meccset.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Azért túlzásokba nem kell esni 😊

Maak
A wardolas nyeri meg a meccset, volt nemreg egy meccsem, lee sin volt a junglerunk, wriggles-el kezdett, de egyszer sem tette le a free wardjat sehova, mikor szovatettem meg en voltam a gyoker..bizony, nem o a support.Mellesleg a keket is elvitte elolem, mert neki az love...omfg...

wardolasrol

Borzgy
Én most az általános wardolásról beszéltem... A brushban való ward targeteléshez boton jön jól, ha csesztetni akarod az enemy supportot.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Hiába következteted ki hol van, ha nem látod, nem tudod targetelni.

Borzgy
A wardot sem kell eltúlozni, tehát egyszerre 20-at nem kell letenni. Az csak pazarlás. Be kell osztani, ahogyan a pénzünk engedi, és a megfelelõ pontokra kell helyezni. Ha a jó helyre teszed, akkor olyan fontos területet láthatsz be, ahol a játék folyamán a legtöbbet mozognak a játékosok. A többit, hogy merre megy, azt már ki lehet következtetni.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Hiába tudod, hogy az ellen melyik bokorban van, ha nem látod, és nem tudod targetelni. De ha van ott is egy wardod, akkor nekik sanyi. Mindenki azt hiszi, a ward nem fontos. Ha egy játékban nem teszel ki legalább tizet, akkor elcseszted.

Maak
azzal kezdtem 😊

a wardnak nem a ganktõl kell megvédenie. legalább is lategame. hanem arra kellenek ,hogy elõnyöd legyen teamfight kezdeményezésében. illetve mapcontroll/sárkány/baron figyelés. gankotól lane phasben véd 😊
Szabari
koszonom a valaszokat:-) megertettem a jungler kasztot :-) A roviditeseket is atfogom olvasni
KOSZONOM

azért ha jó helyen vannak a wardok, és fél szemed a minimapon van, akkor jó sokszor megmentenek a ganktõl 😊

SzirmosSzisza