League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Botok ellen én is használnám...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

http://imagerz.com/QEAUDUtvAwMHAl1JRAVR
Szasztok a
olvastam hogy sorakrát supportnak is használjátok én magenek és egyész szépet alkottam amikor ingyenes volt(a játékban is rics987 a nevem)
eu west , szerintem csak itt van értelme 😊

Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor majd megpróbálok kicsit Hp-ra gyúrni, és kerülöm a közvetlen konfliktust.
Eftörsokk:Nem,nem én vagyok.
SzirmosSzisza
😄DD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Hol ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

smurf accot húzok 😄 aki még ezt teszi, ingame: dSwaG

te véletlenül nem az a silver wolf vagy akivel én guild wars-oztam anno, csak kiment amerikába ? 😊

SzirmosSzisza

Czdano
Kicsit tankyra kell építeni értsd ezalatt : crystal scepter, abyssal, spellvamp itemek...ha nagyon gáz a szitu akkor hourglass 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

drven spotglightot

BoneDragon
Mit láttál? :o

ÚÚRRR ISTEN !

én. hát az bizony elég fura ugyanis ahri végig erõs sõt. q maxolod elsõnek a charmra elég egy többi a w-re amint van ulti természetesen azt. rabadont rush WotA spell penés cipõ abyssal scepter az alap itemet többi szituáció függõ. a teamfigth meg ne arról szóljon, hogy ugrasz utlival. q-val harassolj amíg lehet aztán az utlit majd csak akkor használd ha már biztonságosan oda tudsz vele menni (vagy a teamfight körül ugrálj a sebzés akkor is "berepülj") ha pedig úgy hozza a sors használd menekülsére.
Sziasztok, egy kis segítséget/tanácsot szeretnék kérni. EuEasten játszok, lvl23. Sajnos túl sok championt vettem meg, így egyikkel sem vagyok igazán jó. Eddig AP Teemo tetszik a legjobban,de a napokban megvettem Ahri-t is, vele sajnos csak early-mid gameben érek valamit (de még ezzel sem vagyok elégedett)late gameben már szinte csak meghalok a teamfightokban. Van esetleg valami Stream ahol valaki vele játszik többet? Esetleg valami tanács build szempontjából?
SzirmosSzisza
Okos enged, szamár szenved. Én is anno magyaráztam, hogy a Smite igenis jó Ryzeon, fõleg Siege minion ellen, aztán csak rájöttem, hogy nem 😄

De ha tudja, hogy marhaságot ír akkor nem értem miért kell tovább szítani a tûzet(etetni a trollt). Figyelmen kívül kell hagyni EGY hozzászólás után aztán meg majd megunja, mert az elsõ pár hozzászólásából kiderült, hogy akkor se fog engedni a maga "igazából". Rá kell hagyni és kész majd rájön magától.
RedDevilsza
Rengetegszer le lett írva, ha a te szinteden mûködik valamilyen build akkor teljesen nyugodtan használjad, de ne gyere ide azzal hogy az jobb, mint a normális buildek.

Jaj, ja és még egyszer jaj. Itt mindenki okosabb a másiknál, ha neki azzal a buildel megy a játék és nyer is vele akkor nem értem hol itt a probléma. Láttam én már AD Jannát is párszor.

Ha nem tetszik amit ír minek olvasod el? Menj akkor hivatalos fórumra vagy akárhova ahol a te szinteden vannak a játékosok, persze lehet, hogy ott meg téged fognak lehülyézni mint te is tetted itt.

Béke emberek, nincs értelme ilyesmin leakadni, úgy játszik ahogy akar és te is úgy játszol ahogy akarsz. Mondom ha nem tetszik/nem jó amit ír ne olvasd el és nincs belõle gond.
Fabio Capello
😄

Dixtroy
Estere elkeszulnek a házival az isisek, es hazamennek a dolgozok: a rendszergazda egyedul marad, a koleszban osszeulnek a csapatok.
Sok sikert😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Czdano
Már megvan. 1404en vagyok, remélem nem a következõ meccsig <#idiota> most már nem merek többet játszani, inkább várok estig 😄

Bocs, úgy értettem ,hogy nem kell más AP növelõ item, max ez.. 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Fabio Capello
miért vennék többet egy unique stackelõ itembõl? 😛

Supportnál csak akkor érdekes a Mejail ha már tényleg megvannak az alap itemek és az ap champ nagyon gyenge, de akkor is csak MAX egy Mejail.., sorakánál ez azért fun, mert az ultija miatt gyakorlatilag pár perc alatt felszedi a stackeket az assistokból.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Czdano
Az olyan 😄

Kb 1.5 hónapja néztem a stremedet, de akkor is 1.4k volt a cél 😄

Eternal life; endless torture.

Lehet, hogy botok ellen felesleges, de akkor a társaimat szivatnám, ha normál játékban próbálnék beletanulni a support szerepbe. Még így is biztos fogok bénázni eleget.

Átlag napi 2-3 játékkal amire van idõm, ha csak a felét nyerem jópár hónap kellene még a 200 gyõzelemhez. Maradok a 100-nál, amihez csak 15 hiányzik.
Czdano

SzirmosSzisza
Botok ellen teljesen felesleges a support.

Rankedezni meg szerintem alsó hangon 200-300 win után kéne kezdeni 😄

Ne bántsátok már Kombinatort! Azon az elon, ahol van valószínûleg megállja a helyét, amit ír.

Most kezdtem próbálkozni a support szerepkörrel. Még csak AI ellen. Eddig az a tapasztalatom, hogy a társak nem igazán tudnak mit kezdeni a support jelenlétével. A legtöbbször AP irányba kell eltolni a buildemet, hogy hasznosnak érezzem magam (vagy hogy ki ne kapjunk).

Rankedezni nem kezdtem el, majd 100 normál win után. Nem tudom mennyi az elo-m de nem áltatom magam, hogy magas lenne. <#vigyor2>
Czdano
Hihetetlen amiket toltok ezen a fórumon. AP support? Mi a szent szar. Komolyan mondom már lassan érdemes lenne jazzy példáját követni, mert itt elszabadult a pokol és mindenkibõl wannabehotshotgg lesz, aki feltalálja a spanyolviaszt, megváltja a világot, és leszaroz mindenkit amiért kikap.

Egy szó jut eszembe rólad kedves kombinator és az a: VICC.

SzirmosSzisza
Banoltam a topikból ideiglenesen, mert nem volt idõm moderálni :$

RedDevilsza
Szerintem meg Zippo álrege, érdekes hogy Zippo eltûnt, jött kombinator, és egy az egyben ugyanakkora baromságokat védenek sziklaszilárdan.

Unknow
Ez a kombinátor gyerek szerintem rosszabb mint Zippo. Zippo legalább nem akart AP Garent buildeni, de Kombinátor szerintem simán megvenné neki a lich banet.

Inkább hagyom is, az aki AP itemeket vesz Jannának...úgyse tudja mirõl van szó ha egyszer olyan elon van ahol zombik játszanak.
mondtam hogy zippo 2.0 😊
hiába mondod neki, úgy se fogja megérteni/elhinni amit mondasz 😄

Soaraka is jól öl, ha sok az AP-ja, de ha support akkor nem azért van ott, hanem, hogy aurákat toljon, gyorsítson, lassítsa az ellent. Ez minden support dolga, meg az, hogy ha kell, meghaljon a 10+ killes carry helyett, és az ellen ne kapjon rá bónuszt.

Sokan nem értik a supportot, mert nem menõ "szolgálni". Vérpistike csak ölni akar. De pont ez a lényeg. Ahogy a tanknak sem kell ölnie, hiába tudna, a supportnak sem az a dolga. Persze 5-6-nak már lehet venni AP itemet, de addig igen ritkán jutsz el.

Annyi csak akkor kell, ha nem rúnáztál goldra vagy vision wardokkal akarod elárasztani a mapot. Esetleg ha szélsõségesen sok wardot akarsz szétszórni. Néha megéri egyik/másik, ha az ellen folyamat junglerkedik vagy sok wardot használnak és a tank/offtank nem vesz oraclet és te nem vagy eggyik sem. Mielõtt jönne az oracle a supportnak kell beszólás megsúgom, hogy az oracle egy öllj meg felirat és nem minden support bírja eléggé a gyûrõdést hozzá.
Unknow
Még mindig túl sokat kombinálsz. Aki 100 meccs után is AP-t rak Jannának a support itemek helyett, az bizony menthetetlen.

100 meccs után rá kéne jönnöd, hogy minden supportnak a support itemek kellenek, és stb...

Még mindig a hülyeségedet magyarázod... Szerintem te tipikusan az az ember vagy aki azt gondolja,hogy mindenki hülye, de õ talált egy tök jó dolgot.

Komolyan, mit erölködsz? Törõdj már bele,hogy az amit mondasz egy baromság. Nem hiszel nekem?

-Tegyél ki a hivatalos fórumra errõl egy postot -> Mindenki lehülyéz.
-Tegyél ki egy ilyen guidet valahova -> Mindenki lehülyéz.
-Kérj el valakitõl egy accountot aki nem 900 elos, játsz így, és a csapatodban mindenki lehülyéz.

Aztán most ne az jöjjön, hogy nem te tehetsz arról, hogy senki nem látja át a dolgot csak te, mert akkor 2k elon lennél és stb. Ehhez képest sehol nem vagy. Törõdj bele, hogy hülyeséget mondasz. AP Jannának supportként -> Fail.
Van gold/10sec nekem is. A support feladata wardozni és segíteni a társait ahogy tudja, de lehetõleg ne ölljön se minont se champet. Ha ez hülyeség akkor írd le, hogy mi a support feladata. Játszál 100 meccset Jannával és utána írjál. Janna 385%-osan használja az AP.-t (75+80+90+35*4) ha minden skillt figyelembe veszünk egyetlen ellenségen ez még a valódi AP burstereknél is magasabb. Megfelelõ helyzettel ez felvihetõ 1245%-ra (75*5+80+90+35*4*5) az AP. tényleg teljesen felesleges.
Maak
Fasz se erti ezt..kijon ket ilyen vadallat champ (nem arrol beszelek, hogy op, hanem maga a karakter tetzsik) pont mikor szuneteltetem a gamat es ip-m sincs rajuk...gz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Ráadásul mirror meccs érdekes lehet 😄

Panzeradler
Én 3 gold/sec es itemet veszek, azzal úgy már pörög a gold és hamarabb lehet upradgelni, fõleg amikor nem nem jön a lanen az assist
Fabio Capello
Ez a Draven kb. ugyanolyan elmebeteg állat mint a kedves testvére, rofl...

Dixtroy
A philosoper stone gold/sec-e szerintem nem igazan nagy durrana. Ha az arat nezzuk ami 800, es ezt 5 gold/10mp rataval dolgozza, akkor az 26 perc 40mpre (1600mp, ha jol szamoltam) hozna vissza az arat, de eddigre mar reg Shurelya-va valtozott.
En is rengeteg supportot latok, aki hagy megdogleni, mert nukeolni akar, csak nem megy neki tul jol..

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
En spec azt nem ertem, hogy warmog buildhez miert eroltetik ezt a quint of vitalityt. Az endurance szerintem sokkal jobb.
Ha volibeart nezem
1. szinten semmi hp cuccal van 562-hpje, oke ez buildtol is fugg, (21off 9 def) ez esetben V(itality)2,7 E(ndurance)8,43 HP
durvan
5. szinten tudsz venni egy giant beltet E:20,4, de ha tegyuk fel nem vettel akkor is V:13,5 E:13,95
Kb 7.sz es megvan a warmog V:18,9 E:23,16 ami par szint alatt meg adja a 300 hpt es
13. szinten vetelezve egy spirit visaget V:35,1 E:47,49.
15. szinten V:40,5 E:50,55 tehat az endurance mar meghaladja a Vitality maximumat, es meg se frozen mallet se zeke nincs benne.

308330053111302230503065

Panzeradler
A legtöbb support nem azért veszi philot-t mert megszokta, hanem a gold/5sec miatt...
Unknow
Figyelj, hanyagold a hülyeségedet...elkezded magyarázni itt a dolgokat, csak éppen baromság. Ha egy supportnak nem upgradelsz shureliara meg egyéb aurás cuccokra akkor törõdj bele: szar játékos vagy.

Nem, nem azért vagyok veled bunkó mert itt ez a divat, hanem azért mert próbálod magyarázni a hülyeséget. Komolyan, lépd meg a lvl 30at, legyen több wined mint lostod, ne 900 ELO-n játszál.

Vagy játszál, de akkor ne nyomasd a hülyeségeket, mert amiket te mondasz, az igazából a kezdõ playerek...várj, azoknak is hülyeség.

A supportoknál senkit nem érdekel az AP ráta és stb, a supportnak teljesen más dolga van töki.

Nem tudom miért Zippot szidta itt bárki is , amikor itt vagy te , aki ekkora ökörségeket is tud nyomatni XD

------------------

Btw, a philo upgrade meg arra van te eszes, hogy tudj engagelni a teammel / menekülni a teammel. Ez a support dolga, nem az,hogy AP-t rakjon.