League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
olvastam hogy sorakrát supportnak is használjátok én magenek és egyész szépet alkottam amikor ingyenes volt(a játékban is rics987 a nevem)
Eftörsokk:Nem,nem én vagyok.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ha nem tetszik amit ír minek olvasod el? Menj akkor hivatalos fórumra vagy akárhova ahol a te szinteden vannak a játékosok, persze lehet, hogy ott meg téged fognak lehülyézni mint te is tetted itt.
Béke emberek, nincs értelme ilyesmin leakadni, úgy játszik ahogy akar és te is úgy játszol ahogy akarsz. Mondom ha nem tetszik/nem jó amit ír ne olvasd el és nincs belõle gond.
Sok sikert😊
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Eternal life; endless torture.
Átlag napi 2-3 játékkal amire van idõm, ha csak a felét nyerem jópár hónap kellene még a 200 gyõzelemhez. Maradok a 100-nál, amihez csak 15 hiányzik.
Rankedezni meg szerintem alsó hangon 200-300 win után kéne kezdeni 😄
Most kezdtem próbálkozni a support szerepkörrel. Még csak AI ellen. Eddig az a tapasztalatom, hogy a társak nem igazán tudnak mit kezdeni a support jelenlétével. A legtöbbször AP irányba kell eltolni a buildemet, hogy hasznosnak érezzem magam (vagy hogy ki ne kapjunk).
Rankedezni nem kezdtem el, majd 100 normál win után. Nem tudom mennyi az elo-m de nem áltatom magam, hogy magas lenne. <#vigyor2>#vigyor2>
Egy szó jut eszembe rólad kedves kombinator és az a: VICC.
Inkább hagyom is, az aki AP itemeket vesz Jannának...úgyse tudja mirõl van szó ha egyszer olyan elon van ahol zombik játszanak.
hiába mondod neki, úgy se fogja megérteni/elhinni amit mondasz 😄
Sokan nem értik a supportot, mert nem menõ "szolgálni". Vérpistike csak ölni akar. De pont ez a lényeg. Ahogy a tanknak sem kell ölnie, hiába tudna, a supportnak sem az a dolga. Persze 5-6-nak már lehet venni AP itemet, de addig igen ritkán jutsz el.
100 meccs után rá kéne jönnöd, hogy minden supportnak a support itemek kellenek, és stb...
Még mindig a hülyeségedet magyarázod... Szerintem te tipikusan az az ember vagy aki azt gondolja,hogy mindenki hülye, de õ talált egy tök jó dolgot.
Komolyan, mit erölködsz? Törõdj már bele,hogy az amit mondasz egy baromság. Nem hiszel nekem?
-Tegyél ki a hivatalos fórumra errõl egy postot -> Mindenki lehülyéz.
-Tegyél ki egy ilyen guidet valahova -> Mindenki lehülyéz.
-Kérj el valakitõl egy accountot aki nem 900 elos, játsz így, és a csapatodban mindenki lehülyéz.
Aztán most ne az jöjjön, hogy nem te tehetsz arról, hogy senki nem látja át a dolgot csak te, mert akkor 2k elon lennél és stb. Ehhez képest sehol nem vagy. Törõdj bele, hogy hülyeséget mondasz. AP Jannának supportként -> Fail.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
En is rengeteg supportot latok, aki hagy megdogleni, mert nukeolni akar, csak nem megy neki tul jol..
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Ha volibeart nezem
1. szinten semmi hp cuccal van 562-hpje, oke ez buildtol is fugg, (21off 9 def) ez esetben V(itality)2,7 E(ndurance)8,43 HP
durvan
5. szinten tudsz venni egy giant beltet E:20,4, de ha tegyuk fel nem vettel akkor is V:13,5 E:13,95
Kb 7.sz es megvan a warmog V:18,9 E:23,16 ami par szint alatt meg adja a 300 hpt es
13. szinten vetelezve egy spirit visaget V:35,1 E:47,49.
15. szinten V:40,5 E:50,55 tehat az endurance mar meghaladja a Vitality maximumat, es meg se frozen mallet se zeke nincs benne.
308330053111302230503065

Nem, nem azért vagyok veled bunkó mert itt ez a divat, hanem azért mert próbálod magyarázni a hülyeséget. Komolyan, lépd meg a lvl 30at, legyen több wined mint lostod, ne 900 ELO-n játszál.
Vagy játszál, de akkor ne nyomasd a hülyeségeket, mert amiket te mondasz, az igazából a kezdõ playerek...várj, azoknak is hülyeség.
A supportoknál senkit nem érdekel az AP ráta és stb, a supportnak teljesen más dolga van töki.
Nem tudom miért Zippot szidta itt bárki is , amikor itt vagy te , aki ekkora ökörségeket is tud nyomatni XD
------------------
Btw, a philo upgrade meg arra van te eszes, hogy tudj engagelni a teammel / menekülni a teammel. Ez a support dolga, nem az,hogy AP-t rakjon.