League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEMBÍROM XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Bannernek szerintem ez lenne a legjobb :
Banner

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano
Az a banner 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Itt egy duda ott egy duda! mindenütt csak dudáák
Unknow
Szerintem teljesen mindegy, az ottani szint se volt különb 😛 Lévén az volt elég sokáig.
Fabio Capello
az már elég régóta nem lolhungary 😛

SzirmosSzisza
Munkahelyen dolgozni kell <#ejnye1>

Amúgy este farigcsálok valami átmeneti állapotot káposztával meg boldog kecskével.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Csupán arra céloztam, hogy valami vicceset tényleg kirakhat, ami megy is a topichoz és stb, de valahogy számomra ez nem ütötte meg a humoros faktort.

Biztos bennem van a hiba mint mondtam, pl én a lol hungary-s közvetítéseket se bírom a tapló kommentátor gyerek miatt, de sokaknak mégis tetszik.
ezzel arra céloztam h nem kell a megszokottnál maradni mindig ..
mikor én ezt megláttam itt bazsalyogtam 😄

ui: nekem se

Unknow
Egyszer élek? Heh?

Lehet csak én nõttem ki akkor ebbõl...és valahogy nem áll fel a pixel csöcsökre.
õõõ mert ? mivel lesz más az életed ? egyszer élsz😄
speciel most nem értelek ..

nidale,katarina best

Unknow
Azért ne menjünk át oviba. Linkeld be a topicba, de azért ne tedd át a topic hátterét. ^^
Fabio Capello
Na akkor, ki tudja felsorolni melyik kié, sorrendben? 😄😄

ÕÕÕÕÕÕÕÕRÜLT EZZZZZZZZ 😄 istenem😄 dögös csöcsök😄

am talon op jungle 😉

Állítsátok vissza a régi hátteret! A sok csöcs miatt nem merem a munkahelyen olvasni a fórumot.
Nem akarok a kolléganõk elõtt magyarázkodni, ha véletlenül megpillantják. <#vigyor2>
Dixtroy
Már épp azt akartam írni, hogy ez a csok lolcsöcs eddig is itt volt, hogy nem vettem észre mikor elolvastam.
Ha megváltozna a háttér, mégis legyen értelme ennek a hozzászólásnak.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
A háttér ideiglenes, de akár maradhat is 😄

SzirmosSzisza
Azért mao,shen,mundo hármast nem kéne leírni, fõleg, hogy kb minden rendezvényen ott vannak 😄

Maak
azert van meg par...ww,olaf,trundle,shaco,gp,fiora,skarner,voli,nunu,sion

futottak meg : fizz,mao,shen,sejuani,trynda,malph,mundo,fiddle

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Easy mode: Udyr, Alistar, Lee, Cho. Stabilak és gyorsan lehet velük takarítani. Jó CC-jük van gankre.
Tapasztaltabb: Shyvana, Hecarim. Viszonylag gyenge CC (lvl6 elõtt), de jól lehet farmolni. Lehet még vinni Jaxet, Xint, Nocturnet és Rivent. Nem a legstabilabbak, de nagyon jó gankerek.
Tankok: Mumu, Rammus, Jarvan, Nautilus. Iszonyat erõs CC-jük és lvl6 elõtt is jó gankerek és egész stabilak a skilljük miatt.

Én szivesen játszom Rivent, Alit, Leet és Hecarimot. Late gameben egy kicsit gyengék a többihez képest, de fun velük játszani 😊
Grr1234
Junglernek mit ajánlotok?

SzirmosSzisza
Mekkora ötlet 😄

BoneDragon
Nagyon jól tudom hogy nem a kill számít, de mikor bejön a sok noob dariussal és csak ks-t tud csinálni az rohadt idegesítõ. Elõbb is lett egy 0-5-13 as meccsem és reportolni akartak... No comment.

na jöttök smurföt húzni? hmmm ..

böröczk
Nem a kill számít, próbálj meg inkább a játékról tájékozódni,
nézz streameket, rengeteget lehet belõlük tanulni, és még élvezetesek is.

És nem ajánlom az ad carryket, az egyik legnehezebb kaszt pozicionálás szempontjából, vegyél inkább valami bruisert, azon a szinten bõven elég, és megkönnyíti majd a játékod, hogy ott tudsz maradni bármilyen rendezetlen teamfightban sokáig. : D
Tanuld meg, mi a fókusz, mik a szerepek egy teamfightban, lanen.
Remélem, jó embernek írtam, én úgy emlékszem, Te vagy, aki még nem annyira rég kezdte, ha mégsem, akkor utólagos bocsánat. 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Arra kell figyelni, hogy elkapd a Q-ját mindig 😊

Cobra.
A Darius az még Garenebb, ha ks-rõl van szó 😊

Hide and fear, Cobra Commander is here !

BoneDragon
Azért elég szégyen hogy ölni se tudok vele, állandóan csak megdöglök... Valahogy nem érzem ezt a karaktert. De már találkoztam 18 killes Dravennel, szóval csak én vagyok ilyen béna ezzel. Mondjuk utálom, hogy mindig van egy Darius. Elõbb is levettem a hp-ját Akalinak, 1 ütés kellett volna erre kiugrik a bokorból Darius és bumm lecsapja...

SzirmosSzisza
PBE-n már 2 hete kint van kb <#vigyor5>

NagyiBMX
Lehet hogy nem volt olyan zombi hogy 0-24-ben lolozot...

hanem Diablozott <#eplus2>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kint van egy napja és még nem tudsz vele játszani? Szégyen vagy, töröld le inkább.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

BoneDragon
Megvettem dravent, de kár volt. Rohadtul nem tudok vele játszani. :/

Maak
*dekurvarakiegtem

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Du ha be tudok logolni akkor majd jovok en is...valszeg uj accot krealok, dekurvarkiegtem nickkel.

Győri Devi
akkor vegyetek fel a bandába engem is én lvl 7 vagyok ha jól emlékszem 😄 LockInYes a nevem remélem mindent elárul 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

😊 énis pont lvl 6 ra értem, megfelel😄

SzirmosSzisza
Botok ellen én is nagyon ügyes vagyok :$

böröczk
Ahh, nem figyeltem, de már látom. Ott is van egy lvl6 körül, ha az megfelel. 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
m5 vs CLG.eu, elõzõ meccs 70 perces volt. 600cs-je volt AD carrynek 😄

Czdano
Írta hogy west

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Zippo alreg.

Gtronic: east? Mert akkor holnap délutánra lennénk páran.

Kumiho #2179

valaki jöjjön már smurf accountozni, nem bírom ezeket a vér pistiket ...

Czdano
😄DDDDDDDD

volt olyan is hogy 120percig játszottunk nagyon jó volt. sokat ölt mindenki.
crackyS
játékosok ellen játsz, botok ellen nem az igazi

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
1. Soraka a karakter neve
2. A második hozzászólásodban is láttuk a képet..😊
3. Botok ellen nem nagy szám ez, de azért gyakorolj! 😊