League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm, csak nem direkt aramhoz csinálják ? 😊

Fabio Capello
Érkezik hamarosan egy új spell:

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

520-as skinek lennének, vennék is belõlük 😄

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Elvárjuk továbbá a minimum 3000 normal wint, 2500as ranked elot illetve, hogy képes legyen bármelyik championnal megnyerni nekünk a meccset. Oké evelynnt kivéve, nem akarunk túlzó elvárásokat támasztani.

Why so serious?

Borzgy
Kicsit vicces az a fly...Ha olyan, mint mondjuk a /laugh, akkor spammelhetem és szabadon átrepülök a falakon 16 lvl után? 😄D
Másrészt ez eléggé kibaszás a többi legendary skinnel. Ha más is fizetett korábban azokért 1800 RP-t, akkor nekik, miért nem fejlõdik bizonyos szintenként a Champ kinézete... 😄
Egyébként valószínûleg ez a 100. champ körüli felhajtás eleje.

Ja és tud valaki arról, hogy nem akarnak változtatni rankednél a bannokról? Mert az, hogy mindjárt itt a 100. champ és még mindig csak 6 champ bannolható az szerintem kevés :S Lehetne már 8 bann is. Elég sok az új döntõ champ 😞

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

SzirmosSzisza
Not bad. 1650 RP lesz akciósan, aztán pedig megy vissza 3600-ra :o

NagyiBMX
Szerintem LB, Janna lenne erre jó

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Te.. most... beszóltá? : DDDDD

Cica: LB? Ha nem , akkor is állati jó.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Milyen jó skin ötlet, 3 championnek is jó 😄

Fabio Capello
csak könyörgöm, senki nem a brigi féle humort ossza, mert abból mindig veszekedés lesz

böröczk
Ha valamelyikõtök kellõképp humorosnak, szociálisnak és kommunikatívnak érzi magát, és nem 100%-os szellemi retardált a játékban, azt nagyon szívesen látnánk pár játék erejéig, vagy akár tovább.
Nem közcélú hirdetés.
És kérlek, ne adjatok ezért mínuszt (mert valaki lelkesen osztogatja, aki már nem ZIPPO), csak új barátokat keresünk. : D <#banplz>
PS: Eu East

Kumiho #2179

Én szívesen venném, hogy 2-3 retardálttal ne kelljen lejátszanom egy meccset. Még, ha 15 percet kell is várnom, addig majd csinálok valami értelmeset.

böröczk
Lesz büntetés, épp azt írja, hosszabb idõkorlát, gondolom, elsõ dodge után 15 percig nem tudsz újat indítani, második után 1 óra, ilyesmi.
Vagyis a bünti idõt veszik hosszabbra, ha eltûnik a -10 elo.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Talán jobb is 😊

Fabio Capello
baromság, mindenki éjjel-nappal dodgeolni fog ha ninsc büntetés, és elviszik elõle azt amit játszani akar, neadjisten supportolnia kéne.

Szabari
Hát mert season1-season2 között is adott 400-450rpt 😮

SzirmosSzisza
Miért vonna ? Amúgy tippre nyár vége.

Szabari
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy mikor kezdõdik a season3? Gondolom ez von maga utána RP is 😄

gyönyörûek , fel kéne venni riot artnak, elképesztõ jók ..

Dixtroy
A vagokepek, ultragagyi kerettel LoL, viszont bola, meg viszem a cipot meg csova, szoval a hazsahazsa az meg a diablo3-ra utal. Valoszinuleg nem akartak semmit se reklamozni. Nem feltetlenul tok hulyek.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Nagy az internet állatkerjte....... >_>
SzirmosSzisza
Ja, egy lépés <#idiota>

Unknow
Innen már csak egy lépés a tentacle hentai <#idiota>
böröczk
kiég a szemem! <#idiota>
én szeretem deviantartot böngészni, pont az igényes, jópofa munkák miatt 😛

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

böröczk
Az alkotótól továbbá:

Kumiho #2179

Maak
Irhatod ide is, senki nem harapja le a fejed.Amugy elso nekifutasra ajanlom a battle traininget, ott lepesrol lepesre elmondja mi a jatek lenyege. Utana mar csak rajtad mulik, hogy megtalald azt a posztot/karakter ami neked fekszik es gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

denevérember
Szevasztok! Nem rég kezdtem bele a játékba,viszont még ködös 1-2 dolog ( vagy még több 😊 Ha valaki szánna rám egy kis idõt írna priviben? Elõre is köszönöm!

Üdv, D 😊

In space no one can hear you scream.

SzirmosSzisza
új meta

böröczk

Kumiho #2179

Kly
Egy Alien/Mewtwo/Darkelf hybrid lesz a 100. champ?

Scientia potentia est.

http://www.own3d.tv/live/295156 normal game draft pick
böröczk

Kumiho #2179

Elég ostoba sztereotípiákat erõsít. Megnézném ugyanezt, amikor két csapat focizik, jön a barátnõ. Közlik, hogy 50 perce ezt csinálják, csak rohangálnak a füvön. Erre a barátnõ sértõdötten elviharzik.

Dixtroy
Ajajj sárkány!! Gyorsan a lándzsát!

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Czdano
csóva jobbról!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ez geci nagy fail

Különc
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

UnknownAsshole
zsír, akkor nem ártana jelszót váltani 😄

SzirmosSzisza

mi ez hogy minden acc-nak kikerültek az adatai??

Borzgy
Most már értem, köszi.<#eljen>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Jungle Alistair 1:50nél disconnect, minek játszom még ezt a játékot, komolyan? 😊

Why so serious?

SzirmosSzisza
Azért mert CLG alsó ágról jött és ilyenkor 2 bo3 (bestof3)-t kell nyerni, kvázi már egyszer kiesett (dignitas verte el õket) és alsó ágról vissza tornázta magát. CLG.eu-t is kiverte ugye TSM emiatt volt CLG vs CLG is.

szar a netem most , ígynem tudok utánna nézni, de egy olyat tudok elképzelni, hogy CLG vigaszágon jutott a döntõbe, így TSM alapból egy plusz gyõzelemmel indult. (az egyik bajnokságon még télen volt ilyen), de mondom ez egyáltalán nem biztos
Borzgy
Nézem az ágrajzot. TSM és CLG 2 meccset játszott. De minek? Az elsõben a CLG nyert, akkor elvileg õ a nyertes nem? Minek 2. meccs? Másrészt, ha 2. meccs a TSM-é, akkor 1-1 van összesítve nem? O.o
Most már tényleg nem értem.