League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borzgy
Valaki magyarázza már el nekem. A CLG és a TSM most játszott egy döntõt. A CLG 2 az 1-hez nyert. Utána megint játszott a két csapat és a TSM nyert és megnyerte a bajnokságot? Egy kérdés: MI VAN?
Lehet hülye kérdés vagy nem vettem észre valamit, vagy más alapján nyer a csapat, de nem értem, hogy most hogy nyert a TSM. Elõre is köszi a magyarázatot.

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Persze meg zsolt mondta: idézem Szegény szabika kirúglak mert elcserélted azt a rúnakardot. 😄
NagyiBMX
"Vigyázz, majdnem megmérgeztél!"

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

RedDevilsza
Dehogy mondta azt 😄 Baromság az egész. Bola ami sárkányok ellen 100x annyit sebez, és adott területen megbénít mindent...

HOzom a cipõt arra értette hogy vesz egy cipõt és igy ütösebb a csapat.
SzirmosSzisza
Hja, nekem most ARAM maraton van új mapon 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
Én azon csodálkoztam amikor a fekete hajú srác azt mondja : Várjál hozom a cipõt <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
persze, minden patchnél megújítják, de mivel csak PBE-n használható fel, nem sok értelmét látom... 😛

Akkor azt mondta vigyázz Choval (Cho Gat) jobról.
RedDevilsza
Vigyázz csóva jobbról!
Sosem értettem, miért kell a filmekben direkt marhaságokat beszélni, ha bármilyen számítógépes játékról van szó. Meg keverni mindent mindennel hogy "számítógépjátékosabbnak" hangozzon. Laikusnak úgyis mindegy hogy azt mondják hogy ez egy RPG, vagy azt hogy MOBA, aki viszont ért hozzá az a haját tépi.

NagyiBMX
FUK ??!!

Miez, holvanez, hogyan vanez, kell, must have, omfg

SzirmosSzisza
Csak hetente kapsz 3-4k RP-t és 12k IP-t, de amúgy ja felesleges ott játszani addig, amíg alap dolgokkal nem vagy tisztában.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
PBE-n ugyanúgy meg kell venni a hõsöket, rúnákat, mindent - illetve mivel az ottani játékosállomány nagy része amerikai, inkább éjszaka aktív, és akkor is fõleg custom játékok, nem normál matchmaking, arra ott vannak a normális szerverek. A PBE elsõsorban bugok keresésére és az új fícsörök tesztelésére van.

mert én csak gragas meg rammust ismertem fel.
Fabio Capello
Shaco.

egy kérdés melyik bajnokokkal játszanak , szerintetek a kép alapján?
tommyknockers
Brave Knight's Land Online - avagy LoL a Barátok Köztben.

Ha valaki meg akarja nézni a teljes gyöngyszemet akkor RTL Klub oldalán a legújabb részre kattintva 2 perc 53 másodpercnél kezdõdik a jelenet.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

nem az a szórakoztató hanem hogy bármelyik champ elérhetõ.
mit adtam vissza ? el sem vettem semmit.
SzirmosSzisza
PBE-n kb 200-as pinggel indult minden Európai, az tényleg szórakoztató 😄

NagyiBMX
New Free Champions :
Garen, Ryze, Rammus, Xerath, Skarner, Miss Fortune, Taric, Jax, Singed, Corki

NagyiBMX
Elöször adtál vissza ?

miért ez nem csak verseny hanem játék is és szórakoztató.
SzirmosSzisza
Szerintem te nem nagyon PBE-z, még nagyon új vagy a játékban 😊

Kly
Refund kérelem - Jun 10 16:09 (PDT)

Siphidious, Jun 11 11:43 (PDT):

Greetings Summoner,

We do not do this normally, but I was able to make an exception and have refunded this content for you.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the Store and attempt to make a purchase. You do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction.

If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.

This is a one-time exception. Your account is no longer eligible for any further refunds or changes to your current request as the refund has been completed.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just to let you know I have closed this request. If you have any other questions that are not related to this refund please feel free to create a new request here:

https://support.leagueoflegends.com

Forever Strong,
Siphidious
Riot Games Player Support

"If you haven't yet lost the ability to ask, you may not yet ask for relief."
-Jericho Swain, Grand General of Noxus

Faith restored

Scientia potentia est.

nem tudja valaki hogy a PBE szerver miért nem akar találni csapatot , amiben játszhatnék csak keres de nem talál semmit.
valaki valami ötlet ?
BoneDragon
Elvbõl nem nézek anyátok köztet. 😊

Sziasztok
Láttátok-e hogy ma (2012.06.11) es barátok részben a srácok LOL-oztak.
SzirmosSzisza
Minden akkountnak kikerültek az adatai.

Amúgy most volt Barátok Köztben a LoL 😄

feltört accountok/adatok listája hol van?

SzirmosSzisza
Végre lenne egy olyan játékmód ahol Evelynn instalock 😊

mert shen kurva jó !

Dixtroy
Egyszer megneznek egy olyan jatekot is, amiben te az ellenfelnek valasztasz karaktert es az ellenfel meg neked. Az lenne elonyben aki mindennel tud jatszani😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
MGL statisztika, szintén.

Durva, hogy pl Shen kb 100%-ban vagy pick vagy ban volt 😄

Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

NagyiBMX
Ugyanezt akartam mondani 😄

A spell vamp hasonló mint a life steal, csak fizikai sebzés helyett a mágikus sebzés után tölti vissza az életed.
Panzeradler
Maga a spellwamp nem erõsít semmit, amekkora dmg-t kitolsz annak az x %-át kapod vissza healként.
NagyiBMX
Ha használsz valami spellt akkor healeli az illetõt, mint a lifesteal csak AP formában. Kennen, Kata, Akali, Morde asszem ezeknek a leggyakoribb

Sziasztok
azt szeretném kérdezni mit jelent az a lol ban hogy spell vamp milyen tulajdonságunkat erõsítí?
a középen ülõ kis srác elég betegnek tûnik 😊

flamós lettem 😊

SzirmosSzisza
Imgur nem jelenik meg SG-n, itt a teljes album :$

SzirmosSzisza

Euw Forum

:S

Czdano
Ötletként vetették fel, szerintem be fogják vezetni mert sok a Q.Q az elohell miatt

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Legjobb nekünk az volt, amikor kedves magyar kolléga valamikor a 25. perc környékén közölte, hogy "na mentem kajálni, császtok". A vicces az, hogy így is lehoztuk simán mert addigra vezettünk vagy 20 kill-el. 😊

Why so serious?

SzirmosSzisza
Csak valaki rajzolta valaki, nem nagyon hallottam semmi ilyenrõl.

Nagyon leesett a Normal elom 😄

Elohell-en láttam egy képet ahol a ChampionSelectnél lehetett szavazni arról h bannoljanak-e valakit vagy sem. Pl. trollpicknél vagy bármi más okból. 3 szavazat és repül az illetõ. Errõl hallottatok valamit?

Új Ahri és Xerath skin. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*