League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Livestream - online, és lassan kialakul a végleges dizájn! (Hála Briginek, de ezt meg ne mondjátok neki, mert elbízza magát! 😛) - DonCapello

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
VÓTMÁ?

Parasite Eve 2, best game EVER!

jó volt ez a pár game xumux 😊 kár hogy eu west low-mid elon nincs játékélmény :S
Czdano
Ja 720p-be tolom. Am ja, utálom renektont.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ursiten ez az urgpt, mindig is megakartam vele tanulni jatszani,bele kezdek mar 😄

elfogják verni a clg eut ... bár remélem nem

böröczk
Tessék : D

Amúgy Ad Nidalee is nagyon hatásos ellene.

Kumiho #2179

BoneDragon
Szegény egybõl retard, noob. <#vigyor>

Fabio Capello
Problémák az early game Renektonnal, fiatalember? 😛

Amúgy milyen felbontásban adsz, 720p?

böröczk
Na én inkább ezt nézem, amíg nem játszunk, mint a drímhekket : D

Kumiho #2179

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Eddig nagyon szépen tolják, jó a teamwork.

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
Amúgy Snoopeh meg egész CLG.eu streamel Dreamhackrõl 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Csapatonkét, nem emberenként? Akkor viszont ez nagy retardság.

jazzy
Itt van még? Vagy bannolták már?
SzirmosSzisza
Gondolom erre gondolsz. Emiatt lett kirúgva RiotNasus 😊

Szörnyû carry vagy!

Why so serious?

Következõ patchtõl fogva 5 ütés kell majd a wardokba 3 helyett, illetve nerfelik Oraclet; 150 gold lesz, 2 percig fog tartani és ha lejár utána 7.5 percig nem vehetsz újat. Ez úgy fogja elcseszni amúgy low elo solo queuet ahogy van, mert ugyebár csak a support shopjában elérhetõ a ward meg az Oracle, más nem vehet! (Nem tudom, hogy ez mennyire van így, de itt 1500on általában csak nálam van ward, lentebb gondolom még rosszabb. 😄)

Amúgy meg Evelynn + Twitch time!

Fabio Capello
jávól dojcs gút já? 😄

egy ingyen név váltást is be jelenhetnének, mert kurvára vicc amit megadtam 3-4 éve nevet mostanra kurvára tréé, ja meg mindig azt hiszik német vagyok , lehet írok a supportnak még ha hülyének is fognak nézni😄

Fabio Capello
Elvileg nem a stream szaggat, hanem amikor játékban vagyok, nekem szaggat egy kicsit a játék - ami azért furcsa, mert folyamatosan 30 FPS felett van - majd egy kicsit megpofozom a beállításokat 😊

Borzgy
Szerintem jó. Én legalábbis nyomtam a follow-ot. Bár nem tudom miért, de néha szaggat, amikor ingame vagytok. Amikor mást csinálsz a gépen, akkor egy kis akadás sincs.<#nemtudom>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Fabio Capello
régi szép idõk 😄

Maak
Annyira nem gaz, en meg emlekszem mikor velunk kezdtel, amumuval, esni kelni😄DD

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
Köszi mindenkinek, aki nézett - és persze várom a véleményeket, hozzászólásokat 😊

Ugye ugye. 😄

Why so serious?

Fabio Capello
Nem szerencsés ez a streamelés, ekkora losing streaket... 😄

eddig bírta a west ? megint lesz egy szerver split ? 😊 west 1 west 2 ? 😊

Maak
Annyira kiraly...OVER 20000!!!<#ijedt>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ayden
Köszi, kipróbálom

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

Fabio Capello
Ha a játékon belüli custom interface-re gondolsz, PerbUI a neve - keress rá google-ban, részletes leírással van hozzá "telepítõcsomag" 😊

ayden
A játékban mivel tudod úgy átállitani a hudot?

Fabio Capello
Elindult a stream - Normal Draft ötös premadeben: Gyertek, nézzetek minket 😊

nem.. ismetlem nem lehet bejelentkezni gamebe :S .. (EUW)

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

böröczk
<#banplz><#taps>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Borzgy
Jöhet máskor is <#eljen>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Fabio Capello
Köszi mindenkinek, aki nézett, remélem elégedettek voltatok! 😊

Czdano

böröczk
Majdnem olyna jó carry voltam most mint Don : D De csak a lábnyomait szagolhattam még így is <#banplz>

Kumiho #2179

Fabio Capello
Igen, sajnos ez egy erõteljes gyengém, nagyon kattintgatós vagyok 😄 😊

ayden
jó az, olyan mint ha te nyomnád😊

BoneDragon
Nekem is tetszik, de az egérkattogás nagyon zavaró egy idõ után. 😊

egyelõre csak belenéztem, épp blitz+vayne ment boton, brigike szépen mentette enemy-t E-vel 😛
de amúgy jó a stream

Fabio Capello
Hamár mindenki celebkedik, én is merném ajánlani jómagamat, mint streamelõ egyént - több fórumozó társunkkal játszunk többnyire Draft Normalt, és idõnként rankedeket. Mindemellé felemelõ kommentárok, jó minõség, és remek zene társul, pont kellemes egy délutáni-kora esti kikapcsolódáshoz! 😛

A streamet itt érhetitek el, ne legyetek szégyellõsek, chateljetek, és ha még a follow gombot is lenyomjátok, nagyon hálás leszek 😊

Játék hosszától függ a kapott IP, így egy hosszabb vesztes meccsért ugyanannyit kaphatsz mint egy gyors winért.

Szabari
Sziasztok!

Én vagyok ennyire hüly. vagy tényleg ugyan anyi IP-t kapok a WINért és a DEFIETért? -_- (78 IP)
Anyit kell tudni, hogy lvl 30 vagyok....

Borzgy

reddit-en volt 😄