League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Alacsony szinten nincs useless karakter 😄

De amúgy ja, ajánlott item build tökéletes legtöbb championnek az elején.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ennyi. Bár van abban valami vicces amikor ranked queue-ban közli a kolléga hogy "I only play jungle shaco." Az persze elfelejtette közölni hogy azt is szarul.

Why so serious?

Maak
Amig gyakorolgatsz stb, addig nyugodtan hasznald az ajanlott buildet, aztan idovel beletanulsz mit kell rakni mert a meccs ugy kivanja.Yi-t alapbol ad-re szoktak buildelni, lehet ap re is de ritka. Ha pickelnek is yi-t manapsag az vagy jungler vagy mid ap (mert o pro)Amugy szvsz useless, leven ebben a metaban nem nagyon van hely meele carry csempeknek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

denevérember
Egy olyan kérdésem lenne még,hogy Master Yi-nek mi a jobb? Ha damage meg attack speed re gyúrok,vagy ha ability power? Bocsi a hülye kérdésekért,nem olyan rég kezdtem,viszont ez a karakter meg tetszett... És a lehetõ legtöbbet szeretném kihozni belõle! 😊 Köszönöm a kommenteket elõre is!

In space no one can hear you scream.

SzirmosSzisza
Dreamhack van btw.

10:00
Semi-Finals: M5 v Crs.eu
13:00
Semi-Finals: CLG.eu vs FnaticRC

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
De ne rankedezzen van normal draft is, menjen oda 😄

Dixtroy
Minden kezdet nehez.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

SzirmosSzisza
Az ne rankedezzen. Legalább 2-3 role és mindhez 3-4 champion alsó hangon azért alap dolog rankedhez 😊

Dixtroy
khm.. es ha valakinek van osszesen 4 karija amivel jatszani tud, fel van runazva, be van love a mastery, de pechere nem lehet vele, a tobbi karihoz meg lovese sincs. Hat akkor mit csinaljon?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

denevérember
Rendben! 😊

Maak
Ahogy mondod, felvettelek am easten majd talan be is esek valamikor.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

denevérember
Tehát akkor a lol az egy leegyszerûsítettebb változat? De mégis játékos barátibb?

SzirmosSzisza
Az egyik meghalt a másik meg virágzik 😄

Amúgy én nem játszottam vele, de ha jól tudom az sokkal közelebb áll az eredeti Dotahoz, ergo bonyolultabb is és nehezebb beleszokni, de egyszerûen nem nézhetõ az a játék, annyira egybe vannak olvadva a dolgok, emiatt nem is nagyon viszik nagyobb rendezvényekre (Dreamhack-en mondjuk most mintha kint lenne)

denevérember
Hali! Érdeklõdni szeretnék,nem vitát kirobbantani! Hogy a lol és a hon közötti különbség,pozitívumok negatívumok... Szóval hogy mit mondtok ti errõl a hon játékról? A lol-t is csak egy hete tettem fel,de eddig csak jót tudok róla mondani! 😊 A válaszotokat elõre is nagyon köszönöm!

Üdv, D.

télleg csak a junglet nézzétek, mert lent afk volt az ad carry, meg supportuk se volt ,meg ksek meg ezek nem lényeges ezen a mecsen, ink a junglimet nézzétek jól csinalom-e .

lee sin jungle

Fabio Capello
Igen. Ha feltöltöd a Replay fájlt, és azt teszed be letöltésre, azt is meg tudjuk nézni.

Fabio Capello
2x WoTa = 50 AP + 60 AP (a két aura miatt)
Void Staff = 70 AP
Rod of Ages = 60 AP + 20 AP (Un. Passive)
Zhonya's Hourglass = 100 AP
Rabadons = 140 AP

-------------------

Ez így összesen 500 AP + a Rabadon passzívja, ami +30%, vagyis extra 150 AP, összesen 650 AP. A maradék negyven pedig AP/level, illetve flat AP rúnák.

szerk: javítva.

ha belinkelem ide a lol replaxra felöltött "videóm" megbírjtáok nézni?😄 megmutatnám akkor😄😄 itt úgyis olyan sok a kritikus és van még mit javítanom

ez de tré

Zickler
Valaki elmagyarázná nekem, hogy Alexnek hogy volt 690 Ap-ja, egy Rabadonból, void staffból, hourglassbõl, és egy Rod of Agesbõl, úgy hogy nem volt rajta a baron buff?

Battletag: Muhee#2716

Borzgy
A végén az a 30 k elõny már nem nagyon ért sokat... Mindenkinek szinte fullos buildje volt. Mondjuk Sorakanak meg Wickd-nek volt egy kis lemaradása <#idiota>
Ja, és azok a 400 feletti farmok aranyosak voltak. 😄

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

SzirmosSzisza
CLG.eu, majd biztos lesz!

Jézus ereje!!! Ki ellen játszott? Esetleg jútyúb videó?
Atwa
és a rage quit is befigyelt a végén<#idiota>

SzirmosSzisza
m5 30k gold elõnybõl kikapott 😄

pont idõben, ma 2x bezáródott a lol picknél csak úgy magától.... 😊

Esetleg valaki tudja hogy mik lesznek a jövõheti akcsijós skinek?
Fabio Capello
még nem, ma éjszaka jön a patch elvileg.

már aktív az hogy ha kilépsz nincs -10 ?

Nem azt akarom mondani hogy jobb volt a régi, csak adtak a szarnak egy pofont ami a falra repült és azt mondják csináltak valamit, mert van nyoma. De erre már Eftör rávilágított 😄
SzirmosSzisza
Akkor jobb lett volna a régi rendszer azt mondod ? Ahol vagy te veszted el az ELO-t, vagy a trollal kell játszani és kikapni ? 😊

ez megint olyan dolog ( sok más mellett sajnos ), amit a riot csak félmegoldással rendez le, de hát ez van, ezt kell szeretni, így nyilván olcsóbb volt, komolyabb belenyúlást nem igényel

A lényeg: megint annak a szájába kerül a f aki próbál csapatban játszani. Legyen annyi az emberben ha már utolsó helyen van, mert neki van a legkevesebb eloja, akkor szájzár és hozza ami a csapatnak kell... Sajnos ebben én nem látom a pozitívumot és az orrakoppintást a helytelen viselkedés miatt. Várjon õ ha volt olyan kedves és megpróbálta elbaszni 4 ember játékát.
SzirmosSzisza
Amúgy is kellett várni, csak most nem vesztesz ELO-t 😊

A szavazós téma jobb lenne, mert így nekem kell kilépni és várni 15 percet azért megy egy low trollkodik. Tehát, megint a normális player szop a troller miatt. Sajnos így nem lesz kevesebb agyalágyult, mert büntetlenül csinálhatja azt amit eddig is.... >_>

Ellenben végre büntetés nélkül dodgeolható egy olyan game ahol a paraszt nem hozhatja a kis kedvencét ezért direkt trollpickel.

Why so serious?

15 másodiknál 60 percet emlegettek az már tényleg greatly..
Fabio Capello
"greatly" el tudom képzelni, legalább két perccel.

A probléma ott van, hogy ettõl függetlenül, mindenki dodgeolni fog, ha nem tetszik neki amit kap, vagy nem hozhatja szívecsücskét, oda ahova õ akarja.

Fpocok
Dodging a Ranked Game will no longer result in loss of Elo but the time before you can join any queue again has greatly increased

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Név nélkül nehéz 😄

NagyiBMX
Azt viszont egyikötök feltétlenül streamelje <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

cataflam02
Helló all!
Valakinek nincs kedve játszani ? EU easten ? lvl 16 vagyok... de már kezd elegem lenni, hogy egyedül randomokkal kb lehetetlen nyerni... mert mindig van aki feedel stb... persze én sem vagyok az a skillzor... de ez már tényleg vicc... Ha valakinek lenne kedve akkor PM.

One more story

Fabio Capello
Csak akkor, ha mind az öten Renektont hozhatunk 😛

Amúgy viccet félretéve, Dani, majd írj egy privátot, és leegyeztetünk mindent 😊

de akkor már úgy legyen hogy 3 gamebõl 2 win a tényleges gyõzelem : p
böröczk
Persze! Remélem, Olaffal jössz : D <#idiota>

Kumiho #2179

Szerintem végünk. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Szerintem megoldható 😊

Czdano
Srácok (és Brigi 😄) jövõhét végén kihívhatunk titeket egy baráti 5v5 premadere?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
Ha van RP kártya kódom akkor azt hol tudom beváltani ? Néztem hogy ha rámegyek a "Purchase RP" -re akkor elvileg ott lehetne kiválasztani a Pre-Paid cards opciót. Azonban ezt elvileg csak NA-szervereken lehet. Valakinek valami ötlet ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz