League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

éles már a ranked dodge without -elo?

Reméltem, hogy van ennél jobb megoldás.
SzirmosSzisza
Nyomogatod az S-t 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az autoattack-ot ki lehet kapcsolni úgy, hogy csak klikkelésre támadjon?
SzirmosSzisza
Keybindingsban nézd meg milyen lehetõségek vannak, de tippre nincs ilyen amit te mondasz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
solomid.net, leaguecraft.com, clgaming.net

Zickler
De, ez a smart cast pont erre szolgál. És ha gondod van a minion közötti célzással akkor nyomd le a 0-t (nullát) a felsõ számsoron, és akkor a játék csak embereket enged targetolni.

Battletag: Muhee#2716

Túl OP az oda. Nem kell Fiddle bot lane-re. 😊))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Supportként próbálta már valaki Fiddlesticks-et?
OP fear + némítás, ami több emberre is hat jól mûködhet bot lane-en.
Dixtroy
Graves tenyleg tul sokat van kint.

Egy technikai kerdes, van ugyebar ez a smart cast:

(Shift + Q/W/E/R/D/F) - Smart cast your spells. Smart casting allows for casting your spells without having to click twice. For example:
1. Pressing Morgana's Q spell while holding down Shift will fire her "Dark Binding" skill in the direction of your mouse pointer. This allows for quick execution of your spells.
2. Pressing Morgana's E spell while holding down Shift will apply her "Black Shield" onto whichever allied champion your mouse pointer is hovered over. (including yourself) Again, great for quickly casting in a team fight.

Olyan billentyukombo nincs, hogy az eppen targetnek kijeloltre susse el, ez a mouse pointer sem 100%.. mikor Shivayna menekul ot minion kozott, rohadt nehez eltalalni, tul gyors.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

böröczk

Kumiho #2179

Zickler
Nem tudom, hogy nektek feltûnt-e, de a weboldalon, a jövõheti leárazás van kint...
A valódi leárazottak: Rammus, Talon, Malphite
Skinek: Frozen Terror Nocturne (végre), Obsidian Malphite, Waterloo Miss Fortune.

böröczk
januárban utoljára , de elég népszerû skin, nem hiszem, hogy le lesz értékelve a nyáron..

Kumiho #2179

Kly
A Redeemed riven skin volt mostanában leértékelve?

Scientia potentia est.

Mind olyan champion, ami gyakorlat nélkül autofeeder. Szerencsére rankedet ez már nem érinti.

Kly
Remek. Draven nem játszható, Fiorát kevesebb, mint egy hete vettem meg, Sonára meg már van félretett 2,8Km.

Az egyedüli aminek örülök az Rumble, eddig még nem próbáltam ki (utoljára egy éve volt ingyenes.)

Scientia potentia est.

Fabio Capello
Apám, ez a meccs ami most lement... tényleg ggwp.

Ja hát ezt se hittem volna. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
support team op.

Troll game incoming!

Why so serious?

zeli
Annie
Blitzcrank
Fiddlesticks
Fiora
Graves
Leona
Malphite
Rumble
Sona
Teemo

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zickler
Egész véletlenül nem tudja valaki, hogy holnaptól kik lesznek ingyenesek?

Fabio Capello
RP-t sose fogsz akciósan venni, annak fix az ára.

Zickler
Hát jelen pillanatban, 10 euroért 1779 RP-t kapsz. De ha nem csal az emlékezetem, akkor ez már nagyon hosszú ideje így van...

Szabari
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, nem tudtok valami akcióról mostanába? Vennék RPt....
veszek 10Euróért és adnak érte 2000RPt 😄 😄

Fec papa
Jani elbaszott 55eurót rá. 😄DD

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
De hallod, visszajövök, op ezreal skin, op morgana skin, op ahri skin, vennem kell rpt.. utálom ezt a játékot, túl jók az új skinek.
Fec papa
<#sir>

jazzy
Fogok játszani de farmolnom kell és eladni pénzért ! 😄
ronihun
clg.eu még mindig a legjobb csapat, akkor nem maradtam le sokról

...

Fec papa
Inkább szedd össze Huntert ás térjetek vissza Summoners Rift csodálatos világába. 😄

böröczk
Egy kezdõ yi felhasználónak akkor már jó a solomid.net is 😊

Bár legtöbbet még így is Zippotól tanulhatott volna, akit Dzsezzi szomorúságára sajnálatos mód kibanoltak innen.

Kumiho #2179

Dixtroy
Nem tudom mi a problemad a mobafirevel, az oldal talan regi, de egy kezdo yi felhasznalonak szerintem pont megfelelo, egyeb jotanacsokat is ad, amik azota sem mentek ki a divatbol. Igaz a wrigglet es a phantom dancert is nerfeltek, de ez meg mindig egy utokepes build.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

jazzy
Ilyen meccset nem hagyok ki. Meg eltûnt a ratyitroll.
böröczk
Engem nem érdekül, talán, ha Bob streamelne, meggondolnám, hogy belekezdek-e egy játékba : D
Mivan, Dzsesszi, elfogyott a Diablo? <#idiota>

Kumiho #2179

NagyiBMX
Õk az SG Lol celebjei danival együtt <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
clg.eu vs m5 alatt ti játszotok? U MAD?
Normal

Why so serious?

Fabio Capello
Normal Draft, ranked teamet nem igazán játszunk, csak 3v3-at 😛

NagyiBMX
Akkor pont nem néztem, csak champion választásnál kapcsolódtam be. Ranked vagy normal draft ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
=)

NagyiBMX

Fabio Capello
BoneDragon
Mármint oldalt. 😊

5 phantom dancert meg egy cipõt 😄
BoneDragon
Akkor mit ajánlasz?

SzirmosSzisza
Könyörgöm ne használjatok mobafiret 😄
Ez a build is több mint 1 éves ami linkeltél

Dixtroy

SzirmosSzisza
m5 vs CLG.eu, ha érdekel valakit nagyon izgalmas 😊