League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IE = Infinity Edge
BT = Bloodthirster
kis lifesteal = Vampiric Scepter
cd redus cipõ = Ionian Boots (+15% Cooldown reduction)
mrs cipõ = mercury's treads (+25 magic resist-et ad valamint tenacity-t, ami lerövidíti a stunok, tauntok idejét)
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Pantheonnak: attól függ mit játszol, de rá is rá erõszakolják már a warmog atmás buidet amit én nem szeretek szrintem:
cipõ+3poti->cipõ játék stílustól függ cd redus\mrs->brutalizer->kis lifesteal->IE->BT->yoummo->warmog->szituációtól függ (esetleg ide az atma)
vannak olyan itemek amit egyesek szeretnek mások nem pl van aki manamunet épit,hogy a végtelenségig harasolhasson vagy ugyanezért vesz egy chalicet ha az earlyje jó jön össze késõbb lecseréli. warmog helyett vagy hatodik itemnek lehet venni frozen malettet is mivel a proc (ha nem tévedek) a dárda dobásra is beadhatja a lényeg amit mindenképp szem elött kell tartani régen én is attack speedet buildeltem mert ,hogy jó hát nem inkább üssön nagyot az IE-vel meg bárkit ks-elhetsz a passzívod miatt 😄 (ja és jó counter pár topos champra mint pl gp)
D.
In space no one can hear you scream.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egy kis véleményt kérnék. Érdemes Karthus-ra beruházni, mint elsõ vásárolt champ? És ha lehet akkor kérnék egy minimális indoklást is😊
Az lenne a kérdésem, hogy elkezdtem felhúzni 10db kis karit, eddig kettõnél járok... 😄
This account has been suspended until 21 June, 2012 due to leaving games. Please contact [email protected] for more information.
ezt a szöveget dobja ki amikor be szeretnék jelentkezni az accomba. Haverral úgy gondoljuk, hogy ez azért van mert elhagytam egy folyamatba lévõ játékot. Mi a véleményetek errõl valóba ezt jelenti?
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Jax-Mundo faek egyszeruseggel bir, mondjuk nem pure ad champek, de en pl jobban elvezem a jatekot ezekkel mint egy Yi-vel./Bar yi meg sincs ugyhogy nem nehez 😄/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Amugy teljesen igaza van Pedronak, probalgasd az ingyeneseket, legalabb azt is megtanulod, hogy mit tud, amikor szembejon veled.
Es csak ha ugy erzed uralod, csak akkor vedd meg.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Illetve mivel ki lett rúgva fnaticbõl visszament mid-re
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Gangplank genyó tud lenni, fõleg, hogy szétharassol a rohadék parrley-val. Nagyon erõs tud lenni. Megéri az árát.
Nida is egy nagyon jó champ. Topon nagyon erõs tud lenni (AD). Õ inkább talán late game legyõzhetetlen, de az elején is tud szurkálni a rohadt auto-attackjával.
Az AP-s is nagyot üt a lándzsájával, de ahhoz, hogy ölni tudj vele kell a jó célzás és a távolságtartás. Tehát nehezebb játszani, mint az AD-st (szerintem...)
Szóval én Nidát preferálom a legjobban. Nagyon jó champ. Lehet vele topozni(AD), midezni (AP) és akár supportnak is elmegy boton.
Én Nidát preferálom. Megéri!!!
Phanteonal tanácsot nem adhatok akárhányszor ingyenes kipróbálom de nem igazán az én karakterem. Régen jobb volt hogy odaugorhattál bárhova, most meg nem.
Most a fõ karim Yorick. De volt már az a WW, Vayne, nagyon régen Evelynn 😊
Ezeket próbáld ki majd ha ingyenesek lesznek.
Ja és ha még nincs meg ingyenesen megszerezheted tristana-t csak a facebookon kel regisztrálni s egész jó kis kari.
Gangplank. Még mindig az egész pályára el tudod lõni az ultit nem úgy mint a Phanteonál.
De ott van még a mindig banolt Shaco is.
Üdv. D.
Voli ütése meg nem magic lesz, hanem a normal attack mellé kap még magic sebzést is.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Scientia potentia est.
Ha kevesebb is, jobb, mint a sok, de ratyi mobafire-n.
Kumiho #2179
A kerdes ez a cucc es ez a skill:
Tiamat
+50 Attack Damage +15 Health Regen Per 5 Sec +5 Mana Regen Per 5 Sec UNIQUE Passive: Your basic attacks splash, dealing 50% area damage around the target (35% for ranged attacks).
Thunder Claws
100 Mana R:300 C: 100 / 90 / 80 sec
Volibear channels the storm, causing all basic attacks for (12) seconds to deal (75 / 115 / 155) (+(0.3 per ability power point)) magic damage, which chains to (4) nearby enemies.
Mukodik egyutt? Tehat benyomva az ultit, az alaputes magic dam lesz, es negy embert ut meg, ezen mind a negy korul csapkod az 50% dmg?
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Volibear
oke a leaguecraft hasznalhato. Persze az is lehet, hogy csak volibear temaban ilyen ergya a felhozatal.
http://solomid.net/guides.php?champ=volibear&sort=0&display=1&x=94&y=7