League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajnos náluk sose a megszokott, de igen az van, és akkor most tartják is hozzá magukat, de semmi patch hírt nem láttam sehol .. szóval fura patch

Fabio Capello
arra egyikõtök se gondolt még, hogy patchday van, ugye? 😛

all disabled, szóval semmi játék nincs, még custom se, épp a problémáról beszélek ami fenn áll, hogy meddig tarthat😄

Nemtudom ,hogy érted pontosan ,de bármikor amikor akarsz és nincs szerver baj, ha arra gondolsz, hogy most van attól még játszhatsz ,de nem lesz olyan élvezetes.
mikor lehet játszani?

jogos és javítanám magam én is pár helyen. warmog helyett jobban hajlok a frozen malletra a lassítás miatt egyszer és "Ie-vel bárkit ks-hetsz a passzíbod miatt" természetesen az E (?) passzívjára van értve (ellenfélnek a hp-ja ha 15% alá esik 100% ,hogy critet ütsz (ez érvényes a dárda dobásra is.)
Nem ajánlom senkinek, hogy most játsszon, fõleg nem rankedet. Mindenki kidczik, én visszalépni sem tudok, akkor rakás szar ez is, hogy elmondani nem lehet.

Borzgy
Szerintem mivel új a srác nem igazán érti a rövidítéseket...
IE = Infinity Edge
BT = Bloodthirster
kis lifesteal = Vampiric Scepter
cd redus cipõ = Ionian Boots (+15% Cooldown reduction)
mrs cipõ = mercury's treads (+25 magic resist-et ad valamint tenacity-t, ami lerövidíti a stunok, tauntok idejét)

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Ezt a fórum bejegyzést nem igazán értem valaki röviden leírná mirõl van szó?

Pantheonnak: attól függ mit játszol, de rá is rá erõszakolják már a warmog atmás buidet amit én nem szeretek szrintem:
cipõ+3poti->cipõ játék stílustól függ cd redus\mrs->brutalizer->kis lifesteal->IE->BT->yoummo->warmog->szituációtól függ (esetleg ide az atma)

vannak olyan itemek amit egyesek szeretnek mások nem pl van aki manamunet épit,hogy a végtelenségig harasolhasson vagy ugyanezért vesz egy chalicet ha az earlyje jó jön össze késõbb lecseréli. warmog helyett vagy hatodik itemnek lehet venni frozen malettet is mivel a proc (ha nem tévedek) a dárda dobásra is beadhatja a lényeg amit mindenképp szem elött kell tartani régen én is attack speedet buildeltem mert ,hogy jó hát nem inkább üssön nagyot az IE-vel meg bárkit ks-elhetsz a passzívod miatt 😄 (ja és jó counter pár topos champra mint pl gp)
denevérember
Nos végül megvettem Pantheont ... 😊 Tud valaki nekem mondani hozzá valami jó buildet? Mert amiket eddig próbáltam,azok nem voltak valami jók... Elõre is köszi!

D.

In space no one can hear you scream.

SzirmosSzisza
Xearth delivers!

Amúgy nem véletlenül Ryze és Ashe van a tutorialban 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És szerinted mit? (Idáig ebben iszonyat hosszú 2 hétben játszottam fortune-nal, Fiddlesticks-el, xerath-al, corki-val, és ryze-al bár leginkább fortunel )
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Karthus elég nehéz, mert papír. Ha nem ismered jól a játékot akkor hulla vagy. Ráadásul folyamatosan figyelned kell a többi lane-t, hogy tudj ölni ultival. Szerintem elsõnek valami mást.

Hali.
Egy kis véleményt kérnék. Érdemes Karthus-ra beruházni, mint elsõ vásárolt champ? És ha lehet akkor kérnék egy minimális indoklást is😊
SzirmosSzisza
Figyelik az ilyeneket, gondolom rajta kaptak.

denevérember
Köszönöm srácok a tanácsokat,akkor gyüjtögetek még egyelõre! 😊

Szabari
Nem kiléptem 😊 Ledobált a net..... Van ám pár accom tudom menyire szar érzése ha vki lelép és ezért bukjuk a játékot 😊

jazzy
Ne lépjél ki játékokból mert elrontod másik 9 ember játékát, ha nincs idõd / idegrendszered végigjátszani amit elkezdtél ne kezdj.
Szabari
Akkor ezt jól bes..ptam... 😄 majd megvárom akkor a holnapot. Én is ezt sejtettem, hogy bannolták. 😊

jazzy
Ez a számla fel van függesztve addig, amíg június 21, 2012 miatt elhagyja játékokat. Kérjük, forduljon [email protected] további információkért. <#hehe>
Szabari
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elkezdtem felhúzni 10db kis karit, eddig kettõnél járok... 😄

This account has been suspended until 21 June, 2012 due to leaving games. Please contact [email protected] for more information.
ezt a szöveget dobja ki amikor be szeretnék jelentkezni az accomba. Haverral úgy gondoljuk, hogy ez azért van mert elhagytam egy folyamatba lévõ játékot. Mi a véleményetek errõl valóba ezt jelenti?

jazzy
Miért rúgták ki? Bár már régóta nem hozta az a szintet amit s1 tournamenten.
SzirmosSzisza
Tristana és bármilyen champion ignitetal szeretne egy pár szót váltani veled 😄

Na és Cho akkora lesz a végén, hogy képtelenség alóla kiszedni az embereket fõleg amikor még Lulu s rányomja, a fél képernyõt kitakarja 😄
Borzgy
Mundo azért vicces, mert nehéz meghalni vele 😄

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Maak
Amugy ha mar mindenkeppen el akarsz verni 3150 ip-t akkor en a helyedben beneveznek egy Jax-Mundo, Cho-Nasus parosra, vagy ezek komobojara, alapjaraton szvsz mindegyik jobb Pantheonnal.
Jax-Mundo faek egyszeruseggel bir, mondjuk nem pure ad champek, de en pl jobban elvezem a jatekot ezekkel mint egy Yi-vel./Bar yi meg sincs ugyhogy nem nehez 😄/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
Livestream - online

Dixtroy
Ha MY bejott, probald ki Xin-Zhaot.
Amugy teljesen igaza van Pedronak, probalgasd az ingyeneseket, legalabb azt is megtanulod, hogy mit tud, amikor szembejon veled.
Es csak ha ugy erzed uralod, csak akkor vedd meg.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Panzeradler
Attól mert egy(két) ember tud játszani egy championnal, az még nem jelenti, hogy instant bannolni kell, föleg nem az én elomon, ennyi erõvel mondattad volna azt a 2000~k elo-s eve-t is
SzirmosSzisza
Shusei tipikus low elo játékos <#idiota>

Illetve mivel ki lett rúgva fnaticbõl visszament mid-re

nonicks
Shusei-t nézd meg majd, hogy játszik Shaco-val, és utána mond, hogy nem kell bannolni

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Borzgy
Úha, eléggé sok lett a szóismétlés :S

Maak
Tristana facebookon, Alistar meg vmi youtubeos mokaval lehet a tied.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Borzgy
Phanteon early game isten ( a játék korai szakaszában nagyon jó), de late game (a játék vége fele, amikor már majdnem fullos buildje van mindenkinek) szerintem gyengusz.
Gangplank genyó tud lenni, fõleg, hogy szétharassol a rohadék parrley-val. Nagyon erõs tud lenni. Megéri az árát.
Nida is egy nagyon jó champ. Topon nagyon erõs tud lenni (AD). Õ inkább talán late game legyõzhetetlen, de az elején is tud szurkálni a rohadt auto-attackjával.
Az AP-s is nagyot üt a lándzsájával, de ahhoz, hogy ölni tudj vele kell a jó célzás és a távolságtartás. Tehát nehezebb játszani, mint az AD-st (szerintem...)

Szóval én Nidát preferálom a legjobban. Nagyon jó champ. Lehet vele topozni(AD), midezni (AP) és akár supportnak is elmegy boton.

Én Nidát preferálom. Megéri!!!

Maak
Ha elfogadsz egy jotnacsot : jatsz az ingyenes champekkel,/kis accal en is folyamat probalgatom azt ami meg nincs meg/ es gyujtsd az ip-t, kelleni fog lvl 20 utan tier3-as runara, ahhoz hogy 2 runapaget osszeallits nem keves kell.Tier 1-2-es runakat meg ne vedd meg semmikepp, ip kidobas.

Ez igaz. Nem így akartam fogalmazni.
Talán mert, lusták wardot, oraclet venni ellene. De ez igaz az összes stealth-es karaktere is mint a Twitch és társai. Na jó de ez minden karaktere igaz ha engedik elõnyhöz jutni.
Phanteonal tanácsot nem adhatok akárhányszor ingyenes kipróbálom de nem igazán az én karakterem. Régen jobb volt hogy odaugorhattál bárhova, most meg nem.
Most a fõ karim Yorick. De volt már az a WW, Vayne, nagyon régen Evelynn 😊
Ezeket próbáld ki majd ha ingyenesek lesznek.
Ja és ha még nincs meg ingyenesen megszerezheted tristana-t csak a facebookon kel regisztrálni s egész jó kis kari.
Én ajánlom, mert egész jó topos/jungler.

SzirmosSzisza
lvl 30 alatt meg után is érdemes végigpróbálni az összes championt, fõleg az ingyeneseket 😊

denevérember
Miért volt anno bannolva ez a Shaco? És akkor Pantheont senki sem ajánlja ?

Panzeradler
Mindig bannolt? low elon se bannolják már.
Nidalee. Lehet ap, ad is. Igaz kicsit szokni kell mert az ugrást gyakorolni kell hol mit tud átugrani.Mindamellett az elsõ 3150 hõsöm Nidalee volt s nem bántam meg. Így öt javaslom. Ami mellette szól, ingyen ward, 2 mp mini flash, bokorban gyorsabban mozog. Nem egy unalmas karakter.
Gangplank. Még mindig az egész pályára el tudod lõni az ultit nem úgy mint a Phanteonál.
De ott van még a mindig banolt Shaco is.
denevérember
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,master yi-vel játszok,nagyon tetszik(elõtérbe helyezem a dmg karikat ) és gyüjtögettem a pénzt! Összegyült mostmár egy 3150 es hõsre,és én Pantheon-ra gondoltam. Nem tudom mi a véleményetek róla,vagy esetleg ajánlanátok ebben az árkategóriában egy másik hõst? (A lényeg hogy ne AP-s legyen) Elõre is köszönöm a választ minden kommentelõtõl! (kezdõ vagyok azért kérdezgetek ilyesmit...) 😊)

Üdv. D.

Cobra.
Nem hinném, mivel a villám már effekt, nem basic atttack. Sivir pattogó lövésénél is csak az elsõ proccolja a tárgy effekteket.
Voli ütése meg nem magic lesz, hanem a normal attack mellé kap még magic sebzést is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Kly
Kösz, ez esetben asszem akkor maradok a nyulam-bulamnál, abban úgyis jobb a se... <#miaz>

Scientia potentia est.

böröczk
Nem az.
Ha kevesebb is, jobb, mint a sok, de ratyi mobafire-n.

Kumiho #2179

Dixtroy
A leaguecraftos csoka szerint a tiamatot proccolja a frenzy?? Nem hiszem.
A kerdes ez a cucc es ez a skill:

Tiamat
+50 Attack Damage +15 Health Regen Per 5 Sec +5 Mana Regen Per 5 Sec UNIQUE Passive: Your basic attacks splash, dealing 50% area damage around the target (35% for ranged attacks).

Thunder Claws
100 Mana R:300 C: 100 / 90 / 80 sec
Volibear channels the storm, causing all basic attacks for (12) seconds to deal (75 / 115 / 155) (+(0.3 per ability power point)) magic damage, which chains to (4) nearby enemies.

Mukodik egyutt? Tehat benyomva az ultit, az alaputes magic dam lesz, es negy embert ut meg, ezen mind a negy korul csapkod az 50% dmg?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
hat ez meg ..
Volibear

oke a leaguecraft hasznalhato. Persze az is lehet, hogy csak volibear temaban ilyen ergya a felhozatal.

Dixtroy