League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Más; csapatot keresnék. \o/
Eternal life; endless torture.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nincs olyan tank, ami ebben amumut megakadályozhatná az ellenség részérõl, mert túl gyorsan történik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Egyébként Galio ellen még jónak mondják Vladot és Fizzt a trollskillek miatt, másik dolog, hogy Galiot akadályozni nem sok mindenben fogják, és megölni se gank nélkül (ap-s champek).
Vagy egy bruiser bemegy ellene midre, topra pedig egy Swain, Vlad, etc.
Kumiho #2179
Amúgy 4PL ! Most kezdõdik fnatic vs sk (sk-nak új felállása van, candyt meg a junglet (nem tudom a nevét, nem volt ott sokáig 😄) kirúgták)
Why so serious?
#19658: Galio ki ellen nem counter miden ? <#idiota>#idiota>
Amúgy meg hozzák csak azt az Ahrit, kap egy Annie-t vagy Ryze-t az arcába. Például. De Galio is szereti az Ahrikat uzsira. <#puszis>#puszis>
Kumiho #2179
Mi kipróbáltuk 😄
Jarvan top, Nau jungle, Swain mid, Soraka support, Renekton ad carry 😄
Az elején kicsit fail a bot lane, mivel ugyebár range az enemy ad carry, de a végére már mindenkinek olyan hp-ja lesz, hogy teamfighteokat nyerjük. Lehet szerencse is, de eddig 12 meccsbõl 11 win volt. <#idiota>#idiota>
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
szerintem ez a csávó csak megpróbál egy meta change wave-et indítani 😊 bár akkor botra kéne startolnia szvsz 😛
1-2 hónap és Frozen Heart meta lesz bot lanen...
Mit gondoltok? Szerintem kissé elhamarkodott kijelentés, de lehet benne igazság.
Mindig változik a meta, ez természetes. Nézzük meg pl. a junglet; 2-3 hónapja még a gyors, counterjungleözõ, korrekt sebzést kiosztó junglerek (Shyvana, Mundo, Udyr) voltak a top tierben. Most a sok CCvel rendelkezõ, full tank jungle a "menõ". (Maokai, Alistar, Nautilus, stb.) Ha tippelnem kell pár hónap múlva jönnek a dps jungleök (Nocturnet már most is sokan tolják.) illetve tournamentben tolnak 2-3at néhány underrateddel és azok is konstans pickek lesznek. (Trundle, Jarvan IV.)
Topról nem tudok sokat nyilatkozni, az kb. ugyanaz már elég régóta, de ez a kijelentés még nagyon-nagyon korai.
Ilyenkor mit kéne tennem?
Nem tudom volt e már ez a probléme de nem olvasok vissza 20e bejegyzést 😊
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Megint nyert...
Reggel óta játszik és mindjárt 1600-on van. <#idiota>#idiota>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Most nézem a CLG-seket (most éppen Voyboy-t), ahogyan Koreában húzzák magukat rankeden. Voyboy eddig 9 winnél és 1 losenál tart. Ma kezdte reggel. Az elejétõl nézem.
Azt nem értem, hogy hogyan csinálja? Az egy dolog, hogy õ top lane-n megy és azt általában lehozza, és nagyjából felfeedelõdik, de a többi játékos is jól játszik. Tehát nincsenek leaverek, nincs sírás, semmi. Rendesen játszanak az emberek és összedolgoznak. Nem értem. Csak easten van az, hogy ha szerencséd van akkor talán nyersz egy meccset az elején, amikor elkezdesz rankedezni? Csak itt van ennyi retardált, vagy velem van valami baj, hogy nem merek rankedezni, mert jönnek az "only mid or afk" gyerekek? Vagy mert valaki AD-s Ryze-t épít?
<#miaz>#miaz>
In space no one can hear you scream.
Illetve ha fent vagy egyedül és egy range sebzõ skilles karakter van ellened, akkor érdemes elsõnek cipõt venni hp italokkal, majd egy Philosopher Stonet és csak utána sebzést.
Hide and fear, Cobra Commander is here !