League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borzgy
CLG Koreában, avagy gaming hotel:

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Fec papa
Csak akkor ha enemynél a mides bannol, és nem szeretne ellenne lanelni, amugy nem.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Nem, én azt írtam, hogy aminél vannak jobbak, az nem viable. Egy jobb játékos minden elõnyt megragad, amit csak tud, mégha az minimális is. Persze azt mondani, hogy nem viable nyilván költõi túlzás a részemrõl, mert viablenek viable, csak semmi értelme azt hoznod, ha tudsz jobbat is. 😊

Más; csapatot keresnék. \o/

Eternal life; endless torture.

böröczk
Mi lehet vajh' az ultija...

Kumiho #2179

nyilván nem így értetted, csak kötözködöm, de ezt írtad 😊

ezt te állítottad nem én 😊 azt mondtad hogy aminél vannak jobbak az nem viable, ergo kell lennie legjobbnak, minden téren, tehát minden role-ra van egy legjobb, tehát a többi nem viable, szerinted 😊 legalábbis ezt írtad 😛

Tehát szerinted minden role-on van egy champ, ami minden téren jobb az összes többinél?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
<#banplz>

A ti setupotokba amumu jobb. Egyik cvhamp sem über, hanem bizonyos helyzetben az. De amumu olyan, hogy szinte minden helyzetben a legjobb. aoe stun, menekülõket elkapja q-val, üldöz is, aoe damage, ráadásul, ha ütik akkor über aoe damage (e) és még tankra is van passzívja, akit meg ü, annak resist minusz. Ehhez graves akkorát tud ütni, hogy kb 2 sec után az enemy csak gatyában ácsorog. És csak akkor kezdõdik a csata.
Nincs olyan tank, ami ebben amumut megakadályozhatná az ellenség részérõl, mert túl gyorsan történik.

tehát akkor role-onként 1 hõs van ami viable? 😊

Akkor úgy mondom, hogy teljesen jó, csak vannak jobbak nála. Aminél vannak jobbak az nem viable, ennyi.

SzirmosSzisza
Vladot könnyen ki lehet iktatni :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Az a baj, hogy Talon máshova nem jó.
Egyébként Galio ellen még jónak mondják Vladot és Fizzt a trollskillek miatt, másik dolog, hogy Galiot akadályozni nem sok mindenben fogják, és megölni se gank nélkül (ap-s champek).
Vagy egy bruiser bemegy ellene midre, topra pedig egy Swain, Vlad, etc.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Azért az ritkán van miden 😄

Amúgy 4PL ! Most kezdõdik fnatic vs sk (sk-nak új felállása van, candyt meg a junglet (nem tudom a nevét, nem volt ott sokáig 😄) kirúgták)

Fabio Capello
Talon.

Na igen. Ettõl függetlenül mégis elég kevés galiot látni, pedig az ultija is igen hasznos a teamnek.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Urgot bot ?

#19658: Galio ki ellen nem counter miden ? <#idiota>

jazzy
Morde is :C
szerintem meg akkor nézd meg amumut. nem viable 😊))

böröczk
Ryze amúgy szerintem rosszabb Ahrinál, jóval. <#miaz>
Amúgy meg hozzák csak azt az Ahrit, kap egy Annie-t vagy Ryze-t az arcába. Például. De Galio is szereti az Ahrikat uzsira. <#puszis>

Kumiho #2179

Amumu jelenleg nem viable olyan tankok mellett, mint Naut, Mao, vagy Alistar, esetleg Shen, de még egy Malphite is jobb nála.

szerinten renek helyett graves és nau helyett amumu jobb felállás lenne

Borzgy
Offtank meta!!! Tanky top, tanky mid, tanky jungle, tanky support, offtank ad carry.
Mi kipróbáltuk 😄
Jarvan top, Nau jungle, Swain mid, Soraka support, Renekton ad carry 😄
Az elején kicsit fail a bot lane, mivel ugyebár range az enemy ad carry, de a végére már mindenkinek olyan hp-ja lesz, hogy teamfighteokat nyerjük. Lehet szerencse is, de eddig 12 meccsbõl 11 win volt. <#idiota>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

ez nem csak hogy elhamarkodott, de szvsz marhaság is, mi az hogy a briuserek nem jók teamfightban ? értem én hogy mire gondol, de ez így nem igaz
szerintem ez a csávó csak megpróbál egy meta change wave-et indítani 😊 bár akkor botra kéne startolnia szvsz 😛

SzirmosSzisza

Ahri sosem volt insta ban rankeden. Gyakori ban, de nem egy Morgana vagy Shen.

Nem feltétlen elég sokszor elõfordul (legalább is régebben) a dupla ap (mid/top) felállás is az is életképes
jazzy
Ahri még mindig insta ban rankeden?
SzirmosSzisza
Sajnos lassan mindenhol tanky lesz :/

1-2 hónap és Frozen Heart meta lesz bot lanen...

Top lane, it's not just for bruisers any more.

Mit gondoltok? Szerintem kissé elhamarkodott kijelentés, de lehet benne igazság.

Mindig változik a meta, ez természetes. Nézzük meg pl. a junglet; 2-3 hónapja még a gyors, counterjungleözõ, korrekt sebzést kiosztó junglerek (Shyvana, Mundo, Udyr) voltak a top tierben. Most a sok CCvel rendelkezõ, full tank jungle a "menõ". (Maokai, Alistar, Nautilus, stb.) Ha tippelnem kell pár hónap múlva jönnek a dps jungleök (Nocturnet már most is sokan tolják.) illetve tournamentben tolnak 2-3at néhány underrateddel és azok is konstans pickek lesznek. (Trundle, Jarvan IV.)

Topról nem tudok sokat nyilatkozni, az kb. ugyanaz már elég régóta, de ez a kijelentés még nagyon-nagyon korai.

Teemo szalad ashe elõle semms legit
There was an error connecting with Maestro. Legaue of legends will now exit. Please try restarting the client.
Ilyenkor mit kéne tennem?
Nem tudom volt e már ez a probléme de nem olvasok vissza 20e bejegyzést 😊
Maak
Ennyi, ok koreaiak mi meg nem...tegnap, kisacc vseasybots, volt egy leaver, valszeg full kezdo, mert meghalt parszor es kilepett, soloban maradtam botlanen fioraval, lett par killem,25 killel voltam a vegen de reportolni akartak mert kaeseltem....botok elen baszod...azzal volt tele a cset...az ilyenek mit csinalnak vsplayerek ellen.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Borzgy
Én nem azt mondom, hogy mindenki szarul játszik east-en, hanem hogy a modor az teljesen más Koreaában, mint itt easten. Meg lehet beszélni a dolgokat másokkal, míg itt csak egyfolytában ragelnek. A vitákból meg leavek lesznek, vagy pedig elmegy trollkodni --> lose
Megint nyert...
Reggel óta játszik és mindjárt 1600-on van. <#idiota>

Fabio Capello
Szar vagy Pedro. 😄

<3

Maak
Nalam is ez van,soloban, de ezt kar volt ide beirnod, mert jonnek majd a megmondoemberek, kussolsz, pofad befogod igenis szar vagy. Ki lett ez mar elemezve boseggel, azota en sem rankedozok...mer szar vagyok na.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Borzgy
Gyerekek, valaki magyarázza el nekem!
Most nézem a CLG-seket (most éppen Voyboy-t), ahogyan Koreában húzzák magukat rankeden. Voyboy eddig 9 winnél és 1 losenál tart. Ma kezdte reggel. Az elejétõl nézem.
Azt nem értem, hogy hogyan csinálja? Az egy dolog, hogy õ top lane-n megy és azt általában lehozza, és nagyjából felfeedelõdik, de a többi játékos is jól játszik. Tehát nincsenek leaverek, nincs sírás, semmi. Rendesen játszanak az emberek és összedolgoznak. Nem értem. Csak easten van az, hogy ha szerencséd van akkor talán nyersz egy meccset az elején, amikor elkezdesz rankedezni? Csak itt van ennyi retardált, vagy velem van valami baj, hogy nem merek rankedezni, mert jönnek az "only mid or afk" gyerekek? Vagy mert valaki AD-s Ryze-t épít?
<#miaz>

Maak
Dorans targyakat nem tudod upgradelni, mig a longswordbol jon az Avarice Blade igy valamilyen szinten goldot nyersz.Persze jo az a plusz hp/dmg/life steal az elejen, de a hp potinak parja nincs, foleg ha nem fersz a mobokhoz .

denevérember
Amúgy most nyomtam le egy menetet és baromi jó ez a build 😊 Köszi a tippet!!! mondjuk én a longsword helyett a dorens bladet vettem,de így is jó volt !

In space no one can hear you scream.

BoneDragon
Ez csak westen van, mi?

denevérember
Nagyon köszi! 😊 Ki is próbálom! De logsword helyett dorens blade? Az így hülyeség?

jazzy
Mi nem, ez úgy van, ha itt elkúrják nekik is jár alanyi jogon, de fordítva ez nem igaz. Hát nem érted?!
Cobra.
Kezdésnek szerintem Longsword (415 pénz) + 3 hp ital. Utána cipõ és egy Avarice Blade (crites tárgyaknál van), a sorrend az ellenféltõl függ. Ha te támadsz, akkor cipõ, ha be vagy szorítva, akkor elõbb a pénztermelõ. Manád így az elején nem nagyon lesz, de inkább üssön ritkán nagyot a dárdád, mint többször keveset. Következõ egy Vampiric Scepter. Cipõbõl utána szerintem a Berserket érdemes kirakni, majd Infinity Edge. Ezután Frozen Mallett, Bloodthirster és a legvégén a Yomumu.
Illetve ha fent vagy egyedül és egy range sebzõ skilles karakter van ellened, akkor érdemes elsõnek cipõt venni hp italokkal, majd egy Philosopher Stonet és csak utána sebzést.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

denevérember
Fú hát köszönöm,de nem tudod ezt nekem úgy leírni mint egy kezdõnek? Az az igazság hogy kb. egy hete játszok a játékkal,és nem ismerem még így a rövidítéseket. Szóval ha valaki leírna nekem egy kedvezõ buildet Pantheonnak,de ne rövidítésekkel,meg lol nyelvvel azt megköszönném! 😊

megjavult

és mi is kapunk 300 rpt?

Fabio Capello
hát, szombaton amerikában elkúrták, és rollbackelni kellett az egészet, és ma is elég komoly fennakadások voltak, több mint 10 órás lett a downtime - ezért kapnak 300 RP-t és egy 10 wines IP boostot.

viszont 10 win ip boost tetszett ott felül