League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Volt olyanunk is tegnap, két championt húzott be közénk folyton fightokban. Leonát és Nautilust...

Why so serious?

nonicks
mindig jobb mint az ingyen blitz

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Amocskos milyen meccset nyomtam most, 15 xp hiányzott a level 30-hoz, úgyhogy gondoltam nyomok egyet. 20 perc után 6/26 nekik, forfeit ment egyfolytában,de mindenki elutasította.
1 óra 12 percet toltuk, és ecsém 30/70 killnél megnyertük! 😄 Nem tudtam shotolni mert nekem mindig kivág scoreboard elõtt.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ingyen shenek, de jó lesz.

Why so serious?

BoneDragon
Fizz? Na ez jó hír, legalább kipróbálhatom. Azon gondolkoztam fizz-t vagy ahri-t vegyem meg, de a bögyöske mellett döntöttem. Nem bántam meg, mert mindig hozom midet. <#smile>

Szabari
Köszönöm 😊

NagyiBMX
Jövöheti free-k:
Nunu, Caitlyn, Leblanc, Alistar, Orianna, Fizz, Shen, Poppy, Zilean, Draven

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
taiwan szerver.

Zickler
Egyébként ezt az infot, melyik forumról szoktátok megszerezni?

Battletag: Muhee#2716

Fabio Capello
Még nem tudni, majd estefelé.

Szabari
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy holnap kik lesznek az ingyenes hõsök? Nagyon érdekelne :/

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Borzgy
Igaz..

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

Czdano
Lol kajak <#idiota> nempara, napifail megvolt tõlem is

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Azért az EW2QR kombót gyakorolni kell eleget 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Borzgy
Azért szerintem a veigar nem annyira skilles champ... Fõleg, hogy a két legnagyobbat ütõ spellje targetelõs :S

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

CSak sebzõ skilles karaktert kért 😄 én nem szõrszált hasogattam 😄 Gragasba úgyanígy belekötök 😄 veigarnak is a ketrec nem sebez 😄 (na ez volt szõrszálhasogatás 😄)
Zickler
Gragasnak, a W-je se sebez közvetlenül 😛 De elég a szõrszálhasogatásból.
Én még a felsorolásba beraknám Malzahart, Mordekaisert, Morganat (tudom a pajzsa nem sebez), Veigart, és Vladimirt. Igaz ezek egyikét sem mondanám nagyon kezdõbarát karakternek.

Battletag: Muhee#2716

(ryzenak az ultija inkább csak self buff és nem direkt sebzõ spell)
SzirmosSzisza
Brand, Ryze és õk még midesek is szintén 😊

Czdano
Rengeteg ilyen van..kassadin, irelia, gragas, hirtelen ennyi jutott eszembe. Hozzáteszem az hogy minden skillje sebez nem jelenti azt hogy az adott karakter erõsebb a többinél csapatszinten

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
Jobb is hogy nincs patch, javítsák ki szépen amit elfuseráltak, majd azután nyúljanak az EU szerverekhez, van itt is elég baj mostanában.

böröczk
Nem olvastam végig, igaz, csak ez tûnt fel. 😛

Se patch, se sneak peek, SEMMI.

pár amcsinak eltûnt az accountjáról content, 1000 rp a kompenzáció, no comment.

Kumiho #2179

Brand õ olyan még ,hogy az összes skillje offensív (biztos van más is, de õ jutott eszembe elõre)
Sziasztok
Tudnátok mondani mégegy hasonló kaliberû bajnokot mint Ziggs : hogy csak sebzõ skill-jei vannak.
pls mondjatok még.
Fabio Capello
még mindig nem volt patch... 😛

ranked dodge-ért járó rate vesztést kiszedték már ? 😄

Végülis ha úgy nézzük nem õ volt a rossz fiú (bár az ignore "sportszerübb")

Btw poppy jungle-ról vélemények? lassan pucol és nincs self heal viszont iszonyú brutális gankokra képes (movement speedbuff hátralökés +tons of damage 6 után meg mindegymivan dive) lategmae meg tudjuk milyen sebzést kitol csak ugye nem fér a metába és ezért nem játszák. na ha lesz idpõm remélhetõleg keddtõl teszek pár próbát milyen is.
SzirmosSzisza
"My problem is that i respond to trolls xD I play at around 1800-2000elo and the game is very competitive. When people call me names or tell me to "get cancer" or whatever, when i should ignore them i respond. Maybe i deserved it i dont know 😄 Ive now made a new account and aim to rectifiy my mistakes 😊"

Az jobban érdekelne, miért kapott permabant.

Ott valszeg más név volt, az igazi, Vladimirként csak megnevezi magát az utolsó mondatban.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

böröczk
Tök jó, hogy kihúzták a nevét, de a válaszban ott van, hogy "Greeting Vladimir" : DDD <#banplz>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

asd

böröczk
Nem rég volt sale-n. Viszont a Super még késõbb. És mivel jön a Panda, illene egy Teemo skint leárazni a trillió közül.
A Happy Elf kár, hogy nem elérhetõ már 😛

Kumiho #2179

Kly
Gyakran rosszul értelmezitek a dolgokat - nem nerf volt, hanem adjust. Az egyes skillek alapsebzését csökkentették, a scaling ratio-t növelték. (Ergo jobban megéri AP növelõ itemeket venni.) Számokban ez azt jelenti, hogy 300 AP fölött jobb a spirit rush, mint a patch elõtt, illetve 800 AP fölött jobb a foxfire, mint korábban.

Scientia potentia est.

NagyiBMX
Mennyi esélyt láttok egy cottontail teemo skin sale-nek ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Nagyon nagyon minimális.

Egészen pontosan a Spirit Rush nerf-re gondoltam. Pure AP buildet használok, azzal nincs gond.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Nem feltétlen nerf ha eddig is pure ap-nak buildelted még buff is lehet (ratiot növeltek) szerintem egyébkéntn me érezhetõ annyira rajta
Hali. Az a kérdésem lenne, hogy a mostani Ahri nerf mennyire érezhetõ rajta? Egy ideje hanyagoltam a játékot, erre egy Ahri nerf-re jövök vissza. <#rinya>

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

Borzgy

URISTEN EWZ MI VIDEÓ NEM AUZ, HANEM EZ

UI: AMAZT TÖRÖLD CAT

rhazid
A zuhany tényleg elég fura. A "water cooker" viszont elég vicces 😄D

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fabio Capello
dafuq?

Borzgy
Én azon röhögtem, hogy be se tudtak menni az elején a szobába... 😄

Fabio Capello
Messze van ez már a kiszivárgástól, tegnap patchelték be PBE-be.

http://leaguecraft.com/news/league-of-legends-jayce-the-100th-champions-in-league-of-legends-abilities-leaked-501.xhtml

Győri Devi
a zuhany elég fura
amúgy Doublelift kicsit rosszabbnak adta be az egészet 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SzirmosSzisza
Jók ezek a videók. TSM-nek is van pár. Nidalee vagy pl vásárolnak 😄