League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kozben megtalaltam..viszont: ezek csak skinek 😄 nem championok :S :@

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

mien modok kell? siman katt es likolom?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Zickler
Rajta kívül még Tristanat lehet hasonló módon feloldani. Hozzá a LoL Facebook-s oldalát kell Like-olnod.

Battletag: Muhee#2716

Sziasztok
Nem tudjátok-e hogy hogyan lehet feloldani hõsöket valahogy úgy mint alistart(mert õt úgy is fellehet oldani youtube-n keresztül).
Írjátok már le ki melyiket tudja légyszives.
Pedig még egyszer sem láttalak ranked meccset nyomni... ;D

Westen level 17-es accal próbálgattam a frissen megvett Malphite-ot AI ellen.

Ellenfélnek megkaptuk Vladimirt, Nunut, Nidaleet, Sonát és Galiot.
Gondoltam poén meccs lesz, legalábbis számomra, mivel csupa AP ellen kell játszani armorra építõ hõssel.

A vége feladás lett. A Galio+Nunu ulti mindent tarolt. Szerintetek azon kívül amit én vettem hány magic resistet adó iteme vol a csapatomnak?
Maak
me' nem invelte'?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

szucsy89
Miért lett fail?
jazzy
U PICK AP TOP U FAILER GG LEAVE WE LOST I FEED HOW DARE U MFUCKER OH MY GOD AP TOP OMG OMG OMG SUCK MY DXCK OMG I WANNA KILL U GET CANCER GET HIT BY A TRUCK DRIVED BY A CRAB OMG OMG.

Jó, hogy fail lett a diablo 3, legalább játszhatok ezzel az awesome communityvel lolt.
Maak
modemet huzd ki majd dugd vissza

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

lol replayel vissza szeretném nézni pár menetet, erre valami windows tûzfal internet problem ,meg dokumentum meg bla bla, mikor már le van tiltva a tûzfalam, most akkor mivaaaan?

Maak
Attol fugg mennyi loss tarsul a winek melle.

Maak
En nemsokara jubilalok normal jatekban, de eskuszom nektek, miota visszaalltam normalra,(sikerult leszoloznom az elom a beka segge ala es a kistokom fog instant support lenni) ,ertelmesebb csapatot kapok ki mintha elmegyek rankedra.Szoloban blind ha tobben vagyunk akkor draftpicket szoktam inditani.

BoneDragon
Mióta megvettem Ahrit sokat javult az arányom. Miden eddig összesen kb 2x kaptam ki a 30-ból. Még 3v1-be is tudom tartani a tornyot. Imádom ezt a karaktert. 😊

SzirmosSzisza
Általában azért arányban van. Szóval ha sokat veszítesz gyengébbeket kapsz. Illetve ha pl nem lépsz be 1 hétig akkor is 😄

Átlagos, mondjuk általában kevesebb szokott lenni, mert sokan játszanak coopot is. (pl nekem valami 170 win-em van csak smurfok meg 200 coop játék miatt 😄)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
lvl28-ason 196 win, az milyennek számít? O.o

SzirmosSzisza
Van egy normal ELO, az alapján kapod az ellenfeleket. Semmit nem érsz 500 winnel, ha van mellette 1500 loseod 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintem úgy lenne reális, hogy valami szorzóval dolgozna a matchmaking, pl aktuális nyert meccseid száma x2, ez lenne a felsõ határ, az alsó meg valami 0,75x a nyert meccsek száma. És akkor folyamatosan "normális" társakat/ellenfeleket rakna. Pl nekem, aki 150 nyert meccsem van, annak max 300-as winest, és min 100-ast rakna.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

És ha katasztrofális valaki akkor meg kisebbeket kap?😊
SzirmosSzisza
Õõõõ azért mert sokat nyertél úgy érzi a játék, hogy jobb vagy ezért erõsebb ellenfeleket kapsz. Én lvl 20-tól kezdve végig 30-asokkal játszottam 😄

Elég undorító ez a matchmaking system, míg nem értem el a 30-at, addig full normális, velem egyszintû skillel rendelkezõ embereket rakott mellém. 2 napja megléptem, és mindenki ilyen 500+ wines. És csodálkoznak, hogy meghalok 2 mp alatt, pedig 2 nappal ezelõttig elég jó voltam. Elõbb is olyan volt, ezreal vett egy doran's ringet, és lett 60 ap-ja. Kurvajó.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

azért örülök neki hogy szóltak hogy mikor fogják elvenni...

BoneDragon
Szemét teemo, nagyon sunyin néz, utálom a gombáit! <#vigyor>

Fabio Capello
igen.

Másnak is eltûnt az ingyen transfer, amit splitkor kapott(és még nem használta fel)? Diablo miatt egy hónapot kihagytam, most visszanéztem és 2600 rp-t kér érte.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Én ma mentem egyet, luxszal, lagolt mint állat, loss forgiven ^^
Fabio Capello
így jár az, aki nem jegyzi meg a jelszavát... 😛

Nyilván egyéni döntés, számomra fontos, hogy kommunikáljak a nézõimmel 😊 Amúgy a lag nem feltétlenül a te hibád, lehet hogy a szervereknek van valami baja (megint), mintha többször panaszkodtatok volna arra, hogy be-belaggol a játék.

Czdano
Nem tudok belépni arra a chatre. Amúgy levettem kicsit a bitratet, elvileg a héten lesz jobb net, akkor visszarakom 😊 csak laggoltam nagyon ingame

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Ezt a firefox ahrit megvettem PBEn, de sajnos nem annyira szép és elmarad az új skinek színvonalától. Pl Morgana új skinje..
Fabio Capello
Dani, a streamednek van chatje is, tessék használni, legalább valahogy tudjunk kommunikálni 😛

szerk: baromira laggolsz most, valami gáz van.

Igazából bármelyik ad carrynek ugyan azokat a klasszikus adcarry cuccokat veszed akkor jó lesz. Sõt bármelyik ranged hõsnek a klasszikus adcarry cuccokat veszed, akkor máris jó adcarry lesz.

#19745 Lehet bekerült vmi WH40k fan a riotba. Nekem már vmelyik naut skin is eléggé chaos space marineos.
BoneDragon
Bárcsak ne káromkodna ennyit a haverod. 😊

Fabio Capello
Úgy látom én vagyok az egyetlen nézõ, no sebaj, mint streamer kollégák, tartsunk össze 😊 😛

szerk.: nézz rá a framerate dropra, eléggé laggolsz, de lehet nálam van valami zûr...

Fabio Capello
Warhammer 40k

BoneDragon

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Szabari
Kösziii xD De én a ti véleményetekre vagyok kíváncsi 😊

Szabari
Sziasztok!

Sivirre nem tud valaki valami jó buildet? 😄 Kíváncsi lennék ki mit ajánl rá? 😊

hát sztem a tanky dps meg az offtank az ugyan az 😛

ha full ad-re buildeled, mint mondjuk tryndát szokták, az inkább melee carry

Fabio Capello
rofl 😄😄😄

Az offtank az az amit thadeus is mond "másodlagos tank" amire te gondolsz õk a tanky dps-ek
Maak
Olcsobbakbol : Nasus,Olaf,Udyr,Trundle,Jarvan,Mundo
Esetleg AP offtank : Morde,Rumble

most igy hirtelen :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

NagyiBMX
Hát offtankra én leggyakrabban Riven-t, Dariust, Renekton-t épitem. Bár ezek mind 6300, 3150-es most igy hirtelen nem jutott eszembe. Buildnek mindegyiknek majndem ugyanazt épitem :
1. Ninja Tabi vagy Mercury meccstöl függöen.
2. Phage és Hexdrinker aztán Giant Belt
3. Frozen Malett, és befejezem a Hexdrinkerböl a Maw of Malmortius-t.
4. Warmog, és Atma
Skilleknél Rivennél elsöre az E-t a shieldet maxolom, Dariusnal a Q-t aztán rögtön az E-t az armor pen. miatt, Renektonnál a W-t a Stunját és az E-jét a pörgést.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Érdekes, én úgy tudtam, hogy az off a "kikapcsoltat", másodlagos tankot jelenti.

Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy Az offtank ugye az Offensive(támadó típusú tank)
ha igen akkor légyszíves mondjatok pár ilyen OLcsó karaktert és rá pár jó BUILDET és Skill építést hogy pl : 1. skill ez stb.
kérlek segítsetek.
BoneDragon
Én ahrit most vettem meg, de olyanokat durvulok vele, hogy csak na. Wardolni kell ennyi a titka, meg nem belerohanni a tömegbe. Tegnap hoztam is vele egy 21-1-es meccset. Jó volt. 😊

Egész szépen lehet durvulni Ahrival. Viszont erõsen meg lehet érezni a Spirit Rush megnövelt recast idejét. Fõleg, ha menekülni kell és hirtelen nem vagyok képbe, hogy hol is áll az egerem. <#falbav>

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

SzirmosSzisza
Nekünk ARAM-on volt, egyedül Siont volt képes elkapni 😄