League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Battletag: Muhee#2716
Nem tudjátok-e hogy hogyan lehet feloldani hõsöket valahogy úgy mint alistart(mert õt úgy is fellehet oldani youtube-n keresztül).
Írjátok már le ki melyiket tudja légyszives.
Ellenfélnek megkaptuk Vladimirt, Nunut, Nidaleet, Sonát és Galiot.
Gondoltam poén meccs lesz, legalábbis számomra, mivel csupa AP ellen kell játszani armorra építõ hõssel.
A vége feladás lett. A Galio+Nunu ulti mindent tarolt. Szerintetek azon kívül amit én vettem hány magic resistet adó iteme vol a csapatomnak?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Jó, hogy fail lett a diablo 3, legalább játszhatok ezzel az awesome communityvel lolt.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Átlagos, mondjuk általában kevesebb szokott lenni, mert sokan játszanak coopot is. (pl nekem valami 170 win-em van csak smurfok meg 200 coop játék miatt 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Nyilván egyéni döntés, számomra fontos, hogy kommunikáljak a nézõimmel 😊 Amúgy a lag nem feltétlenül a te hibád, lehet hogy a szervereknek van valami baja (megint), mintha többször panaszkodtatok volna arra, hogy be-belaggol a játék.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
szerk: baromira laggolsz most, valami gáz van.
#19745 Lehet bekerült vmi WH40k fan a riotba. Nekem már vmelyik naut skin is eléggé chaos space marineos.
szerk.: nézz rá a framerate dropra, eléggé laggolsz, de lehet nálam van valami zûr...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ha full ad-re buildeled, mint mondjuk tryndát szokták, az inkább melee carry
Esetleg AP offtank : Morde,Rumble
most igy hirtelen :p
1. Ninja Tabi vagy Mercury meccstöl függöen.
2. Phage és Hexdrinker aztán Giant Belt
3. Frozen Malett, és befejezem a Hexdrinkerböl a Maw of Malmortius-t.
4. Warmog, és Atma
Skilleknél Rivennél elsöre az E-t a shieldet maxolom, Dariusnal a Q-t aztán rögtön az E-t az armor pen. miatt, Renektonnál a W-t a Stunját és az E-jét a pörgést.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Az lenne a kérdésem hogy Az offtank ugye az Offensive(támadó típusú tank)
ha igen akkor légyszíves mondjatok pár ilyen OLcsó karaktert és rá pár jó BUILDET és Skill építést hogy pl : 1. skill ez stb.
kérlek segítsetek.
i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote