League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2embert keresünk a csapatunkba, fix 5 embert össze szeretnénk hozni ranked meccsekre, késõbb lanra. Kedden lesz egy kupa mérkõzés az lenne a fõpróba, tudom kicsit korai de ez van 😄
Anyi a lényeg: -miki, -ts, -15+ kor, -30lvl,
Ha valakit érdekel nyugodtan vegyen fel. 😊
summoner name: dewfwefwfwe
xfire: szaba75
1 JUNGLE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES.
A karakterek pedig mind kulonbozoek, meg az egymas klonjai, mint pl gragas es ziggs is. Minden campi egyedi kezelest igenyel. Max annyiban tud ket karakter hasonlitani, hogy mondjuk mindketto meele.
Remelem segitettem valamennyit.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem arra hogy más oldalakon mit írnak. Annyi lenne hogy kit vagy kiket ajánlanátok top-ra vagy bot-ra az olyanok közül akik táv harcosok és kicsit hasonlít a harcuk az olyanokéhoz mint fidd vagy forti.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Why so serious?
Nem rankeden is csak úgy lehet vele haladni, ha eleinte stealeled a carryt, ami nem túl sokat segít a csapaton.
Why so serious?
Why so serious?
(vele lehet jól ölni ?)
Scientia potentia est.
Why so serious?
Why so serious?
-"hogy érted hogy nem kaptok xp-t ? nem halnak meg a creepek ?"
ezen felröhögtem 😄DD<#banplz>#banplz>
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
amugy a srácnak eléggé beteg pedo hangja van <#idiota>#idiota>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Ktomi22 mi a valódi neved ?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x