League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabari
Sziasztok!

2embert keresünk a csapatunkba, fix 5 embert össze szeretnénk hozni ranked meccsekre, késõbb lanra. Kedden lesz egy kupa mérkõzés az lenne a fõpróba, tudom kicsit korai de ez van 😄
Anyi a lényeg: -miki, -ts, -15+ kor, -30lvl,
Ha valakit érdekel nyugodtan vegyen fel. 😊
summoner name: dewfwefwfwe
xfire: szaba75

1 JUNGLE MINDENKÉPPEN SZÜKSÉGES.

Dixtroy
Jellemzoen valassz egy ad carryt, a killektol minden kezdo allati vidam tud lenni. A tankolashoz valoszinuleg meg nincs eleg tapasztalatod, a support pedig nem hoz kello sikerelmenyt. Valaszd Ashet, az mindenhova jo lesz, meg dominionra is. Menj mondjuk mindig topra. Es mikor mar ugy erzed, hogy unod, es halal perfekt vagy belole, akkor menj mondjuk kozepre, es igy tovabb.

A karakterek pedig mind kulonbozoek, meg az egymas klonjai, mint pl gragas es ziggs is. Minden campi egyedi kezelest igenyel. Max annyiban tud ket karakter hasonlitani, hogy mondjuk mindketto meele.
Remelem segitettem valamennyit.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Maak
Aze' mer mar kiegtem tole mint a szar. Bar alig leirtam, hogy normalon jobb a helyzet azonnal ra is cafolt egy poppy/riven paros topon(solo kogmaw ellen) es akkor ki volt a szar? Nyomorult csavo teemoval botlanen 1v2-ben persze hogy feszt doglott...gg

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ezeken az oldalakon se az oldalak mondják amit hanem a felhasználók. egyébként meta van botra viszel ranged ad carryt (mellé support) topra meg tankydps-t szoktak az esetek töbségében akik pedig melee-k topra ranged kari talán teemo esetleg vladi/gragas más nem nagyon. (btw dafuq is forti?)
Hali,

Én most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi, nem arra hogy más oldalakon mit írnak. Annyi lenne hogy kit vagy kiket ajánlanátok top-ra vagy bot-ra az olyanok közül akik táv harcosok és kicsit hasonlít a harcuk az olyanokéhoz mint fidd vagy forti.
Maak
Minden kepessegen le van irva mit takar,ha rahuzod a kurzort szepen el is tudod olvasni. Ha nem megy az angol akkor kicsit nehezebb lesz, de a lolhungary-n van leiras a champek kepessegeirol, kezdesnek megteszi. Csak, hogy kepben legyel. Buildet meg nezz mobafiren, de az is osszetettebb, fugg attol, hogy lane-re mesz vagy jungelba. Ww-t erdemes tankosra epiteni, melle persze nem art valamennyi attack speed sem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Hasznos oldalak ^

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

olvasgass buildek után ott ezt is leírják pl modafire.com /leaguecraft.com meg még van pár ,de ezek neked jók lesznek
A képességeit írjátok már le melyikkel érdemes kezdeni és hogy fejlesszem please.
SzirmosSzisza
Azon a szinten ami õ játszik, minden karakter lehet OP DPS 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Warwick már megvan csak a képességeit nem tudom hogy milyen sorrendben használjam elmondanátok , meg még azt ap ra vagy ad ra építsem estleg hibridre .
Nem rossz. De ott van Morgana, baromi erõs mides. Vagy Jax, õ szintén erõs és könnyen kezelhetõ. Warwick szintén. Esetleg Garen, õ tipikusan egy kezdõknek való kari. Vagy Veigar, õ mondjuk nehezebb kicsit de szintén nem gyenge.

Why so serious?

Maak
Probalgasd a free championokat, minden kezdonek ezt mondjuk.

kit vegyek akkor az 1350 esek közül Cho Gath megéri ?
Ha ölni akar akkor Taricot is verje ki a fejébõl úgy általában.

Why so serious?

Olyan mintha egy IFA-t akarnál vinni zárt pályás autóversenyre. 😊
Azt nem veszed észre hogy csak sz@patnak? : D Verd ki a fejedbõl a DPS Taricot.
Aztán melyik poszton lehetne taric dps op? Supportként nyilván nem. Miden megint nem, mert nem tud nagy dps kitolni az elején, hiába a stun. Topon sem ugyenezért. Cserébe remek support, ezért szerintem arra érdemes használni.
Nem rankeden is csak úgy lehet vele haladni, ha eleinte stealeled a carryt, ami nem túl sokat segít a csapaton.

És hogy kell taricot DPS re építeni ?
Kly
DPS taric OP 😄

Scientia potentia est.

Support még mindig. Support itemeket veszel neki. Illetve egyelõre hanyagold, a te szinteden még felesleges a supportolás.

Why so serious?

De AD ra vagy AP ra kell építeni ? esetleg hibrid a legjobb ?
Taric-al jól lehet, megstunolod, ráfutsz és elkezded ütni és ha szerencséd van akkor pont kifagyott akire támadsz és nem fog visszaütni, na ilyenkor üsd amíg el nem fogy a HP-ja.

Why so serious?

Fabio Capello
Taric support, nem ölésre van.

Már supportnál visszakértem az árát ,kb 2 nap mulva teszik vissza a számlámra . Helyette megérné megvenni taricot ?
(vele lehet jól ölni ?)
Kly

Scientia potentia est.

Amióta nem stunnol, azóta csak stealelni jó sajna😊

Biztosan így van, csak nem mindegy, hogy egy champion annyira gyenge ezerbõl egy ember tudja jól játszani (vagy kifogni egy olyan szar enemy teamet ahol még vele is tarolhat), vagy minden harmadik. Evelynn az elõbbi.

Why so serious?

láttam már vele nagyon brutál játékosokat 23 / 5 / 9 valahogy így.
Jobba jársz ha írsz supportnak hogy szeretnéd visszaadni. Messze a játék legszarabb championja jelen formájában.

Why so serious?

Próbálj neki Deathfire Grasp-et úgy, hogy Ravage-et maxolod, hátha.

Légyszi mondjatok már evelynre egy jó buildot mert megvettem és csak alig jön össze max 4-5 ölés meccsenként. PLS.
daomo
Swain ultiját néha kapcsold ki, amikor már tickenként a manád 10%-át eszi. Fõleg akkor, ha nincs ellenség a közelben 😄

A 3.at adják fel.
ja
roland2293
szerintem kicsit beképzelt a srác akivel játszik 😄

udyr egyébként tényleg olyan gyenge karakter ?
hogy hoyg
NagyiBMX
-"nem kapunk xp-t"
-"hogy érted hogy nem kaptok xp-t ? nem halnak meg a creepek ?"
ezen felröhögtem 😄DD<#banplz>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX

amugy a srácnak eléggé beteg pedo hangja van <#idiota>

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
8-tól stream Bence spanommal! akit érdekel majd nézze..de majd linkelem még 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

miert? szlovakiabol vagyok.. nemhiszem h. ismernel 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Szia
Ktomi22 mi a valódi neved ?
remek remek 😄 .. ezt nem tudtam mindenhol csak az van irva "free skin" .. te tenyleg ..maris gazdagabb lettem 1 alistarral meg tristanaval 😄 thx

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Fabio Capello
Brigi VOLT-on van, a többiek pedig legkorábban este 10 körül esnek haza... :/ Legkésõbb a hétvégén azért valószínûleg lesz valami játszadozás, már két napja ülök a first winemen 😛

NagyiBMX
miko' lesz stream urambátyám ? 😄

Fabio Capello
megkapod hozzá a championt is.