League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen közben rájöttem ,csak nem akartam dupplázni 😊 egyébként még a beálításokkal kell majd tökölnöm ,de jó lesz 😊
Xsplitet letöltöd, beállítani meg már egy ovodás is be tudja, nagyon egyszerû kezelni. 😊

Eternal life; endless torture.

jazzy
Komment: You keep missing with standard ez.

Válasz: I mean, it's possible, but unlikely, given that he nailed every shot the entire way out when we were testing, and that he was ranked top 500NA season 1
SzirmosSzisza
Evelynn spotlight, chatet elején érdemes figyelni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mellé lõ egy csöppet. 😊
Fec papa
Amúgy remélem csak mellé lõ egy kicsivel, mert amugymeg akkor riot fail.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
pff

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aki innen szokott streamelni own3d-en ,hogy smint megy ez? gondoltam én is tolnék valamit de nem igazán vágom a beállításokat mi merre. regisztráltam hozzá adtam my chanelnél live streamet most az írjak várjak 3 órát. azután mi merre? van még valami spéci dolog amit be kell lõni ilyenek? (ha nagyon off jöhet privibe is) köszöntem.
SzirmosSzisza
5v5 aram +1 😊

3v3 nem rossz ötlet.

böröczk
+1

Kumiho #2179

3v3 😊 4-5 csapat csak összejönne. Valami távolabbi idõponttal, hogy mindenkinek jó legyen. Random csapatok lennének?
Fabio Capello
Meh, most én is ezen gondolkodom, a healelés/vásárlás, meg a könnyû counterelés megnehezíti... Ötös csapatokat viszont lehetetlen összerakni, egyszerûen nincs elég ember egy kupa összerakására.

Mikor mondtam, hogy királynak érzem magam? ._.' Elég nagy problémák lennének, ha arra verném, hogy 800 ELOn nyertem egyet. Csak azért posztoltam, mert szerintem vicces, hogy milyen helyzet van ott.

Czdano
1v1 szerintem nem ehhez a játékhoz való..blind pickben ökörség, draft pickben meg countereled a másikat...inkább akkor custom gamebe összeszedni az összes SG-s embert és úgy 5v5özni ARAM-on..az még fun is lenne 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ehhez csak egy rossz ellenfél kell, az meg mindenhol van. Szerintem inkább az a vicces, hogy egy ilyen meccs után királynak érzed magad.

Engem is érdekel a dolog 😊
Fabio Capello
csak rajtad múlik, ha elég jó vagy, sokat leszel a streamen=celeb leszel 😛

Kly
Ha tényleg celebbé teszel, akkor jelentkezek <#idiota>

Scientia potentia est.

Nyilván nem nagy cucc, fõleg ezen az ELOn, de mint írtam nem játszottam komolyan, ez benne a lényeg. Meg amúgy se mideztem még Sorakával. Vicces volt. 😄

Fabio Capello
Hölgyek, urak!

Régen volt szó SG-s kupáról, ami végül nem tudott megvalósulni, mivel ötös csapatokat ennyi emberbõl összerakni elég bonyolult. Most, hogy megjelent a The Proving Grounds, rengeteg új lehetõség nyílik meg, szerintem. Mit szólnátok, ha összeraknánk egy 1v1 bajnokságot kieséses rendszerrel vagy ha nagyon sok az érdeklõdõ, csoport+kieséses rendszerrel?

Elég érdeklõdõ esetén (ha tényleg komolyan is gondolják), lehet, hogy be tudok dobni egy 10 eurós RP pakkot a kalapba, a nyertesnek, illetve celeb lesz, mivel a terveim szerint ezeket a mérkõzéseket le is streamelnénk nálam és/vagy Dani csatornáján (ha õ is akarja 😛) csak hogy legyen egy kis kedvcsináló 😛

Várom a véleményeket, bátor szellemûeket 😛

RedDevilsza
Ilyen statot 1800as ELOn se nagy dolog összehozni, nemhogy 800on. Azt hittem legalább valami 50/0 lesz.

Haverom odadta a 800 ELOs accountját... Vicc ami ott megy. 😄 5 perc alatt miden 5/0 voltam, aztán nem is farmoltam csak szaladgáltam az enemy junglejében meg gankeltem. Végére lerontottam a statom, mert gyakorlatilag olyanokat csináltam, hogy 5v1ben befutottam, megöltem 3at és meghaltam. 😄 Az a szép, hogy így is nyertünk. Ja és rúnák nélkül. 😄

kép

jazzy
Most megnéztem újra, tényleg W meg R amit lõ at ilyen tüzesebb, true, still lófasz mondjuk Blackthorn Morganához képest, ami sztem nagyon jó lett, vagy a Tyrant Swain.
SzirmosSzisza
Ja, mert a W,R nem tüzes 😄

jazzy
Minden új skinben van custom particle, de ezen az ahrin semmi, csinálhattak volna neki tüzes labdát pl.
böröczk
Lesz új Cassi skin, a FireFox Ahrit skippelve inkább megvárom azt.

Kumiho #2179

nem akarja riot megnövelni custom ip-t 120 percrõl? megy az ember 4 aramot aztán utána no ip 😞 vagy rakják be aramot akkor normal meccsmékingbe, dominion mellé simán beférne szvsz

Jockey
en is megvettem, sztem jol nez ki es van penzem is ra..ha nem baj:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

SzirmosSzisza
Én néha kifogtam PBE Aramon, de imho semmi extra, egyedül a tánc jön be 😄

Az egész teamfightban rossz volt a helyezkedésed, gyakorlatilag saját magad baitelted be az enemy mögé.

Most meg simán lehetett volna Ashenak FB, ha idõbel lereagálod és feldobot a Nidaleet egy Q-val. Pedig még 4 AP-d is van Jannán, tuti meghalt volna. 😄

(No offense, ne értsd félre, csak építõ kritika.)

jazzy
Szép ez az Ezreal skin.. de nem játszok Ezrealt már nagyon régóta ezért nem veszem meg, pedig õ volt a kedvenc championom nagyon sokáig.. lvl10tõl lvl30ig és utána még kb 200 játékon át egyfolytában Ezreal mideztem 😄 Utána meg jött a metagame és AD Ezreal csak botra mehet.. azóta nem erõltetem..

Ahri skint megvenném de.. de.. annyira nem jó ingame..
Czdano
Mikor más nincs rajtam nem tudok mit csinálni.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

"nézd meg, ezek tudnak focusolni, nálunk meg nyolc különbözõ embert üt mindenki"

Közben meg Veigarral egy Tank Dariusra nyomtad el a full combodat. 😄

Unknow
Sok hülye megveszi ezt a skint ennyiért? Pfff

(~/me is megvette <#idiota>~)
Fabio Capello
ma reggel volt patch.

Nem a kövi Patch-be ígérték?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fabio Capello
KINNVAN A PULSEFIRE EZREAL!

Fabio Capello
hogy az a kennen mekkora egy hisztipicsa, rofl.

NagyiBMX
húzd ki és dugd be újra a mikrofonod mert én örülök meg !!! <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
teamwork ftw, mindenki egyenként rohangál be 😞

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
don_capello

NagyiBMX
Anya!! Fennt vagy ??? 😄DDDDDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

SzirmosSzisza

Czdano
8-tól EU west, lowelo ranked stream (most csak egyedül mert spanom tegnap kiégett 😞 )

http://www.own3d.tv/live/295156 Stream on, Server:NA , csak gyakorlás draft pick normal games
jazzy
Micsoda summoner name
Szabari
Bocs szerver lemaradt: Eu Nordic and East