League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kly
Cicamica majd õt is shoppold bele a bannerba.

Más: Ha a korábban említett SGs bajnokságot szeretnétek lebonyolítani, akkor azt a fairplay érdekében célszerû lenne egy adott szerveren (pl. East) és egy meghatározott summoner szint megkötéssel tenni (pl. level 10). A játékmódok közül talán még a "random csapatos" 3v3 lenne a legjobb megoldás.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Durvának tûnik, kíváncsi vagyok mi megy át élesbe belõle

tl;dr:
Champions:
New: Jayce
Buffed: Akali, Caitlyn, Fiora, Gragas, Le Blanc, Lux, Nunu, Orianna, Rammus, Sona, Xerath, and Ziggs.
Nerfed: Alistar, Janna, Karthus, Kennen, Kog'Maw (mostly ap kog), Nautilus, Shen, and Soraka.
Debatable: Miss Fortune (seems like a nerf to me).
Items:
Buffed: Athene's Unholy Grail and Ionic Spark.
Nerfed: Quicksilver Sash.
New Skins:
Infernal Alistar, Full Metal Jayce, Glacial Malphite, and Augmented Singed.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Randelz
Sziasztok! Nekem is ugyan ez a problémám állandóan error, eddig tökéletes mûködött, már repair eltem, és újra is installáltam, nem segített. Valami ötlet hogy mitõl lehet? Eleinte játék közbe fagyott le, most már loading ig se jut el.

Westen csak level 5ös accountom van.

Why so serious?

NagyiBMX
Énis benne vagyok, szintén East 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BoneDragon
Én benne lennék ilyen sg premade szerûségben, de easten vagyok.

Czdano
Szerintem EU west 😊 ha nektek is megfelel

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
én ráérek, viszont még mindig ki kéne találni, hogy melyik szerón... 😛 A többiek nevében nem nyilatkozhatok 😊

Czdano
Holnap este ráértek egy 5v5 premadere? 😉

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
délelött alszanak, a legtöbbje délben kel <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Heti freek :
Veigar, Maokai, Swain, Sivir, Akali, Ashe, Warwick, Jarvan, Sejuani, Kayle

SzirmosSzisza
Délelõtt miden voltam Veigarral Galio ellen, egész csapatot majdnem leutlizta de én kb instant nyomtam rá a stunt (gondoltam, hogy azt fogja csinálni). Erre harc után Darius: "omg noob veigar y no stun suicide plz"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Jah basszus tényleg.. 😊

Pedig direkt próbáltam hétköznap délelõtt játszani mint eddig, mert akkor általában többet nyertem. Akkor.. most mi lesz 😞

SzirmosSzisza
Nyári szünet van 😊

böröczk
A melegtõl..

Kumiho #2179

jazzy
Gyerekek, még 2 meccs, még 2 leaver 😊 EZ már 9.
SzirmosSzisza
Felvettelek.

Fabio Capello
én pedig teljesen korrektül reagáltam, szerintem 😊

TBTPumpa
East és TBT1989

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Mondjál nevet meg szervert, úgyis akarok húzni egy smurfot 😄

SzirmosSzisza
Ja, komoly meccsre mi is AD Luxot viszünk <#idiota>

Amúgy imho teljesen korrekt kritikát kaptatok, ti meg egybõl letámadjátok szegényt :c

TBTPumpa
Eléggé friss vagyok még ebben a játékban, hisz csak ma próbáltam ki elõször, de tetszik... Csak kár, hogy eddig olyan emberkékkel hozott össze a játék, akik folyton lelépnek, illetve nem is játszanak (a karakterük fekvõtámaszokat nyomogat) és így ember hátrányban eléggé nehéz visszaverni 5 másik játékost (3-an 5 ellen).

Jó lenne már végre magyarokkal is összefutni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Kilépett a solo topunk 9. percben. Nem hittem briginek, de ez durva. Túlzás és bármiféle szépítés nélkül a 7. játékomban van a csapatomban leaver. 10-el több winem volt, most 20-al több loseom van. Egyszerûen nem értem, komolyan.
Ja szokásos, ilyenek miatt adtam fel a rankedezést. Bár mondjuk 6-0ban nem szoktam lenni, de nem is én feedelek. 😊

Why so serious?

jazzy
Húzok új accot, már 21-es mert a main accom átkozott, 300 elot buktam úgy, hogy 80%-ban úgy álltam fel, hogy jól játszottam. Sosem flameltem, egyszerûen ugyanazt csináltam, mint ahogy felkúsztam 1300ról 1550re és egyszerûen pechem van. Mintha tényleg meg lennék átkozva 😊

6-0-0ban vagyok, bot laneünk leavel. 9-0-6ban vagyok, srácnak el kell mennie dolgozni, ilyenek. Úgy szoktam kilépni a játékból, hogy értetlenkedve állok, hogy miért történik ez.
böröczk
Összedobunk Neked egy transzferre <#banplz>

Kumiho #2179

Fabio Capello
😄

Mikor jössz vissza Eastre? 😛

jazzy
Aki azért néz streamet az pofára esik, mert amíg ott 20 percig farmolnak minket 2 perc után diveol a retard agresszív mid és jungler 😄
Aki meg azért néz streamet hogy tanuljon belõle az guardsman bobék magasságában keresse, ne itt.

Why so serious?

Fabio Capello
1. Többször tisztázva volt már a stream leírásában, illetve a streamen is, hogy nem vagyunk profi játékosok, csak a játék élvezetéért játszunk, egyelõre nincs messzemenõ versenynyerõ tervünk, csak szórakoztatjuk magunkat és az esetleges közönséget.

2. Van különbség a blind pick és az általunk többnyire játszott draft pick között - ez a játék az elõbbi volt, ezért nem is volt akkora "csapatjáték", jelentõség - ilyenkor kikapcsolódunk, hozzuk amit szeretnénk, élvezzük a játékot. Az én véleményem szerint a blind pick erre való, a draftot ennél jóval komolyabban vesszük - ha nézted a streamet korábban / aki nézte korábban, azt ez tudja - ott nyilván másképp mûködnek a prioritások. Ajánlom, hogy egyszer nézz meg minket egy draft játék alatt, más lesz a véleményed. 😊

3. Mindenkinek megvannak a gyengeségei - én például förtelmes AD carry vagyok, most mivel blindoztunk, mégis azt hoztam, mert inkább itt tanulom meg, mint számunkra fontosabb, draft mérkõzésekre.

4. Mint említettem, ez a stream azért jött létre, hogy szórakoztassunk, lehessen mosolyogni a hülyeségeinken, vagy épp gratulálni a mázlista történésekhez. Nem tisztem, és nem is célom, hogy embereket (SG-seket, random nézõket) tanítsak - arra ott vannak a 4-8-12 ezer nézettségû TSM, Curse, M5 streamek. Ha ilyen céllal akarod nézni a streamet, el kell hogy keserítselek, nem fogok tudni neked profi buildeket tanítani... 😊

5. Természetesen harag sosincs, a vélemények, visszajelzések részei egy streamnek - bizonyos részeire illik reagálni, bizonyos részeit illik megfogadni. 😊

#19897 - Igen, sajnos a hang az mindig egy nagy probléma, egyrészt mert a program, amivel a stream fut, bugos, emiatt már alapból elõfordul hangtorzulás - másrészt pedig habár teljesen ingyenesnek volt ítélve a bétafázisban, most mégis fizetõssé tették - és mivel pillanatnyilag nincsen 30 dollárom kifizetni a prémium csomagot, kénytelen vagyok a gyengébb minõségû hangkodeket használni.

böröczk
Te elolvastad a kiírást? Troll game, blind pick, nem volt support,
és amúgy a játék alapból több sebbõl vérzett, aki kicsit is ért hozzá, láthatta : D
Azt elárulhatom, hogy nem az volt a leggyengébb rész <#idiota>
Általában draft játékmód megy, ez talán a stream nevében is benne van,
a legutóbbi blind pick játék streamelése pedig nyilván nem oktató jelleggel történt 😛

Kumiho #2179

Igazából komolytalan meccset fogtál ki, játszottunk elõtte 3 draftot és mindhármat elbuktuk mert kifagyott tõlünk valaki az elején. Ezek után minden leszarunk alapon mentünk blindot, olafunk kb. életében elõször dzsungelezett, én kb. 3 havonta egyszer veigarozok, Brigi meg nyilván nem Luxot szokott support szerepre vinni, fõleg nem AP Luxot. És még így is alig vertek meg, pedig mind fantasztikus 2000 wines volt. A baronos meg fail volt, de mondjuk egy rendes meccsen nyilván lenne ott ward is.

Why so serious?

ronihun
Engem csak az zavar, hogy a hang nagyon torz. A beszédet nem lehet érteni egyáltalán, meg kicsit lagol is a kép, bár ez lehet csak nálam van.

...

Nézegettem ezt a streamet egy darabig. Hát nem nyûgözött le. Sok olyan alapvetõ taktikai hibát elkövetett a csapat, mit egyszerûen csak el kell olvasni valahol, és már jobb.
Kiemelnék egy részt, amikor az ellenség éppen baront öli. Ezreal erre rájuk lõ egy ultit, majd rá pár másodperce lux is. Ebbõl az ellen persze nyilván tudta, hogy hol vagytok. Nektek az egész pályán nulla wardotok volt. Ennél a résznél sem tett be a support egy wardot mondjuk, hogy esetleg legyen esély ellopni baront. (eleve baron nem volt wardolva, ami nagy hiba)
Meg is jegyzitek, hogy az ellenség mindent wardolt, majd odamentek baron fölé a dzsungelbe, ahol rátok ugrik a teljes enemy csapatból 3, a másik kettõ meg kerülve jön. Ezen mind meglepõdtök (pedig nyilvánvaló volt, hogy ez fog történni). Persze az összecsapás eredménye nektek nem kedvezõ.
Lehet, hogy ez volt az egyetlen gyenge rész, én meg pont ezt fogtam ki, de alapvetõen streameket azért nézek (szerintem többen is ezért), hogy a jobb játékosok stílusából tanuljak valamit. Szóval ha ezt a streamet komolyan gondolod (játok), akkor érdemes lenne valamit tenni ez ügyben.

Bocs, hogy így megmondom, ne legyen harag belõle, csak egy vélemény.

SzirmosSzisza
Lux support op 😄

NagyiBMX
Ha felraktad és akkor müködött akkor szerintem rakd újra hátha az megoldja.

Not only pulsefire, csak most épp az meg elõbb is az volt de amúgy not only.

Why so serious?

Fabio Capello
League of (not only) Pulsefire Ezreal: http://en.twitch.tv/doncapello

Szevasztok! Olyan problémám van hogy állandóan kifagyok a LOL-ból! De amikor felraktam az elején tök jól mûködött, mostanába meg kifagyok állandóan! Szerintetek mi lehet a probléma?? Valaki segítsen pls!!!!!!
A segítséget elõre is köszönöm!
Fec papa
Better nerf Irelia.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

A Soraka ulti CD increase azért nem tetszik. Bár mostmár szinte csak ali és blitz supportokat látok.

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Fabio Capello
Ori buff \o/
Nunu buff w.e
Global ulti nerfek \o/
LB buff annyira nem buff, inkább csak az, amit már eredetileg be kellett volna rakni, amikor kijött a champion.

böröczk
Az a módosítás abszolút helyénvaló, hátha viable-lé teszi a mid-lategame-jét.

Kumiho #2179

LeBitch buff, where is their god now???
NagyiBMX
hirtelen azt hittem lelett értékelve 487RP-re a skin 😄

böröczk
Time has come for dah Maffia Graves! <#eplus2>

Kumiho #2179

zeli
Akinek az ELO-ja 1250 alatt van, annak unranked-et ír, illetve ha még nincs 10 játszott meccsed, akkor sem írja ki a profil oldaladon.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Kösz, már azt hittem én vagyok vaksi, azért nem találom.

Lenne még egy kérdésem. Most kezdtem rankedezni. A játék végén egyes neveknél csak won van írva, rating nincs pedig 100 gyõzelem feletti is van köztük.
Ezek szerint a rankedeseket összerakhatják normalt játszókkal?

Ha esetleg érdekel valakit az induló elo, 2 meccs után 2 gyõzelemmel 1277 az enyém.
Mert amelyik hõs egyik ellenségnek sincs meg, azt nem tudod bannolni.

Miért van, hogy bannolásnál hiányoznak hõsök a listából?