League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Ha a korábban említett SGs bajnokságot szeretnétek lebonyolítani, akkor azt a fairplay érdekében célszerû lenne egy adott szerveren (pl. East) és egy meghatározott summoner szint megkötéssel tenni (pl. level 10). A játékmódok közül talán még a "random csapatos" 3v3 lenne a legjobb megoldás.
Scientia potentia est.
tl;dr:
Champions:
New: Jayce
Buffed: Akali, Caitlyn, Fiora, Gragas, Le Blanc, Lux, Nunu, Orianna, Rammus, Sona, Xerath, and Ziggs.
Nerfed: Alistar, Janna, Karthus, Kennen, Kog'Maw (mostly ap kog), Nautilus, Shen, and Soraka.
Debatable: Miss Fortune (seems like a nerf to me).
Items:
Buffed: Athene's Unholy Grail and Ionic Spark.
Nerfed: Quicksilver Sash.
New Skins:
Infernal Alistar, Full Metal Jayce, Glacial Malphite, and Augmented Singed.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Veigar, Maokai, Swain, Sivir, Akali, Ashe, Warwick, Jarvan, Sejuani, Kayle
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pedig direkt próbáltam hétköznap délelõtt játszani mint eddig, mert akkor általában többet nyertem. Akkor.. most mi lesz 😞
Amúgy imho teljesen korrekt kritikát kaptatok, ti meg egybõl letámadjátok szegényt :c
Jó lenne már végre magyarokkal is összefutni!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
6-0-0ban vagyok, bot laneünk leavel. 9-0-6ban vagyok, srácnak el kell mennie dolgozni, ilyenek. Úgy szoktam kilépni a játékból, hogy értetlenkedve állok, hogy miért történik ez.
Why so serious?
2. Van különbség a blind pick és az általunk többnyire játszott draft pick között - ez a játék az elõbbi volt, ezért nem is volt akkora "csapatjáték", jelentõség - ilyenkor kikapcsolódunk, hozzuk amit szeretnénk, élvezzük a játékot. Az én véleményem szerint a blind pick erre való, a draftot ennél jóval komolyabban vesszük - ha nézted a streamet korábban / aki nézte korábban, azt ez tudja - ott nyilván másképp mûködnek a prioritások. Ajánlom, hogy egyszer nézz meg minket egy draft játék alatt, más lesz a véleményed. 😊
3. Mindenkinek megvannak a gyengeségei - én például förtelmes AD carry vagyok, most mivel blindoztunk, mégis azt hoztam, mert inkább itt tanulom meg, mint számunkra fontosabb, draft mérkõzésekre.
4. Mint említettem, ez a stream azért jött létre, hogy szórakoztassunk, lehessen mosolyogni a hülyeségeinken, vagy épp gratulálni a mázlista történésekhez. Nem tisztem, és nem is célom, hogy embereket (SG-seket, random nézõket) tanítsak - arra ott vannak a 4-8-12 ezer nézettségû TSM, Curse, M5 streamek. Ha ilyen céllal akarod nézni a streamet, el kell hogy keserítselek, nem fogok tudni neked profi buildeket tanítani... 😊
5. Természetesen harag sosincs, a vélemények, visszajelzések részei egy streamnek - bizonyos részeire illik reagálni, bizonyos részeit illik megfogadni. 😊
#19897 - Igen, sajnos a hang az mindig egy nagy probléma, egyrészt mert a program, amivel a stream fut, bugos, emiatt már alapból elõfordul hangtorzulás - másrészt pedig habár teljesen ingyenesnek volt ítélve a bétafázisban, most mégis fizetõssé tették - és mivel pillanatnyilag nincsen 30 dollárom kifizetni a prémium csomagot, kénytelen vagyok a gyengébb minõségû hangkodeket használni.
és amúgy a játék alapból több sebbõl vérzett, aki kicsit is ért hozzá, láthatta : D
Azt elárulhatom, hogy nem az volt a leggyengébb rész <#idiota>#idiota>
Általában draft játékmód megy, ez talán a stream nevében is benne van,
a legutóbbi blind pick játék streamelése pedig nyilván nem oktató jelleggel történt 😛
Kumiho #2179
Why so serious?
...
Kiemelnék egy részt, amikor az ellenség éppen baront öli. Ezreal erre rájuk lõ egy ultit, majd rá pár másodperce lux is. Ebbõl az ellen persze nyilván tudta, hogy hol vagytok. Nektek az egész pályán nulla wardotok volt. Ennél a résznél sem tett be a support egy wardot mondjuk, hogy esetleg legyen esély ellopni baront. (eleve baron nem volt wardolva, ami nagy hiba)
Meg is jegyzitek, hogy az ellenség mindent wardolt, majd odamentek baron fölé a dzsungelbe, ahol rátok ugrik a teljes enemy csapatból 3, a másik kettõ meg kerülve jön. Ezen mind meglepõdtök (pedig nyilvánvaló volt, hogy ez fog történni). Persze az összecsapás eredménye nektek nem kedvezõ.
Lehet, hogy ez volt az egyetlen gyenge rész, én meg pont ezt fogtam ki, de alapvetõen streameket azért nézek (szerintem többen is ezért), hogy a jobb játékosok stílusából tanuljak valamit. Szóval ha ezt a streamet komolyan gondolod (játok), akkor érdemes lenne valamit tenni ez ügyben.
Bocs, hogy így megmondom, ne legyen harag belõle, csak egy vélemény.
Why so serious?
A segítséget elõre is köszönöm!
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Nunu buff w.e
Global ulti nerfek \o/
LB buff annyira nem buff, inkább csak az, amit már eredetileg be kellett volna rakni, amikor kijött a champion.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Lenne még egy kérdésem. Most kezdtem rankedezni. A játék végén egyes neveknél csak won van írva, rating nincs pedig 100 gyõzelem feletti is van köztük.
Ezek szerint a rankedeseket összerakhatják normalt játszókkal?
Ha esetleg érdekel valakit az induló elo, 2 meccs után 2 gyõzelemmel 1277 az enyém.