League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tény, bár a múltkor elmentünk blind pickre trollkodni egyet, és AP sorakánk miden bealázott egy Morgana-t. Elég csúnyán. 😊

Why so serious?

Nem az, de rendes carryt akkor se tudsz vele játszani 😊 ap taric/soraka is viable mégse meta, hogy akkor õ megy midlanere
Azért az Ap mid Janna se gyenge.

Why so serious?

Janna support, vele nem fogsz darálni az biztos 😊 így nem "erõs" legalábbis olyan értelemben nem mint akali. a csapatért viszont sokat tehet. (viszont nem tartozik a könnyû champek közé az ultidat ha nem jól használod a saját csapatoddal tolsz ki)
TBTPumpa
Ez jó tanács volt, köszönöm!
Õt választottam 3 mérkõzésben is tegnap és mindhármat megnyertük. Tényleg eléggé darálós karakter, csak kár, hogy jövõ héttõl számomra elérhetetlen kategória lesz.

Janna mennyire erõs karakter - aki rendelkezik vele az írjon már róla, mert eléggé kevés pontba kerül.
Sajnos kipróbálni nem tudom, mert nem Free karakter.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

http://www.youtube.com/watch?v=17XvXLHFDP0&list=UUsvn_Po0SmunchJYOWpOxMg&index=8&feature=plcp

daemonervosa
Mindig is sejtettem, hogy ezert ilyen jok, mert bankkártyát csalnak....

wait.. what?

Trolling is a art.

SzirmosSzisza
Letartóztatták a fõnököt bankkártya csalás miatt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tl:dr?
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
<#idiota>

jazzy
Fabio Capello
hogy micsodát?

roland4
Valaki tud mostani Promotion kódot?
karthushoz exhaust summonert vigyél jobban jársz mint az igniteal.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Veigarral nem könnyû jól játszani, inkább nem ajánlanám pedig az egyik kendvencem.
Warwick tényleg jó választás lehet.
Akali, 20as szint alatt nagyon lehet vele aratni mert az emberek ott még nem tudnak ellene játszani (sokan még 30ason se de az egy másik történet). Warwick szintén nem nehéz, jó top solos, elfogadható jungler. Veigar meg egy nagyon erõs mides Ap champ.

Why so serious?

Ashe, esetleg Sivir mint AD carry.

Kayle jó topra, középre, még jungel-re is használható.

Egyik sem túl bonyolult, és rádásul egész olcsók.
BoneDragon
Túl hangos a zene.

SzirmosSzisza
Semmit nem érteni mit mondasz.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Panzeradler
Attól függ mit akarsz játszani, de talán a legjobb tanács az, hogy próbáld ki mindent és döntsd el magadnak melyikkel élvezted legjobban a játékot.
TBTPumpa
A mostani heti hõsök közül kit ajánlatok Unlockolásra (olyan kezdõknek, mint én)?

Akali
Ashe
Kayle
Maokai
Sejuani
Sivir
Swain
Veigar
Warwick

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
PBE-t nem is kellett installálni, csak elkezdi patchelni magát. 😊 De amúgy többször letöltöttem és nem jó.

SzirmosSzisza
Reinstall 😄

BoneDragon
Látom megint olyan kérdést tettem fel, amire nem kapok majd választ. 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Maak
Kozben kitoltottem a kerdoivet, ugyhogy mar megtudtam.Azert koszi😊
Link a letolteshez esetleg?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

BoneDragon
Örülnék is ennek a PBE-nek, de lenne vele egy kis problémám. Nem tudom fel patchelni, mert állandóan valami hibát ír ki és mindig máskor. Esetleg valami ötlet? Fórumom nem találtam semmit. Ja és hibát se ír ki, csak hogy küldjem el nekik...

SzirmosSzisza
Public Beta Environment

Maak
ok, noob vagyok, wtf is PBE?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
Elfelejtesz egy fontos dolgot, bármilyen custom játékban 16 hõssel kell rendelkezned (mostmár az ingyeneseken kívül), ahhoz, hogy résztvehess - ez is egy kulcsfontosságú probléma, a szerverkülönbségeken túl.

nekem nem tetszik ez a pbe ötlet, és a 200 pinget én nekem már sok, figyelj, aki valamivel jó, az már úgyis megvan neki + rotatio ugye, akkor minek kéne neki új hõs ? vagy first timozni akar "bajnokságon"? nocsak ha kezdõkrõl beszélünk azok meg minek is jönnének ilyen bajnokságra, meg max ha jönnek saját zárt bizonyos levelig, az meg már úgyse jönne össze.

jazzy
Fasza ez a banner, esetleg a háttérképet is lecserélhetnéd erre a fehérre ami a banner háttere, ha nagyobb a kép 😊
kitöltve 😊
Czdano
Kitöltve (Y)

Fabio Capello
A google docs mindig nagy vesszõparipám volt, de elvileg ez a mûködõképes link a kérdõívhez: Katt ide

Kérem, hogy mindenki aki érdeklõdik, töltse ki, ezzel is elõrébb leszünk, már ami a játékkörülményeket illeti, a többit pedig majd erre alapozva szervezzük.

Cat, ha valahova a fejlécbe ki tudod dobni, hálás lennék.

SzirmosSzisza
Rúnák rendes áron vannak, championok is, egyedül az új skinek vannak 1 RP-ért, azért mondtam, hogy akkor minél hamarabb kéne regisztrálni 😊

Panzeradler
A lényeg, hogy az ötlet, jó és nagyon jó lenne megvalósítani.
Fabio Capello
Igazándiból, ha mindenkinek 200-as a ping, akkor az nem akkora gond. A probléma az, hogy fõként kettõ (de tán három) szerveren vagyunk szétszórva, és most azt kérni hogy csináljon valaki egy level1 accountot és azzal játssza le a kupát, az nem túl mûködõképes. A PBE-n instant level 30, championok, rúnák hozzáférhetõk, relatíve jó (1 RP) áron, és mivel mindenkinek 200-as a pingje, egyenlõek az esélyek, szerintem.

Mindenesetre a délután során összedobok egy kérdõívet minden kérdéses témában (pl. melyik map), aztán összehozzuk a bulit valahogy.

Egy dolog biztos, én a jövõ héten (7-14) külföldön leszek, szóval a dátum az július vége-augusztus eleje lesz szerintem, majd ez is benne lesz a kérdések közt... 😊

Panzeradler
PBe-vel csak a 200as lat a gond, egyébként én is benne lenne ebbe a bajnokságban(+1egyik haverom is)
SzirmosSzisza
Új champ, igazából így megérdemli, hogy õ legyen a 100., de nem nagyon tudom elképzelni, hogy hol fogják használni 😄

SzirmosSzisza
Csúnya skin, kaptok inkább Veigart 😄

#19936: tök fura PBE után Easten ARAM-ozni, nincs mindenkinek skinje 😄

Fabio Capello
az adja meg a bukéját 😛 😄

SzirmosSzisza
Yopp, csak akkor mindenki regisztráljon már most, hogy legyen elég IP/RP. A 200-as ping meg csak ráadás 😄

köszönöm válaszotokat.
Fabio Capello
igen, ha mégegyszer lenyomod az E-t.

Kly
Még egyszer megnyomod az "E"-t és felrobban.

Scientia potentia est.

sziasztok
Az lenne a kérdésem , hogy lux 3.skillje az e betû(lucent singularity-t)
én is fel tudom "robbantani" vagy meg kell várni mindenféleképpen azt az 5 másodpercet ?
Fabio Capello
Így utólag belegondolva, szerintem a legegyszerûbb a PBE-n lenne megrendezni.