League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igazi profiknak az ilyesmi nem akadály.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Gondoltam a killek számából, teamcompból és a dominionos itembõl nyilvánvaló, hogy ARAM volt 😄 De amúgy legtöbbem ilyen 1400-as ELO körül voltak.

Jazzy: az, lemaradt :$

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
smurf'n'turf?

más: 0-0-0-ban 0 minionnal hogy a pöcsömben volt 15-ös az Ezre?

jazzy
Win?
SzirmosSzisza
Nekem is megvolt a mai izzadás 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Panzeradler
Valakinek nincs kedve most játszani akár ranked, akár normal, de én nem bírom már a sok hülyét egyedül.
Manamune semminek nem jó?😄 Csak egy példa a sok közül: Yorick, egyszerûen rá szabták!

Hogy én mennyire szeretem ezt a játékot. Gondoltam rankedezek egyedül. Elsõ teamemben lett volna egy AP mid Alistair és egy support mundo. Szal teszteltem az új rendszert és dodgeoltam. Kivártam a fél órát és megpróbáltam újra. First pick Sion top solo, ami már eleve hülye ötlet (bár a gyerek hangoztatta, hogy Sion "best solo top champ"). Enemybe pickeltek Zileant, erre nálunk a 3. pickelt Yi-t, hogy õ most AP mid zilean ellen, persze hiába magyaráztuk, hogy zil support lesz, õ lockolta. Aztán kapott egy Ziggset maga ellen. De még nem is ez a legrosszabb, ugyanis a két utolsónk szerint Sion annyira szar pick hogy õk akkor most trollkodnak és mennek lentre egy Trynda-Ahri kombót. Szóval dodge megint, 1 óra szünet de azt nem várom meg szerintem, illetve hanyagolom ezt a kurva rankedet úgy ahogy van mert ha egyszer leestél az ilyenek miatt az életben nem jössz ki.

Why so serious?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Miért? Szeretjük ha sivirezik, nem? 😊

Why so serious?

Czdano
Este 9-tõl lowelo stream! Hangolódjatok a totális kiégésre, ugyanis megint az 1300-at súrolom! 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Ki tudja...
Nekem amúgyte mindegy, csak Don ne kapjon Sivir skint 😄

Kumiho #2179

jazzy
😄D 50 elot mentem ma fel!
denevérember
Hasonlóképpen járjak el én is?

In space no one can hear you scream.

Fec papa
Te maki. Elõtte szedjél elot. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Ja meg a bronzosoknak valami poppy skin, silvernek wukong, goldnak meg sivir, ez nettó baromság, de ha esetleg igaz, akkor én silvert akarok 😄
Fabio Capello
állítólag az lesz a jutalom skin a platinásoknak.

jazzy
Diamond anivia?
Fabio Capello
ez a nevetséges, elvileg háromhetente öt elo 1 hónap inaktivitás után...

böröczk
Így jár, aki sztrimelni akarja elo helles kálváriánkat. 😄
Milyen gyakran -30 amúgy?
Nem lesz így diamond anivia 😄

Kumiho #2179

Fabio Capello
Az igen, elo decay, 30 elo minusz...

denevérember
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! 😊 Nos a lényeg hogy megvásároltam Brand-et de sajnos úgy,hogy elõtte még nem próbáltam ki,és egy kicsit(nagyon) béna vagyok vele... Olvasgattam neten buildeket hozzá de valahogy nem akar menni. Aki jó vele az írna nekem 1 privát üzenetet néhány tippel? Ha nem gond... 😊 Elõre is köszönöm a segítséget !!!

Üdv, D.

In space no one can hear you scream.

SzirmosSzisza

Maak
dolgozom vaze, akkor ertem vissza a cnc-tol :s

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
Lekésted egy fél órával 😄
Maak
óhogykabbe...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
ték

Normal drafton is.

Why so serious?

Fabio Capello
igen, és minden vasárnap újabb adag IP-t/RP-t kapsz.

morgana nagyon jó, de rankeden szinte instaban

Maak
Mas, PBE-t feltettem, ez most tenyleg ilyen, hogy 1 meccs utan lvl30,4000rp,10k ip? Na mindegy vettem is collectorst hamar, +jayce skinnel, +uj skinek, (mind 1rp)+1 fullos runapage berunazva...kar hogy 200 a ping 😊

Ha lesz abbol a bajnoksagbol valami akkor P3dr0 nickkel megtalaltok.

Maak
Mindegyik hosre igaz, csak akkor vedd meg ha kiprobaltad es tetszik.

TBTPumpa
Morgana Unlock megér szerintetek 1350 pontot vagy inkább spóroljak egy jobb champion-ra?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kly
De.

Így utólag belegondolva kicsit offenzívan reagáltam erre a hibára.

Szóval kedves wmtd, itt nem névváltoztatásról van szó, hanem a Crescent Slash mostantól "aktiválja" /felrobbantja/ a Mark of the Assassint(, mint az auto-attack).

Scientia potentia est.

most így hírtelen nem találom az eredeti forrást (oké lusta vagyok letekerni 😄 ), de abban nem az volt, hogy kisüti a q-t ezentúl?
Unknow
Azt nem tudom,hogy sikerült ennyire félre fordítaniuk XD Lehet elõször angolul kéne megtanulni mielõtt lefordítunk valamit.

Ha meg nem megy , inkább hagyta volna úgy ahogy van...
Kly
"A "Crescent Slash" képesség neve mostantól "Triggers Mark of the Assassin"."

Scientia potentia est.

Fec papa
Hát ez az Alistar is csak képen néz ki jól.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun
csak szerintem van az, hogy a diablo megjelenése ota kurva jo skinek meg featureok jönnek ki a játékhoz? azelõtt nem volt ennyi állat skin <#wow1>

...

Jayce patch: várható változások és skin-ek

http://wmtd.blogspot.hu/2012/07/jayce-patch-varhato-valtozasok-es-skin.html
http://wmtd.blogspot.hu/2012/07/jayce-patch-varhato-valtozasok-es-skin.html
na ez az ,hogy õk hiányoznak a játékból, de egyértelmû, hogy elsõ helyen olyat picekelek amivel tudom befolyásolni a meccs végkimenetelét (ad carry/jungle)most ha alattad hárman sírnak, hogy mid or fed akkor last picként nem tudnál mit tenni. BoneDragon ezért kell olyat pickelni elsõnek amit nem tudnak egyszerûen counterelni mármint role szerint (ezért szokás egyébként suportot pickelni elsõnek és ap carry utoljára (mivel azt a legkönnyebb)
böröczk
<#worship><#worship><#worship>

Fletley: Azért, mert tudod, hogy nálad már csak lejjebb vannak,
valamint elég ramaty felfogás, hogy többiek alkalmazkodjanak hozzád,
én szeretem megdumálni a társaimmal, miket hozzunk, már az értelmesebb vagy kommunikációképesebbekkel.

Kumiho #2179

Fabio Capello
elohellhole.

BoneDragon
Mert nem látod elõre ellenfél milyen championokat választ.

Miért is? te vagy a first pick többiek alkamazkodjanak...btw én is tegnap funoltam összes meccs win..sose volt feeder leavel a teambe..mondom megyek akor rankedot mindkét mecsen volt leaverünk...errõl ennyit
jazzy
Nyertem tegnap egy epic 50 perces játékot!
böröczk
Nekivágtam az eloemelõ maratonnak, egyelõre sikerült -25-öt veszíteni két játékkal <#banplz>
És a dc, meg feed már említésre se méltó, mert van ez így, letojom, augusztusban vége a season 2-nek, õsztõl meg suli és meló, de azért egyvalamit megemlítenék:
Az mi matchmaking, hogy enemyben van egy 1400-as, nálunk pedig nincsenek rankok?
Legfélelmetesebb dolog rankeden first picknek lenni egyébként..

Kumiho #2179

Mert soraka op. vagyis nagyon sok mindenkit counterel miden (ryze, morgana, akali, hogy csak párat említsek)és ,hogy miért? a silence hatalmas range miatt...ryze mire olyan rangedbe kerül, hogy rád tolhatna bármilyen spellt már nem tud mert silencelve van aztán hull jön a q spam. Egyébként soraka az a supportok közül akibõl leginkább lehet carryt is csinálni. pont tegnap játszottam AP jannát morde ellen mondanom se kell míg nem lett q kimaxolva farmolni se tudtam nem ,hogy megölni.