League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Nem elég likeolni, hanem a Tristanás linkrõl kell, ez az talán: http://eune.leagueoflegends.com/facebook

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Kly
Látom kiütött egy feles <#idiota>

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Valamit like és lwsyzt majd vmikro megyszetr madj talán

wildstorm
Én nem kaptam meg. Valamit belámultam volna vagy várni kell rá?
(ki/belépés megvolt)

SzirmosSzisza
Ja azt én is <#idiota>

böröczk
Nem láthattad még a mellméreteit : D Remélem, valami Poison Ivy szerû cucc lesz <#idiota><#taps>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Nõi champion, nagy csöcsökkel, milyen eredeti. Mondjuk ennek legalább vannak csápjai vagy mi 😄

BoneDragon
Szuper, elõjött a patch hiba itt is, mint pbe-n. Nagyszerû...

Jaja, mindenképpen érdekesebbnek tûnik mint ez a Jayce.

Why so serious?

böröczk
101. champion No, ez má valaminek tûnik!

Kumiho #2179

NagyiBMX
Na ezt kellene egy SG házibajnoksággal összekötni <#wink>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

A WASD<4> Videojáték Magazin felkér minden csapatot, akik szeretnék, hogy játékukat végigkommentáljuk, hogy írjanak az [email protected] email címre.

Itt található néhány videó a meccsekrõl:
http://www.youtube.com/watch?v=Sfa8oF9RVIc&list=PL70ECA30A493A0A14&feature=plcp
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
Na kabbe Jazzy hogy kitrölted. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Baron. <#lama>

böröczk
Nekem ezzel a vízi szörnnyel bearanyoztad a napom mára : D <#worship>

Kumiho #2179

jazzy
Sajnos sok az agy nélkül született ember akiknek a main accát vagy bannolták (többnyire leave, sírás, anyázás miatt), vagy jól elverték a seggét mert balfasz és kis accounton játszik, remélve, hogy itt el tud verni pár kezdõt, de természetesen nem, így felnõttes viselkedéséhez híven itt is anyázik, leszarja, leavel ha valami neki nem tetszik. Sajnos nem õ a világ közepe. Pedig baj nem lenne, legalább elégne gyorsan.
TBTPumpa
Volt már pár vereség, szóval nem nagyon van sikerélmény...
Bár az inkább azoknak köszönhetõ, akik kilépnek a játékból mérkõzés közben vagy nem érdekli õket az egész.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

BoneDragon
Milyen szép is az elsõ sikerélmény.... majd elmúlik. <#vigyor>

TBTPumpa
Köszi!
Ki is próbáltam már, tényleg jó kis karakter, fõleg ingyen!
Lehet vele darálni! Azt a vízi szörnyet is kinyírtuk most elõször... <#taps>

böröczk
Parancsolj. Like-olod az oldalt, és ott van a borító alatt a Riot Tristana, könnyen megtalálod.

Kumiho #2179

Fec papa
Katarinát nagyobb szinten nem nagyon használják mert egyszerû counterelni egy stun vagy egy silence és meg van szakítva az ultija. Ahri szvsz sokkal jobb de nehezebb is vele játszani, skillshotok miatt.

Alacsony szinten mind1, ha már játszottál velük akkor azt vedd meg amelyikkel jobban ment vagy jobban élvezted.

TBTPumpa
Facebookon hogy érhetõ el ingyen? (Egy ingyen karakter sose rossz!)

Amúgy Katarina és Ahri mennyire jó karakter szerintetek? Aki rendelkezik velük írjon véleményt! Köszönöm! Rájuk gyûjtöm az IP-ket.

SzirmosSzisza

böröczk
+1 Ashenek.
Kog, Vayne, Varus nehezek kezdõnek szerintem.
Graves op passzív, pici range, nehezebb, mint Ashe.
Esetleg még Caitlyn, de õ nem ér 6300-at, és a lategame-je is rosszabb a többinél.
Amúgy meg: TRISTANA! Facebook-on elérhetõ ingyér a csodálatos Riot Girl skinnel, és egyik legdurvább lategame ad carry. Könnyû farm, heal felezés, nagy range, jó menekülõ mechanizmus.

Kumiho #2179

Maak
hanyas vagy?

akkor ashe

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Varust nem ajánlom, gyenge a top carrykhez képest, ráadásul nehéz vele játszani.
Nincs pozicionáló skillje, csak egy gyenge lasítása, nincs nagy burstje sem, pokeolgatni nagyon jó ha betalálsz a q val, az ultija meg egy gyenge ashe ulti ami csak rootol és effektív rövid távú.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Szerintem meg Varus. Bár nem op, de nem nagyon lehet counterelni, még nyomulós gravessel sem. Engem még soha senki nem szorított meg varussal. Ráadásul a w passzívja miatt hybrid a sebzése, nagy a range, ultija mass snare, lassít. Semmi nem hozze ezt egyszerre.

Vayne-hez sokkal nagyobb ügyesség kell, sokkal jobban ki vagy szolgáltatva a supportnak, és végjátékban is csak akkor darál, ha béna az ellenség, egyébként viszont azonnal megesznek, mert közelre kell menned.

jazzy
Ja, jelenleg release óta.. 😄
SzirmosSzisza
Varust semmiképp. Graves most a jelenlegi OP Ad carry, de azok közül én Vaynet választanám. Vagy ha szeretsz pokeolni akkor meg Kog.

Panzeradler
Én vayne-t választanám.
jazzy
Én azt mondanám, hogy ha ad carry akkor Graves. De ezek közül Kog.
sziasztok össze jött 6300 ip és egy ad carryt szeretnék venni szerintetek melyik éri meg inkább kog,varus,vayne?

denevérember
Okés beírtam! Vegyél majd fel ha ráérsz 😊 köszi elõre is!

In space no one can hear you scream.

Maak
Latod, nem fogadtad meg a jotanacsot...

Du, 4-5 korul otthon vagyok, ha jo neked is akkor legyel beloginolva.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Cass 1v5 !!

SzirmosSzisza
Holnap lehet ráérek, írd be magad a játékos listába mindenképp!

denevérember
Igazából a játék menetével tisztába vagyok... Csak állandóan belefutok amatõr hibákba,és ha valamelyikõtök benne lenne,skype vagy valamin TS 1-2 pvp-t lenyomhatnánk és közbe pofáznánk hogy mi merre meddig... 😊

Fec papa
Olaf flashel OP.

Fabio Capello
fejtsd ki az irdatlan bénát, anélkül nehéz tanácsot adni. 😛

denevérember
Helló ismét! Valakibe lenne itt hajlandóság segíteni egy tök kezdõt (engem) tippekkel,tanácsokkal... Mert valami irdatlan béna vagyok még mindig,pedig egy ideje próbálkozok már. A pvp szóba se jöhet,viszont a beginner botoktól már falra mászok... Nemtudom van e itt olyas valaki aki segítene engem 1-2 ötlettel... ha igen szívesen fogadom válaszát!

Üdv

Borzgy
Azaz Ali az ott volt 😄

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

SzirmosSzisza
CandyPandát már kivágták SK-ból 😊

Panzeradler
Ez a röhögés haláli<#idiota>
BoneDragon
Alistar hova repked? <#taps>

proving groundon úgy kapod az xp-t meg a goldot mint dominionban, ha jól tudom

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png