League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volt már valami info mik lesznek a skinek?

jazzy
Azért én azon is változtatnék, hogy szezonok 1,5 évekig mennek.. Mi értelme? Wowban fél év után halálra untuk magunkat 1-1 szezonban, mert elértünk 1 olyan ratinget amire ráültünk, nehogy lebukjuk.. Minek minden szezon végére nagy finálé? Adjanak oda 1 skint a gold fölöttieknek 4 havonta azt viszontlátásra.
TBTPumpa
Már nem! Minden karakternél igyekszem a Recommended Item-et megvásárolni! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Köszi a segítséget.
Ezt magyarázd el annak a két baromnak is. Bár inkább felesleges, úgysem értenék meg. 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

ronihun
én mostanában csak aramoztam(mert az kurva fun szvsz), de tegnap én is találkoztam egy magyarral, summoner neve: 'kurvaanyád' volt, és meglepõ módon feedelt, aztán mikor mondtuk neki, hogy ne ugráljon már be direkt 5 közé, elõször angolul próbált sértegetni, aztán mikor rájött, hogy az nem megy, beírta, hogy rák ögyön meg minket, nem tudom, mondjuk jelent-e valamit a riotnak, de reportoltam, bár csak a neve miatt

...

BoneDragon
Max akkor lehetnél buzi, ha férfi karakterrel játszanál, nem értem az összefüggést. <#nemtudom>

Itt inkább az a baj, hogy seggfej a community nagy része. Alapból az elsõ két pick support és jungler kellene, hogy legyen, hogy tudj késõbb counterelni. õszintén, mikor láttál utoljára ilyet? 😊 Amikor én elsõnek junglert vagy supportot választok, a legtöbben nem is értik, mi a bajom.

Ha rendbeszednék az ELO rendszert, talán jobb lenne a játék. Jelenleg az ELO-d kb azt jelenti, milyen szerencséd volt jó csapatba kerülni. Semmi köze az egyéni skillekhez.

Az is marhaság, hogy a stealingnek még mindig van értelme. Amikor tegnap a supportnak 11 killje volt, mert mind a junglert, mind a carryt szándékosan stealelte (persze, hogy Nidale) és ezt megemlítettem neki, még fel volt háborodva. Ha a csapat egyenlõen kapná a killekért a pénzt, ennek az egésznek nem lenn értelme (persze feltápolni sem lehetne a killekkel senkit).

Mindez persze csak az olyan szerencsétlen balekokat érinti, mint én, akik randomban játszanak 😊))))

bot-on ad carry+support van. Szóval a jó relatív. Inkább jó párosok vannak, és persze nagyban függ az ellenséges párostól. Pl. egy graves + blitz az jó páros lehet, vagy cait+lux, vagy EZ + soraka. De nincs ultimate mindentmegnyer setup. Pont ez a jó ebben a játékban szerintem.

Esetleg ez segíthet valamit.

Tudnátok jó kis bot-os karikat mondani?
Ja igen magyar palyerek és az értelmi színvonaluk. Mindkettõ lvl 30 az egyik a legújabb hõssel és lanet veszítenek intermediate botok ellen. És mikor ezt szóváteszem azzal jönnek hogy én bizony buzi vagyok mert caitlin karakterével játszom....

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Győri Devi
Mana reg, kis ap az ultira, meg +hp. Szerintem valid. 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Ott van jax is, szintén viszonylag egyszerû de nagyon erõs

Why so serious?

SzirmosSzisza
Én játszottam veled, azért néha vannak tényleg fura húzásaid. Pl Dorans Ring Ashen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Annyira betojt, hogy nekem újra le kellett töltenem és telepítenem. Persze rankeden történik ilyen, nem ám mondjuk AI meccsen.

Why so serious?

jazzy
Jós vagyok. Ráadásul magyar volt.
böröczk
Én javasolnam Olafot, egyszeru, eros, es ha mar bruiserrol van szo, kezdonek inkabb o , mint Irelia. A hosno szinten eros es jo, viszont kell hozza lvl, sok-sok farm vagy kill. Tul penzigenyes, de ha megkapja, lategame szornyeteg.
Olafot vegyel szerintem, ha ebben a kategoriaban gondolkodsz.

Kumiho #2179

böröczk
9 körül valami nem volt oké. 2 tag dczett tõlünk, betojt a kliensük. Persze, instasurrend, free elo loss. A vicc, hogy így is lefarmoltam az enemy carryt, hogy egy janna+mf ellen tartottam hõsiesen a towert 😄 Persze nincs loss forgiven, pedig fórum tele van rinyálva.

Kumiho #2179

jazzy
Egyáltalán nem. Egyre több embert frusztrál a játék, csak nincs más. TÚL sok a champion. Túl keveset lehet bannolni. Mindenki counterel mindenkit szarásig már, Solo Qban az elsõnk most választott Nasust, mert Õ TOP! Enemy Teemo. Esélye? 0.

Nyilván nekiáll anyázni majd. Aztán az egész csapat. Aztán kuka a meccs.
Ehhez a noobozáshoz azért annyit hozzáírnék, hogy én (lvl 9-es vagyok, iszonyat béna még mindig) az egyik haverommal szoktam játszani (õ beinvel a lvl 30-as accal) és õ meg vonzza így a 30-asokat és tegnap is volt nálunk egy Ryze és õ neki áll noobozni mert halok miközbe védem a tornyot és õ meg semmit se csinál, szóval mint látom nem csak 30 alatt vannak ilyenek.
ezért szar ez az egy óra meg fél óra várakozás dodge-nál. A trollok sosem lpnek ki miután betrollkodtak valami tök szükségtelen második ad carry-t vagy második top solot.

Szerintem nem kellene bünteti a dodge-ot semmivel. Persze tovább tartana, mire összejön egy csapat, de az legalább csapat lenne.

Sajnos igen, tegnap akartam menni és ketten összevesztek hogy ki legyen az ad carry és mindkettõ azt lockolt majd közölték, hogy akkor vagy dodge-ol valaki vagy trollkodnak. Meg persze ment a "fuck you", "no, fuck you"...

Why so serious?

Köszi, de azért a fantasztikustól jó messze állok. 😊

Noobozás meg lelépés sajnos 30as szint alatt megszokott. Kezdõnek nem megy akkor szereti a másikra kenni vagy szimplán elege lesz és kilép. Persze 30as szinten is van ilyen de azért jóval ritkábban. A kilépés legalábbis, a noobozás meg egymás anyázása az mindennapos. 😊

Why so serious?

jazzy
Amúgy tényleg, mentem normalt, rankedben több a troll.
Nekünk elõbb volt egy 1-11es sivirünk, az is élmény volt. Mellette egy blitz aki teamfightban behúzta közénk a 3000 HPs jungle maokait...

Why so serious?

BoneDragon
Viszont az kemény volt, jön morde 1v1-be, hogy majd megöl, közbe megérkezett wu is benyomta ultiját. Morde down, wu down, megjött jarvan full hp-val nekem volt 1k hp-m és jarvan down.. Ezt így 3v1-be. És ilyenek ellen kikaptunk, el se hiszem. 😊

BoneDragon
Engem nézni? Hoppá, híres leszek. 😄 Amúgy elõbb toltam Dariussal topon, ellenem wu és jarvan. Annyira szerencsétlenek voltak, hogy 2v1-be 15. percben 6-0 voltam. Jungle nem segített gankelni, inkább boton tevékenykedett. Na mondom ez laza meccs lesz elfeedeltek. Ja persze, közbe bot meg mid feedelte el ellenfelet és naná, hogy kikaptunk a 'csába. Teemo semmit sem ért. Út közepére a tornyunkhoz rakta a penészes gombáit, nem hogy a fûbe... Tényleg nem jó délelõtt játszani.

jazzy
Ha ez megnyugtat titeket én 2 játék alatt 5 magyart kaptam. Ebbõl 3 velem volt, 2 ellenem. 4 anyázta végig a meccset és ez a 4 béna is volt és balfasz is.

Elsõ meccsen solo top magyarunk 0-6-1ben végzett, enemy junglere is anyázott, (õk ketten szidták egymást), de elcarryzték.

Második meccsen szintén solo topunk volt magyar, 0-4-1 yorick, anyázott végig, bot lane carrynk is magyar volt, elbukták a lanet (2x gankeltem ott, egy double és egy triple kill, mégis elbukták), az enemy jungler szintén magyar ügyes volt és normális.
TBTPumpa
Nem vagy egyedül ezzel... Tegnap én is 2 olyan emberkével összefutottam, akik ezzel az új karakterrel nyomatták.
Ha valamelyik társunk elhullott egyszerre elkezdett Noob-ozni, aztán amikor õ esett el, akkor meg lelépett a játékból. Ennek rendje és módja szerint vesztettünk is. Nehéz 4 emberrel 5 játékost legyûrni.

De ez a Noob-ozás és lelépés velem csak délelõtti és délutáni órákban fordul elõ. Érdekesmód ha estefelé vagy épp este játszom, akkor mindig jó csapatokat tudok kifogni, ahol az ellenfél sem teljesen buta illetve nálunk sem lép le senki és még gyõzni is tudunk, illetve a csapat is összefog és támogatja egymást, nem pedig mindenki arra megy, amerre lát, aztán lázad, ha 4 ellenséges hõs leteríti, meg Fuck-ol a chatben.

Amúgy nézem egy-két ismerõsöm (Friend lista) mérkõzéseit is.
Mr Andree, Bone 02, brigikee illetve Miauu nagyon jól toljátok ezt a játékot! Még nézni is élvezetes, de komolyan! Fantasztikusak vagytok!

Iriela-val tolja valaki? Mi a vélemény róla? Megér 4800 IP pontot?
Illetve hogyan lehet IP bonus-t aktiválni, mert a mérkõzések után a statisztika mindig jelzi nekem, hogy 120IP pontot kaptam volna, ha aktív lett volna az IP bonus.

De ez nem egyenlõ az Napi elsõ gyõzelem bónusszal, hisz, ha lejár az a számláló és nyerek egy mérkõzést, akkor kapok ott bónuszt, de csak arra az egy mérkõzésre. Utána visszaszámol és csak másnap lehet majd újrapróbálkozni és az addig játszott mérkõzéseknél nem ad bónuszt, mert "nem aktív".

Dixtroy
Ez a jayce.. ugyanaz a kaptafa, megvette a szipiszupi legujjabb host es azt hiszi ettol o most itt a helyi baszdelore, es mikor nem megy, noobozik, kilep. De ruhellem ezeket.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Hello mindenki!
Hogyha van valaki North America szerverrõl, akinek volna kedve kicsit csapatban játszani, vagy van itt esetleg olyan csapat ahol szívesen látnak új arcokat, akkor légyszives vegye fel velem a kapcsolatot.
Ingame nevem: Romëo
ezzel az accommal 449 winem van, de van még másik kettõ accom is, szintén lvl30on, így összesen nagyjából 900+ winem lehet már.(nincsen most kedvem beloggolni mindegyikkel a pontos összegért). 21 éves vagyok, és nagyon örülnék neki hogyha találnék egy olyan társaságot, ahol lehet funolgatni, vagy akár rankedezni is. Még annyit szeretnék mondani, hogy ugyan van eu-s accom is, én kifejezetten North America szerveren szeretnék találni társaságot, részben azért mert itt van a legtöbb skinem, és 3 rune pagem. (a többin csak 1 page + pár skin)
Randelz
Azoknak akiknek kifagy a játék... annyit segítséget tudok adni hogy amikor kifagysz akkor a League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.0.164\deploy mappában található League Of Legends.exe vel eltudod indíttani még 1x úgy hogy nem kell relogolnod, a fagyás után elindíttok, bedob a loadingba és próbállkozhatsz újra.

Nálam is ugyan ez a probléma, de azt vettem észre hogy a bug error után, ha innen elindítom akkor már többször nem fagy ki. Írtam én is a supportnak, ha kapok valami használlható választ akkor majd leírom.

Valaki pls segítsen! Játszok és állandóan kifagyok! ujra raktam, tûzfalnál is babráltam, a netem jó! nem tudom mi lehet a baj! valaki segítsen!!!!!!!!!!!!!!!
ronihun
na, a legutóbbinál sokkal jobb a hang/képminõség, barátod meg vicces ahogy ragel <#eljen>

...

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

roland4
Valaki leírná nekem hogy a jelzések min pl: ss mit jelent?
ha olyasmit ír ki, hogy a league of legends tm client mûködése (vagy valami hasonló) leállt akkor próbáld frissíteni a video kari driverét..nekem ez segített megoldani a problémát ^^
sziasztok megint én vagyok! Újra raktam a LOL-t de még mindig állandóan kifagyok! közbe nem töltök semmit nem megy semmi program!Valaki segítsen pls!
mi ez az új patch?

wildstorm
Én is gondoltam rá, ezért már ott is jártam. Vásároltam is. Na mindegy.

SzirmosSzisza
Játékbeli bolt 😊

wildstorm
Az is megvolt, de még mindig nem kaptam meg.
Viszont van egy ilyen írás:

"You must have visited the store in PVP.net at least once before redeeming the Riot Girl Tristana Skin."

De én store-t sehol sem találtam. Csak egy merch oldalt.

Akkor most mivan? 😊

Fec papa
hétvége van.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

3 napja írtam supportnak azóta tücsök ciripelés :S
jazzy
Õszintén szólva ezekre a fajta problémákra csak egyet tudok mondani. Fogod magad és beírod a hivatalos fórum Help & Support, vagy Bug Report részébe és azok akik ezért fizetést kapnak segítenek neked, esetleg ticketet írsz a customer supportnak. Mert õk egyrészt értenek hozzá, ez a munkájuk, másrészt pénzt kapnak érte, így kötelességük válaszolni. Mi pedig nem értünk hozzá.
Hali!
Van egy komoly gondom. A júniusi patch óta állandóan fagy a játék. Az esetek 90%-ban a vagy amikor elérem a 100% töltésnél vagy amikor megjelenik a summoner platform. Néha sikerült csinálni 1-1 custom game-et illetve ritkán tudok reconnectelni fagyás nélkül. Win XP-m volt most raktam fel egy Win7-et de ott is fagy. Kikapcsoltam teljesen a hangokat a lol-ba mert volt akinek attól fagyott de ez sem hozott lényeges változást. Már több mint 2 hete nem tudok normálisan játszani. Minden másom rendesen fut (Guild Wars, World of Tanks, Skyrim) Valakinek van ötlete?
Panzeradler
Mai napig egyik kedvenc champion, nagyon élvezhetõ vele játszani, nagy dmg-t kitud tolni, ráadásul supportnak is lehet vinni lentre.
SzirmosSzisza
Mivel csak skillshotja van ezért nem ajánlott kezdõknek (de igazából haladóknak se nagyon, mert nem olyan jó, mint a többi AP carry)

TBTPumpa
Tegnap azért jelentõsen elvették a kedvem a játéktól.
Nem is a játékkal magával van a baj, mert az tetszik is, de amilyen emberekkel engem összerak ez a játék.
Olyan mérkõzéseket játszottunk, hogy 2 vs 5 illetve 3 vs 5 player.
Mert néhány emberke csak úgy lelépett, így komoly emberhátrányban nem is nagyon tudtunk mást csinálni. Meg is lett az eredménye! Zsinórban 3 vereség.
Ezért szeretnék magyarokkal játszani, mert õk legalább nem lépnek le. Nem is az zavar, hogy valaki akkor próbálja ki elõször az adott karaktert vagy még nagyon friss a játékban (mint én), hanem az, amikor lelép a jóképességû, a többit pedig oldjuk meg mi emberhátrányban.
Ezzel a játékkal csak ez a bajom. Persze akad olyan meccs is szerencsére, amikor nem lép le senki. Akkor persze már tudunk Gyõzni is.

Lux-ról mi a véleményetek?