League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
...
Ha rendbeszednék az ELO rendszert, talán jobb lenne a játék. Jelenleg az ELO-d kb azt jelenti, milyen szerencséd volt jó csapatba kerülni. Semmi köze az egyéni skillekhez.
Az is marhaság, hogy a stealingnek még mindig van értelme. Amikor tegnap a supportnak 11 killje volt, mert mind a junglert, mind a carryt szándékosan stealelte (persze, hogy Nidale) és ezt megemlítettem neki, még fel volt háborodva. Ha a csapat egyenlõen kapná a killekért a pénzt, ennek az egésznek nem lenn értelme (persze feltápolni sem lehetne a killekkel senkit).
Mindez persze csak az olyan szerencsétlen balekokat érinti, mint én, akik randomban játszanak 😊))))
Esetleg ez segíthet valamit.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Why so serious?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Olafot vegyel szerintem, ha ebben a kategoriaban gondolkodsz.
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Nyilván nekiáll anyázni majd. Aztán az egész csapat. Aztán kuka a meccs.
Szerintem nem kellene bünteti a dodge-ot semmivel. Persze tovább tartana, mire összejön egy csapat, de az legalább csapat lenne.
Why so serious?
Noobozás meg lelépés sajnos 30as szint alatt megszokott. Kezdõnek nem megy akkor szereti a másikra kenni vagy szimplán elege lesz és kilép. Persze 30as szinten is van ilyen de azért jóval ritkábban. A kilépés legalábbis, a noobozás meg egymás anyázása az mindennapos. 😊
Why so serious?
Why so serious?
Elsõ meccsen solo top magyarunk 0-6-1ben végzett, enemy junglere is anyázott, (õk ketten szidták egymást), de elcarryzték.
Második meccsen szintén solo topunk volt magyar, 0-4-1 yorick, anyázott végig, bot lane carrynk is magyar volt, elbukták a lanet (2x gankeltem ott, egy double és egy triple kill, mégis elbukták), az enemy jungler szintén magyar ügyes volt és normális.
Ha valamelyik társunk elhullott egyszerre elkezdett Noob-ozni, aztán amikor õ esett el, akkor meg lelépett a játékból. Ennek rendje és módja szerint vesztettünk is. Nehéz 4 emberrel 5 játékost legyûrni.
De ez a Noob-ozás és lelépés velem csak délelõtti és délutáni órákban fordul elõ. Érdekesmód ha estefelé vagy épp este játszom, akkor mindig jó csapatokat tudok kifogni, ahol az ellenfél sem teljesen buta illetve nálunk sem lép le senki és még gyõzni is tudunk, illetve a csapat is összefog és támogatja egymást, nem pedig mindenki arra megy, amerre lát, aztán lázad, ha 4 ellenséges hõs leteríti, meg Fuck-ol a chatben.
Amúgy nézem egy-két ismerõsöm (Friend lista) mérkõzéseit is.
Mr Andree, Bone 02, brigikee illetve Miauu nagyon jól toljátok ezt a játékot! Még nézni is élvezetes, de komolyan! Fantasztikusak vagytok!
Iriela-val tolja valaki? Mi a vélemény róla? Megér 4800 IP pontot?
Illetve hogyan lehet IP bonus-t aktiválni, mert a mérkõzések után a statisztika mindig jelzi nekem, hogy 120IP pontot kaptam volna, ha aktív lett volna az IP bonus.
De ez nem egyenlõ az Napi elsõ gyõzelem bónusszal, hisz, ha lejár az a számláló és nyerek egy mérkõzést, akkor kapok ott bónuszt, de csak arra az egy mérkõzésre. Utána visszaszámol és csak másnap lehet majd újrapróbálkozni és az addig játszott mérkõzéseknél nem ad bónuszt, mert "nem aktív".
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Hogyha van valaki North America szerverrõl, akinek volna kedve kicsit csapatban játszani, vagy van itt esetleg olyan csapat ahol szívesen látnak új arcokat, akkor légyszives vegye fel velem a kapcsolatot.
Ingame nevem: Romëo
ezzel az accommal 449 winem van, de van még másik kettõ accom is, szintén lvl30on, így összesen nagyjából 900+ winem lehet már.(nincsen most kedvem beloggolni mindegyikkel a pontos összegért). 21 éves vagyok, és nagyon örülnék neki hogyha találnék egy olyan társaságot, ahol lehet funolgatni, vagy akár rankedezni is. Még annyit szeretnék mondani, hogy ugyan van eu-s accom is, én kifejezetten North America szerveren szeretnék találni társaságot, részben azért mert itt van a legtöbb skinem, és 3 rune pagem. (a többin csak 1 page + pár skin)
Nálam is ugyan ez a probléma, de azt vettem észre hogy a bug error után, ha innen elindítom akkor már többször nem fagy ki. Írtam én is a supportnak, ha kapok valami használlható választ akkor majd leírom.
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Viszont van egy ilyen írás:
"You must have visited the store in PVP.net at least once before redeeming the Riot Girl Tristana Skin."
De én store-t sehol sem találtam. Csak egy merch oldalt.
Akkor most mivan? 😊
Van egy komoly gondom. A júniusi patch óta állandóan fagy a játék. Az esetek 90%-ban a vagy amikor elérem a 100% töltésnél vagy amikor megjelenik a summoner platform. Néha sikerült csinálni 1-1 custom game-et illetve ritkán tudok reconnectelni fagyás nélkül. Win XP-m volt most raktam fel egy Win7-et de ott is fagy. Kikapcsoltam teljesen a hangokat a lol-ba mert volt akinek attól fagyott de ez sem hozott lényeges változást. Már több mint 2 hete nem tudok normálisan játszani. Minden másom rendesen fut (Guild Wars, World of Tanks, Skyrim) Valakinek van ötlete?
Nem is a játékkal magával van a baj, mert az tetszik is, de amilyen emberekkel engem összerak ez a játék.
Olyan mérkõzéseket játszottunk, hogy 2 vs 5 illetve 3 vs 5 player.
Mert néhány emberke csak úgy lelépett, így komoly emberhátrányban nem is nagyon tudtunk mást csinálni. Meg is lett az eredménye! Zsinórban 3 vereség.
Ezért szeretnék magyarokkal játszani, mert õk legalább nem lépnek le. Nem is az zavar, hogy valaki akkor próbálja ki elõször az adott karaktert vagy még nagyon friss a játékban (mint én), hanem az, amikor lelép a jóképességû, a többit pedig oldjuk meg mi emberhátrányban.
Ezzel a játékkal csak ez a bajom. Persze akad olyan meccs is szerencsére, amikor nem lép le senki. Akkor persze már tudunk Gyõzni is.
Lux-ról mi a véleményetek?