League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Mivel ingyenes a játék így érthetõ, hogy sokkal többen játsszák, mint a fizetõsöket. És ráadásul nem egy gagyi és összecsapott játékról van szó!
Folyamatos support is van Patch-ek formájában.

Bár félek, hogyha a Dota 2 vagy a Blizzard AllStars megjelenése veszélyeztetni fogja a LoL-t, mert mivel újabbak lesznek így a többség oda fog menni, mert ezek is ingyenesek lesznek majd.

Bár lehetséges, hogy dolgoznak a Riot-os srácok azon, hogyha ez a két hasonló játék megjelenik, akkor is megtartsák az eddigi játékosok nagy részét.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

nyilván nem 100%-os pontosságú, de azért valószínûleg ebbõl már lehet általánosítani

jazzy
Köszi, akkor ma próbáld a másik gombot, vettem egy fotelt mert eltörtem a székemet, ez jó hír 😄

Úgyhogy mostmár nem földön ülve fogom carryzni magam goldig. Még mindig lusta vagyok kis accot húzni. 😄
Különc
Xfire alapján ráadásul...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
The most played game in the world

Xfire shows that Riot Games’ League of Legends is now officially the most played PC game in North America and Europe

Remek cikk!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Durva, nem is gondoltam volna.

bocsánat, pc game

Különc
Dugnám

böröczk
Nincsenek csápjai, ellenben négy füle, az igen : D
Poison Ivy, érzõdik, hogy jön az új Batman film 😛
Soraka rework is érkezik.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Xin rework és új suna (csápos)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kly
<#eljen>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legközelebb a thread elsõ oldalát linkeld <#banplz>

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

nekem a mordés tetszik 😊

Panzeradler
Katarina-s legjobb<#szeret>
Kly
Luxos, Wukongos, Nasusos, Yis tetszik.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza

ronihun
Lead Singer még mindig a legfaszább champion az egész univerzumban!

...

Különc
Megkönnyebbülés

SzirmosSzisza

Különc
Lee-hez hozzányúltak az elmúlt 2 hónapban? Holnap gyakorlok vele

SzirmosSzisza
Azt sokan dicsérik, meg azt sikerült elindítanom 😄

Fec papa
Miért pont Mumble? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Ne tedd, inkább gyûjtsünk jazzynek transferre.
Illetve egy lvl 13as akkontot fel tudok ajánlani.😄
jazzy, te meg csak ne csábítgasd a népeket a pokolba, örülök, hogy végül nem transzfereltem, csak kár, hogy Te mégis :/

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nekem is volt ilyen, csak családi okokból kellett ott hagynom gépet, úgy, hogy mid turretnél álltam, ráadásul pont arra értem vissza, hogy Malph belém vágja az utolsó Q-ját. Mondjuk mi nyertünk a végén, Ryze op :$

Más: akarunk SG-s mumble szervert?

Fec papa
Erre most ment egy minusz, valami szépet írj inkább. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
Még mindig megvan a lehetõségem átmenni, akkor lehet megteszem

jazzy
Gyere át westre, vagy szerezz egy eastes accot nekem, mert egyedül nem rankedezek szívesen, de még csak nem is játszok szívesen, meguntam.

Igen sajnos a szitu ugyanaz, vannak hülyék, normálisak is, de a hülye a hangosabb.
Különc
Lehet visszajövök én is, gondolom ugyanaz a szitu, még mindig idiótákkal teli ez a játék (is), igaz?

nekem nem tûnt fel eddig

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

SzirmosSzisza
2. torony mindig is elérte az egyik (red felõli) "átjárót"

Nem tudom, hogy én noobkodtam-e vagy a Jayce patchel változtatták-e, de nekem úgy tûnik, hogy megnövelték a középsõ ág tornyainak a hatókörét Summoner's Rift-en. Egy "sikeres" turret dive után próbáltam visszamenni középre a jobb oldani úton, de mire az átjáróhoz értem, addigra a hátsó torony is bekapcsolódott szegény Ahri-m kiírtásába.

i5 3550K - Asus Z77 Sabertooth - Corsair Dominator 8Gb 1600MHz - Sapphire R9 270x 2GB DDR5 Sárkány Lovagrend/Fekete Sereg - Zoei Aaeril, the brave Mi'qote

jazzy
Adjatok pluszt, mert leminuszoltak és most sírok!

De.. elõbb kell írnom valami okosat. Nézzük.

..

Nem tudok, de szomorút igen. Nem volt a topon sajnos a netem mostanság és a napi 2 játékomból az egyikben kidobott, ma mindkettõbõl.. vicc, egész nap nem volt baja, de amikor loloztam igen, az egyik leave is lett talán tegnap.. remélem nem kapok bant érte :/ Joinoltam vissza rögtön ahogy tudtam, de nyilván kaptam a savat az arcomba, hiába kértem elnézést és írtam le mi volt.
eu west : davidWolf
szimplan 5v5 normal, vagy duo😄

'egy normalis pro skill player voltam helosziasztok'GG

jazzy
Ez a Garren a Diablo topic Wizzardja 😞
SzirmosSzisza

"This is a very odd situation for Garren, considering he now hiding the bush rather than inside it" <#hehe>

böröczk
..
Cassio legnagyobb countere Galio, és maximum egy retardált Galiot fogsz meg Cassioval, egy jót soha.

Kumiho #2179

Igazából pont, hogy cassi azon kevesek közé tartozik akivel meglehet fogni galiot...Nem healel olyan sokat az a pajzs, mint amennyit ráspammelsz q+e kombóval.
Czdano
tudom :S

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

cz te örökre a kutyám maradsz 😞 bodrifüles
Czdano
Erre durván a 20-30. percben jöttem rá, mikor beleraktam az elsõ pontot..akkor már mindegy volt 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
Amugy minden héten amint látom irom ide ha még senkise irta, szoval külön kérned hogy mik lesznek a jövöheti freek, nem kell 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Én szoktalak nézni, amikor tudlak, nekem csak egyetlen apró megjegyzésem van Galioddal kapcsolatosan:
alapból epic countere Cassionak, poison, Galio felteszi a pajzsot, és szépen visszatöltõdik a hp-ja, ahelyett, hogy csökkenne.
Na már most Te ezt a pajzsot gyakran elfelejted feltenni 😄
Amúgy így tovább, most rajta vagyok a mozin. <#idiota>

Kumiho #2179

Czdano

Szabari
Köszi köszi puszillak <3 😄

NagyiBMX
New free champion rotation :

Renekton
Master Yi
Morgana
Miss Fortune
Sion
Amumu
Cho' Gath
Kog Maw
Heimerdinger
Ziggs

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Volt valami nem megerõsített pletyka, de én ezeket nem terjeszteném ha nem baj, szerintem alaptalan.
+1

Szabari
Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy kik lesznek a freek?