League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Nem szabad reagálni 😊

Amúgy valaki van most PBE-n ? Kis Xin/Eve tesztre?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Tudjátok, mit csináljatok, ha rankeden magyarokkal dob össze?
LÉPJETEK KI AZONNAL.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Xin rework

"-Passive is now an armour pen debuff that makes target "challenged". Only one person can be "challenged."
-Q now has a 1.2AD ratio, as opposed to 1.0 (which does nothing).
-Q has CDR refresh instead of W
-W passive is now his old passive with a slight AP ratio
-W active is the same
-E slow is now 2 s from 1.5 s
-Ulti Aoe knockbacks, but if anyone who is "challegend", it doesn't knock them back. 1v1 me br0
-Ulti armour/MR buff is doubled per champion hit (from 7 to 15)
As someone who really likes Xin........ holy fuck these buffs."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Ez meg +, hogy sokan kérték és berakták

böröczk
Azért annak, aki megjelenés óta játszik a játékkal, lehet, már kevés.

Amúgy én már a téli maptól is oda meg vissza voltam, még ha csak textúra változtatás, pár fülsértõ csilingelõ hangeffekt, de jó volt, mert mégis más volt, mint ez a megszokott summoner's rift.

Úgyhogy a beígért Magma Chamber illúziót lassan átvihetnék a valóságba.

De egyelõre még pár újratextúrázott summoner's rifttel is beérném <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Görög LoL-lal fog majd bejönni. Illetve már van zárt brazil béta is \o/

böröczk
Te, ez a support nem is rossz ötlet, van cc-je, ingyen ward, ha végre megjönne pbe-re az ip-rp, ki is próbálnám.
Apropó, ott mi a neved?

Az a Cassio skin viszont pöpec, valami olyasmi terjeng fórumon, hogy a görögök ingyen megkapják.. <#fejvakaras>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Minek ? Teljesen jó ami most van.
Illetve most dolgoznak a Supremacy-n.

dogggy888: PFE több, mint 4 hónap (ha nem több) alatt készült el, annyi reworkok kapott 😊

doggy888
Nézd meg hányan vették meg a Pulsefire Ezrílt mennyi pénz az... van ott azér zsé 😊

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

doggy888
Jó lenne, de az egyenes map se rossz végül is kicsit fun map, helyette kapunk Twich meg Eve Remake-et Oo

jazzy
Trú, én kérek elnézést 😞
De ahhoz dolgozni kéne, plusz nem lehetne mindenféle bundle-ben árulni sok RPért Pistikének, valamibõl meg szegény Riotnak is meg kell élni...

Why so serious?

jazzy
Oh wait, csinálhatnának esetleg valami 5v5 mapot summoners rift helyett, mellé amit 1,5 éve ígérnek? Nem új játékmódot, új mapot.
doggy888
Zyra, az ötlet a batmanbõl van, Poison Ivy-ról mintázva xD
Nem értem régen tudtak championokat csinálni de ezek a mostaniak...
Csinálhatnának már valami szörnyet vagy állatot, uncsi a sok ember kari nagy kalapáccsal vagy kard etc.

SzirmosSzisza
Midre jó, nem kell annyi ward 😄

jazzy
Nekem ez a Zyra egyáltalán nem tetszik. Olyan.. mi ez, support? Annak max a ward miatt jó, magenek meg olyan körülményesnek tûnik használni a spelljeit. Lehet megváltozik majd a véleményem, eddig nem jön be.
Ez a Zyra mikor jön?
Zickler
Új skinek és champion remakek.

Battletag: Muhee#2716

Kly

Scientia potentia est.

Panzeradler
Must buy!

Ez az evelyn elég op lesz most 😊 Jobb lett volna, ha marad a stunnos verzió 😊))

Kly
Ha valakinek még nem esett volna le: Mercury Cannon / Hammer stance

Scientia potentia est.

doggy888

Egy kis Jayce 😊

böröczk
Túl vagyok rajta. <#szomoru1>

Kumiho #2179

böröczk
Kár, hogy végigolvastam, alábbhagyott a lelkesedésem.
De már ez is egy hangyapöknyi elõrelépés.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
#20186 <#nezze>

böröczk
AFK DETECTION

Na ne, ezért imádkozom, amióta lolt játszom. -.-"
Ma két rankedet egymás után lvl1 dc miatt buktam.

Kumiho #2179

Fec papa
Inkább ts. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Naja, de én azután nyomtam, hogy te mondtad <#idiota>

Amúgy visszatérve Mumblere, nem volt valami meggyõzõ válasz 😄

böröczk
Cica nem akarja, hogy megelõzd a pontgyûjtõ versenyben <#banplz>
Erre biztos kapok én is egy mínuszt, mert valaki nekem is barátságosan nyomat egyet naponta.

Kumiho #2179

jazzy
A profilomat néztem és mivel csak ide írtam gondoltam erre kaptam 😊 De ahogy írtam, a másik 3 nem tudom hova ment.. valaki felkelt és megkínálta pár régi hszem 😄

De az az 1 ott van legalább 😛 Nem kamu, nem én nyomtam magamra 😊
SzirmosSzisza
Milyen kamugép vagy, 1 se volt rajta 😄

jazzy
Jam úgy látom csak 1et kaptam rá, eddig sose láttam, de legalább tudom, a másik random 3at nem tudom honnan kaptam akkor 1 perc alatt mikor sehova máshova nem postoltam.
böröczk
De látod, így is 60 a hozzászólás HASZNOSSÁGA. : D
Én nyertem a napokban jungle Eve-vel drafoton <#banplz>

Kumiho #2179

Maak
kaptal +3-at orujje<#wave>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Ez egy 3 minuszos hsz, ennyire utáljuk a jungle evelynnt? 😄
jazzy
Eve remake állatnak tûnik.. Jungle eve visszatér?
SzirmosSzisza
Akkor mégse hülyeség nem ? 😊

Dixtroy
Ez az ablakfelbukkanos afk ellenorzes egy nagy faszsag. Boven elegendo, ha a gepen nem tortent billentyuleutes az utolso ot percben.
Mondjuk olyan mar volt nemegyszer, hogy belockoltam es kimentem a gyereket megnyugtatni, kozben valamelyik kilepett, az uj valasztasban meg random valami szar lettem, es mire visszaertem, csak lestem, hogy ez most akkor hogy is?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BoneDragon
<#eljen>

SzirmosSzisza

inkább a Dotára hajaz mint se a hoN-ra 😄D egyébként nem lesz nagyobb játékos bázisa ez szinte biztos, pont azért ,hogy nem casual..a hardcore rétegeket kielégiti majd de a többség marad lol-nál. a Blizzardos játék meg egy rakás....lesz már a mostani leírások alapján veszélyeztetni semmit nem fog ez biztos 😊
dota 2 nem hinném hogy casual hullámokat vonzana el loltól, a másikról nem tudok nyilatkozni 😛

írja a cikk hogy ott még az sc2 vezet, de a lol is húzza fel magát

Fec papa
Najó most az egyszer. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Ja, Ázsiát fölösleges belevenni ilyen PC játék nyilvántartásba, arra fele alig játszanak.

jazzy
Dota 2 eléggé más stílus szerintem, nekem pl annyira nem tetszik, inkább a HoN-ra hajaz. Blizzard AllStars jól hangzik, de Diablo 3 után nagy reményeket nem táplálok.