League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De akkor is ott a mumu-malphite kombó, még ha van a cleanse mellett egy qss-em, akkor se biztos, hogy jól jövök ki a fightból. <#idiota>#idiota>
A phatom dancerrel kezdõ Ashe volt egyébként a first pick.
Hozzáteszem Ashe build története kronológia sorrendben:
cipõ-poti (megnyugvó sóhaj),
majd jön a fekete leves: Zeal-Phantom dancer. Még egy nyomorúságos dorans blade-se, nemhogy damage vagy lifesteal?! Minek az?
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De amikor visszajöttem volt egy kis elszokásom és flameltem, de gyorsan szájonvágtam magam és leszoktam róla. Amúgy mostanában nem nagyon rankedezek max 1-2 naponta 1-et, inkább dominionoztam meg aram, azokat most élvezem 😄
Számold ki ha annyira szeretnéd tudni : D
Elõtte lévõ Vayne meccsen 21-9 körül végeztem, elsõ ranked pentám, és kikaptunk, miért vajh? Tán nem tudják, mi az a carry fókusz, és mit jelent megvédeni a saját carryt?
Te hogy állsz amúgy? 😄
Kumiho #2179
Ebben a felállásban pl eneminek van 3 stunja, de nektek is ott volt janna, jax, és ashe, ráadásul cass ultija is ilyen. Ha ezek nagyjából lementek, jöhet katarina. (itt cass ultijával nem számolok, mert helyette van katarina)
Ez persze nem ultimate win gomb, de cassio-nak nehéz az ultiját jól helyezni, közel kell mennie, semmi tankja nincs, ráadásul a rutinos ellen elfordul.
kata beugrik, sok damage, és ha jól helyezkedik a support, még ki is ér, mielõtt meghal (ráugrik)
Why so serious?
Tudom, hogy rögtön azt kérdeznétek, miért állok neki hétvégén rankedezni, de nemsokára season vége, elo reset, és a szánalmas elomon úgyis mindegy, rontok -e vagy javítok +/-10-eket addig. Valamint a normalra már ráuntam, csak szerencsét szeretnék próbálni, mert ez komolyan mondom, nem másról szól, mint mázliról.
A kérdés a következõ: Mondjatok nekem olyan ap carryt, ha oda küld a SORS, ami viszonylag tudja kerrizni a retardáltakat. Mert én Cassioról ezt gondoltam eddig.
Nyilván az is hozzátett a vereséghez, hogy túl tanky és túl feedes volt az enemy, de nem ez volt az elsõdleges probléma.

Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Más:
A Red Baron Corki mindenféleképpen kell nekem. Reménykedtem, egyszer majd leárazzák és olcsóbban juthatok hozzá.
Scientia potentia est.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
De amit Easy is írt, Gosu Pepper is ezt csinálta all day oroszul anyázott.
Érted? Szóval az hogy intelligens vagy nem jár azzal együtt hogy illedelmes is.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Mert így akkor nem tudok majd új karaktereket illetve rúnákat "venni", csak ha új acc-ot készítek...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aki pedig ezt nem éli át, annak kimarad mindez, de sajna az adrenalin reflexeket gyorsító hatása is, így az még esélytelenebb.
Ez az összefüggés, és csak figyelj egy darabig, szerintem majd te is felfedezed, mennyire összefügg a kettõ.
Volt már tapasztalatom, nem szólaltam meg, aztán rájött, hogy magyar vagyok és visszamenõleg is elküldött az anyámba.
Why so serious?
10-27 volt a kill arány nekik.
Szerk: mondjuk versenyen lehet rajtad nyomás, de neten, solo queue-ban nem tudom milyen nyomás alatt lehetsz
Aztán bot lane enemy tristana 27-7ben fejezte be, éljen.
A stílusról, modorról nem is beszélve már , amit a magyar játékosok nagy százaléka képvisel.
Kumiho #2179
Why so serious?
Aztán mikor rám került a ban lehetõsége, Yi volt az elsõ. Az egyik csapattársam meg is köszönte. És végre tudtunk játszani.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774