League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Az a helyzet, ha õ pickel elõbb, viccen kívül Katarinát vittem volna.
De akkor is ott a mumu-malphite kombó, még ha van a cleanse mellett egy qss-em, akkor se biztos, hogy jól jövök ki a fightból. <#idiota>
A phatom dancerrel kezdõ Ashe volt egyébként a first pick.
Hozzáteszem Ashe build története kronológia sorrendben:
cipõ-poti (megnyugvó sóhaj),
majd jön a fekete leves: Zeal-Phantom dancer. Még egy nyomorúságos dorans blade-se, nemhogy damage vagy lifesteal?! Minek az?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Karthus ellen nem sokat érsz, õ még ha meghal se useless 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Már majdnem van újra rankom! 😄 Diabloból visszajõve 1320on voltam ámokfutás után, aztán gondoltam fölviszem, rosszul gondoltam, levittem 1200-ra, aztán vissza 1280-ra, aztán játszottam hétvégén vissza 1200-ra, most 1250 körül járok 😄

De amikor visszajöttem volt egy kis elszokásom és flameltem, de gyorsan szájonvágtam magam és leszoktam róla. Amúgy mostanában nem nagyon rankedezek max 1-2 naponta 1-et, inkább dominionoztam meg aram, azokat most élvezem 😄
böröczk
<#mf1>

Számold ki ha annyira szeretnéd tudni : D
Elõtte lévõ Vayne meccsen 21-9 körül végeztem, elsõ ranked pentám, és kikaptunk, miért vajh? Tán nem tudják, mi az a carry fókusz, és mit jelent megvédeni a saját carryt?
Te hogy állsz amúgy? 😄

Kumiho #2179

Minden championt ki lehet iktatni. Ha az ellenségben mindenki pro és sosem hibázik, akkor nem nyersz. De ilyen nincs. Minden csatában van egy pont amikor katarina már beugorhat. Néha belehal, de a csatát eldönti. Persze ehhez tudni kell használni.

Ebben a felállásban pl eneminek van 3 stunja, de nektek is ott volt janna, jax, és ashe, ráadásul cass ultija is ilyen. Ha ezek nagyjából lementek, jöhet katarina. (itt cass ultijával nem számolok, mert helyette van katarina)

Ez persze nem ultimate win gomb, de cassio-nak nehéz az ultiját jól helyezni, közel kell mennie, semmi tankja nincs, ráadásul a rutinos ellen elfordul.

kata beugrik, sok damage, és ha jól helyezkedik a support, még ki is ér, mielõtt meghal (ráugrik)

jazzy
Ha úgyis mindegy, akkor miért takarod ki <#hehe>
ha valaki tudja hogy meg kell hagyni egy cc-t, addig amíg használja az ultiját akkor nem sokat ér tf-ben 😊

Ha valaki tudja használni akkor nagyon erõs (bár ez sok egyéb champ-re is igaz)
Katarina? Azt megnézném ennyi stun meg egyebek között mit csinált volna a csoda ultijával...

Why so serious?

katarina, ahri

böröczk
Szeretnék tanácsot kérni a bölcsektõl.
Tudom, hogy rögtön azt kérdeznétek, miért állok neki hétvégén rankedezni, de nemsokára season vége, elo reset, és a szánalmas elomon úgyis mindegy, rontok -e vagy javítok +/-10-eket addig. Valamint a normalra már ráuntam, csak szerencsét szeretnék próbálni, mert ez komolyan mondom, nem másról szól, mint mázliról.
A kérdés a következõ: Mondjatok nekem olyan ap carryt, ha oda küld a SORS, ami viszonylag tudja kerrizni a retardáltakat. Mert én Cassioról ezt gondoltam eddig.
Nyilván az is hozzátett a vereséghez, hogy túl tanky és túl feedes volt az enemy, de nem ez volt az elsõdleges probléma.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Õ volt az, de idõközben elhunyt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Az a Jax újítás az megérte a beharangozást

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Igen, és ha tovább lapozol a red postok között, akkor írják, hogy nem is lesznek leárazva :/

Más:

Ez már hivatalos bejelentés?

A Red Baron Corki mindenféleképpen kell nekem. Reménykedtem, egyszer majd leárazzák és olcsóbban juthatok hozzá.
SzirmosSzisza
Mindig sajnálom akinek ezt be kell jelenteni 😄

Kly

Scientia potentia est.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Ez egész délelõtt lengyelül és angolul felváltva kurva anyázta az egész csapatát és afkolt live streamen 1950-en, de ez vmi smurfje és a mainje 2300, kurva jól játszott, de a hozzáállása okádék.

De amit Easy is írt, Gosu Pepper is ezt csinálta all day oroszul anyázott.
Fec papa
Pontosan. Nem kell túlbonyolítani a dolgokat. Lehet valaki intelligens és bunkó. De illedelmes és buta nem nagyon, mivel meg kell értened hogy miért kell illedelmesnek lenned és ha buta vagy ez nem megy.

Érted? Szóval az hogy intelligens vagy nem jár azzal együtt hogy illedelmes is.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Látom te eldöntötted, hogy semmit nem fogsz érteni. Nem gond. Akkor maradj így 😊 bb

IP-t kapsz akkor is.
SzirmosSzisza
De kapunk.

Fec papa
De kapsz IP-t a meccsek után. 😄

néztem egy kicsit, nem láttam csak angol chatet, vagy ezt miért linkelted?

TBTPumpa
30-as szint után a mérkõzésekért már nem kapunk Influence pontokat sem (mert, hogy XP-t nem az érthetõ, hisz a 30-as az utolsó szint)?

Mert így akkor nem tudok majd új karaktereket illetve rúnákat "venni", csak ha új acc-ot készítek...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fec papa
Van M5ba is az egyik, aki szokott régebben streamelni és nem keveset ragelt. és nem értem az oroszt. 😊

SzirmosSzisza
Mert itt rengetegen vagyunk 2000 ELO felett és a LoL játékosok nagyobbik része azért játszik, hogy oda kerüljön 😊

jazzy
Akkor most kezd el keresni egy jó játékos, aki akkora paraszt, hogy olyan nyelven chatel, amit egyik csapattársa sem ért. Ha találsz egyet is 2000 elo felett, majd linked be ide. (csak mondom, hogy nem fogsz találni)

Ezt már nagyon sok kísérletben bebizonyították: a pvp játékokban résztvevõk úgy reagálnak a játékbeli eseményekre, mintha valóban megtörténnének. Ha pl. megtámadják a championodat, akkor úgy érzed téged támadtak meg. A szervezeted is így reagál, adrenalin termelõdik, megnõ a pulzus, felmegy a vérnyomás, az agyat elönti a vér, hormonok szabadulnak fel. Ez maga a nyomás.
Aki pedig ezt nem éli át, annak kimarad mindez, de sajna az adrenalin reflexeket gyorsító hatása is, így az még esélytelenebb.

Fec papa
Semennyire. Attól hogy egy bunkó fasz valaki még lehet jó játékos és hozhat jó döntéseket.

Megmondom: intelligencia, önismeret, empátia. Aki addig sem jutott el, hogy megértse az emberi kapcsolatok fontosságát és mûködését, vajon eljutott-e odáig, hogy fejlessze önmagát? Képes-e nehéz nyomás alatt jobban reagálni, mint mások? Mitõl lenne képes? Mitõl tudhatná, mit fog tenni a másik, ha sosem gondolkozott sem önmagáról, sem másokról?
Ez az összefüggés, és csak figyelj egy darabig, szerintem majd te is felfedezed, mennyire összefügg a kettõ.

jazzy
Illetve hozzátenném, ha magyar szót lát, és egy icipicit is hibázik az a magyar, akkor ha külföldinek nem is írna, a magyarnak biztos elkezd pattogni.

Volt már tapasztalatom, nem szólaltam meg, aztán rájött, hogy magyar vagyok és visszamenõleg is elküldött az anyámba.
Ennyi. Javaslatot mersz tenni, mire jön a standard "kussolj noob", a kedvesebbje meg még hozzáteszi hogy a kurva anyád. És nem egy-két ilyen van hanem a háromnegyede ilyen.

Why so serious?

jazzy
1-10-ben állt topon a rivenünk és megnyertük a meccset, mert nem kezdte el flamelni senki és megemberelte magát.

10-27 volt a kill arány nekik.
Különc
A probléma nem a gyorsan, nyomás alatt döntésen van, inkább azzal amit brigikee leírt

Szerk: mondjuk versenyen lehet rajtad nyomás, de neten, solo queue-ban nem tudom milyen nyomás alatt lehetsz

Fec papa
Nem akarok kötekedni, de megteszem. Mégis az alapvetõ illemszabályoknak és a nyomás alatt döntésnek mi köze van egymáshoz? Segítek, semmi.

böröczk
Az oké, hogy dorans ring support sion bot (lefogadom, hogy a 12 évét se töltötte be amúgy), dorans blade ezreal oké, hell elo hell, bár már akkor éreztem a vereség szagát, fõleg, miután annyi savat kaptam, hogy meg mertem kérdezni, miért azzal kezdtek.
Aztán bot lane enemy tristana 27-7ben fejezte be, éljen.
A stílusról, modorról nem is beszélve már , amit a magyar játékosok nagy százaléka képvisel.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Északiakon kívül mindenhol vannak retardáltak. Egyszerûen õket könnyebben észreveszed mert zavarnak.

De ez minden más nemzetre is igaz. Aki akkora paraszt, hogy nem ismeri az alapvetõ illemszabályokat, attól miért várod, hogy képes nyomás alatt, gyorsan, jól dönteni?

Különc
Nem, de egyetértek brigikee-vel, ebben a játékban ha random magyarokkal dob össze, akik chaten is magyarul beszélnek, az "Defeat"

Azért mert egy magyar hülye, attól még nem hülye mind. Vagy ?

Jók a magyarok, múltkor is instalock first pick teemo, solora. A vicc az hogy elõtte rivent pickelt, aztán váltott, mert riven egy useless fos, mi meg lowok vagyunk úgyhogy kussoljunk. Nagy az isten állatkertje, na.

Why so serious?

Rankeden kétszer nálunk, egyszer az ellenfélnél akart valaki Master Yi-vel ad carryt játszani. Szerencsére valaki mindig kilépett.
Aztán mikor rám került a ban lehetõsége, Yi volt az elsõ. Az egyik csapattársam meg is köszönte. És végre tudtunk játszani.
a haverom szerintem megbántódna, a mindig kilépnék 😊

Különc
Azt a rohadt <#wow1><#wow1><#wow1> végre

SzirmosSzisza
Riot megcsinálta 2.5 év után a minion bugot reconnect után. Összekapták magukat.

Maak
en altalaban nem irok olyankor semmit magyarul 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza