League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Kinyírtam a sárkányt és ez 2 nagyon kezdõ emberkének nem tetszett (LVL3) és azt mondták, hogy a meccs után report lesz és majd szépen bannolnak...
Amúgy Coop vs AI-ról van szó. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
olyan flamelés ment meccs után, öröm volt nézni 😄

Bár legalább eszébe jutott, hogy cserélnie kéne, mielõtt kiafkol, ritka madár..
Kumiho #2179
Why so serious?
Amúgy nem értem a matchmakinget, volt, hogy enemyben +200 elovel elõrébb volt a first pick a miénktõl. <#shakehead>#shakehead>
És nem is vele van a baj, hanem azzal, hogy az én agykárosult last pickem például messze el van maradva attól a szinttõl, és naná, hogy szétgyalázzák.
Bárcsak itt lenne Jazzy, hogy duozzak vele, látom, sokat szokott Tryndázni. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
Why so serious?
Vagy bokorból, vagy flash kombóval, vagy amikor az enemy épp az offtankot, supportot chaseli, gyepálja. Baitelni, kiteolni kell a társaidnak, és egy jó Cassio nem fog hibázni.
De abban igazatok van, hogy low elon a társaknak fogalma sincs a védelmezésrõl, a legtöbb agyatlanul támadja, aki a legközelebb áll hozzá, nem foglalkozva a carykkel, akikre általában minimum 2 tank-offtank ront.
Persze ugyanígy az enemy is fókuszolhat rosszul, vagy éppen jól védelmezheti a carryjét, csak épp valamiért mostanában én nem ebbe a csapatba kerülök. <#fejvakaras>#fejvakaras>
És nyitott bárki elõtt a match history-m, én tényleg próbálom a legjobbat kihozni a játékból, még amikor rosszabbul is megy, akkor sem feedelek, próbálok defenzíven játszani.
De amikor folyamatosan azt hallod, hogy "an enemy is legendary", az kicsit kedved szegi a további küzdelemtõl, és naná, hogy lehangol.
Mi is fordítottunk már, és volt, hogy 15-20-szal több killje volt az enemynek, mégis benyertük, van ilyen is.
Viszont ezen a szinten, ha már azt hallod, hogy mondjuk az ad carry legendary, az már elég vereség szagú, ott már valami bûzlik a fókuszproblémáktól.
Az elmúlt napokban megszámolni nem tudom, hány embert raktam fel ignore listára.<#szomoru1>#szomoru1>
Kumiho #2179
Félre ne értsetek, alacsony szinten az egyik legjobb, ha nem a legjobb jungler: erõs gank-ek, gyors jungling sebesség és jó counter-jungling képesség.
Lategame-ben viszont szvsz a leginkább hanyatló champ (off-tank build esetén). A teamfight-ok során a képességei kimerülnek a tömeges knockback-ben és a stealth detection-ben, sebzése jóformán nincs (triforce-szal se történik csoda).
Scientia potentia est.
Why so serious?
Amut pickelni rizikós, könnyen coutnerjunglézik (mondjuk nem ezen az elon -.-"), de valahogy mégis félek tõle.
Kumiho #2179
Szerk: meg már immunis vagyok a flame-re jungle-esként
Bár volt 1 gamem ahol support helyett srác roam AP evelynnt hozott, megkért minket szépen, hogy ne rageljünk, jó lesz, nem rageltünk, bár kicsit húztuk a szánkat és.. jó lett.. valami 15-3-x statot hozott a srác 😄
Kumiho #2179
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
Úgyhogy hajrá, majd tán beszámolok. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
Ha mid-en akarsz carryzni és viszonylag low elon játszol akkor Tf-et Karthust gyakorold mert ott nem tudnak mit kezdeni a global ultikkal, simán megnyerheted velük a többi lane-t is.
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
Why so serious?
Why so serious?