League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert ugyan az a fickó, és minden nap játszik

SzirmosSzisza
Mármint arra gondoltam, hogy ha sokat leavelsz, akkor automatán banol, legalábbis nekem még régebben ilyen volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Hát nekem van 2 leavem az elmúlt 2 hétben net miatt és nem kaptam bant.
SzirmosSzisza
Kilépés után van autoban, de PBE-n még tribunal sincs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Honnan tudod, hogy nem bannolják? Tegnap 1x! kiléptem pbe-n egy meccsbõl és kaptam is a bant. <#fejvakaras>

SzirmosSzisza
Igen, de 15-30 perceket kell várni és egyre nõ.

Szerintem ezeket a reportokat annyira nem veszik komolyan. Én kb 2 hete naponta reportolok egy fazont, aki bármilyen championnal 5 perc alatt 7-8x meghal, aztán afk-ra megy. Nem banolja senki, pedig szerintem nem csak én reportolgatom.

Különc
Napi noob: tegnap OddOne streamjén nagyon sokat dodgeoltak rankedon, most már lehet dodgeolni ott is, anélkül h bukbál ELO-t?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

tudom ,hogy ez szarkasztikus viszont a tribunalos bannok is azután történnek ,hogy átnézi support a punisht vagy x darab után bann? mert ha utobbi akkor amiatt simán kaphat bárki bannt akit reportolnak
hát ha coopvolt, akkor én a helyedben felkészülnék arra hogy felfüggesztik az accountod... a coop-os reportokat komolyan veszi a riot...

TBTPumpa
Mennyi report után bannolnak valakit?
Kinyírtam a sárkányt és ez 2 nagyon kezdõ emberkének nem tetszett (LVL3) és azt mondták, hogy a meccs után report lesz és majd szépen bannolnak...
Amúgy Coop vs AI-ról van szó. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Ezek a félmongol-kínai-koreai anyámkínja csajok nem jönnek be, japán legyen már

bakker, szép nem szép, olyat bd-ztem fiorával aramon, kegyetlen nagy volt 😊 nem volt már tornyunk, bebújtam az egyik bokorba, a sok totya enemy elsétált mellettem, aztán uccu rámentem az uccsó tornyukra, mundo visszaért, és kb 100-150 hp-val beütöttem a nexust 😄
olyan flamelés ment meccs után, öröm volt nézni 😄

SzirmosSzisza
TSM Q&A van !

Nekem a leggyakoribb élményem, hogy a csapatom csak arra vár, tud e stealelni valamit, addig oda se bagózik a fightra. A másik típus a rambo, aki azt hiszi egyedül is megöl mindenkit, és persze feedel ezerrel.

jazzy
Demonblade yo
SzirmosSzisza
Ilyen volt nekünk is. Aztán 3v5-ben lehoztuk 😄D

böröczk
Na ez a <#banplz>

Bár legalább eszébe jutott, hogy cserélnie kéne, mielõtt kiafkol, ritka madár..

Kumiho #2179

Különc
Tegnap egy meccsen az Ahri, aki külön kérte h midre akar menni azt írta 5 perc után, miután meghalt háromszor, hogy cseréljen vele valaki lanet, cserélt a bot lane AD Kennennel, ott is meghalt még két-háromszor, aztán felment topra, majd miután minden lanet elbaszta, kiafkolt

Ja, csak sajnos sokszor a duo is kevés. Fõleg ha az egyik tag support.

Why so serious?

böröczk
De én bízom benne, hogy lesz, én is a jobb oldalra kerülök.
Amúgy nem értem a matchmakinget, volt, hogy enemyben +200 elovel elõrébb volt a first pick a miénktõl. <#shakehead>
És nem is vele van a baj, hanem azzal, hogy az én agykárosult last pickem például messze el van maradva attól a szinttõl, és naná, hogy szétgyalázzák.
Bárcsak itt lenne Jazzy, hogy duozzak vele, látom, sokat szokott Tryndázni. <#banplz>

Kumiho #2179

Az a szomorú, hogy általában ha nyerünk akkor is megy az ignore pár társnak, mert noobok, csak nem annyira mint az enemy volt. Meg vicces amikor egy 220 normal wines csodagyerek instalockol anniet rankeden, mert "annie op", aztán meglepõ módon feedel vele.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Ez a nyári szünet sajnos, kell 5-ös premade vagy legalább duo.

böröczk
Cassio ultit használni nehéz, ok, de ha ismered a karaktert, akkor már nem is annyira.
Vagy bokorból, vagy flash kombóval, vagy amikor az enemy épp az offtankot, supportot chaseli, gyepálja. Baitelni, kiteolni kell a társaidnak, és egy jó Cassio nem fog hibázni.
De abban igazatok van, hogy low elon a társaknak fogalma sincs a védelmezésrõl, a legtöbb agyatlanul támadja, aki a legközelebb áll hozzá, nem foglalkozva a carykkel, akikre általában minimum 2 tank-offtank ront.
Persze ugyanígy az enemy is fókuszolhat rosszul, vagy éppen jól védelmezheti a carryjét, csak épp valamiért mostanában én nem ebbe a csapatba kerülök. <#fejvakaras>
És nyitott bárki elõtt a match history-m, én tényleg próbálom a legjobbat kihozni a játékból, még amikor rosszabbul is megy, akkor sem feedelek, próbálok defenzíven játszani.
De amikor folyamatosan azt hallod, hogy "an enemy is legendary", az kicsit kedved szegi a további küzdelemtõl, és naná, hogy lehangol.
Mi is fordítottunk már, és volt, hogy 15-20-szal több killje volt az enemynek, mégis benyertük, van ilyen is.
Viszont ezen a szinten, ha már azt hallod, hogy mondjuk az ad carry legendary, az már elég vereség szagú, ott már valami bûzlik a fókuszproblémáktól.
Az elmúlt napokban megszámolni nem tudom, hány embert raktam fel ignore listára.<#szomoru1>

Kumiho #2179

ronihun
ne vegyél triforce-ot

...

Különc
Triforce Lee-nek?

Szerk: Vicces karakter ez a Zyra

Szerk#2: akit érdekel, 20 perc múlva valami agytágító stream lesz OddOne jóvoltából itt

Kly
Lee az egyik legrosszabb választás, ha valaki lategame-re tervez.
Félre ne értsetek, alacsony szinten az egyik legjobb, ha nem a legjobb jungler: erõs gank-ek, gyors jungling sebesség és jó counter-jungling képesség.
Lategame-ben viszont szvsz a leginkább hanyatló champ (off-tank build esetén). A teamfight-ok során a képességei kimerülnek a tömeges knockback-ben és a stealth detection-ben, sebzése jóformán nincs (triforce-szal se történik csoda).

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Spidermanezni lehet vele, az gyorsít rajta.

Nau tényleg borzasztó erõs, hátránya annyi hogy tetves módon lassú.

Why so serious?

jazzy
Mármint Zyra?
böröczk
Én 4-0-ás w/l ratioval indultam Leevel, aztán ez szépen leromlott a legutóbbi nerfje óta. Valahogy nem érzem mostanában annyira erõsnek. Shyvanának nincs cc-je, én Malphitera, Maokaira és Nautilusra gondoltam mostanában. Naut megvettem, de még egy büdös játékom se volt vele, pedig borzasztó erõsnek látszik.<#fejvakaras>
Amut pickelni rizikós, könnyen coutnerjunglézik (mondjuk nem ezen az elon -.-"), de valahogy mégis félek tõle.

Kumiho #2179

Különc
Én még mindig Kyrát látok, csak azért kérdeztem

SzirmosSzisza

Különc
Mármint Zyra?

SzirmosSzisza
Eve, Twitch, Kyra, Jayce, van ott minden :d

Különc
Én jungleben szeretnék menni, de sose sikerül egymás után háromszor, pedig Lee-re gyakorolnék

Szerk: meg már immunis vagyok a flame-re jungle-esként

jazzy
PBEn fent van az új eve? Vagy... a régit próbálgattad? Mert azt fölösleges, én is próbáltam 😄

Bár volt 1 gamem ahol support helyett srác roam AP evelynnt hozott, megkért minket szépen, hogy ne rageljünk, jó lesz, nem rageltünk, bár kicsit húztuk a szánkat és.. jó lett.. valami 15-3-x statot hozott a srác 😄
SzirmosSzisza
Én tegnap inkább Eve-t próbálgattam, az se volt jobb hidd el 😄

jazzy
Miért is buktam ennyi elot? Ja igen, hétvégén idegbõl csakazértis játszottam és 8-10 lose streakjeim voltak 😄
böröczk
Sajnos egy gyerek Anniet lockolt Morganara, úgyhogy nem tudtam Karthust hozni, most pedig not connected már töltõképernyõn, Hajrá hétvége, elo hell! <#taps>

Kumiho #2179

böröczk

Kumiho #2179

jazzy
Mindennel lehet carryzni, de senkivel. Ezt a gamet az úristen is lehettél volna akkor se hozod le.
De azokkal is jól lehet carryzni amikkel könnyû gankelni mint a kassadin vagy az ahri, de ha nem cunterpickelnek akkor simán ryze, mert az meg egy szörnyeteg ha tud farmolni.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

böröczk
Most kitaláltam, hogy Karthus maratont tartok, viccen kívül, vele még nem buktam egy játékot se. : D Van vele úgy 50-60 normal draft, ebbõl 4 jungle.<#banplz> Rankeden csak 1, az win.
Úgyhogy hajrá, majd tán beszámolok. <#idiota>

Kumiho #2179

Panzeradler
Vladdal is szépen lehet carryzni low elon
Cassioval nem lehet annyira jól carryzni low elo-n, mert viszonylag rövid a range, a team fightokban elég jól kell helyezkedned és a csapatodra se számíthatsz, hogy az majd megvéd.

Ha mid-en akarsz carryzni és viszonylag low elon játszol akkor Tf-et Karthust gyakorold mert ott nem tudnak mit kezdeni a global ultikkal, simán megnyerheted velük a többi lane-t is.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Ja igen, azt kifelejtettem. 😊

Why so serious?

SzirmosSzisza
Ráadásul a Q-ja earlygame fáj, midgame fáj, lategame fáj 😄

böröczk
Aramot azt mink is. Btw PBE-n van akkontod? Mert ha igen, ott játszogathatnánk.

Kumiho #2179

Igen épp azt tárgyaltuk, hogy Karthusozni kéne, megölik akkor ultival quadrázik, nem ölik meg akkor az aurájával quadrázik, ha nincs ott akkor a kezdõrõl quadrázik, ha kifagy akkor nem quadrázik...

Why so serious?