League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Nézd az elom, vagy ha a Kayle top a kérdéses akkor arra kérek választ, mert alapból ritkán látni bárhol, nem hogy supportként haszználva.
Inkább nem kérdezem meg melyik oldalon ki volt a support. 😊

Why so serious?

Panzeradler
Azért lehet ma nyerni rankedet is.
Cobra.
Remélem ez fake és nem nerfelik még jobban le Heimert.
más: 4v5-öt sikerült megnyerni (na jó, az ellenfél Rivene max fél játékosnak számított)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Czdano
11-4-3 yorick lose.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ezt a doran's workshopot hol lehet megtalálni? el van dugvan ? 😛

jazzy
Mi történt? Lemaradtam a végén mert dominionoztam.
Czdano
A faszomat ebbe a játékba!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

nem megy ez ma neked humusz :/ 😄D
BoneDragon
Ne akarjatok ma játszani, elszabadultak a kisgyerekek.

Lehet már voltak...

Eternal life; endless torture.

doggy888

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

jazzy
Udyr: Tiger can ARRARRAARR, ur bird can nothing 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

és szerk: nálam beszart a hang, ilyen szaggat vagymi
jazzy
Használd a shieldet galion fõnök
Czdano

Ja már ezerszer megfogadtam, hogy hétvégén nem rankedezek, de a fene vigye el, valahogy mindig úgy alakul, hogy igen és persze bukok elot amit kaparhatok össze utána. Mondjuk ma mai nap ritka szar volt, rosszabb mint általában.

Why so serious?

Grr1234
Ki játszik EUNE-n?

jazzy
Én bölcs maradtam és el sem kezdtem. Én is tudtam azt, amit ti, csak több volt az önerõm. 😊
Én megálltam 3nál, inkább elmentem vacsorázni, jobban is jártam, komolyan, mintha kiengedték volna a lakosokat Retardfalváról és mind rankedezni ment. Majd inkább holnap, hétköznap talán jobb lesz.

Why so serious?

böröczk
Te nyertél, és sajnos nincs most idõm, hogy behozzalak, majd holnap!
Azért így a nap végére +1 ranked defeatet még bekebeleztem, csak, hogy tökéletes legyen. <#zavart1> Szép volt ez a vasárnap, köszönöm.!

Kumiho #2179

jazzy
Izzítsad a streamet kíváncsi vagyok arra az 1500-ra na!
mind3 czdano wanabe benézte mert czdano a kutyám és kint alszik az ólban ^^
Különc
8 defeat zsinorban eddig

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Na, sikerült lemennem 100 elot a héten, jesszs : D <#bohoc><#worship>

Kumiho #2179

Czdano
<#eljen> am 9tõl stream, wuhuuu! Ma megütöm az 1500at!

Különc
Sajnálom az alattam lévõ két flótást, de Czdano az én volnék

jazzy
Nem, Czdano én vagyok 😊
Czdano
Nem, Czdano én vagyok 😊

SzirmosSzisza
Pár év és lehet lesz azon a szinten a mesterséges intelligencia, addig várj 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Te Czdano vagy? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Dehogynem 😊 Ha nem is tökéletesen, de erõs közelítéssel.

Valóban nem, de attól függetlenül szerintem is igazságtalan, hogy mi lent vagyunk, 5-0 a carry, nekem 5 assist supporttal, közben fentrõl azt hallod, hogy "an enemy is godlike", mert a jax úgy gondolta hogy segítsünk az enemynek egy feedes malphite-al. Tudom, hogy csapatjáték, de akkor mégis minek van egyéni elo? Ha meg van akkor ne a noobok teljesítménye alapján határozza meg az én elomat hanem az enyém alapján.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Nem lehet megvalósítani amit te mondasz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Ne draftet játssz, hanem blindot.

Vannak akik 1000 játék után sem értik mi a játék lényege. Normális ELO rendszer kellene, ami az egyéni teljesítményedet méri, nem a csapatét akasztja rád.

BoneDragon
Jaj ne is mond, imádom ezt a játékot. Shaco beállt bluehoz lee meg redhez és azt mondják nem junglerek hanem shaco velem van boton, lee meg ugye top. Na hát kurvára végig junglereztek és 15. percben már 1-6 voltam, de szerencsére nem csak én hanem az egész team. Már kínomba röhögtem és simán befutottam a tömegbe kicsit trollkodni. De morgana vitt mindent 0-11-el. <#idiota>

Különc
Én hülye megint elindítottam egy játékot, amit nem kellett volna. 4-es premade, származásukat nem tudtam meg, de az életkoruk 12 körül lehetett, lévén már a champion picknél írták, hogy feeder vagyok és jöjjek Nunuval, mert buff.

Játék közben full capslockkal folyamatosan spammeli nekem, hogy give buff retard és hasonlók, majd 5 perc után miután meghalt háromszor (amiért én voltam a hibás persze) kilépett.

NBA szlogenével élve: I love this game

böröczk
Nem ezt mondtam.
Én hogy õszinte legyek, minimum 600 draft meccs utána engedném az embert rankedre.
Az mondjuk jó indulattal legyen 3-400 win. 4 rúnaoldal, minden posztra minimum 2 csampion, amit jól tud kezelni az illetõ.
Egy álomvilágban persze. <#idiota>

Kumiho #2179

Persze,tudom, hogy jelenleg csak lehúzó erõ lennék rankeden. Amíg nem csinálom meg legalább 2 rune paget addig komolyabban nem is fogok vele foglalkozni.
Cobra.
Úgy látom ma se játszom többet. Nem elég hogy a szokásos lag van (de legalább nem 3-4 sec-es skill lag, mint tegnap), de megint kaptam 3 idiótát a csapatba.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Igen, hiba volt. Kétszer first pick jax, mindkétszer feeder jax. De a legtipikusabb, "nekem dodgeom van, bemegyek 5 közé, ja hogy a teamem épp otthon van vásárolni és írták hogy care, na mindegy". És a végén még van pofája beírni ránk, hogy noobs...

Why so serious?

Különc
Vasárnap, gg

böröczk
Mai játékaim többsége (100%) defeat.

Kumiho #2179

böröczk
Sokaknak tennél azzal szívességet, ha lvl30-at elérve nem rögtön rankedezni mennél. Nem rossz indulatból, csak az ilyenek miatt van az rankeden, ami. Hellrõl beszélek persze.

Kumiho #2179

Különc
Mai játékaim többségének is tovább tart a draft/pick ideje mint maga a játék

Komolyan, az ilyen miatt alig várom már, hogy lvl 30 legyek és rankdezhessek, hátha több ilyennel találkozok <#vigyor2>
Szabari
Sziasztok!

Lenne egy olyan gondom, hogy nem tudok sima summoner's riftet játszani. Tudtommal ez egy sima játék, nem ranked. Azt írja lvl. 0 vagyok (nemigaz) és kell 16champion -->(ugyan igy van rankedba is).
Várom válaszotokat.

server: EUW

Ami kb egy hidden nerf...a heimerek általban a turretjeiknél campelnek. és most ,hoggy három ,de kevesebbet sebez hát nem tudom. meglátjuk
SzirmosSzisza
Heim rework. Turret kevesebb sebez, kevesebb HP, minimális damage csökkenés , de távolabbra tudja rakni és 3-at!

Nekem 1x volt hogy ki kellett lépje mert fagyott az egér, aztán1 nap ban, de amikor a net ment el akkor nem kaptam bannt.