League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Dr.Mundo
Ezreal
Galio
Graves
Kassadin
Mordekaiser
Singed
Soraka
Wukong
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Pedro: Fent szoktam lenni délután, invelj! 😄
Megtört a jég 2 meccs után nyertem Kennennel.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kumiho #2179

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Gondoltam rá hogy edzés elõtt tolok egy meccset, de nem akarom magam felbaszni
A másik meg amit Jazzy is mond, ha van rá lehetõségetek fejezzétek be a meccset amint lehet, velünk is volt olyan hogy 20 percnél vezettünk majdnem 20 killel, elhittük, hogy nyertünk, elkezdtünk hülyéskedni, dzsungelezgetni 15 percig, õk farmoltak betankosodtak, aceltek és nyertek.
Why so serious?
Full item buildem meg kb hetente van 1x 😄
A múltkor 2 magyar srác is játszott velem (Ahri + Tristana duó), de egyáltalán nem vettek részt a játékban, a Chat-en csak a Skype beállítását beszélték meg illetve, hogy este milyen film lesz a retekklubbon.
Komolyan, mintha csak ebben a játékban lehetne csevegni a haverokkal. Aztán 3-an voltunk 5 emberke ellen, mert ez a két agytröszt még akkor is az 1-es szinten volt, amikor mi már a 12.-en.
Ennek az emberhátrányos mérkõzésnek az eredménye is meglett.
Mostanában az is divat lett, hogy a Summoner's Rift-es meccseket 20-25 perc alatt vigyük végig és ne 40-45 perc alatt.
Ennyi idõ alatt el sem érem a 18-as szintet és nem is tudom így megvenni az összes Item-et a hõsömnek, mert ennyi idõ kevés rá.
Ezek a barmok már azt játsszák, hogy a 15. percben ALL MID és akkor majd gyõzünk... Hát nagyon nem.
A másik meccsben pedig 6-os szinten akartak Baron Nashor-t ölni mindenféle item nélkül. Mondtam, hogy ezen a szinten még nagyon nem ajánlott. Azt mondták nekem, hogy kuss. Aztán szépen el is intézte õket sorra Baron. Ezután meg ment a Fuck game a chaten illetve a lázadás, hogy miazhogymár felgyógyul a Baron a támadás után???
Tegnap elõtt pedig Ahri-val mentem és Renektonnal top-ra, mert Mid-en Ashe volt (könyörgött érte, hogy középre mehessen), aki faszán feed-elte az ellenséget.
Renekton-nak alig volt HP-ja (48 volt asszem) és az egyik ellenséges hõs ki akarja iktatni, akinek szintén kevés HP-ja volt, de több, mint Renektonnak. Megöltem Ahri-val, aztán Renekton beszól nekem, hogy Fck KS... Igen, ez jár, amikor egy csapattársad seggét meg akarod menteni.
A következõ alkalomnál viszont nem segítettem neki, akkor meg leugatott, hogy miért nem segítettem neki, ebbõl Report lesz.
Inkább elmentem erdõzni Ahrival. A két bazi gólem lecsapása után mentem a sárkányhoz, akit szintén legyaktam, erre 2 lengyel barom leugat, hogy miért öltem meg a Sárkányt, mert azt õk akarták megölni és ebbõl Report lesz. 10 perc múlva odamegy ugyanott lesz az a kurva Sárkány! Szóval 1 mérkõzésen 3 Report-ot is gyûjtöttem, de azóta sem bannoltak vagy ilyesmi.
Tegnap viszont én Report-oltam valakit, mert folyton káromkodott. Illetve mindenkinek beszólt, hogy az egész csapat Noob, mert nem megy a 15. percben Mid-re és olyanokat írt, hogy az egész játék jobb lenne az olyan játékosoktól, mint amik mi voltunk... Az a barom meg össze-vissza járkált aztán csodálkozott, ha 2-3 ellenséges hõs rácuppan és elintézi, utána meg Fuck team és Fuck noobs a Chat-en.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
Scientia potentia est.
Bár még így is mínuszban vagyok <#whatever>#whatever>
#20382 - Mire irányul a kérdés pontosan?
Scientia potentia est.
Scientia potentia est.