League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Aranyosan nevet, meg énekel 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

NagyiBMX
ELO a ranked pontod, az undying rage pedig Tryndamere ultija

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Valaki megtudná mondani, hogy mi az az ELO illetve az Undying rage?

Fabio Capello
csak van egy kurvanézett YT csatornája, refferalok. 😊

BoneDragon
Na ezeknek aztán kötélbõl van az idegzetük.

Fabio Capello
Pbatnak több mint 1 millió. Deal with it. 😄

Amúgy PL egy õrült, de kurvajó. 😄

Különc
Phantomlord egy fogyatékos a jó értelemben

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

BoneDragon
78k IP-je van az embernek... O.o

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

BoneDragon
Jézusom, mi lesz itt holnaptól...

zeli
Kilencedik?😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Cobra.
Azért a 15. percben 1/7/0 az erõsen meccset buktató stat. Ha van mondjuk 1/5/5-öd, akkor az nem rossz állás. Persze volt nem egyszer olyan, hogy nem tudtam mit kezdeni az ellenféllel, de akkor vagy a csapattársaknak kellene kisegíteni, vagy ha õk se tudnak mit csinálni, akkor bukott a meccs.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
huehue

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabari
KösziKöszi 😊 😊

Különc
Brace yourselves, free Ezreal

zeli
Brand
Dr.Mundo
Ezreal
Galio
Graves
Kassadin
Mordekaiser
Singed
Soraka
Wukong

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Szabari
Sziasztok ki lesznek a free championok?

jazzy
Még nem kaptam meg, ha tényleg komoly ajánlat volt 😄
böröczk
Majd felhúzzuk Neked együtt. 😄

Kumiho #2179

jazzy
Kell hát ha nem használod, majd brigike felcarryzik 30ra 😄
SzirmosSzisza
Van egy 21-es accom ha kell <#idiota>

jazzy
Csak lehet, hogy 1-7ben nem anyáztam a társaimat?
Czdano
Amúgy most lehet felrakni scoreboardokat, hogy milyen szarok voltak a társak, de veletek még nem fordult elõ, hogy többet haltatok a kelleténél? Szerintem volt ilyen is...😉 No offense, de mindenkinek van szar meccse, lehet hogy azok, akiken röhögtök, egyszer már carryztek titeket....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Adj accot és megyek 😄 Felhúzni 1 új accot hónapokig tart.

Pedro: Fent szoktam lenni délután, invelj! 😄

Megtört a jég 2 meccs után nyertem Kennennel.
Maak
amikor latod, hogy belogoltam :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fec papa
op botlane is op.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Gyere vissza eastre, oszt szíjjunk együtt gázt : D

Kumiho #2179

böröczk
Srácok, mutatnám én is a mai elsõ gyöngyszemet, ranked természetesen. <#taps>

Kumiho #2179

jazzy
Most picit mérges leszek, mert vesztettem még egyet. Hát mikor a faszomba rankedezzek? Hétvégén ne, hétközben délelõtt ne, hétközben délután ne, akkor mikor?
NagyiBMX
Hétfõ ? Reggel ? Ranked ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
CLG.eu interjú, Irelias rész érdekes, ha igaz 😄D

Különc
<#nevetes1>

Gondoltam rá hogy edzés elõtt tolok egy meccset, de nem akarom magam felbaszni

jazzy
Köv meccs firstpick: faktardHUN

Csak azért, hogy nem én találom ki..
Különc
<#eljen>

SzirmosSzisza
Én ha Teemot látok akkor dodge 😊

jazzy
Ranked hétfõ reggel, bocs nagy post, kurzor post + scoreboard:

Hagyd ezt a reporton aggódást, ha marhaságért reportolnak sose leszel bannolva. Tegnap PBE-n összehoztam topon Ahrival egy 10-0t (borzalmas nagy noobok voltak ellenem), Fizz lent 0-6ban volt, lementem segíteni, double kill, erre beírja "report Ahri for KS"...

A másik meg amit Jazzy is mond, ha van rá lehetõségetek fejezzétek be a meccset amint lehet, velünk is volt olyan hogy 20 percnél vezettünk majdnem 20 killel, elhittük, hogy nyertünk, elkezdtünk hülyéskedni, dzsungelezgetni 15 percig, õk farmoltak betankosodtak, aceltek és nyertek.

Why so serious?

Különc
Erre ment egy minusz <#mf1>

jazzy
Ebbõl csak 1re térnék ki, a többi szimpla hülye csapattárs szindróma. Summoners Rift meccseknek elég soknak bizony vége kell lennie 25 perc alatt, mert ha erõsebb vagy mint az enemy akkor a fightokat kell kicsikarni, hogy verd õket amíg tudod. Ha hagyod õket farmolni késõbb lehet õk lesznek az erõsebbek és beszoppantod.

Full item buildem meg kb hetente van 1x 😄
TBTPumpa
Én normál játékban is összefutok idiótákkal úgyhogy nem kell messzire menni nekem sem, ha hülyékkel akarok játszani.

A múltkor 2 magyar srác is játszott velem (Ahri + Tristana duó), de egyáltalán nem vettek részt a játékban, a Chat-en csak a Skype beállítását beszélték meg illetve, hogy este milyen film lesz a retekklubbon.
Komolyan, mintha csak ebben a játékban lehetne csevegni a haverokkal. Aztán 3-an voltunk 5 emberke ellen, mert ez a két agytröszt még akkor is az 1-es szinten volt, amikor mi már a 12.-en.
Ennek az emberhátrányos mérkõzésnek az eredménye is meglett.

Mostanában az is divat lett, hogy a Summoner's Rift-es meccseket 20-25 perc alatt vigyük végig és ne 40-45 perc alatt.
Ennyi idõ alatt el sem érem a 18-as szintet és nem is tudom így megvenni az összes Item-et a hõsömnek, mert ennyi idõ kevés rá.
Ezek a barmok már azt játsszák, hogy a 15. percben ALL MID és akkor majd gyõzünk... Hát nagyon nem.

A másik meccsben pedig 6-os szinten akartak Baron Nashor-t ölni mindenféle item nélkül. Mondtam, hogy ezen a szinten még nagyon nem ajánlott. Azt mondták nekem, hogy kuss. Aztán szépen el is intézte õket sorra Baron. Ezután meg ment a Fuck game a chaten illetve a lázadás, hogy miazhogymár felgyógyul a Baron a támadás után???

Tegnap elõtt pedig Ahri-val mentem és Renektonnal top-ra, mert Mid-en Ashe volt (könyörgött érte, hogy középre mehessen), aki faszán feed-elte az ellenséget.
Renekton-nak alig volt HP-ja (48 volt asszem) és az egyik ellenséges hõs ki akarja iktatni, akinek szintén kevés HP-ja volt, de több, mint Renektonnak. Megöltem Ahri-val, aztán Renekton beszól nekem, hogy Fck KS... Igen, ez jár, amikor egy csapattársad seggét meg akarod menteni.
A következõ alkalomnál viszont nem segítettem neki, akkor meg leugatott, hogy miért nem segítettem neki, ebbõl Report lesz.

Inkább elmentem erdõzni Ahrival. A két bazi gólem lecsapása után mentem a sárkányhoz, akit szintén legyaktam, erre 2 lengyel barom leugat, hogy miért öltem meg a Sárkányt, mert azt õk akarták megölni és ebbõl Report lesz. 10 perc múlva odamegy ugyanott lesz az a kurva Sárkány! Szóval 1 mérkõzésen 3 Report-ot is gyûjtöttem, de azóta sem bannoltak vagy ilyesmi.

Tegnap viszont én Report-oltam valakit, mert folyton káromkodott. Illetve mindenkinek beszólt, hogy az egész csapat Noob, mert nem megy a 15. percben Mid-re és olyanokat írt, hogy az egész játék jobb lenne az olyan játékosoktól, mint amik mi voltunk... Az a barom meg össze-vissza járkált aztán csodálkozott, ha 2-3 ellenséges hõs rácuppan és elintézi, utána meg Fuck team és Fuck noobs a Chat-en.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zz 10 perce írták w/e

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Solo Topra használják. Dyrus tét meccset is ment vele a legutóbbi tornán.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

SzirmosSzisza
Miután Dreamhack-en Dyrus mindenkit agyon vert vele topon, egész sokan használják hájelón.

Kly
Kayle egy jolly joker champ. Effektíve bárhova mehet, bármilyen szerepre, de igazán sehol sem magasodik ki, sõt (általában) alulmarad a hasonló posztú hõsökkel szemben (supportként talán felveszi a versenyt a többivel). Magasabb ELOn változatosabban pickelnek, így ott valamivel többet használják szerintem.

Scientia potentia est.

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Panzeradler
Az én elomon a kb 400lejátszott meccsem alatt 1x(!!!) láttam Kayle-t akkor is jungle volt, tehát mért nem használják? Topra Junglere Supportnak kiváló sõt egyszer voltam vele ad carry(nem annak indultam) és oda se volt vészes, az ultija szerintem elég hasznos, van healje slowja, tehát mért nem használják? Vagy magasabb elon sûrûbben látni már?
Kly
Kárpótlás a tegnapi zsinórban bukott 7 meccsemért.

Bár még így is mínuszban vagyok <#whatever>

#20382 - Mire irányul a kérdés pontosan?

Scientia potentia est.

Panzeradler
Értem, attól még a kérdés fent áll, vagy esetleg magasabb elon használják kayle-t?
Kly
Arra próbált célozni, hogy az ellennél egyáltalán nincs support, nálatok pedig a Luxocska szépen elment AP irányba.

Scientia potentia est.

te, ez hol heimer nerf neked ? 😄