League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Mondjuk egy Void Staff ilyenkor többet ér, de a magasabb AP tényleg jobban mutat 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

1 rab+sok archangel erõsebb mint sok rabaddon. Haver 1 rabaddon+1 rod of ages+4 archangel ozt 1211 AP. És volt még 2 will of the ancients a csapatban.
böröczk
+1 <#banplz>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Miért ne adódna ? Csak a %-os extra unique.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
3 Rabadon? Nem adódik össze...

Fec papa
Majd ha 30as leszel és kb olyan 400 normal winnel, lapozz vissza itt forumon, biztos elmosolyodsz majd ezeken. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

TBTPumpa
Jah jó, már rájöttem - Nasus champion K-9-es skinnel.
Igen, a múltkor amikor ingyenesen elérhetõ volt, akkor játszottam vele párat, bár akkor még nem fektettem akkora hangsúlyt a karakterek tápolására, mint most.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Ez milyen kód akart lenni? East-en sem jó már...

jazzy
ARABoztunk régebben AP kogot játszottam a pro builddel: Rabadon + 4x Archangel's staff ( 5.re nem volt elég idõ 😞 ) 1100 apval puttyogtattam az ultit fél pályára 😄
Különc
A 9 lyukú híd férje lennék

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Grr1234
P6R3PCNFD462

Aki kapja marja K-9 Nasus, Westen már nem jó.

(Próbálj meg 9 farokkal rohangálni mint Ahri, úgy hogy néznél ki?😊)
Veigart próbáltad már?..Mejai's + RDC + jól kifarmolt Q csodákra képes, béven 600 felett is ha el vagy feedelve 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Különc
Próbálj meg három sapkát felvenni, hogy néznél ki?

TBTPumpa
Háddenõ a sebzís! <#idiota>

SzirmosSzisza
1-nél többet hülyeség venni ...

TBTPumpa
Én a múltkor Ranked mérkõzésen láttam valakit, aki nagyon durván tolta Ahri-val.
3 db Rabadon's Deathcap itemet vett neki (3x140 Ability power) és még más tárgyakat is. Valami 599-re jött neki ki a végjátékban az Ability power - ez rohadt magas szerintem. Darált is a srác rendesen vele! <#idiota>

Nálam a rekord eddig csak 2 Rabadon's Deathcap volt és úgy 350 volt az Ability power-em a meccs végére. Azzal is lehetett darálni már, de Ranked-en a srác nagyon profin tolta.

A múltkor Ziggs-nek is vettem 2 ilyen Itemet. A 18-as szinten elég volt csak benyomni az ultit aztán egybõl lett Triple Kill! <#idiota>

Mikor lesz reset kb?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Unknow
1350-1400 körülre tesz onnan vissza.
böröczk
Ha eléred az 1500-ös határt, nem tesz vissza 1200-ra nyilván 😛

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Lassan vége a Season 2-nak, muszáj 😊

elo reset már megint ? ennek mi a lényege? ennek mi az értelme ? nagy nehezen én is bandukolok fel, erre kezdhetem elölrõl ? istenem de buták ezek a riotosok

Különc
Tons of damage és a megrendezett Varus jelenet megint nagyon üt

Ez a Jayce elég übertáp lett. Haver azzal szórakozik, hogy item nélkül indul, és amikor vissza megy akkor vesz 2 doran's blade egy cipõ meg BF sword. A legszörnyûbb az egészben, hogy earlyben nemcsak túléli, de item nélkül pushol, és gyakran öl szinte bármit.
Az ezreal skin elég szép reklámot kapott. Ahri sztem nem nehezebb mint ezreal vagy ziggs vagy bármely skillshooter kari.
TBTPumpa
A változatosság kedvéért most mindenki Ezreal-lal akar játszani...
A múlt héten Ziggs-en vesztek össze, most meg Ezreal-on. <#idiota>
Ezért jó ha van egy Ahri-d. Azt nem választja senki - lévén nehéz és rohadt drága 6300 IP, de mégis mindenki irigykedik rá! 😄

Vagy egy darab vision wardot készenlétbe és ha lenyomja a lilát belekúrod a vision wardot. Az oracle eggyel több ok a focusra és, ha nem vagy minimum offtank az nem feltétlen elõnyös.
böröczk
Czdano "how to lose elo"-je kutyapök ehhez képest : DDD

Kumiho #2179

BoneDragon
Néztem ahogy játszol Ahrival, egész ügyes... <#smile>

böröczk
Az a helyzet, hogy nemsokára elo reset, így úgy vagyok vele, hogy bánom is én : D

Ja, és engem ne hibáztasson senki, e. Amúgy hogy kicsit csiszoljak a jazzy által említett nõiességenn, ignoráltam mindet úgy a játék közepénél. : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nah, Soulstealer Janna 😄

SzirmosSzisza

Tornyok új stealth detection ranget kaptak

Panzeradler
Azért ezen az elon én is bannolom shent, ha ellenfél viszi 100%ba veszettem eddig ellenük, lanen még megy ellene a játék nekem, de late game mindig veszíttetünk.
BoneDragon
Nyári szünetben ennyit rankedezni, neked aztán van türelmed ezekhez. <#rolleyes>

SzirmosSzisza
Vegyetek egy Lee Sint <#idiota>

Az oracle nekem is eszembe juthatott volna.
Czdano
ragequit. amúgy oracle meg focus

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
😄DDD a nõiesség
böröczk
oracle, focus, stun, esetleg még több cc, meghalt.

Kumiho #2179

Különc
Ám a nyakával van valami, hogy állandóan úgy tesz, mintha roppantgatná?

Egy elfeedelt full buildes Akali ellen mit lehet kezdeni?
SzirmosSzisza
Jazzy ha vagy valahogy írj, akarok veled duozni, az a karakter 2 hónapja nem játszott én meg 3 hete, szóval minõségi csapattársak és ellenfelek garantáltak 😄

böröczk
Nem, de tudod a 100. ilyen után agypéniszt kap az ember.

Cica: Mert Kassadin low elon ban, mivel nem tudnak játszani az emberek ellene, egyszer fp nem banolta ki, enemy elhozta, én pedig last pickként szétvertem egy Galioval, ennyi. De egy Ryze is jó rá akár.
Volt a mi teamünkben is Kassa, azt egy AP TEEMO verte agyon miden, tehát ezen az elo szinten még játszani se tudnak vele. : D Ezért jobb hagyni, vigye csak az enemy, ha annyira akarja. Bár én mindig írom lobbyban, hogy Kassát ne banolják, ha elhozzák, megyek én ellene midre.
Inkább egy Malphite vagy Shen, ami veszélyesebb, egy Kassával el lehet bánni. Persze ezen az elo szinten nem tudnak, értem én. Csak várná meg, mit mondanak a társai, de hogy még ezek után bepickel egy LB-t elsõként, majd rápickelnek egy Talont..

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Kassadin bannal mi a probléma ? 😄

Fabio Capello
azért a low elo shit nem volt egy túl kedves megszólalás tõled se... 😊

böröczk
😊 2 perce:

Ranked.

Természetesen kiléptem csampszelekt végén, fél óra malmozás.
Amúgy a következõ az volt, hogy belockolt first pick-ként egy LB-t.

Kumiho #2179

ronihun
még régebben mondta, hogy anyja(ha jól emlékszem) magyar apja meg ausztrál<#rolleyes>

...

Fec papa
És ezt õ írta/mondta vagy csak a Varga vezetéknévbõl következtetsz?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun
és félig magyar 😊

...

Különc
Jesus Christ xD