League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Egy jó kövér patch jött most ki a játékhoz.
Ahogy elnézem a folyamatjelzõt - néhány fájlnévben szerepel a Zyra is. Talán ebben már benne van az új champion is?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabari
Köszi megcsináltam tényleg jobblet KÖSZI 😊

Quintessence-ekbe goldos, többibe meg armor és magic resist.

Why so serious?

9 flat armor mark
9 flat armor seal
9 mr/lvl glyph
3 gp1 quints

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Szabari
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy ti mit ajánlotok support rune pagenak? Sorakával szoktam általába játszani, supportert. Kérdés milyen rune page kell hozzá? 😄

Várom az ötleteket 😊

Különc
Az a baj hogy a jó supportoláshoz is tudni kéne játszani jazzyke, ha az se megy... <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Epic support, de aztán inkább már damagelni akarok, mert unom a supportolást Kayle build!
böröczk
ultimate nid build <#idiota>

És Jazzy közremûködésével végül nyertük is 😄

Kumiho #2179

Különc
Phantomlord megint alakít streamen

A viable valamennyire az azt jelenti, hogy a TSM ellen kell játszani azt a line upot? 8)

SzirmosSzisza
Azért Jarvan-Panth bot akkor viable valamennyire, ha sok killt szerez, nem akkor ha first bloodot adnak és odaadják a redet enemy ad carrynek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
1-0 volt nekik ja, mert az M5 hozta a szokásos troll elsõ meccset

BoneDragon
Én próbáltam, szerintem sokkal rosszabb mint volt. Ráadásul az a 8 sec invisible kicsit kevésnek tûnt nekem...

jazzy
Senki nem mondta egy szóval se, hogy vegyél neki. Azt mondtam nem izomszar item, ahogy levezette a barátod. Te vagy a megtestesítõje és szóvivõje a fogadjuk el a dolgokat mozgalomnak, akkor fogadd el, hogy most hülyeséget beszéltek. De ötezredjére is leírom, én nem veszek neki, mivel nem jungle alistarozok, a profik vesznek neki.

Kérlek ne legyél fölöslegesen ignoráns, mert lerombolod amit eddig bennem felépítettél, pozitív véleményt. Tudom ez téged marhára nem érdekel, de így van.

Amúgy streamre visszakanyarodva, hallgattam rankedezés közben is, hallottam milyen jót mókáztatok a triforce alistaron is, (TooLeegitToQuit, 2287 top elo nem hallgatta, pedig õ guideja is ott van 😄).

Fura volt hallgatni, hogy 1-7-0 Jax nem rontott el semmit, nem az õ hibája, érted, nem volt pénze wardra, erre te is mondod, jó persze, semmi baj, etc.

Utolsó meccsben bekaptál 3 falat kaját és 20 percen át azt hallgattam, hogy bazdmeg ez rajtad ment el minek eszel, rajtad ment el, rajtad ment el, vágod, hogy ez rajtad ment el, érted elfeedelted a midet, gg mid, még le is írogatta az enemynek amikor kinéztem.

Hát tényleg minden elismerésem, hogy ezt eltûröd. Úgyhogy még egyszer kérlek ne legyél fölöslegesen ignoráns, csak segíteni akarok. Amit még sosem próbáltál nem biztos, hogy rossz.
SzirmosSzisza
Twitch nagyon jó lett, úgy tûnik simán veri Morgana+Eve botlanet!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Vegyetek neki triforceot, mi nem fogunk. Mindenki másképp játszik, nincs kötelezõ build, én a mai napig dorans ringeket és chalicet veszek aniviának mert csak úgy bírok vele játszani. Ez van, lehet ad jannát is építeni ha valaki azzal jó.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
:3

SzirmosSzisza
Kiszoptak 1-0ról ? 😄

Panzeradler
Ma fogtam egy gyöngyszemet, több mint 800normal win, 400ranked win és fizznek képes volt 2 RA-t és egy Mejait venni. Ez már számomra is felfoghatatlan.
böröczk
Láthattad játszani, én nem vitatkoznék vele!

Kumiho #2179

böröczk
Mindenki ellen rém nagyot égtek egyébként. Én két meccsüket láttam, mindkettõn kikaptak, mint a szemét.

Kumiho #2179

Különc
TSM mekkorát égett már M5 ellen, jesszus

jazzy
Én nem tudom, hogy fel tudok-e nõni eme zsenialitáshoz, de úgy gondolom, hogy abból még sosem volt baj, ha volt egy pici plusz damage, ettõl nem lesz a ccje gyengébb és ha picit gondolkozol most nem oltásképp de nem az alistart focusálják team fightban, ha mégis az ultijától úgysem döglik meg szegény tehén, és örül, hogy õt ütik, de ha közben esetleg nyakoncsapja 200 ad-val az ad carryt abból túl nagy baj biztos nem származik.

Itt most jungle aliról beszélünk, nem supportról.

DE ezeket a guideokat 2k+ playerek írták, LEHET nem streamelnek all day, attól mert még nem láttátok streamen, bár xpecial guideja is ott van és õ annyira nem szar player, picit ismert is. Tehát NEM nekem kell hinni, hanem nekik. Tapasztaltabbak nálam is, nálad is, sõt mindenkinél itt. Én pedig csak azért osztottam ezt meg veled, most nem oltásképp, hogy ne maradj suta.
Fec papa
Nincs elég damage a teamben? most ha jungelezel akkor te a toptól függõen hozol tanky vagy inkább carry jungelest, legalábbis ez szokott lenni a döntõ. Sheen jó Alistarnak, és ha megvan, akkor lategamebe miért ne építse ki a triforcet? Helyettesítheti vele a Mobilitys cipõt, és vesz helyette egy mercuryt. És igy megmarad a sebesség + kap damaget, tenacityt, és magic resistet.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ahogy mondod, damage item..de nemtom igazából alistarnak egyáltalán nem az a dolga hogy damaget osszon ki mellesleg ha gondolkozol most nem oltásképp de be se pickeled ha nincs alapjáraton elég damage a teamben ^^
Fec papa
Ne egyél, fogyni kell. <#idiota>

jazzy
Persze nyilván nem first item, a def kell elõbb neki, ahogy mondtátok, de azért linkeltem 5 high elo guideot, mert nekem úgysem hinnétek.
Maradjunk annyiban, hogy megmarad a torony.

SzirmosSzisza
Top nagyobbik része AD 😊

"a legetöbb top-ot." heh ?

BoneDragon
Amúgy nem tudom mi bajotok van ww-vel, szerintem marha jó champ még nerf után is.

sheen procc csak a base ad-ra ad extra dmg-t tökmindegy mennyi a bonusz ad-d(de alistarnak amúgy elég magas a base dmge szal csak említem)

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

jazzy
Válasz a streamre, mert nem bírom ki:

Trinity nem izomszar item az alistarnak amúgy. AD nem rossz, mivel ha ultit benyomod kapsz egy raklap AD-t, ergo tudsz autoattackolni, ap érthetõ okokból jó, movement speed érthetõ okokból megint jó, a procc healre is proccol nem csak qwre és ultid alatt baszott sok AD-d lesz, ergo nagyot ütsz. Health mana nyilván kell, etc. Overall best alistar dmg item.

DE mivel nem fogsz nekem hinni ezért:

Alistar Guide 1
Alistar Guide 2
Alistar Guide 3
Alistar Guide 4
Alistar Guide 5
jazzy
Ez nem véresen komolyan vétel, lehet az én baráti körömmel van baj 😊
Kly
A kutya az ember legjobb barátja, mystery solved <#idiota>

Scientia potentia est.

Czdano
Nem kell minden véresen komolyan venni 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Hogy hívhat valaki barátjának egy olyan embert aki a kutyájának nevezi 1 fórumon?

Gogo 1500!
SzirmosSzisza
Kiiktatja AD Carryket és a legtöbb topot. Miatta jött vissza Rumble top.

Különc
Napi noob kérdés: Malphite miért lett ennyire kapós? FOTM lett vagy mi?

Czdano
Ez nem kérdés! Engem 😄DD

Különc
Hmm, vajon a Curse.eu vs TSM-et nézzem, vagy Humuszt, ez itt a kérdés <#nevetes1>

Czdano

BoneDragon
Költõi kérdés volt. 😊

Fabio Capello
soha.

BoneDragon
Na vajon mikor vezetik be az azonnali surrendert? Nem poén 5v3-ba kezdeni...

Fabio Capello
ArchAngel (staff)

Fec papa
AA?

Fabio Capello
Karthus, Rabadon+ 4AA+ 20 stack Mejai + poti + rúnák = 1670 AP 😛 (Ha jól rémlik)

Veigar csak farm kérdése 😊

Czdano
Rabadont stackelni a legnagyobb ökörség, a legtöbb AP veigarral érhetõ el 5 archangel és 1 rabadon segítségével (1400-1500~ körül jöttem ki belõle egyszer lategamere.)

Fabio Capello
3 rabadont venni balfaszság, akkor már inkább AA stack, de méginkább valami normális lategame build.

böröczk
És mi történik, ha vesznek ellene magic resistet, plusz kifókuszolnak? Hoppá. <#fejvakaras><#shakehead><#nemtudom>
Mert ilyen elõfordulhat a kicsit is eszesebb ellenfeleknél..

Kumiho #2179