League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem semmit, ugyanolyan erõs szar mint volt. Úgyhogy irány az 1600, beelõzzük Dont. 😊

Why so serious?

jazzy
14-7-16 lux game lost.
böröczk
Akkor varj, hetfon mar leszek, aztan veszek luxnak sztekes konyvet, es kerrizlek 😄

Kumiho #2179

jazzy
De, csak lusta disznaj vagyok 😄
böröczk
Pedig az a kayle is milyen meccsdonto volt😄
Epic support is epic jazzyke.

Kumiho #2179

felveszed barátnak és amikor látod hogy queue-ben van nem jelentkezel be hanem megvárod amíg behívja

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

böröczk
Nem szeretsz velunk jatszani? 😞
Krakkoban vagyok meg btw.

Kumiho #2179

jazzy
Adok jelszót húzzátok :p
Tudom hülye kérdés nincs olyan opció valahol, hogy nem akarok egy játékossal játszani s beállítom valahol, ne rakjon össze vele soha?
böröczk
De amugy huzzatok man, tenyleg, itt volt ra a hetvege, hejj.
mire hazaterek, minimum 25 legyen!
Remelhetoleg mi meg andrejjal folytatjuk a pokolhadjaratot, only malphite, igaz?😛
annak mit artott a mostani patch?

Kumiho #2179

jazzy
Az westen van nagyon régóta, nem tudom miért írja ki eastre is 😊
SzirmosSzisza
De neked van karid nem ? Akivel Eve volt az utolsó meccsed. Bár lehet az más volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabari
Sziasztok!

Garen solo topra milyen rune paget ajánlotok? 😄 most DEF/HP van betéve 😊

jazzy állítólag nekem rajta vagy a partner listámon ...

nos akkor hol a probléma ?

jazzy
Ja ja, ez volt a terv, hogy felrántom a kis accot, de olyan rohadt sok idõ még az a 8 szint is 😞 Pedig a neve epic 😄
http://www.own3d.tv/live/295156 stream on este félnyolcig
ronihun
Szívesen játszanék veled, csak mostanában elég véletlenszerûen kerülök géphez. <#nemtudom>

...

SzirmosSzisza
kilencedikkel ranked ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Nekem is az kell hogy ne rageljen a másik és akkor én is nyugodt tudok maradni, Jani most egész nap rabszolgát játszik faterjának szóval nincs. Tegnap még írtam is neked hogy egyedül nincs is kedvem elindítani egy játékot se, mert ha böszmék vannak egyedül nem lehet nyerni olyankor, 2en már nagyobb eséllyel. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Nekem egy olyan ranked társ kell, akivel mindig együtt játsszuk a rankedet. És csak akkor játszok, amikor õ fönt van. Komolyan nem bírom agyilag ezt, hogy egyedül megyek. Egyszerûen.. tényleg. Kikészülök. Nem fun. Ketten még elökörködünk, de egyedül.. ragelek.
Fec papa
Gyere játszunk. <#hawaii>

Tán húzd fel 30ra az eastest. 😊

Why so serious?

0-2es olaf meccs végén amit megnyertek beírja "easy". Erre saját teamje "no thanks to you". Õ meg lobbiban lenoobozott mindenkit mert õ király. Érdekes figurák játszanak ezzel a játékkal. 😊

Why so serious?

jazzy
Akkor rakom vissza következõnek ha lesz ranked duo partnerem 😄
Fec papa
<#taps>

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Én most a PBE-t próbálom, de ez a cucc rettenetesen instabil.
Laggol, akadozik, rohamosan ingadozik az FPS... Eléggé illúzióromboló. Szerencsére nem ilyen a normál játék.
Karakterek kipróbálására viszont jó, csak alig élvezhetõ.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Na, játék törölve, végre, felszabadultam. Ez után a meccs után nem játszok többet egy jó ideig.
Érdekes ez a report. Én naponta játszom ugyanazokkal a retardáltakkal és reportolom õket, akik rákot kívánnak a családomnak, 10-20 között halnak, semmi közük a játékhoz. Egyiket sem bannolják.
Én tegnap kaptam egy reportot, mert valaki szerint feedeltem (ami nem igaz, mert 4-5nél többször sosem halok meg, akármi van) és ma már warningoltak, hogy ban lesz.
Olyan érzésem van, mintha ezek a normális embereket próbálnák elüldözni, és a retardáltakat megtartani.

LoL és mi van ha valakit azért reportoltak mert sértõ a summoner név? 😄
Fabio Capello
Most nézem, megint mókoltak a Tribunallal, már nem látni a summoner neveket, csak hogy milyen championt játszottak - chatben is.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Yopp, elvileg minden új skinnél elõjön ez a probléma. Meg van most finom Darius bug is, öröm az élet 😄

Fabio Capello
semmit, csak kb amit minden patch után, bizonyos skinekkel többször is lehet ultizni egymás után. 😄 Semmi olyasmi ami az eddigi patchekben ne került volna elõ... 😄

böröczk
Nem, mert en nem te vagyok meg mindig 😄
Cica: wut?? Mit szurtak el mar megint?😄

Kumiho #2179

Majd most. Mostantól Don csak Xin Zhaozhat és ha 10 killnél kevesebbje lesz meccsenként akkor megy a report feedelésért. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
bennvan, egy darabot nem láttam még belõle.

Azt meg nem gondoltam, hogy nem ismered a Xin Zhao doesn't give a fuck történetét:

SzirmosSzisza
Lehet vele dupla ultizni szóval nem rossz 😄

böröczk
Csak en😄

Kumiho #2179

böröczk
Akkor meg mi volt az az "i am xin"es duma?😛
Nem nyaralo. Es hetfoig meg ugyis tavol leszek, ne aggodj. Mintha azelott olyan boduletes sokat jatszottunk volna 😄

Cassi skinrol valaki valamit? peccs elott ota nem lattam a lolt.

Kumiho #2179

Mi a baj azzal a sorakával? Mindenki így buildeli, nem?

Why so serious?

Fabio Capello
tudjuk hogy balfaszok voltak, nem azért mutogatom mert ûberpro gameplay volt, hanem mert vicces volt. 😄

Mennyévisszanyaralni -.-"

böröczk
Ket fantom, berserker, tul eros.XD
Azert vess egy pillantast enemyre, elsore soraka a legszembetunobb.
En ezt nem mutogatnam 😛

Kumiho #2179

Azaz. Mellesleg érdemes megfigyelni chatben a cirill betûk számát is. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
I'm Xin Zhao and I don't give a fuck!!!!! 😄😄😄 A mai este legjobb játéka kb. 😄

Ja és aki azt mondaná hogy blindon könnyû, nem blind volt 😊

doggy888
ja megvan ! OMG!! nagyon nagy: DARIUS OMG

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Fabio Capello

doggy888
Mi van Dariussal gameplay bug ?? vki tudja ? Az tény hogy OP 😮

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

19 perces meccsen, amit nem adtunk fel, cassio (trollpick) mid stats: 2 19 0. Szerinte mind noobok vagyunk, õ meg jól játszik, de ilyen csapatban nem lehet, és kérte az ellenfelet, hogy reportoljon minket 😊
Komolyan alig várom, hogy kijöjjön ennek a játéknak valami alternatívája, rendes ranked rendszerrel, mert ez egy borzalom. Elõbb-utóbb egyiket megkeresem és agyonütöm egy kiskanállal.

SzirmosSzisza
Range viszont végre a többi AD carryhez hasonló lett.