League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Kumiho #2179
http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png
mire hazaterek, minimum 25 legyen!
Remelhetoleg mi meg andrejjal folytatjuk a pokolhadjaratot, only malphite, igaz?😛
annak mit artott a mostani patch?
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
nos akkor hol a probléma ?
...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Why so serious?
Why so serious?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Laggol, akadozik, rohamosan ingadozik az FPS... Eléggé illúzióromboló. Szerencsére nem ilyen a normál játék.
Karakterek kipróbálására viszont jó, csak alig élvezhetõ.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én tegnap kaptam egy reportot, mert valaki szerint feedeltem (ami nem igaz, mert 4-5nél többször sosem halok meg, akármi van) és ma már warningoltak, hogy ban lesz.
Olyan érzésem van, mintha ezek a normális embereket próbálnák elüldözni, és a retardáltakat megtartani.
Why so serious?
Azt meg nem gondoltam, hogy nem ismered a Xin Zhao doesn't give a fuck történetét:
Nem nyaralo. Es hetfoig meg ugyis tavol leszek, ne aggodj. Mintha azelott olyan boduletes sokat jatszottunk volna 😄
Cassi skinrol valaki valamit? peccs elott ota nem lattam a lolt.
Kumiho #2179
Why so serious?
Mennyévisszanyaralni -.-"
Azert vess egy pillantast enemyre, elsore soraka a legszembetunobb.
En ezt nem mutogatnam 😛
Kumiho #2179
Why so serious?
Ja és aki azt mondaná hogy blindon könnyû, nem blind volt 😊
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Komolyan alig várom, hogy kijöjjön ennek a játéknak valami alternatívája, rendes ranked rendszerrel, mert ez egy borzalom. Elõbb-utóbb egyiket megkeresem és agyonütöm egy kiskanállal.