League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig rankeden lenne az igazi.

Why so serious?

böröczk
Naaa, en csak normal jatekban probalok ki troll dolgokat, de a vicc, hogy tobbnyire eddig mukodtek is.
ma pedig hazaerek, es elszabadul a pokol, kerem. 1het lolmentesen, ezt ilyen inyencsegekkel kell potolni. 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
ELO tanúja ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Apropo, ma kiprobalom a jungle Vaynet 😄 Szeretnel elo tanuja lenni?

Kumiho #2179

TBTPumpa
Vásárolnék Riot pontot, a LoL Magyarország fórumán van is egy srác aki segít ebben. Írtam neki tegnap levelet, hogy nekem a 10 eurós csomagra lenne szükségem és hogy hova és mennyi Ft-ot utaljak.
Erre visszaírja, hogy 4500 Ft-ot kell utalnom neki... Mivan? 10 euró mióta 4500 Ft? Azt még megérteném, hogy valamennyi "haszon" neki is kell, de ekkora árréssel dolgozni (2900 Ft lenne a 10 euró jelenlegi árfolyamon - ez meg 4500 Ft-ot akar tõlem lehúzni).
És akkor ennyi Riot ponton tudok venni egy karaktert (vagy Skint) illetve még egy akciós karaktert vagy Skin-t.
Kicsit soknak érzek 4500 Ft-ot egy karakterért... Ennyi pénzért már komplett Torchlight 2-t vagy Witcher 2 játékot kapok meg! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
ARAM Penta *ásít*

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Inkább a Catalystot 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Kly
Gondolom itt most a Sanguine Blade-et kell nézni <#idiota>

Scientia potentia est.

jazzy
SzirmosSzisza
Valaki duo queuzott a barátjával aki lvl 14, 7 cs-je volt 20 percnél és feedelte Dariust, ellenségnél oc mindenki 30-as volt, yeee.

ronihun
nekem valamiért kevésbé tetszik, az a fehér ing csúnya

...

SzirmosSzisza
fapfap

Különc
Lassan akció? Hol?

Fec papa
A brazil homeless lee sin hogy lenne jobb mint a Bruce Lee féle dragon fist? 😛

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Bruce lee oc, többi ratyi. Lassan még egy akciót is elcsíphetsz.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Mivel a PBE szerver tesztelni van, nem játszani alapvetõen. 😛

"ignorance ruining the world and you are the tool" 😊

de fogjuk, mindenki így van vele én 1500-felett vagyok, még is kb 1800-2000 elon lenne a helyem, de nyilván azért nem megy mert nincs szerencsém sose 😊

jazzy
Akkor is az, a 3 másik skinje sokkal jobb.
Különc
Ezért megy egy minusz és jelentelek is

jazzy
Nem szeretnék negatív lenni, de az új Lee Skin ratyi.
ronihun
Acolyte>Traditional>Dragon Fist

és csak most tudatosult bennem hogy jön egy új lee sin skin OH MY GOD

...

Különc
Nekem is az tetszik illetve a Muay Thai se rossz szerintem

SzirmosSzisza
Bruce Lee, nem kérdés 😄

Különc
Szeretnék majd Lee-nek venni skint, szerintetek melyik a legjobb és miért?

Különc

Ez a hétvége jobban sikerült mint a múlt heti

Látom nem nagyon akarjátok fogni a lényeget. De nem baj, nekem 8 😊

SzirmosSzisza
Teemo ಠ_ಠ

TBTPumpa
Istenkirály ez a Foxfire skin Ahri-nál, csak kár hogy nem tudok Riot pontokat venni, hogy beújítsam a cuccot normál szerveren is.
SMS-es vásárlás meg hatalmas lehúzásnak tûnik...

Amúgy PBE szerveren eddig még nem találkoztam lelépõkkel, idiótákkal, retradáltakkal és noob-ozokkal. Eddig itt csak normális játékosokat kaptam. Normál szerveren miért nem kapok ilyen játékosokat? <#idiota>

Irelia-t és Riven-t is megnéztem, valóban egész jók, de most Zyra nyerte el totálisan a tetszésemet. Lehet vele aratni rendesen.
Jöhetne már a normál szerverre is.

Shyvana és Leona viszont egyáltalán nem tetszett...
Gyõztem velük is, de annyira valahogy nem fogott meg ez a két champion.

Viszont Annie-ben és Teemo-ban kellemesen csalódtam. Mindkét karakter nagyon szuper!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Ilyenkor kérdéses pl, hogy én 1500 fölött voltam szerencsés, vagy most vagyok nem szerencsés?

Vagy akkor jól játszottam, most béna vagyok, nem tudom. Amikor 1700-as sráccal játszottam is buktunk, vagy lehúztam, vagy nem szerencsések voltunk 😊
Kly
Ezek alapján a topikból legalább 10 ember vallhatná nem szerencsésnek magát.

Scientia potentia est.

Van ilyen nyilván, de nekem meg vannak olyan 1500 ELO-s ismerõseim is akikrõl azóta se értem mit keresnek ott. Szóval azért van abban sok szerencse is.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Passz, nekem több ismerõsöm is van 1500 ELO felett és róluk tudom is, hogy jól játszanak, mert láttam õket, akkor csak te vagy ilyen nem szerencsés 😊

Nagyjából így van. A mostani elo, ha egyedül játszol, és nem duoban, akkor azon múlik, hogy sikerült a csapat összetétele. A rendszeres 2-3 leaver nem hiszem, hogy a maradék játékosok skilljeit mutatná.
Persze értem én, hogy jó azt hinni, 1500 felett azok tudják a tutit, de valójában nem. A jelenlegi rendszerben valószínûbb, hogy egy jobb játékosnak jobb az elo-ja, de egyáltalán nincs szoros összefüggés. Ráadásul ezt maga a Riot is így gondolja, és rendben találja, mert ez egyezik a szándékaikkal. (többször ezt írta nekem a supportjuk)

jazzy
Szarkasztikusnak tûnsz cirmos!
SzirmosSzisza
Ja, a több száz(ezer?) ember 1500+ ELO-n csupán a makk miatt van ott!

jazzy
Nekem kezdetnek egy olyan jó lenne, amiben mi, sgsek akkor is pluszt kapunk ha veszítünk.
Szerintem meg csináljanak egy mûködõ elo rendszert, addig másnak neki se álljanak.

BoneDragon
Ennyi erõvel az összes championt nerfelhetnék, csak hogy ne tudjanak megölni téged.

doggy888
ennyire elfogadtátok Dariust ? az az ulti...véreztetés az kell nagyon kell neki..

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

hisz neki is van true dmg-e ... vagy cho-t...

sarcasm off

inkább ireliát nerfeljék már végre...

SzirmosSzisza
Vagy Vaynet, neki minden 3. basic attackja true damage, tiszta op!

inkább morde nerf, hihetetlen még most is , õ az egyetlen op champi

doggy888
Mikor lesz végre Darius nerf ??? ultija true damage... micsinálsz ellene ? Õszintén riot...

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Normal Drafton ugyan de tegnap volt egy Eve velünk aki fél HPval betámadott gank címén egy full HPs Ireliat, nekem meg nem volt semmi manám segíteni (Malhpite-al) és csak autoattackolni tudtam, eve persze meghalt, erre sírja nekem "well done Maplhite, GG", amire válaszolok hogy a saját hülyesége miatt ne engem baszogasson, ha nincs mana akkor nincs mana. Válasz "OK I afk", és kilépett. Elõbb meg gyerek morde ellen akalit pickelt, 0-5nél közli, "noob team, bb" és elmegy afkolni. Persze mindegyik sima defeat...

Why so serious?

Az utolsó 10 ranked meccsen 1-3 leaver volt a csapatomban. Ez nem túl durva? Régen nem volt ez ilyen.

Kly
SzirmosSzisza
Könyvet? Legyél pro és kardot <#idiota>

Fabio Capello
elõször szexes könyvet olvastam, nem is tudtam hogy Lux tanulmányozza a káma szutrát. 😄