League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Twitch talán jó lehet junglernek, mert hamarabb kapja a speed bónuszt, és 8 sec elég, hogy gankra bemenj a bokorból. Persze nem akkora ász, mint amikor fél percig várhatod a tuti alkalmat, de azért shacohoz képest sok.

BoneDragon
Base Attack Damage reduced to 47 from 51.56
Attack Damage per level reduced to 3 from 3.3
Deadly Venom (Passive)
Damage reduced to 12/24/36/48 per stack from 15/30/45/60

Igen, biztos jobb.

Nekem nem jött be twitch. Nagyon rövid a stealth (2-8 sec). Ihazából nem tudsz vele felderíteni, vagy biztonságosan kavarogni. A lassító bomba az jó lett, hogy dobni lehet, de ez nem sokat ellensúlyoz. Igazából egészen másképp kell játszani. De sajna carrynek így nem jó szerintem, supportnak meg nem jó 😊

EVE viszon trinityvel elmebeteg op. Szerintem hamarosan instaban lesz. Bot egyszerû, odamész, range szélén W aztán E utána spammeled a Q-t, és bajban R, fõleg ha sokan van az ellen. Még fókuszból is egy W és már ott sem vagy. Szerintem ezt nerfelni fogják hamar.

jazzy
Én beszéltem múltkor egy twitch playerrel, aki 1800 körül van és szinte csak twitch junglezik, azt mondta senki nem approveolja a twitch changeket és szarabb lett sokkal.
Jó, hát ízlések és pofonok ugyebár, valakinek így jobb valakinek úgy volt jobb😊
BoneDragon
Miért is jobb? Mert van területhányása? Cserébe 8 sec invisible. Hát ez marha jó. 😊 Én próbálgattam, szerintem sokkal rosszabb.

Szerintem meg twitch most már nagyon jó😊 (én azt veszem észre hogy a legtöbben fikázzák, de amúgy jobb mint volt és így most jól lehet vele ölni is meg jungelezni is.)
ronihun
úgy értettem, hogy régen ugye evelynn nagyon erõs volt, mikor még stunolt stb és nagyon jó assassin volt, aztán nerfelték és szar lett

...

Evelyn eredetileg stunnolt, amikor kijött stealthból, aztán lett ilyen, mint a rework elõtt.

én meg twitchet látom gyengének és evet opnak 😊

Különc
"biztos jobb mint amilyen rework elõtt volt de meg se közelíti a régi evelynnt" Ezt nem értem, régi evelynn = a patch elõtti elõtti?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
tegnap láttam saintvicioust játszani vele, nekem gyengének tûnik, ráadásul a nagy detection range miatt nem tud csak úgy hátba támadni. biztos jobb mint amilyen rework elõtt volt de meg se közelíti a régi evelynnt, twitch viszont elég op-nak tûnik

...

SzirmosSzisza
Lategameben az ulti miatt nem annyira useless. De még mindig eléggé gány 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Eddigi feedbackek alapján rosszabb mint amilyen volt.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Vagy én is egy béna evelynnel találkoztam vagy nem tudom, de amikor fidd-el voltam akkor nem sebzett se nekem se másnak.
Különc
Egyelõre nem kaptam túl jó képet az új Evelynnrõl, mert egy idióta játszott vele, ti mit tapasztaltatok? Kb 4v5 volt egész meccs alatt, mint régen

Poppy,singed,renekton,vladimir,nasus,trynda,shaco(utobbi kettõ erõsen backdoor miatt)(ha jól van használva) morde, akik elég jók viszont vannak olyan team compok amik együtt jó játékkal nagyon erõsek
doggy888
3v3 ba kik a legkeményebb hõsök ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

TBTPumpa
Jó ez a videó:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KvV3JT3ilyg#!

Tényleg így kell megnyerni egy mérkõzést! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nocsak, nem tudtam, hogy videó készült a vasárnap estémrõl...

Why so serious?

jazzy
Annyira így van 😄
Fec papa
Igen. <#zavart1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

BoneDragon
És tényleg...<#hehe>

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Az múltheti! 😄
Maak
nanebassz, azt hittem a 2 (nyert) meccsunk is elvezetes volt...kijelollek hivatalos kabalamnak mert azota nem vesztettem...(jo lehet az is kozrejatszik, hogy napi max 2 gamat toltam)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szabari
2x50min. mint 2x kikaptunk... éés minden meccsbe 1csicska ember miadt.
Az a szánalom, hogy ezek az emberek 30lvl-esek... :@
1.-be 2 feedervolt (nemsokon múlt)
2.-ba elsõ 5percbe gyerek meghalt 4x utána kilépet... 5percre rá visszalépett és végig afkolta, 40.percbe megszólal reportoljanak mert feedelek (adval)

Mindkét meccs nagyon kevesen múlt... :/

BoneDragon
<#banplz> Ezt ki fogom próbálni. <#idiota>

Nem nagyon látom hogy csinálja, de nyilván egy bug. Ezt már patchelték?

böröczk
Ha felhúznád kilencedikemeletet ugyebár...

Kumiho #2179

Különc
lol

TBTPumpa
Ez még mindig a Veigar-os dolog lenne?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

jazzy
Jelentem megvolt a heti 2. élvezhetõ játékom ami szoros volt, alistar support, nyertünk is, örülök 😊
SzirmosSzisza
Riot-tól kedves, hogy rajtunk teszteli az új frissítést 😄
Illetve néhány skinnel többször is el lehet nyomni az ultit, érdekes bug 😄

Fec papa
Inkább szerezzétek meg az ingyen skint, ranked helyett.

Azt hittem tudnak, de épp elõbb néztem egyik ismerõsömet ahol volt velük egy Nasus aki mana manipulatort vett top solon és 17 perc alatt farmolt 9et. Pedig nem afkolt, se nem gankelték, se semmi egyéb. Csak profi volt.

Why so serious?

jazzy
Wukong supportom volt, egy ashém aki 0 arrowot lõtt, a wukong is 0t initiatelt ultijával és a hecarim is. Mindig az õ shenjük kezdett, vesztettünk. Ja 35 perc alatt az ad carrynk 107-et tudott creepelni. Ugye andré? Creepelni minden hülye tud..

Olyan jó látni streameken, hogy fasza élvezhetõ meccseket játszanak, én még 1400-1500on sem éreztem sosem ezt, mindig veszekedés, idegeskedés LEGALÁBB 1 idióta miatt, jó meccs hetente max 1 amire azt mondom na ez egy jó meccs volt 2 jó csapat között jó társakkal. Irigykedek. Nem tudom élvezni ezt a játékot és ezt egyre inkább belátom ahogy megint játszok vele.

Különc
Jelenleg ez történik most normal játékokban:

Eve first ban
Eve first pick, trier, többi leugatja hogy Evelynn szar, utána trollpickek hada, nekem kell leavelni természetesen
Twitch first ban
Twitch first pick
Twitch elfeedelése bot lanen

ronihun

...

írj a supportnak ha lejár a ban. a Riot support elég segítõkész, könnyen meglehet hogy visszakapod.

Bannolnak EVE-bõl is. <#banplz>

Amúgy szerintem igen, bukó :/
Fabio Capello
leketyeg és így jártál.

Srácok, mi történik akkor, ha van egy idõ alapú (mondjuk 3 napos) IP boostom, és kapok egy 4 napos bant játékelhagyásért? (szórakozik az ISP-m)

- Visszaadják a boostot (újraindul/folytatódik)?
- Visszaadják a boost árát?
- Leketyeg a boost és "így jártam"?
Fabio Capello
nem újkeletû, terjedt a lolos fórumokon is, viszont egy baromi jó játék 😛

BoneDragon
Az hát. 😊

Fec papa
Mindenki játszott egy jót. 😊

SzirmosSzisza
master troll

Tûzgolyót, várat, manát és az autoattackod húzd, fagyasztásra olyan 9-10esen rakj 1 v 2-t.
Maak
18 palya de nekem sem adott semmit (2x toltam vegig)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774