League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nocturne
Lulu
Malphite
Vayne
Skarner
Annie
Urgot
Jayce
Fiddlesticks
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Komolyan olyanok játszanak Ezreal-al, akik egyszer sem használják az ultiját. Most is azért vesztettünk, mert volt egy full noob Ezreal játékos, aki csak az elsõ skilljét tudta használni és állandóan le is lépett a szemét...
Brand-ot meg beküldik nekem középre Katarina ellen, hogy kezdjek vele valamit... Anyád. Minimum egy Ahri kéne oda! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Why so serious?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ok
Szerk: Aki beíta, hogy mid or ad végül pickelt topot, majd elindult a flame tenger, de szerencsére nem kellett leavelnem
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gangplank, Nocturne, Lulu, Maplhite, Vayne, Skarner, Fiddlesticks, Annie, Jayce, Urgot,
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Don: Olvasásértés EGYES! 😄
Különc: Én kedvemtõl függõen néha hagyom néha nem, first pickként én döntök hova akarok menni. 3-4. pickként szoktam néha supportolni, last pickként gyakorlatilag 80%ban supportolok.
De ha normálisan kéred sokat segít. Én tegnap kértem, hogy hadd menjek topra, mert az most jól megy és beírták, hogy oké akkor õ supportol.
De hunterrel azt csináltuk, hogy õ mint firstpick közölte, hogy nekem (last pick) pickeli rivent topra én meg neki pickelek junglert. Ezt is hagyták, elvitték a maradék 3 rolet, meg is nyertük.
Igen, mert mindenhol én voltam a last pick, és igen, sikerült kétszer elvinnem a carry-t is. 😊
Kumiho #2179
és frissítsd akár percenként, ha ennyire be vagy sózva az új rotától : D
Ide kerül ki leghamarabb, vagy nézegetheted a kóreai lol oldalt is.
Kumiho #2179
Sorry, muszáj volt elárulnom
A problémám azzal van, ha valaki (random first pick vagy én vagy akárki) beírja hogy mid, erre a negyedik is beírja, hogy mid or ruin the game or AFK, na nekem ezek húzzák ki a gyufát. Akikkel esélyed sincs esetleg megegyezni, mert legjobb esetben is elbassza legalább 20 perced. Így marad a dodge.
Szirmos: én meg nem írom be, mégis jungleben vagyok a legjobb, ezt õ sem tudhatja hogy nekem hogy menne, meg én se hogy õ mennyire jó, mégis õ ír be tajparaszt módon, szerintem inkább róla süt le hogy mégsem kellene engedni pickelni amit akar
Mondjuk tény, hogy supporton sose vesznek össze az emberek
Fabio: nem én mondom, hogy feedelek, hanem az utolsó pick, már pedig aki ezt írja én meg azt nézem le, és nem hiszem hogy jó játékos, csak egy idióta, aki streamen látott egy profit jól játszani aztán ha megadod neki a karaktert akkor is feedel
Mondjuk ha mondja a varázsszót, akkor pickelje, kit érdekel, de az ilyen stílusban írogatóknak nem fogom hagyni, hogy dzsungelezzenek
Retardáltnak pedig azt mondtam, hogy a community 90%-nak felfogása szerint a last pick csak a supporthoz ért és másra nem jó. Ettõl függetlenül persze, neki sem kell elkezdeni flamelni, vagy elkezdeni feedelni ha neadjisten supportot kell játszania, de nyilvánvalóan, másképp fogja fel ha megkéritek, minthogyha közlitek vele, hogy mivel last pick, ezért nyilvánvalóan egy retard noob, és ne merészeljen mást csinálni mert rákülditek a TEK kommandót.
Ha igen, akkor elfogadom hogy lenézel
Xin Zhao: Remade
Stats:
Base attack speed increased to 0.672 from 0.658.
Attack speed per level increased to 2.7% from 2.5%.
Challenge (Passive):
Xin Zhao challenges his target with his basic attacks and Audacious Charge, reducing their armor by 15% for 3 seconds. Only one target can be challenged at a time.
Three Talon Strike:
Now reduces his other ability cooldowns by 1 second with each strike.
Attack damage ratio increased to 1.2 from 1.0.
Cooldown reduced to 9/8/7/6/5 seconds from 10 at all ranks.
Battle Cry:
Passive: heals Xin Zhao for 26/32/38/44/50 (+0.7 per ability power) every third basic attack.
Active no longer reduces other abilities' cooldowns.
Cooldown reduced to 16/15/14/13/12 seconds from 24/22/20/18/16.
Mana cost increased to 40 from 35.
Audacious Charge:
Now challenges the target.
Damage increased to 70/115/160/205/250 (+0.6 per ability power) from 70/110/150/190/230 (+0.4 per ability power).
Slow increased to 25/30/35/40/45% from 20/25/30/35/40%.
Slow duration increased to 2 seconds from 1.5.
Range reduced to 600 from 650.
Cooldown reduced to 13/12/11/10/9 seconds from 16/15/14/13/12.
Crescent Sweep:
Now knocks all unchallenged targets back.
Now has a 1.0 bonus attack damage ratio.
Cooldown increased to 100/90/80 seconds from 75 at all ranks.
Armor and magic resist bonus adjusted to 15/20/25 per champion hit from 25 + 7/10/13 per champion hit.
Now has a new particle effect.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
#20745 - mondtam hogy várj estig, még nem tudni õket, még nincs patchelve a szingapúri szerver.
Ilyenkor ti engeditek a retardáltat vagy dodge vagy pickeltek amit akartok és meglátjátok mi lesz?
Egyre több ilyenre bukkanok, akik utolsó-utolsó elõtti pickként akarják nekem megmondani, hogy mit játsszak, vagy csak én vagyok nyomorék, arrogáns faszfej?
Sikerül, erre Wukong beírja: Nice ks noob
WTF MAN LOL
Why so serious?
Bárcsak alapból ilyen gyors lenne! <#idiota>#idiota>
De amúgy a retardált de mégis jó buildeket lehet ott nyomni, pl AD Malz, AD Sona 😄
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Ashe-nak a múltkor csak cipõket vettem, rohadt gyors lett a karakter, sõt lesprintelt mindenkit.
Ahri-nak pedig 3 Rabadon item-et.
Aztán akihez hozzáért már felén is volt az életereje. Normál játékban még last hit-elni sem nagyon engednek...
Mert vagy az ellen nem engedi, vagy pedig a saját csapattárs üti le mindet helyettem.