League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Azért ahhoz is kell egy minimális skill. Láttam már olyan dariusokat, hogy égnek állt a hajam. Ha topon vagyok dariussal és ellenem yorick, nem szoktam összefosni magam, simán lehozom topot. Ha dariussal megyek 1 champ ellen rosálok és az jax. 😊

böröczk
Ma egy Pantheon kicsit elfeedelt egy Dariust topon. (Ranked)
Felmentem Cassioval, megöltem 1v1-ben.

Az emberek csak nyomik ellene, de egy Yoricktól összerosálja magát az az atomskilleket igénylõ champion.
Én személy szerint jobb szeretek olyanokat banolni, mint Shen, Malphite, Yorick, Nautilus, Alistair, etc.

OH, btw just hit the 1300+ <#eplus2><#idiota>

Kumiho #2179

BoneDragon
Tényleg nem szabad dariust rankedon engedni. Nem bannolták én meg kihasználtam a helyzetet. 18-4 lett a vége. <#idiota>

Kly

Scientia potentia est.

böröczk
Téves

"Furthermore, RiotRunaan also mentioned that Leona and Diana are not "bound by blood", implying they are not sisters or related in any way."

Kumiho #2179

böröczk
Mármint cc-vel meg sustain-nel : DDD <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Simán lehet, szereti ezt a témát Riot.
Remélem, support lesz, sustain-nel, meg heal-lel. <#gonosz1>

Kumiho #2179

Különc
Az ott Leona lehet, akit elgyõzött az meg maga Diana szerintem, talán õk is tásvírek?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Mi a tököm ez a mecsméking? Enemy first pickje 1500-ön van, én 1300 first pick-ként.

Kumiho #2179

BoneDragon
Sikeresen megvolt életem legszarabb meccse. Az összes feeder volt a teambe és a végén az enemy teammel közösen engem reportoltak unskillért, mikor igyis 5-3-ba végeztem. Többiek meg 0-10 körül. Nevetséges ez a játék. Hihetetlen mennyire eltudják venni az ember kedvét. Mondjuk úgysem bannolnak, de ez már akkor is több mint nevetséges.

SzirmosSzisza
Remélem végre Kassadin lánya lesz, jó lenne még pár rejtett passzív 😄

#20918: 3 van neki, abból az egyik eléggé op (Yorick ghouljai a virgájait támadják nem õt, Plants vs Zombies ugye), meg Maokai 1-gyel gyorsabban megy mellett.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Zyra hidden passive-ját megerõsítették:

"Zyra growns SLIGHTLY bigger when affected by Leona's Sunlight!"

Kumiho #2179

TBTPumpa
Hiába a 200-as True Damage. Amint elérhetõ lesz ez a katakter a nagyérdemû számára megint tele lesz vele a Normal játékmód és 18x elhullanak majd vele... Lásd: Zyra! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
Én még supportot is el tudok képzelni, tudom, hogy Riotéknál nem divat, de hátha.
Vagy ha más nem, legalább lesz true damage-e, minimum 200-as lvl1-tõl. <#banplz>

Kumiho #2179

TBTPumpa
Gondolom ez most egy Meele karakter lesz, hasonlóan Iriela-hoz.
Mostanában úgyis csak Ranged champion-ok jöttek...

böröczk
Ez valami csúnya néni lesz, ott van Leona a háttérben amúgy.

Kumiho #2179

TBTPumpa
Egy újabb nõi champion: Diana, the Scorn of the Moon

Gordis2k
Agya?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Fec papa
Jó reggelt. Meg is jött a következõ champ. Még hogy visszavesznek a tempoból 100 után. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fabio Capello
Köszi mindenkinek aki ma éjjel minket választott, külön köszi Különcnek és Ghostnak a játékokat, várunk titeket legközelebb is (vagy nem! 😄)

Holnap valószínûleg folyt. köv.

1-11es Shaco közli "my team is retarded, report them". Ilyenkor mi fut át vajon az ilyenek agyán? 😊

Why so serious?

Egy felélesztés meg még egy, már csak egy yorick kellett volna... 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Well, GA+Zilean ulti, konkrétan háromszor kellett megölni azt a szerencsétlent.

Kly
Az a Teemo csak háromszor jött vissza a halál torkából 😄

Scientia potentia est.

Különc
DON JUNGLEZIK, MINDENKI FUSSON AMERRE LÁT

Fec papa
Vannak ilyen splash art összemosások egész jót dobott ki. 😄

Különc
Hát lvl 1-en max 3 esetleg 4 tower hitet tudsz tankolni, mielõtt mindenki meghal nem lehet lezergelni a tornyot, átadni a torony tankolását 3 hit után meg nem lehet, mert rangeben kell lenni

SzirmosSzisza
Nem tudom mire gondolsz, random dobál kihívásokat 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Hogy adja át a tower tankolását, ha rangeben kell lennie mindenkinek?

Vagy ezt nem lvl 1-en kell? 8)

SzirmosSzisza

0-10 Blitz és 1-11 nocturne OP volt. Don meg supporttal KS mester. 😊

Why so serious?

Fec papa
NOW LAUGH FIZ...

böröczk
Az a Soraka.

Kumiho #2179

Grr1234

TBTPumpa
Lol... Megint kaptam olyan csapatot, ahol 2-en leléptek. Fasza! Imádlak League of Legends! Emberhátrányban a legjobb játszani! <#idiota>

Különc
Benne vagyok a tévében <#integet2>

Fabio Capello
A stream online - Ha Brigi nem happolja el a midet, akkor egy kis Zyra gameplay 😊

Cobra.
Azért én pl ki se próbálok olyan karaktert, amirõl tudom, hogy nem fekszik, meg eleve ha keveset játszottam, akkor óvatosabban megyek. Aki ennyit hal, az mással is ennyit feedelne.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Új karakterrel mindig sokan halnak. Általában a te csapatodból <#idiota>

TBTPumpa
Örülök, hogy elérhetõ lett Zyra, de pont most nincs rá 6300 pontom.
Sokan kiváltották már ezt a karaktert! Játszottam is egy játékot, ahol az egyik csapattárs Zyra volt. 18-szor szépen el is hullott. Ezek után el kellene gondolkodni, hogy érdemes-e ezzel a játékkal játszania, mert ez rohadt sok Feed.

Különc
De

TBTPumpa
Csak nem az új WoW kieg érkezése miatt fog csápolni a CD Galaxis bejárata elõtt?
http://eu.blizzard.com/en-gb/games/mists/?int&utm_source=internal&utm_medium=launcher&utm_campaign=d3&utm_content=left-banner

SzirmosSzisza
http://es.twitch.tv/azubuogn/popout CLG.EU valami koreai csapat, nagyon jó eddig 😄

böröczk
Amúgy én nem utálom Lee-t, sõt.
Sokat játszottam vele, de most már egyre gyengébbnek találom a változtatások óta.
Az earlyje még mindig nagyon erõs, de lategame-jét már kevésbé nevezném annak. <#shakehead>

Kumiho #2179

Én is megvettem,az elsõ csata win.Nekem tetszik.Épp ma lett meg a 6300 ip.Már csak rúnát kell neki szereznem.És nem feedeltem,kétszer haltam,tíz darabot öltem.Az elsõ meccsen enyém lett Fb és még tripla kill is összejött,mert egyszerre hárman jöttek rám.Úgy nyertünk hogy négyen voltunk öt ellen.Igazi beszari banda volt az ellenfél,csak bandában mertek támadni.Sosem jöttek háromnál kevesebben.Végül fel is adták,így elég rövid csata volt.<#rolleyes>

SzirmosSzisza
Középsõnél Tristana bejelentette, hogy mennie kell, akkor voltam 8/0/11 😄
Utolsóban meg végig vesztésre álltunk, csak a végén sikerült összehozni egy Empiret aztán csak meglett ...

böröczk
dat size

Kumiho #2179

Különc
Nekem se mindig jön össze

Viszont a KDA az finom

Brie: ok már

jazz: szeptember 25-én habzó szájjal fogod verni éjfélkor a CDGalaxis bejáratát lololololol

Különc
lol u noob

BoneDragon
Úgy hogy az idióták instantlockolnak és midet benyögik, persze nem wardolnak és a 10. percben már 0-5ön vannak. Kb ennyi. Értelmes zyra-val még nem találkoztam csak pbe-n. Ott is csak 1-el. 😊