League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mi is nyertünk az elõbb, mert végre olyan játékosokat kaptam, akik nem léptek le az elhalálozásuk után. A srác nálunk nagyon komolyan tolta Veigar-ral, de Teemo szépen feed-elt nálunk is... Én Vayne-t próbáltam ki most elõször. Annyira nem jött be, el is hullottam vele párszor. Már látom, hogy ide is Ahri-t kellett volna vinnem! <#idiota>#idiota>
Összes szörnyet kiírtottuk, bár ezt a Nocture champot én tiltanám, mint az állat a balfasz Master Yi-vel együtt. Rettentõen idegesítõ champ-ek.
Végül 69:35 arányban megnyertük a meccset.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mondják hogy menjek gankelni, ha sikerül akkor KS ha nem akkor noob, szóval nem értem mi a tököm van
Egyik mondja, hogy két percem van felmenni gankelni vagy feedel, felmegyek, sikerül a gank erre beírja: nvm I feed anyways és tényleg elkezdett közepen szaladni és feedelni
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
és ettõl megy el a kedvem az egyébként nagyszerû játéktól.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Komolyan, játszanék egy jó 5v5-öt, erre 2 emberünk folyamatosan hullik (noobs), erre már azonnal Surrend-elni akar. Simán van esélyünk a gyõzelemre így folytatjuk a mérkõzést, erre ez a két barom lelép. Sõt õt követi egy harmadik is. Én meg maradok Lulu-val és Amumu-val másik 5 játékos ellen... Egyenlõ esélyek. Komolyan, csodálom, hogy a 21.-es szinten is még ilyen gyökereket dob a játék. Reportoltam is õket szépen!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
De Gyõr-Moson-Sopron megyei vagyok... Pest kicsit messze van nekem.
Amúgy szerintem, ha Pösti vagy akkor elég sokan tudnak itt venni neki, én legalábbis biztos, ha elcammogsz valameddig 😄
az SMS meg nem azért ennyi, mert a riot egy suttyó mocsok banda, hanem mert mindenféle adók rájönnek.
Így maradna az SMS-es vásárlás, de ott pedig 1000 Ft-ért kapok 116 pontot, szóval ez pedig vicc kategória. 10 000 Ft-ért kapnák annyi pontot, mint a 10 eurós csomaggal. És 10 000 Ft-ért már vagy 3-4 régebbi teljes játékot is megkapok. Épelméjû ember nem SMS-sel vásárol Riot pontokat. <#idiota>#idiota>
Persze nincs bajom sem a fejlesztõkkel, sem a játékkal, csak ez egy kicsit abszurd dolog.
Szerk: jungleként 50% 8)

Hail The Emperor!!