League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Nekem bejön a Zyra, bár ekkora burst mellett nem igazán vágom hogy feedelnek emberek ennyire... 😄

BoneDragon
Na megvolt a kövi meccs. Naná, hogy zyra volt és feedelt...

Fabio Capello
1207, gogogo for the gold elo!!! 😄

jazzy
SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Dehogy, nem látod, hogy nem Regrowth Pendanttal kezdett és a cipõje is rossz!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Free Vayne hét <#gonosz1>

Kumiho #2179

BoneDragon
Komolyan én már nem bírom idegekkel. Ma 4 zyra-val találkoztam mind a 4 feeder volt. Most a legutóbbi vayne-vel alkotott boton. 10. percben 0-5 volt mindkettõ és beírta zyra, hogy õ feeder. Ha normalt mentek és találkoztok zyra-val azonnal lépjetek ki. <#falbav>

Maak
Pedig semmi sem valtozott mig diabloztal 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
De van

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Most vettem ezt észre, milyen átfontolt pozitúrák. <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Nincs kedved valamikor játszani másztör?

Kumiho #2179

Különc
lol

Fec papa
De inkább hagyjuk ugyse érted.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
Nem is az a lényeg. 😄

42 perc alatt 5/2/5 nem ok a meghajlásra.

Fabio Capello
Különc
Juhúú nyertem

Különc
Kajak, régen voltam ilyen mad erre a gamera már

Fec papa

TBTPumpa
LoL ez a játék, de tényleg! <#idiota>

Mi is nyertünk az elõbb, mert végre olyan játékosokat kaptam, akik nem léptek le az elhalálozásuk után. A srác nálunk nagyon komolyan tolta Veigar-ral, de Teemo szépen feed-elt nálunk is... Én Vayne-t próbáltam ki most elõször. Annyira nem jött be, el is hullottam vele párszor. Már látom, hogy ide is Ahri-t kellett volna vinnem! <#idiota>

Összes szörnyet kiírtottuk, bár ezt a Nocture champot én tiltanám, mint az állat a balfasz Master Yi-vel együtt. Rettentõen idegesítõ champ-ek.

Végül 69:35 arányban megnyertük a meccset.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Normaloztam most egy kisebb ELO-val rendelkezõ emberrel és nem tudom bazdmeg, de még durvább retardokat kaptam normal játékokban is, mióta vele tolom csak vesztettem és nem azért mert mi annyira failek voltunk, egyszerûen nem értem, kiafkol mert elmegy a kocsiért, feedelnek, kikap az összes lane és én vagyok a hibás junglerként mert az összes idióta seggfej azt hiszi, hogy a jungler azért van hogy megnyerje a lanejét, de még arra sem képes 3 sikeres gank után

Mondják hogy menjek gankelni, ha sikerül akkor KS ha nem akkor noob, szóval nem értem mi a tököm van

jazzy
Lol, milyen elo ez?
Különc
7 vereség zsinorban, bazzeg mi van már megint, istenem ebbe a szarba tényleg

Egyik mondja, hogy két percem van felmenni gankelni vagy feedel, felmegyek, sikerül a gank erre beírja: nvm I feed anyways és tényleg elkezdett közepen szaladni és feedelni

Fec papa
Itt van egy újabb ok. 😄

jazzy
NagyiBMX
Amugy most miért kell meghajolni dani elött ? Lemaradtam szerintem vagy nem vágom <#fejvakaras>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Én is kezdtem anno Westen accot, 10-ig vittem és ugyanúgy vannak új játékosok akik rosszak és 700 ELO-s játékosok akik ugyanúgy rosszak de még az arcuk is nagy 😊

Fabio Capello
a francokat. 😄

TBTPumpa
Na ne már... Kezdtem azt hinni, hogy minél nagyobb szinten vagy, annál kevesebb idiótával kerülsz össze, de sajnos nem így van.
és ettõl megy el a kedvem az egyébként nagyszerû játéktól.

Fabio Capello
lol

ronihun
Hail The Emperor!!

...

j0nNyKa
Czdano <#worship>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

jazzy
Czdano <#worship>
Fec papa
Újabb fölényes gyõzelemmel zártuk a napot. 😄

BoneDragon
Megnyugtatlak lvl30-on még több lesz a fogyi. Tegnap elkezdtem westen egy accot, esküszöm jobb meccset mentem, mint a 30-as accomon 2 hét alatt. Szégyen.

TBTPumpa
Már megint milyen korcsokkal rakott össze a játék??
Komolyan, játszanék egy jó 5v5-öt, erre 2 emberünk folyamatosan hullik (noobs), erre már azonnal Surrend-elni akar. Simán van esélyünk a gyõzelemre így folytatjuk a mérkõzést, erre ez a két barom lelép. Sõt õt követi egy harmadik is. Én meg maradok Lulu-val és Amumu-val másik 5 játékos ellen... Egyenlõ esélyek. Komolyan, csodálom, hogy a 21.-es szinten is még ilyen gyökereket dob a játék. Reportoltam is õket szépen!

jazzy
És mindezt úgy, hogy közben Timcsivel csevegett. Én meg lehoztam.
Fec papa
Na megvolt az elsõ gyõzelem is. Hail to Czdano! Az enemy teamet kitakartam, ne szégyenítsük meg õket. 😄

NagyiBMX
küld el postán a pénzt <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Ohh... Bárcsak pesti lennék! <#idiota>
De Gyõr-Moson-Sopron megyei vagyok... Pest kicsit messze van nekem.

SzirmosSzisza
4000-ért veszek neked <#idiota>

Amúgy szerintem, ha Pösti vagy akkor elég sokan tudnak itt venni neki, én legalábbis biztos, ha elcammogsz valameddig 😄

TBTPumpa
Egy szóval nem mondtam, hogy a fejlesztõk szemetek vagy mocskok. Én is tudom, hogy az SMS-es vásárlás az adók és egyéb szolgáltatók miatt drágább, nem pedig a Riot miatt. Ezért is írtam, hogy épelméjû ember nem SMS-ben vásárol.

Fabio Capello
Épelméjû ember alapból zloty-ban vesz RP-t, nem euróban.

az SMS meg nem azért ennyi, mert a riot egy suttyó mocsok banda, hanem mert mindenféle adók rájönnek.

TBTPumpa
Igen, durván 3000 Ft lenne (+ 100-200 Ft), csak nem értem, hogy a LoL Magyarország fórumán miért akarják, hogy 4500 Ft-ot utaljak azért, hogy a 10 eurós csomagot megkapjam... Picit lehúzásnak tûnik a dolog.
Így maradna az SMS-es vásárlás, de ott pedig 1000 Ft-ért kapok 116 pontot, szóval ez pedig vicc kategória. 10 000 Ft-ért kapnák annyi pontot, mint a 10 eurós csomaggal. És 10 000 Ft-ért már vagy 3-4 régebbi teljes játékot is megkapok. Épelméjû ember nem SMS-sel vásárol Riot pontokat. <#idiota>

Persze nincs bajom sem a fejlesztõkkel, sem a játékkal, csak ez egy kicsit abszurd dolog.

Fabio Capello
inveljetek be, lestreamelem 😄😄D

Különc
Rá kell szoknom arra, hogy beírom instant h "jungle" mert ha supportot játszom, akkor 90% defeat

Szerk: jungleként 50% 8)

böröczk
Hát ez de cuki

Kumiho #2179

Különc
Ha játszotok errõl nem lesz stream, érdekelne

SzirmosSzisza
Az a baj, hogy 10 euro az 2900 Forint kb, de tuti kancsón váltanak át, szóval legyen 3000 Forint. Abból még, ha PayPallal operálsz lejön szerintem 300-400 Forint. Szóval annyit azért nem keres rajta 😄