League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Pontosan, Nida instaban, HSGG meg lószart nem ért 😛

Nem volt elõtte pro gamer, épp azt írta, hogy elõtte casualba dotázott meg honozott, általában csak trollkodott a haverjaival.

Eternal life; endless torture.

jazzy
Kapokle: hi i midd
NoPr0xD: no you aren't mid
Kevin0000007: let me mid pls i can counter

Én ha most midet tudnék játszani elég nagy szarban lennék, mert eu west tuti nem engedné és leflamelnék a fejemet aztán afkolnának.

és folytatódik:

Kapokle: lol
Kapokle: stfu
Kevin0000007: noob
Kapokle: k mute
NoPr0xD: yea mute us
NoPr0xD: than report
NoPr0xD: bannable
Kevin0000007: report anyway
Kapokle: 😄
Kapokle: ok kiidos
NoPr0xD: bg
NoPr0xD: ahri is lost anyway
Kevin0000007: gl in rest of ur life i have mafia
Kapokle: u have 0
Kapokle: % brains
NoPr0xD: dude we have more than you
SzirmosSzisza
Rainman pont streamelt pár órája, aztán kikapott valami noobot, vesztettek, fogta magát és elment ebédelni, a streamet meg úgy hagyta, hogy a LoL kliens a noob a profilján, mellet meg egy Paint megnyitva, hogy <<<<-- this guy is a f*king noob 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Én RainMan Teemoját a mai napig nem értem hogy a picsába vagy Doublelift Blitzcrank

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Azért az se rossz, ha 1 champion nagyon jól megy, lsd 1-2 éve HGG Nidaleeje. Instant ban minden meccsen 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Tévedés, nem 1-2 championt, hanem 1-2 posztot kell tudnod játszani kurva jól.

jazzy
Azért érzitek, hogy itt arról van szó, hogy mekkora a communityban a különbség, nem arra akarok rávilágítani, hogy hogy kell high elora menni, mert ha tudnám, ott lennék.
Ha high elo-ra akarsz kerülni akkor nem is 40 championt kell közepesen tudni játszani hanem 1-2-t nagyon jól.
Persze nem kaphatod minden gameben amit szeretnél, de én azt tapasztaltam, hogy még low elon is lehet valamennyire kommunikálni a csapatoddal.

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

Fabio Capello
Viszont õ bevallotta, hogy úgy kezdett rankedezni, hogy 2-3 championt tudott játszani

SzirmosSzisza
Sokan vannak akik csak 1 karakterrel játszanak, de azzal legalább jól és így érnek el magas ELO-t.

jazzy
Abszolút elismerem a teljesítményét, de végignéztem múltkor a ranked meccseit, az elsõ 20 meccsébõl kb 17ben szó nélkül megkapta még low elon akali topot akármelyik pick volt.. mert kb csak akalit tudott játszani. Én ha csak 1 karaktert tudnék játszani 2 game alatt 15 embertõl kapnék akkora flamet, hogy a hajam leégne..
Igen de ha elovasod amit írt azért nem minden alap nélkül kezdte a lol-t, már elõtte is pro gamer volt.

böröczk

Kumiho #2179

Fabio Capello
Troll <#idiota>

Különc
Ha jól megnézzük ez egy a jól kifejlett Jarvanus Négyusz 5 perc alatt ánuszba közösült 3 lanen minden ellenféllel, ezért hálájuk jeléül saját csapata elkezd feedelni

SZERINTEM nem rossz teljesítmény 1 hónap alatt elérni 2k elot úgy, hogy akkor érted el a lv 30at, de nyilván van aki szerint ez easy és semmiség.

NagyiBMX
jól kezdödik <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano
😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

NagyiBMX
(most jöttem rá hogy twisted fate van a logodon <#idiota>)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Vagy csak ezt mondja és közben nem tetszett a pofája a másiknak

böröczk
Ez az ember rengeteget elért már az életében, valóban, lassan járna neki a szobor is. <#fejvakaras>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nem voltak elég professzionálisak. Értsd.: alig gyakoroltak együtt, Aphro meg tovább akart lépni és rendes csapatban játszani akik komolyan veszik a dolgokat.

Tényleg, valaki nem tudná leírni, miért lépett ki? Elkezdtem nézni az errõl szóló videóit, de valahogy nem volt erõm 30 percen át hallgatni és inkább hagytam. 😄

SzirmosSzisza
Alsó ágon egész sokáig jutottak, de semilyen nagyobb csapatot nem vertek meg. Esetleg TSM.Evo volt meglepetés (ahonnan amúgy pár napja kilépett Aphro :c)

Ez azért nem semmi.

A csávó decemberben lett 30as, januárban 2k elon volt, most pedig már pénzért játszik. (Ez az elsõ és egyetlen accountja.) Tud valamit.

SzirmosSzisza
Mindkét oldalnak igaza van az a baj 😄

BoneDragon
Nem lesz, mert nem reagálok rá. 😊

Czdano
Ebbõl ismét egy értelmes vita lesz 😄

Tehát értelmes játékosok nem hagyják magukat gankelni, értem. Akkor vegyük úgy, hogy 1300 elo felett használhatatlan és useless role a jungler, mert ha értelmesek ellen vagy nem fogsz tudni gankelni, ugye? Remélem ezt te sem gondoltad komolyan. 😄

oh youtube commentek oh

Kly
<#taps>

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Jaja 😄

#20945: jó neked, nekem pont ma volt egy és talán még Lux is volt. 0/4/0 volt, mondtam neki, hogy wardolja be midet erre közölte, hogy nincs pénze <#idiota>

böröczk
Pont akartam írni , hogy már irtó rég nem láttam oroszt..

Kumiho #2179

böröczk
Tudom. De azt hittem, nálam van a gond. Többszáz játék után feltûnt, elhiheted : D

Kumiho #2179

Me0w
Nemsokara sirvafakadok, ~120 meccs utan szepen csuszok kifele a 900-bol is, olyan embereket kapok magam melle, hogy ihajj. Tudom, mindenkinek van baja, de muszaj kiirnom magambol, kulonben uninstall 😊 Argh, kurva anyjat a sok lengyel, orosz, szerb roman es torok kis gecinek. Koszonom, hogy meghalgattatok 😊

Together we'll fly someday...

Luxnak ez a bugja már nagyon régóta megvan.

böröczk
Ahh, én meg azt hittem laggoltam, vagy nálam volt a bibi, de mégsem.

Amíg ezt nem javítják, rankeden inkább elfelejtem Luxot most egy idõre 😞

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Elvileg épp, hogy javították, azért sebez annyit 😄

böröczk
Aki a játékban kihasználja ezeket a bugokat, az többnyire permaban.
Csodálom, hogy még nem tiltották le a karaktert.

Én nem ajánlom senkinek. Rumblehöz meg nem átlagskill szükséges egyébként sem.

Kumiho #2179

BoneDragon
" free kill gankeknél "
Fõleg ha értelmes az ember aki játszik vele és nem hagyja magát gankelni. Ja hogy az már megint nem low elo...

TBTPumpa
Most komolyan Warwick 27 halála mi Zyra 18 halálához képest?
Feed-elni jó! <#banplz>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

btw aki elot akar szerezni csak valamilyen úton-módon nem megy neki hagyományosan, annak ajánlanám rumblet, amíg nem fixelik a bugos qját következõ updateben. (kb 2szer annyit sebez, mint ezelõtt)

TBTPumpa
Most jövök egy 5v5-rõl friss élményekkel.
Basszusom ezek a lengyelek de baromira hülyék!
Az egyik idióta kiválasztja Jayce-t, majd 10x meg is hal vele, mire tud vele játszani.
A másik Warwick nem kevesebb, mint 27x halt meg! <#idiota>
Volt itt feed bõven... És ezek az idióták annak örültek, hogy veszítünk és hogy Surrend-eljünk. Egyedül Jax és én tudtunk valamennyire játszani. Csak 4x haltam meg Lulu-val, ami az eddigi feed-ekhez képest ez semmiség.
Már az elején is síkhülyék voltak. Azt mondták, hogy Lulu-val midre. Egy support karakterrel midre? Amikor volt ranged karakterünk is? No comment. Végül sikerült megnyerni a csodával határos módon...
Arányom Lulu-val: 5:4:21

Ennyi hülye is csak a LoL-ban van! <#idiota>

Az elõzõ 3 mérkõzésemen pedig 3vs 5-öt játszottunk megint, mert 2 srác lelépett mind3 meccsen. Meg is kapták érte a Reportot, Negative Attitude címszóval! <#nevetes1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

böröczk
Magához a játékhoz kell agy, nem a champhez, nyilván az a Darius más karival is retardáltkodott volna.

Kumiho #2179

Darius nem OP, csak kis ELOn szimplán nem tudják az emberek, hogy mit kezdjenek ellene, ezért tud jól snowballozni, pedig kb. free kill gankeknél a mobility hiánya miatt, teamfightban azon kívül hogy leultizgat mindenkit meg autoattackal rakja a passzívját semmit nem tud csinálni.