League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Itt valaki mad...

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Most, ha értelmes lennék, akkor erre nem reagálnék, de mivel Zippo hozzászólásaira is reagáltam anno (mivel nem értelmes, hanem hülye vagyok),
ezért erre is megteszem:
Nem állítottam, hogy a játékban történt, a játék végén gratuláltam nekik, végignéztem minden playert az endscreenen, majd ignoráltam ezeket a kedves embereket (Ha ennyire érdekel a kronológiai sorrendje ennek a roppant fontos eseménysorozatnak).
De lényegében rohadtul semennyit sem számít, hogy ignoráltam-e vagy sem õket, mert nem az volt a jelentõsége a hozzászólásomnak.

Kumiho #2179

Fabio Capello
"em mertem megkérdezni, hány évesek, de hallgattak rám, és örültem neki, majd utána udvariasan ingoráltam az összes társam, de megdicsértem õket a végén"

Tehát az ignorálás állításod szerint még a játékban történt. 😛

böröczk
De ignoráltam õket. Kizártnak tartod, hogy a printscreen után. Megint sikerült megragadnod a lényeget a hozzászólásomból, mint mindig.

Kumiho #2179

Fabio Capello
Nem is ignoráltad õket, nincsenek áthúzva%!!!!!444!!! 😄

böröczk
Igen, solo rammus volt , jól látjátok.
Honfitársunk Õ is. <#idiota>
Én elhatároztam, ha összerosálom is magam, megnyerem ezt a meccset, mert mégis csak ranked kérem szépen, és 1170 óta játszom így (nem, Don, NEM ÉVSZÁM), és azóta egy vesztes meccsem volt (köszi MrAndree <#banplz>)

Szóval csak mindenkinek ezt a mérhetetlen türelmet és kitartást, meg agyhalált, fejfájást, szenvedést, kínlódást tudom tanácsolni, amivel még balfas.zokkal is lehet nyerni.

Kumiho #2179

böröczk
Srácok, szeretném megmutatni életem eddigi legszörnyûbb ranked meccsét, ami ugyanakkor mégis gyõzelemmel zárult.
3 magyart dobott be mellém, Alistair first time support és first time Ali volt, egy Bianka nevezetû hölgy. <#idiota> Nem mertem megkérdezni, hány évesek, de hallgattak rám, és örültem neki, majd utána udvariasan ingoráltam az összes társam, de megdicsértem õket a végén, és egyszer se tosztam le õket, mert feedelnek. Pedig Feedeltek.
1-15-rõl kezdtünk el feljönni, de végig õk vezettek killekben.

Kumiho #2179

Különc

Fabio Capello
francokat, a honfoglalás ideje. 😄

Különc
Mi a 896, az ELOd?

Me0w
Vegre! 896! Erre vartam egesz nap, csak sikerult 4 gamet sorban elkurnia a tobbieknek 😊

Together we'll fly someday...

Különc
Neved alapján simán dodgeolnálak, mert olyan "troll" neved van

Szabari
Sziasztok!

Embert keresek ranked duora... Fõleg supporttal játszok...

euw:dewfwefwfwe
Elom nagyon alacsony, mindig kifogok valami hülyegyereket....

Ha érdekel addme.

Különc
Dugném õket

böröczk

Kumiho #2179

Na ezzel a logikával nem tudok mit kezdeni...

Why so serious?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
Two leg, two boots!

Jó support, bár ahogy te buildeled az a közelében nincs a supportnak. 😊 Persze most még bõven jó, de késõbbra azért annyit, hogy a support az support itemeket vesz (frozen heart és randuin elég alap itemek, nem csak a shurelya) és lehetõleg nem öl, csak assistol, a killeket pedig meghagyja a többieknek. A másik meg, hogy a cipõk továbbra sem stackelõdnek így sose vegyél két cipõt. 😊

Why so serious?

TBTPumpa
Én mindenképp õt viszem, mert nagyon jó support karakter.
Csak a másik csapatban mindig valaki Darius-t hozza és mindig annál a Lane-nál van ahol én Lulu-val.
Bár most jól elvertük õket, pedig még Ezreal és Nocturne is volt az ellen csapatban. Nálunk pedig Fizz, Warwick, Mordekaiser... <#idiota>
Lulu: 6/2/20

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza
Koreai kommentár és alacsony minõség, de mindenképpen érdemes megnézni. Ahri miket lemûvelt, meg Froggen honnan jött vissza meg mégse 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
AP jungler lösz, azt susogják Riotéknál. Holnaptól PBE-n, majd kiderül.

De az a splash art már önmagában megéri, hogy megvegyék.

Kumiho #2179

Blind pick, gondolom

Why so serious?

Fabio Capello
Miért viszel Lulut Darius ellen.

TBTPumpa
Miért jön minden idióta Darius-szal?
Esélytelen ellene harcolni! Fõleg Lulu-val! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Csajom ez

böröczk
6 FON? Ez komoly? 😄 Nem nagyon tudom elképzelni, hogy néz ki egy ilyen összecsapás : D

Kumiho #2179

Lehet abban valami szép amikor 10 force of nature-os illetõ csépeli egymást.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Hát all mid, all random és a napnak megfelelõ itemet lehet csak venni 😄

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Ezt kicsit részletezd mán, légy oly szíves!

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
8-10 embert vajon össze tudunk kaparni ezek közül valamelyikre? 😄

Malady Monday
Tiamat Tuesday
Warmog Wednesdays
Triforce Thursdays
Force-a-nature Fridays
Sheen Saturdays and
Sunfire Sundays

SzirmosSzisza
http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=2402513. Legalább lehet hozzá Sailor Moon skin, annak biztos örülsz <#idiota>

woah, Karthus kihívóra talált

böröczk
Máris? Honnan tudod? 😄

Amúgy kicsit csalódtam, hogy nem support lesz, viszont a kitje és a design nagyon tetszik. Triforce champ again. <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Holnap PBE-n :p

böröczk

Kumiho #2179

kedvenceim rankeden a zyra-k, akik nem tesznek rügyeket 😊

Czdano
Defeat

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Corkisnak mi lett a vége, azt már nem láttam sajna?

Kumiho #2179

Czdano
Nem..azért vettem ott is zealt, hogy gyorsabban beüssük a turreteket..de ez a mai meccssorozat egy vicc

n1 game of the year
nem is tudom melyik csapat akar jobban veszíteni 😄

http://www.tainted-war.co.uk/WANTED/images/Moonthief.png

böröczk
1500-on baserace-t játszani derék.

Azért nem troll játékban ugye nem zeal-lel kezdesz a carrynek? 😄

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
😄D

jazzy
Lejátszottuk, vesztettünk, nem is ez a lényeg, disconnecteltem folyton, néha percenként, mi a fasz ez?
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Hm, nekem semmi baj a streammel. Amúgy jungle, Chauster maradt support.

Fec papa
stfu noob lol

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
Most Hotshot junglezik vagy support? Vagy mi van azzal már, mióta Koreában élnek alig tudom nézni a streamjüket, tiszta lag

SzirmosSzisza
Azért nem volt õ rossz. Most Nautilus szokott CLG.na ellen instaban lenni 😄