League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez az új hõs nekem nem jön be valamiért :/ nembaj így veszek volimacit végre
Ez jobban leköt, mint az Olimpia most
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Mindet összecsapottnak találom..
+
unofficial patch notes
Kumiho #2179
Why so serious?
11:00
Round 1 : MYM vs Acer
12:00
Round 1 : Crs.eu vs SK
13:00
Round 2 : Crs.eu vs Acer
13:00
Round 2 : SK vs MYM
14:00
Round 3 : MYM vs Crs.eu
14:00
Round 3 : SK vs Acer
16:00
Round 1 : CLG.eu vs OCW
17:00
Round 1 : M5 vs EloHell
18:00
Round 2 : M5 vs CLG.eu
18:00
Round 2 : EloHell vs OCW
19:00
Round 3 : CLG.eu vs EloHell
19:00
Round 3 : M5 vs OCW
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez csak egy játék a sok közül, annyira nem kell kaparni érte.
Ezt élvezni kell a sok retradálttal együtt! Ez a csapatjáték lényege! <#idiota>#idiota>
Amúgy Veigarral megfogható Ahri - vagy csak túl noob Ahri-t fogtam ki?
Csak 4x sikerült végeznem vele mid-en, pedig számomra Veigar még nagyon friss karakter, szóval tanulni kell a kezelését.
Többször is végeztem volna vele, de elment a villanyom és csak 20 perc múlva jött vissza, akkorra pedig már vége lett a mérkõzésnek. Most pedig a netem szakadozik (köszi T-Online) és a wireless-es egerembõl is kimerült az elem... Az Isten se akarja, hogy ma én ezzel játsszak! <#idiota>#idiota> Lehet Diablo 3 lesz helyette...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
De élvezetes, mert itt még lehet carryzni 😊 Pedig 30-asokat is kapok már 22-n..
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
championselect.com
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Jó visszamentem 1320 körülre de azóta megint volt lose streakem és 1200on állok.. :/
Amúgy melyik ez a lol counteres oldal?
és mellesleg ez így is van rendjén, nem lenne szabad, hogy az elo szintje motiválja az embereket a játék szeretete felett.
Csak zárójelben megjegyzem, hogy amire én pl képtelen vagyok de nagyon sokan írták már itt, hogy ilyenkor kell abbahagyni, én így dobtam el 200 elot 1 nap alatt 😞
Ezt sajnos 2 perc után szerkesztenem kell mert az mf megtanult a csapatával menni.
És most megint külön megy, durva ad carry 😄
Together we'll fly someday...
Frozen Hearh nem tudtam, hogy kell Lulu-nak. <#eljen>#eljen>
Én is alap cipõvel és Gyógyitalokkal kezdek, utána jöhet a Dorans Ring és a többi ajánlott item. Mondjuk én manapság minden karakternél cipõvel és gyógyitalokkal kezdek...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Hide and fear, Cobra Commander is here !
http://solomid.net/guides.php?g=19404

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Why so serious?
enemy yorick, kennen-t pickelt rá csávó, 0/7 20. percben, botra last pickünk pickel egy shen supportot 0/10 20. percben.... 😄
kennen 900, shen 1200 ranked winnel... 😄