League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Varus/Zyra skinje in game skinjei bõven jók a vásárolhatók (bár azért nem vennék) jayce-é az gáz
ez az új hõs nekem nem jön be valamiért :/ nembaj így veszek volimacit végre
Különc
Likeollak ezért <#eljen>

Ez jobban leköt, mint az Olimpia most

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Csak én gondolom, hogy az utóbbi kiadott csampionok 90%-ának az alapskinje jobb, mint a mellékelt plusz 1 vásárolható skin?
Mindet összecsapottnak találom..

+

unofficial patch notes

Kumiho #2179

böröczk
<#szeret>

Kumiho #2179

Kaparni nem kell, fõleg nem normalon, de két cipõt venni trollkodás amiért mondjuk 30ason már reportolni fognak... 😊 Veigar amúgy nem rossz pick Ahri ellen szerintem, a ketrecedet kell jól rakni és akkor egy kombóval meg is ölöd. Meg persze ügyesen kell dodgeolni a skilljeit.

Why so serious?

SzirmosSzisza
http://tournaments.leagueoflegends.com/ecc-poland !

11:00
Round 1 : MYM vs Acer
12:00
Round 1 : Crs.eu vs SK
13:00
Round 2 : Crs.eu vs Acer
13:00
Round 2 : SK vs MYM
14:00
Round 3 : MYM vs Crs.eu
14:00
Round 3 : SK vs Acer
16:00
Round 1 : CLG.eu vs OCW
17:00
Round 1 : M5 vs EloHell
18:00
Round 2 : M5 vs CLG.eu
18:00
Round 2 : EloHell vs OCW
19:00
Round 3 : CLG.eu vs EloHell
19:00
Round 3 : M5 vs OCW

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Jóvanna bocsi... Túl komolyan veszitek ezt a játékot!
Ez csak egy játék a sok közül, annyira nem kell kaparni érte.

Ezt élvezni kell a sok retradálttal együtt! Ez a csapatjáték lényege! <#idiota>

Amúgy Veigarral megfogható Ahri - vagy csak túl noob Ahri-t fogtam ki?
Csak 4x sikerült végeznem vele mid-en, pedig számomra Veigar még nagyon friss karakter, szóval tanulni kell a kezelését.

Többször is végeztem volna vele, de elment a villanyom és csak 20 perc múlva jött vissza, akkorra pedig már vége lett a mérkõzésnek. Most pedig a netem szakadozik (köszi T-Online) és a wireless-es egerembõl is kimerült az elem... Az Isten se akarja, hogy ma én ezzel játsszak! <#idiota> Lehet Diablo 3 lesz helyette...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Buff Q -> áh túl erõs -> nerf Q AND passive 😄

jazzy
Sorry easten kis accoztam, meg 2 napja a netem folyton dczik 2 percenként nem tudom mi a picsa, böngészni tudok jól, de ingame dc.. karakterem hazaszalad, 2 perc dc.. stb..

De élvezetes, mert itt még lehet carryzni 😊 Pedig 30-asokat is kapok már 22-n..
Maak
Azota sem lattalak online :s...kozben beprobalkoztam solo top rivennel, de nekem nem megy olyan jol, jelentkezem oktatasra 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nem néztem a streamet, lehet válaszoltak is már de szerintem erre gondolsz:
championselect.com

böröczk
Ne haragudj, és tenyleg ezer meg egy bocsanat, de mostmar muszaj megkerdeznem: senki nem kapott meg sztrokot toled?

Kumiho #2179

böröczk
Veled ellentetben mi nem a szam miatt, hanem a jatekos szinvonal emelkedeseert szeretnenk feljebb kerulni

Kumiho #2179

jazzy
Abszolút komolyan lehet venni, PREMADE 5v5öt. Solo queuet nem. Annyira élveztem az 5ös premadet amit toltunk örömmel linkelgettük a képeket, röhögtünk, de közben mégis komolyan játszottunk és jó volt megnyerni..
jazzy
Szerintem te viccelsz don, eltrollkodtam igaz 300 elot, de tök komolyan játszok mióta diablobol visszajöttem és nem tudok föntebb menni 😞

Jó visszamentem 1320 körülre de azóta megint volt lose streakem és 1200on állok.. :/

Amúgy melyik ez a lol counteres oldal?
Fabio Capello
jó, de te kedvtelésbõl hol felhúzod magad, hol eldobod a francba 😛

és mellesleg ez így is van rendjén, nem lenne szabad, hogy az elo szintje motiválja az embereket a játék szeretete felett.

jazzy
Volt esély, de sajnos 😞

Csak zárójelben megjegyzem, hogy amire én pl képtelen vagyok de nagyon sokan írták már itt, hogy ilyenkor kell abbahagyni, én így dobtam el 200 elot 1 nap alatt 😞
BoneDragon
Mindig elszólja magát. <#shakehead>

jazzy
Hajrá még lehozhatjátok mert bár az mf 2 lövésbõl darabokra szaggatna mindannyiótokat 1 idióta pushbot.

Ezt sajnos 2 perc után szerkesztenem kell mert az mf megtanult a csapatával menni.

És most megint külön megy, durva ad carry 😄
jazzy
Tényleg, rég láttam ilyet.
Me0w
Yep, 1400-rol sikerult letornazni, kivancsi vagyok, hanyszaz meccs kell megint, mire ujra 1200 kore kerulok.

Together we'll fly someday...

TBTPumpa
Ünneprontó vagy! <#idiota>

BoneDragon
<#zavart2>

vagy túléljük a harcot egy csapatként vagy oda veszünk egyénenként... ez a történet"

Fabio Capello
Már vagy ötször elmondtuk, hiába veszel több cipõt, a movement speedjük nem adódik össze.

TBTPumpa
Lulu-nál azért volt 2 cipõm, mert már minden ajánlott cuccot megvásároltam és volt még píz és turbóztam egy kicsit a mozgási sebességén. Illetve tudom, hogy Rabadon sem kell neki, de hát köll a sebzís! <#idiota>
Frozen Hearh nem tudtam, hogy kell Lulu-nak. <#eljen>

TBTPumpa
Most mentem egyet Veigar-ral... Tényleg jó kis champ. Triple kill meg is volt vele és jópár Assist. <#taps>
Én is alap cipõvel és Gyógyitalokkal kezdek, utána jöhet a Dorans Ring és a többi ajánlott item. Mondjuk én manapság minden karakternél cipõvel és gyógyitalokkal kezdek...

ronihun
ahogy látok egy enemyt aki bármilyen dorans-zal kezdett és nincs cipõje HIKUU first blood

...

Fec papa
Majd ha lesz egy értelmes enemy jungler, jól megszopat hogy nincs cipõd. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Cobra.
2 Doran Ring szerintem már nagyon nem éri meg. Én Dorannal szoktam kezdeni, utána Lucky Pick és alap cipõ, majd Sorcerer Boots. Következõ sapka (Rabadon) majd Rylai (esetleg ha nagyon kell a hp, akkor a Rylai elõször). Ezután már ellenfélfüggõ, de a Zhonya általában jól jön. A Deathfire-t meg csak 4-nek rakom ki.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Fabio Capello
Van ám chat is, oda is írhatsz 😛

TBTPumpa
Köszi a tanácsokat! <#eljen>

TBTPumpa
Behúztam Veigar-t. Ez mennyire jó build hozzá?
http://solomid.net/guides.php?g=19404

TBTPumpa
Komoly champ ez a Veigar! Unlockolnom kéne, bár jó lenne Zyra-ra és Lulu-ra gyûjteni az IP-t. <#idiota>

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
Hát, elvileg ma lett volna stream, de tekintve, hogy fejfájáscsillapítón élek a mai nap, így elmarad... :/

TBTPumpa
Azt nem néztem még... Most csak Xumux megy, bár kedvem is lenne most játszani, de félek, hogy megint sok lesz a noob! <#idiota>

Fabio Capello
hé, az én streamemmel mi a gond. Tessék legalább visszajelezni.

NagyiBMX
dano nekem valami füves négerre hasonlit (már hang, viselkedés meg reagálás alapján) <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Kvajók ezek a stream-ek... Szakadok ezeken a csapatokon és XumuX beszólásain! <#idiota>

ronihun
czdano is mad<#hawaii>

...

TBTPumpa
Feladni... Azt a legkönnyebb! Harcolni kell, addig amíg be nem zúzzák a Nexust! <#idiota>

jazzy
Csak 3 hete :p
Kly
Melyik volt a Bianka? 😄

Scientia potentia est.

Na szép, az én hibám volt. Bár végülis tényleg, ha én hozok supportot, és nem egy csodás pub nidaleet akkor tán nem lett volna enemy gravesnek kb. 10 perc alatt úgy 8 killje... 😊

Why so serious?

BoneDragon
Nem tudom mi van ma, de eddig csak nyertem. Na majd holnap tuti bukom az összeset. <#idiota>

nem bírom ezt a nyári értelem áradatot, ma megpróbáltam rankedezni, nem kellett volna..... 😄
enemy yorick, kennen-t pickelt rá csávó, 0/7 20. percben, botra last pickünk pickel egy shen supportot 0/10 20. percben.... 😄
kennen 900, shen 1200 ranked winnel... 😄

böröczk
Én is, úgyhogy vagy játssz velem, vagy maradj csöndben. <#banplz>

Kumiho #2179

Fabio Capello
<3

Csak vérszívó hangulatban vagyok.