53877
0MWkPbn.jpg
  • mima1017
    Sziasztok,

Nincs kedve valakinek esetleg duo-zni, vagy csak szimplán normálozni? Jelenleg bronz II vagyok, de szeretnék kikerülni. A kritikát nem fogadom rosszul, főleg ha egy olyan mondja akitől még hiteles is lehet :)

user: zomgzje

• Darthmushroom
    én úgy tudom hogyha így alakul akkor is meg kell verniük az h2k-t. ha kikapnak akkor játszaniuk kell még, mert a 3. kijutó helyen ilyen kieséses szakasz van, a legkevesebb ponttal rendelkezők kezdik a továbbjutó a következő nagyobb pontszámossal játszik és így tovább még 1 marad. (mondjuk így csak 1t kéne játszaniuk) legalábbis az utolsó primetimeba valami ilyesmit mutogattak.
  • SzirmosSzisza
    Ellenben így, hogy nyertek csacsiék elég jó esélyük van kijutni a vb-re! Elvileg, ha OG továbbjut és fnatic elveri őket a döntőben akkor meg is lesz nekik.
  • Jani Hun
    "he was like nipples on a man"

#51334 most megnéztem megint, és észregvettem hogy a végén aztmondja hogy "ive been quickSHIT from the european lcs" ez bolond :D
    Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.11. 10:20:50
  • j0nNyKa
    It needs 2 koreans with smite to replace me
  • sadface #51335
    ciántól a kedvencem amikor bealudt. :D Hatalmas forma a pali, hogy fapofával mond mindent.
  • papi08
    Mostanában ez volt a kedvenc megmozdulásom tőle :D
  • j0nNyKa
    wtf, Krepot nem bírod, Deficiot meg igen?
    explain
    ha cionájdot meg krepot ültetnék be kommentátornak minden meccsre, majdnem olyan boldog lennék mint anno joe millernél
    de tényleg, explain
  • Darthmushroom
    én is bírom :D nagy arc :D Deficiot is bírom, az a legjobb ha 2n nyomják. utóbbit állítólag a játékosok is nagyon kedvelik, meg sokat beszélget velük h megtudjon infókat pl. nem rég a smite oriannáról h utána tudjon beszélni róla. (csacsi stream infó :D )

akit nagyon nem bírok az Krepo meg ez a challengeres gyerek aki a mostani splittől van. előbbi túl nagyképű, utóbbi még néha annyi hülyeséget mond h Sjokzék is csak a fejeket vágják.
  • Jani Hun
    Én behalok azon az emberen, akkora egy forma ahogy beszél folyton :D remélem VB-n is ottlesz, kedvenc kommentátorom:D
  • papi08
    Mármint QuickShot szokta Csacsi-t folyton Cáchi-nak mondani :D
  • Jani Hun
    Nem nem, az "mejlei", tegnap mecs közben nagyon odafókuszáltak a melee kiejtésére, de hogy miért?:D, 10 éve tsen, skypeon magyarokkal angolokkal játszok és világéletünkben "milli"nek ejtettük :(
  • papi08
    Nem nem, az Cáchi' :D
  • j0nNyKa
    csacsi <3

• Darthmushroom
    amilyen jók voltak az első két játékban most annyi hibát csinálnak.. ez a 4. meccs meg vicc volt, hogy nem lehetett ezt nem megnyerni
  • papi08
    Tök jó volt az első két game, mééég a negyedik is.. De ááááhh.. csak nem kapnak ki az ötödikben../
  • SzirmosSzisza
    UoL mi a fenét csinál :s
  • j0nNyKa
    tuknám
  • TBTPumpa
    Zyra is van, úgyhogy...
  • j0nNyKa
    tizennyócplusz
  • SzirmosSzisza
    Valami VR poreszben azért remélem lesz ilyen
  • j0nNyKa
    amikor a sírást akarja hallgatni a riot hogy erőmű kell hozzá
  • TBTPumpa
    Szuper render! Vajon mikor fognak ilyen részletességű modelleket használni a játékban?
  • SzirmosSzisza
    Hát ezen jobban hasonlít 1 gonosz valamire ami kiszívja a férfiak lelkét, mint random koreai suncira!
  • TBTPumpa
    Rajongói rajz (mondhatni jobb, mint a hivatalos Classic Art):

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.08.09. 12:38:01
  • papi08
    Kösszi! :D
  • SzirmosSzisza
    Nekem az rémlik bármi, csak custom nem (aram, dominion, 5v5, 3v3)
  • papi08
    Bármilyen meccs lehet, vagy csak pvp/Feketepiaci bajkeverők küzdelem?
    Utoljára szerkesztette: papi08, 2015.08.08. 13:07:22
  • TheGrinder
    Köszönöm a gyors választ. :)
  • Zickler
    Meg kell hozzá venned a hőst is.
  • TheGrinder
    Azt olvastam, ha Gangplank-kel lejátszol egy meccset augusztus 10-ig, akkor megkapod a Captain Gangplank skint. Ha ez igaz, akkor meg kell előtte venni hozzá a hőst? Most ingyenes és nem akarnék kidobni 3150 ip-t ha hőssel együtt adná be a skint.
  • sadface #51309
    Csini az új Riven skin.
  • j0nNyKa
  • SzirmosSzisza
    frostbutt irelia azért muszáj volt :D
  • Jani Hun
    Bocsi ugynézem a lolkingnek lehetett valami baja, gondolom frissitették, mert most már csak 30 percenként lehet update-elni, nem 60.
  • Jani Hun
    Srácok a lolking nem akar update-elni a profilt, valakinek valami ötlet? próbáltam törölni kukikat, más browsert használni de semmi, nemlehet h a windows 10 a baja?
  • Darthmushroom
    Nekem tetszik :D igazi leharcolt kalóz mint a történetbe van :D
  • Különc
    Hát ez csúf
  • Darthmushroom
    elméletileg ez lesz akkor Gp alap, és az addigi lesz a Kapitány skin
  • Darthmushroom
    Én is! Kikis után lehetett tudni h cserének elhozták, én azóta vártam h mikor fog feltűnni. Csacsi a hétvégi streambe azt mondta h most kezdik H0R0val a gyakorlást szerdától és playoffot vele szeretnék játszani ha sikerül beilleszkednie.

am nekem úgy rémlik H0R0 jó volt a MeetYourMakers-be. Ráadásul ő sok koreaival ellentétben tud angolul.