53877
-
zozoalma #51380 Ritonak érdekeltsége van a Pixels filmbe ?
Ezek az Arcade skinek nevetségesen rosszak :(
-
#51379 Már nem lassít Teemo gombája?! BüdösmocskospiszkosRIOT!! Miért csinálják ezt? :( -
#51378 Élesben is
http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-516-notes -
#51377 Érdekes change PBE-n:
Lissandra
Frozen Tomb (R) [new effect] Self Cast now also heals Lissandra for 100/150/200 + [(.3 AP)%], increased for 1% for each 1% health she is missing. -
#51376 -
#51375 főleg a kommenteket érdemes bújni, az új PROJECT teaserről szólnak, új skinek, illetve esetleg új champion -
#51374 totál jó gondolat, de erről a sivirnek meg a vayne-nek (meg a többinek) is tudnia kell, ezt majd inkább az adc részen írom le
.. ami amúgy kurvára reális lesz, sose adczek, majd jól kifaggatlak titeket -
#51373 Esetleg pár championt is ajánlhatsz akit egyedül lehet hagyni ugymond. ha sivirezek pl bf sword után majdhogynem én küldöm el a supportot hogy roamoljon a jungléssel, de egy vaynel (ahogy lent mondta sadface) vagy ashel nem szeretek/merek egyedül maradni -
#51372 frissítettem ilyesmivel a cikket, jó meglátások -
mima1017 #51371 Én mostanság van hogy supportolok, és nagyon fontos a kommunikáció a páros másik tagjával. Mert meglehet azt beszélni ha valaki el akar szakadni az ADCarry mellől, csak tudassa előre a pajtival. Van hogy az ADC mondja hogy nyugodtan sétálgathatok jobbra balra, ő elvan nyugisan... -
#51370 Főleg az első ponthoz szólnék hozzá, mivel mostanság sokat vayneztem. Gyűlölöm ha a support roamol ész nélkül. Az ész nélkülön van a hangsúly. Amikor otthagy lvl3-on, meghal valahol visszajön és két szint hátrányban is úgy érzi ő a kemény az nagyon fel tud húzni. Vagy ha újfent próbálkozik. Ezzel csak engem sodor egyre nagyobb hátrányba mert kizónáznak, vesztem a cs-t stb. Ha torony alatt vagyok/tudok fagyasztani, isten áldja menjen, de amikor középen van a lane és elmegy a világ végére, befut midre és egyből rámugranak a junglevel boton az nagyon irritáló tud lenni. Nem mondom, hogy rossz dolog, de amikor rosszul csinálja valakit többet árt, mint használ. Főleg vayne szemszögből értem, egy jinxel pl semmi bajom nincs ezzel. -
mima1017 #51369 Nem mondanék jó véleményt ha nem lenne jó a cikk bedobtam a kedvencek közé ezt az oldalt. Mostanság eléggé elvannak hanyagolva a LOL-os cikkek, mármint MO-n.
Utoljára szerkesztette: mima1017, 2015.08.17. 15:43:06 -
#51368 heti rovat, úgyhogy a következő 4 hétben jön a 4 másik role, aztán további általánosabb cikkek
örülök a jó véleménynek -
mima1017 #51367 Nem tudtam már szerkeszteni a hozzászólást, de jóhet még pár ilyen, a többi role-ra is. Szeretek tanulni, vagy ha nem is tanulás, de olvasgatni aztán kitudja hogy lesz-e benne olyan amiről eddig még akár nem is hallottam. Várjuk a többit! :) Hajrá! j0nNyKa! -
mima1017 #51366 Olvastam a cikket.. nem tudom ki ez vagy mi ez... de... érdekes...
Na komolyra fordítva a szót, jó kis cikk lett, tanulságos. Gratulálok! :) -
#51365 Support tippek & trükkök, lájkolni meg ilyesmi ér -
#51364 Októbertől 1-től van 31-ig írva a vb szóval igen. -
#51363 Nah mostmar enis ertrm, koszi, am ha jolrmlekszem szeptemberbe tavaly se volt meccs, most lesz egy havi pihi vb elott? -
#51362 Ha Fnatic nyeri a döntőt:
Ha az H2K se jut döntőbe és a bronzmeccsen az UOL-lal játszanak, akkor az UOL-nak nyernie kell ahhoz, hogy 2nd seedként kijusson. Ha kikapnak a bronzmeccsen az H2K-től, akkor már csak 3rd seedként van esélyük kijutni. Ez az utolsó vb hely már egyenes kieséses módban zajlik és az a 4 csapat vesz részt rajta, akiknek abban a pillanatban a legtöbb vb pontjuk van. Itt egyértelműen az Unikornisok lennének a létra tetején, így nekik csak egyetlen BO5-öt kellene játszaniuk ahhoz, hogy kijussanak a vb-re.
Tehát ha nem nyer a Fnatic akkor Ők lesznek a 2. seed a pontszám miatt, Origen 1. seed a győzelem miatt. És az h most a kieséses szakaszban Csacsiék 1 vagy 2 Bo5-ös szériát játszanak-e az azon múlik h harmadik vagy negyediként végeznek.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2015.08.17. 12:35:00 -
#51361 Október-november vége szokott lenni. -
mima1017 #51360 Azt nem tudjátok véletlenül hogy az S5-nek mikor lesz vége? -
mima1017 #51359 Ez valóban így van, de ilyenkor csak szimplán kapcsolok zenét, vagy játékon belül mondom hogy mute-olva lesznek, és akkor kussolnak, már az értelmesebbik fajtája, mert rájön hogy ha ír valami értelmeset azt még a csapat javára is tudjuk fordítani. -
#51358 Valamiért én is mennék már EUW-re.. annyi hülye van néha hogy gyönyörű. A kedvencem mikor a lobbyban elkezdenek már "noob" "ifckurmom" és miegymás kommentek menni.. játék közbe meg az "ok i go feed" -> "/all we need kill? i go feed!!!!"
Ezektől megy el az ember kedve az egésztől..:/ -
mima1017 #51357 Tény és való hogy vannak értelmes emberek EUNE szerveren is, ezt nem vitatom. De sok ismerős aki játszott már mind a két régióban aztmondja hogy valamiért az EUW igényesebb, kevesebb a flamer, vagy akár a troll.
De az elmúlt pár nap alapján csalódtam az EUNE-s emberekben, pozitívan.. -
#51356 nope -
RainForest #51355 Remélem nem fog össze a FNC és az OG. Mert ha az OG nyeri a splitet és a fnc a második, akkor ők ketten jutnak ki a VB-re, legalábbis ha jól értelmeztem ezeket a bonyolult szabályokat. -
#51354 Reméljük idén végre eljut EU csapat elődöntőbe
(ha jól látom eddig nyugati csapatokból csak M5, fnatic, CLG EU nak sikerült : D)
-
#51353 21-0. Remélem nem rondítanak bele sexpeke ellen már... Egyszerűen magasan mindenki felett vannak. -
#51352 gondolom azért mert a Fnatic első lett még UoL csak negyedik.
de mi t*köm ez a Lucian állandóan??? csak ezzel gyakorolt vagy mi? még soloq-ba is az egyik legrosszabb adc most. komolyan Freeze kellene az UoL-be... sokkal jobb lenne a csapat. -
#51351 De mi az már, hogy az UOL pirosban játssza folyamatosan a meccseket? -
#51350 sajnos esélye sincs az UoL-nek :(
remélem ezért az este a Liquid legalább nyer. -
#51349 Áh, szerintem 1 meccset nyerhetnek csacsiék, de többet nem. -
#51348 3:0, nehéz mást tippelni -
#51347 Na, ki mit tippel a mai Fnatic vs UOL-ra? :D -
zozoalma #51346 Bocsánat nekem ilyet nem ajánlott fel sose amikor néztem (Eune kb 1 éves account ).
-
#51345 Aki EU split előtt kezdte az 1-szer mehet EU között ingyen, aki a magyar változat előtt az pedig EUW-ről jöhet EUNE-re ingyen 1-szer. Legalábbis nekem ez rémlik régebbről. -
#51344 Nem úgy működik, hogy az első áthelyezés ingyenes? Egyébként tényleg nincs olyan nagy különbség, csak több lengyel káromkodást tanulhatsz meg easten. -
zozoalma #51343 Riot pontért lehet áthelyezni accountot másik szerverre , de szerintem EUNE szerveren is találsz értelmes embereket .
-
mima1017 #51342 Köszönöm, de én "sajnos" EUNE-n játszom. Nagyon sokszor gondolkoztam már rajta hogy átmegyek EUW-re csak nincs kedvem még 1x felhúzni 30ig az accountot. :S -
#51341 Hali mi szoktunk normálozni 4-5 en vagyunk bronz 4 a "leg tehetségtelenebbˇ és dia5 a teteje.
álltalában csak este vagyunk fenn mer mindenki dolgozik
EUW ha érdekel jöhet privát.
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2015.08.13. 16:49:53