League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Renekton
Morgana
Rammus

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Eternal life; endless torture.
Ez persze nem változtat a tényen, hogy azokat az embereket akik rángatózási roham közben nyomkodják a fall backet, mert lasthitelsz a laneükön, miközben õk 30 sec múlva spawnolnak, valószínûleg nem szerették a szüleik.
Eternal life; endless torture.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Akkor szoktam durván lefarmolni más lanejét, ha nekem kell carryzni, mert egy haszontalan semmirekellõ idióta az illetõ
Pont tegnap jártam így morde ellen voltam panth-al (blind pick) 2-szer megölt amikor jött gank jungelbõl...vagyis nem gank mert épp halott voltam megölte a felgyülemlett kb 15-20 creepet ami a tornyomnál volt...mire visszaértem megint az én creepeim ütötték morde tornyát. nem csak a 15-20 creeptõl estem el hanem xp-tõl/további farmtól. Ganknél rendben tegyen el pár creepet a jungler, hogy visszahozza az xp-t amitõl el esik az oké, de a fenti eset tényleg idegesítõ tud lenni 😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Nekem sok nem volt, azokat is becsavartam 3. szintûnek.
Szokásos sztori tegnapról: Fizz-Zyra mid lane (Fizz van velem), megyek oda gankelni, kétszer is sikerül, ám Zyra mindkétszer a passivejával lelõtte õt, erre beírta /allba hogy "Report Skarner"
Írom neki teamben, hogy "calm down kiddo", a válasz annyi volt, hogy "youre a kiddo" ám a lényeg most jön: what type of english is that? russian english?
Mondom "yes", ultimate válasz: "fuvk you, this is traditional english, understand?"
Másik ami itt is megtörtént, de kb minden solo gameben van ilyen balfasz, meghal, kb 15-20 sec múlva éled és leölök pár creepet azokból, amelyek a towert ütik, erre elkezdi spammolni a pinget meg beírja hogy "dont steal my farm fuck you noob"
Ezekbe úgy belebasznám a baltát a fejébe
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
http://eune.leagueoflegends.com/news/syndra-dark-sovereign-revealed-gamescom
Ezek nagyon belehúztak a championgyártásba.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Vannak Magic Penteration-os tier 2-es rúnáim (ebbõl 6 darab) és 3 darab Tier 3-as ugyanilyen rúna és 7,3-as a magic penteration. Ha mindegyik Tier 3-as lenne, akkor 8,5 lenne ez a szám. Megéri lecserélni a maradék Tier 2-es rúnát vagy nem akkora veszteség?
Bitch please! <#idiota>#idiota>
Amúgy egy srác beszólt, amikor Katarinat választottam ki. Elkezdi Kata nagyon szar karakter, semmiképp se játsszak vele.
Mondom ez az új kata, erre õ: az még szarabb.
Nem baj és teszek vele egy próbát, a srác beszól: idióta vagyok.
Aztán a végén ez lett Katarinával: 17-2-9.... Míg õ fele ennyit nem ölt. Persze, hogy szar... Minden champ szar, ha nem tudsz játszani vele. <#idiota>#idiota>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Vagy csak ekkora mákom van? :S
http://img525.imageshack.us/img525/1584/50237773.jpg
victoria

Nem tudok ki vagy srac, de tobbet is hasznalhatnad zippo accat😊
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ezzel a két összeállítással az ÖSSZES hõs játszható, amennyit hozzátenne speckó runepage annál többet számít sokkal a skill. Ráadásul elég olcsó is.
Manareg meg mi a francnak, ésszel kell harassolni, meg lehet venni potit. Meg van a mapon két gólem is, ugye.
Blitznek meg Singednek kell flat mana, de nem regen.
De tankoknak azért jobb ha a pirosból is flat armort veszel, a lilából meg HP vagy HP/lvl-t
Ez a legolcsóbb összeállítás amivel mindhárom (AP carry, AD carry, tank) champion típus játszható.
Késõbb kékbõl vehetsz majd CDt (APsnak) ill. attack rate-t (ADsnak) de csak ha már gyakorlott vagy az adott hõssel, különben az MR hiányozni fog.
Nem tudok olyan hõst akinek a fentiekbõl ne tudnál ütõs runepage-t összeállítani. Mondom ezt úgy hogy nekem megvan Volihoz a champ. spotlightos runepagem, Trynhez crit rate / crit dmg-s runepagem, stb.
De azt mondom felesleges flancolás. Sokkal többet ér a gyakorlat.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Meg majd kell egy Lulu is, csak sajnos õ is 6300 IP és Sejuani is. Rohadt sokat kell játszanom még, amíg kerül erre a két champre.