League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Átmentetek westre? Amúgy ez melyik ui?

de megvenném már rengart

SzirmosSzisza
Új Renekton skin

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Azért Rammus gurulását megnéztem volna ... 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zippofcy
Renekton és Rammus nem is igazi, látszik hogy csak jelmez ...

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Különc
Nálam

Renekton
Morgana
Rammus

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Lényeg a lényeg ha nincs ott senki inkább a jungler vigye el mint a torony, a goldot és az xpt ugyanis nem magadnak gyûjtöd hanem a csapatnak.
SzirmosSzisza
Ha neked nincsenek creepjeid, akkor meg a jungler reseteli a wavet és középen lesz mindkét oldal.

"(ha neked nincsenek creepjeid)"

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
Caster minion így is úgyis 2 lövésbõl hal, nem mindegy, hogy nem ölöd meg vagy mikor már lõ a torony akkor gyors lövöd le ? Meelebe meg tényleg 3 kell, de ha ott hagyod, akkor a te minionjaid tuti legyengítik annyira, hogy csak 2 kelljen 😊

Igazából épp, hogy a towernél lasthitelés az, ami igenis tolja a lanet, ha nem tower alatt vagy akkor nem, mert ott csak a tower öli (ha neked nincsenek creepjeid) és így egyel kevesebb lövés kell neki minden creepbe, mert ugye leütöd.

Ez persze nem változtat a tényen, hogy azokat az embereket akik rángatózási roham közben nyomkodják a fall backet, mert lasthitelsz a laneükön, miközben õk 30 sec múlva spawnolnak, valószínûleg nem szerették a szüleik.

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
Toronynál last hitelés lófszt tol a lanen :o

Fabio Capello
Dixtroy
Kog'Maw létezik!

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

jazzy
Last hitelés a toronynál tolja a lanet? Ha a tornyodnál voltak a creepek nem estél el tõlük, ugyanis a torony úgyis lelõtte volna õket amíg futsz vissza.
Különc
Tolja a halál, ne a toronyé legyen se az xp se a gold, bár én nem toltam vissza, hanem last hitelek ilyenkor, szóval még ez az eset sem állt fenn, amit te írtál

Akkor szoktam durván lefarmolni más lanejét, ha nekem kell carryzni, mert egy haszontalan semmirekellõ idióta az illetõ

Pedig milyen öröm már lehet már a lanen lévõ társadnak aki alapból szív, hogy még a creepeket is visszatolod ,hogy véletlenül se a saját tornyához közel tudjon kicsit farmolni nagyobb biztonságban.

Pont tegnap jártam így morde ellen voltam panth-al (blind pick) 2-szer megölt amikor jött gank jungelbõl...vagyis nem gank mert épp halott voltam megölte a felgyülemlett kb 15-20 creepet ami a tornyomnál volt...mire visszaértem megint az én creepeim ütötték morde tornyát. nem csak a 15-20 creeptõl estem el hanem xp-tõl/további farmtól. Ganknél rendben tegyen el pár creepet a jungler, hogy visszahozza az xp-t amitõl el esik az oké, de a fenti eset tényleg idegesítõ tud lenni 😊
Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
..természetesen megéri.
Nekem sok nem volt, azokat is becsavartam 3. szintûnek.

Különc
Mikor megjelenik

Szokásos sztori tegnapról: Fizz-Zyra mid lane (Fizz van velem), megyek oda gankelni, kétszer is sikerül, ám Zyra mindkétszer a passivejával lelõtte õt, erre beírta /allba hogy "Report Skarner"
Írom neki teamben, hogy "calm down kiddo", a válasz annyi volt, hogy "youre a kiddo" ám a lényeg most jön: what type of english is that? russian english?
Mondom "yes", ultimate válasz: "fuvk you, this is traditional english, understand?"

Másik ami itt is megtörtént, de kb minden solo gameben van ilyen balfasz, meghal, kb 15-20 sec múlva éled és leölök pár creepet azokból, amelyek a towert ütik, erre elkezdi spammolni a pinget meg beírja hogy "dont steal my farm fuck you noob"

Ezekbe úgy belebasznám a baltát a fejébe

mikor lehet megvenni rengart ?

Czdano
Elment a tanyanet, elnézést mindenkitõl..ma már nem kezdem újra...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Szerintetek mennyire lehetett ideges az ellenfél mikor már ott tartottak hogy a nexusunkat zúzták volna be (és már csak a 2 szélsõ tornyunk volt azon kívül, míg nekik meg kb ha 4-5 hiányozhatott) mikor a Pantheonunk meg épp bezúzta a semmibõl az övékét? (Nem tudom ilyen milyen gyakran fordul elõ, de velem most elõször)
szokásos magyar színvonal 😄

BoneDragon
stream off. 😞

Fabio Capello
semmi belehúzás nincsen, teljesen normális ütemben adják ki az új hõsöket.

TBTPumpa
Még egy új hõst is bejelentettek GamesCon-on:
http://eune.leagueoflegends.com/news/syndra-dark-sovereign-revealed-gamescom

Ezek nagyon belehúztak a championgyártásba.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Amúgy megéri a Tier 2-es rúnákat lecserélni Tier 3-asra?
Vannak Magic Penteration-os tier 2-es rúnáim (ebbõl 6 darab) és 3 darab Tier 3-as ugyanilyen rúna és 7,3-as a magic penteration. Ha mindegyik Tier 3-as lenne, akkor 8,5 lenne ez a szám. Megéri lecserélni a maradék Tier 2-es rúnát vagy nem akkora veszteség?

BoneDragon
Ne spammelj már, mert reportollak!!!

TBTPumpa
Amúgy a legnagyobb noob-ság: Ezreal minionölésre használja az Ultiját, de az is mellé megy a semmiben! És nem egyszer! Ilyen sráccal játszottam és 30-as szinten volt...
Bitch please! <#idiota>

TBTPumpa
Jah és persze egyik sem KS volt. Volt egy Tripla és egy Quadra Killem az ultival. Errõl ennyit.

TBTPumpa
Katarina-t persze hogy sokáig tölti!
Amúgy egy srác beszólt, amikor Katarinat választottam ki. Elkezdi Kata nagyon szar karakter, semmiképp se játsszak vele.
Mondom ez az új kata, erre õ: az még szarabb.
Nem baj és teszek vele egy próbát, a srác beszól: idióta vagyok.
Aztán a végén ez lett Katarinával: 17-2-9.... Míg õ fele ennyit nem ölt. Persze, hogy szar... Minden champ szar, ha nem tudsz játszani vele. <#idiota>

Czdano
Mondjuk még szedi a patchet <#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano

zippofcy
Komolyan mondom a brazil szerver messze a legjobb most.
Vagy csak ekkora mákom van? :S

http://img525.imageshack.us/img525/1584/50237773.jpg

victoria

2 golem van, abból egy ad mana regent, cserébe 5-en vannak a csapatban.

Dixtroy
Kivetelesen egyetertek, kiveve, hogy tanknak a hp sem jon rosszul, supportnak meg jol tud jonni a lefikazott manaregen.

Nem tudok ki vagy srac, de tobbet is hasznalhatnad zippo accat😊

NagyiBMX
Amióta én figyelem a topikot és +fav, azóta ez volt az elsõ normális hozzászólásod <#gonosz1>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Piros Armor / Magic Penetration, sárga armor, kék MR, lila flat AD / flat AP.
Ezzel a két összeállítással az ÖSSZES hõs játszható, amennyit hozzátenne speckó runepage annál többet számít sokkal a skill. Ráadásul elég olcsó is.
Manareg meg mi a francnak, ésszel kell harassolni, meg lehet venni potit. Meg van a mapon két gólem is, ugye.
Blitznek meg Singednek kell flat mana, de nem regen.
De tankoknak azért jobb ha a pirosból is flat armort veszel, a lilából meg HP vagy HP/lvl-t

Ez a legolcsóbb összeállítás amivel mindhárom (AP carry, AD carry, tank) champion típus játszható.
Késõbb kékbõl vehetsz majd CDt (APsnak) ill. attack rate-t (ADsnak) de csak ha már gyakorlott vagy az adott hõssel, különben az MR hiányozni fog.

Nem tudok olyan hõst akinek a fentiekbõl ne tudnál ütõs runepage-t összeállítani. Mondom ezt úgy hogy nekem megvan Volihoz a champ. spotlightos runepagem, Trynhez crit rate / crit dmg-s runepagem, stb.
De azt mondom felesleges flancolás. Sokkal többet ér a gyakorlat.

Különc
1,0/10

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Én vettem vakon 2 hõst, de egyiket sem bántam meg. Az egyik Katarina volt a másik Ahri. Ebbõl csak Ahri volt rohadt drága, de nagyon bírom, csak kár hogy nem okoz annyi fájdalmat az enemynek, mint pl Diana.
Meg majd kell egy Lulu is, csak sajnos õ is 6300 IP és Sejuani is. Rohadt sokat kell játszanom még, amíg kerül erre a két champre.

Különc
Hagyni végigmenni a Nunu ultit minden teamfightban nem cool

TBTPumpa
Konkrétan Zyra is nagyon mana igényes. Legalábbis amilyen buildeket láttam hozzá, ott mindenhol a rúnáknál mana regeneration volt az AP rúnák mellett - és a buildja érdekesmód szinte azonos Ahri, Akali, Katarina buildjével (annyi különbséggel, hogy Akali-nak és Katarinának HP növelõ rúna kell és nem manás, mivel egyik sem manahasználó champ).

Gondolom, mert mostanában mindig mikor kijön egy új akkor az elõzõ az úgy is free lesz. Meg hát még nincs arra pénzem, azért is vennék elõbb rúnát hogy azzal utána ne kelljen foglalkozzak egy jó darabig.