League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A másik kedvencem amikor valaki meglátja ki lesz ellene lane-en: "I can beat him, no worries." Ott is érdemes.

Why so serious?

Különc
Ha valaki azt mondja hogy: we bot, we are premade, we got this

Dodgeoljatok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

szerintem szimplan nem bírtak feldolgozni ami körülöttük folyik ezert voltak ilyenek

SzirmosSzisza
Mint pl Dyrus is :$

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Troll, eltrollkodott gameket, sokszor csak simán elbénázta õket, flamelt NAGYON sokat, overall megtérdelte volna bármelyik ember.

Viszont azóta "felnõtt" kikupálódott, segítõkész, normális és a régi dolgokon rágódni kár.
NagyiBMX
relog ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Nézzük és köszi az újabb stream-et.
Vennék rúnákat, de most nem jön be a Shop a játékon belül... Fail. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

NagyiBMX
Értem és köszönöm <#banplz>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fec papa
Valószínûleg kurvára mindegy.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Ezer éve meg akartam kérdezni, még anno a kiejtési vitánknál, AD így ahogy írom, vagy ÁDÉ ???? Szintén AP vagy ÁPÉ ??? <#idiota>

miért milyen volt régen ? ( komolyan nem vágom 😊 )

jazzy
Ezek a srácok voltak az Ocelote World néven ha nem tévedek. Szóval szerintem az arc korrekt, ideje lenne elfelejteni milyen volt régen.
SzirmosSzisza
Sokan nem szeretik SK-t, mert nagyon promozza magát, mintha csak õ lenne az SK-ban ami valamilyen szinten jogos. Másfelõl meg apja anyja munka nélküli lett és õ tartja el õket, mind emelett kivitt valami eventre random spanyol csapatot saját pénzbõl, mert õk nem tudták megengedni maguknak

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Én nem értem az ellenérzést, nekem szimpatikusak, jó Ocelote troll volt, de már nem az. Meg így.. tudnak örülni, szimpatikus.
Különc
Eddig nem szerettem az SK-t de ez az Orianna játék, meg a hozzáállásuk tetszett, nyerjenek már végre

jazzy
M5 vs SK
ki játsza holnap a döntõt végülis ?

Különc
Meanwhile at Riot HQ:

"Better nerf Orianna"

jazzy
Akárki akármit mond ez az Ocelote Orianna amit most játszik ez valami fenomenális..
jazzy
Ha SK így folytatja és gyõz Hunter tuti kitépi az összes haját 😄
Különc
I'm French

Tanultak a tegnapiból 😄 német minionoktól már németül kérdeztek 😄
jazzy
Epic minions 😄 Sose tudtam, hogy a minionok NÉMETEK 😄
SzirmosSzisza
Cosplay show!!!😄

jazzy
Durva meccs volt, nézzétek CLG.eu vs SK 0-1.
SzirmosSzisza
Amúgy elvileg PBE-n raktak be junglet hangokat, kíváncsi leszek majd rá 😄

az igazság hogy farkas a kedvenc állatom és imadom ezt az új hõst és mar kockulni akarok vele estig😄😄 aztán nem lesz idõm, és szerda óta csak van, régen nem volt ez patch új hõs csõ , mit szenvednek

SzirmosSzisza
Tipikus hozzáállás.

Rohadt Riot túl gyorsan adja ki a championokat ... amúgy mikor jön már az a rohadt új champ?

Fabio Capello
Nyugodj már meg, még le se telt a két hét Diana óta.

MINEK TETTÉK BE, DÍSZNEK

na ? van már ?

SzirmosSzisza
Amúgy most megy m5 vs fntic, utána pedig clg.eu vs sk!

Különc
Mindjárt letelik újabb 1 óra, kérdezd meg megint

Maak
PBE-n mar meg lehet <#bohoc>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TBTPumpa
Köszi!
Szerencsére ez még késõbb érkezik, mint Rengar így van még bõven idõm IP-t gyûjteni rá. <#idiota>

jazzy
És belehajítanálak a Napba. <#idiota>
ÉS ?

jazzy
Olyan vagy mint az öregasszonyok akik másodpercenként nézik mennyi az idõ, mert akkor hamarabb jön a vonat, aztán meg 1 várossal hamarabb beállnak az ajtóba mert õk fél óra múlva leszállnak.
Rengart mikor lehet már télleg megvenni ? ._.

jazzy
im frencs ÁJMFRENCS

Különc
Ezt láttam élõben, az még hagyján hogy a koreai játékosok nem beszélnek angolul, de a német és francia srácok azé csak kibökhetnének annyit, hogy sokáig csinálta a jelmezt és nehéz volt, szerintem az nem bonyolult.

Bár gondolom azok is szarnak az egészbe, tanuljon meg mindenki franciául, bár lehet hogy csak kompenzál a természet, ütõs jelmezt tud készíteni, viszont megbukott angolból

who knows?

Talán innen jött az ötlet 😄
Különc
Ám ez valami vidi magyarosítása vagy PBE felvételek?

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Imho felesleges ilyet addig csinálni, amíg nem jön ki hivatalosan.

TBTPumpa
Inkább Syndra-ról szerezz videót!

Fabio Capello
Foxe UI, és igen, westen vagyunk 😊