League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Ez.. vicc volt? Vagy? Világosíts fel, ha rosszul értelmezem. Brigikével kb 5 meccset játszottunk. De ha a humorérzékem eltûnt verjetek tarkón, azt hittem most komolyan beszéltünk.

De ja komolyan veszem ezt, mert én nem ökörködni járok rankedra, hanem szeretnék föntebb jutni.
SzirmosSzisza
Úha, nagyon komolyan veszek mindent napod van, inkább meg se szólalok, mert félreérted.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Amit írsz igaz, bár én Malzán, Ahrin, Luxon stb is ilyen itemeket építek amiket leírtál, de szerintem mindenki, akár vehetjük Swaint is, aki tipikus tanky ap.

Írod, hogy 16 éves vér istvánokat.. háát kérdés, hogy egy esport játékban hol kell balanceolni? 1000 elon? 1400on? 1800? 2400? Igazából mivel hülyéknek nem lehet balanceolni ezért szerintem a föntebbi régióknak mennek a buffok, nerfek.

Zyra jó kezekben olyan erõs volt, hogy hihetetlen, ennek ellenére láttam olyanokat akik annyira balfaszok voltak, hogy nem találtak semmivel. Orianna szintúgy, nézzük meg Ocelotet, meg a random hülyét akik mostanában all day pickelik rankeden, vagy Gragast, mert látták a streamen.

15/7be állok Dianával rankeden amúgy, az még ha sok pontokat kapok akkor is max 100 elo plusz, 1170 és 1430 között pedig több van. Szerencsém volt, jó csapatokat kaptam és minden winért küzdött a csapatom. Ennyi, nem több, nem a champion op és nem is én lettem ügyesebb. Tryndával is így állok, mégsem op.

HSZt meg Vip tud szerkeszteni.

Különc
Jazzyke gazdag, megteheti

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Off:
Hogy a picsába szerkesztetet kommentet??
/off
Baromi nehéz, ahri golyójától jobbra balra futsz, Diana holdjától meg elõre, bam itt a megoldás, a legtöbben ezt/erre nem jönnek rá maguktól elhiheted vagy tudja is mit kellene csinálni nem fogja tudni élesben is kivitelezni. Deffensive build alatt meg RoA/Rylai/abyssal (lick, Rabadon mellé ofc) értettem hiszen, elsõ hármat nem veszed egyik másik assasinnak se mert akkor tényelg nagyon esik a damage. Játszani ellene meg persze akkor fogsz tudni ha vele is megy.
jazzy
Én régen is behaxoltam Dianat és azzal voltam 1570en, csak utána letiltotta a Riot és visszaestem 1200-ra. Amúgy ha az ember nézegeti a match historymat (amit nem tesz, csak smileval a végén kijelentéseket tesz, ugye) akkor láthatja, hogy a játékaim nagyobb százalékában Malzahart játszottam, mivel Diana all day everyday banned. Csak épp most én voltam az FP és nem raktam ki shent, morganat stb és így forceolva érezték magukat, hogy azokat bannolják. Malzahar op, nerf.

De tényleg, nem értem miért nem kezdett el mindenki felfele menni ELOban, hiszen mindenki számára nyitott karakter.
jazzy
Ha akali öl vagy assistol az övé is végtelen. Márpedig ha végtelennek számítjuk és mindig hitelek is vele akkor feltételezhetjük azt is, hogy akali assistol.

Attól nem lesz valami op, mert a másik nem tudja dodgeolni. Baromi nehéz, ahri golyójától jobbra balra futsz, Diana holdjától meg elõre, bam. Én elvertem vele Morganát, viszont ott a linkelt képen Morganával pont Diana ellen mentem. Ja, hogy én nem shieldeltem le a Q-t mint ahogy a másik csinálta, csak amikor rámugrott akkor shieldeltem az E-jét? Hát igen, attól mert a másik hülye a karakter nem op. Engem nem rántott vissza, én meg õt mindig, mert neki fontosabb volt a 100 shield a Q-m ellen.

Nincs itt semmi offense, én csak a magyarázatot várom miért annyira op. Én próbáltam defensive buildet, nem is igazán mûködött. Assassin akkor vagy, ha Rabadont veszel neki meg Lich Banet.
Különc
Jazzyke már játékon belül is kokszol

Soha ne a nagyonból indulj ki. <#felkialtas>(kivéve ha nem vagy ott velük..) hanem azokból akik vérpistike16 és társai nickel játszanak.
SzirmosSzisza
Nekem fura, hogy brigivel mindketten 1200 ELO-n szenvedtetek, most meg hirtelen 1400 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nézz meg egy t*tetlen ellenfelet aki nem tudja eldönteni ,hogy merre kerülje ki az ívesen közelítõ spellt, majd mire rájön már késõ. Melee, de az akalinál is fenn áll. több ulti charge? ha betalál a q akkor végtelen nem? mindegy ez már csak piszkálódásnak hat így is...(pedig no offense egyáltalán), de a lényeg még mindig, hogy: dianat nem tudják úgy counterelni jelenleg a legtöbben mint bármelyik másik ap assasint.
jazzy
Én rájöttem közben, a Gamescomon hülyék vannak, nem értem miért nem pickelik. Pedig annyira op.
Squishy ap assasin ? eddig õ az aki legkevésbé. egy lb/akali se engedhet meg annyira defensív buildet mint diana akkor ha fenn akarja tartani a damage outputot. (sõt a balance óta ahri se, de õ azért más tészta ugye)
jazzy
Orianna sebzés + lassítás + gyorsítás + shield + mr + armor + cc ult.
Akali sebzés + több ulti charge + stealth.
Leblanc damage + snare + silence + teleport.
Ahri damage + charm + epic ult.

Nem értem pl ezeknél miért erõsebb. Mindegyiknek van akkora damage és több utilityje. Ja tankybb 2k hpja van lvl 18on nem 1700. Ja, hogy melee? Ja mert kanyarodik a Q-ja, ezért sokkal erõsebb. Ja várj, az semmit nem számít. Most akkor tényleg miért is annyira op?
Így van, viszont arra kíváncsi vagyok hogy kire gondolt. Pár hete Rumble volt hidden op, egy Q levette az enemy fél hpját 😄

Eternal life; endless torture.

<sarcasm>Ezek szerint az E semmit nem csinál csak ad köréd egy vagány effektet...</sarcasm> nincs stun-ja bumm elsõre egyik rendese assasin karakter se jut eszembe akinek direkt stunja lenne, viszont chanelinget képes szakítani. És könnyen feedelõdik pont amiatt ,hogy nem tudják kikerülni a q-t ami 600 ap-val+cd reduval 740-t sebez 4 másodpercenként (plussz akkor erre jön a no cd-s ulti). És igen ki lehet fókuszálni, de az assasin nem fog initálni 😊 just sayin
böröczk
Squishy assasin, feed nélkül semmit se ér, nincs cc-je, ki lehet fokuszolni, köze sincs az op-hoz, nerfelni se fogják, nincs is rá szükség.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
SK tud örülni 😊

Erõs lett diana, de azért OPnak nem nevezném.

Why so serious?

Talán Dianara gondolt?? van egy érzésem ,hogy igen. még mindig nem nerfelték illetve counterelni se tudja senki a q lövésgörbéjét (pedig nem lehetetlen)meg ezekhez jön ,hogy semmi cd-vel hatalmasat üt csak a q. enemy team why not bann dat s**t?
Köszi a tippet.
SzirmosSzisza
Koreai meta.

#21961 : nem cs-zel, hagyod, hogy a carry nek legyen sok pénze, emiatt kell általában gp5-ot venni neki. Ward az ugye alap. Emelett, attól függõen, hogy milyen karakterrel vagy érdemes harassolni. Pl Taric E+W, Ali W+Q, Sona bármibármiQ auto attack / bármibármiE auto attack (elsõ sebzés, második lassítás). De amúgy most megy bajonság, ott ránézhetsz, hogy csinálják a prok.

Különc
Koreai meta

Szerk: Azubut majmolják

Maak
Ez most miez, hogy topon 1v2 es boton is 1v2?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ha már úgy is annyira szóba jött a support, akkor egy meglehetõsen idióta kérdést intézek felétek 😊

Hogy is kell supportot játszani, valaki leírná röviden? (Ezt csak azért kérdem mert még 1x sem supportoltam, de egyszer el kell kezdeni azt is.
böröczk
Melyik op? Akkor miért nem csinálja mindenki azt?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Régi taktika op karival ELO-t húzni <#idiota>

Különc
Elértem a pirosomig, kb 3:20 körül járhatott az idõ (Skarnerrel voltam), meghal mindkettõ bot lanen, adnak egy doublekillt az ellenfél Vaynejének, erre beírja:

Noob jungler, no gang

Reakcióm:

OP Diana. 😊 Egyedül nem szabad rankedezni, azt én is a saját káromon tanultam meg.

Why so serious?

böröczk
<#wave>

Ha azokat nem egyedül játszom.. <#shakehead>

Kumiho #2179

jazzy
Jó meccsek voltak, hálisten 1400+ megint, szörnyû volt 1200 alatt az élet, az én oldalamról ez így néz ki:

böröczk
Emlékszem streamkarriered kezdetén az ignite-os Jannára még. <#idiota>

Uccsó kettõ kivételével Jazzyvel mentem mindet, és rothadjak meg, ha két ember nem elég ahhoz, hogy elvigyen 1400-as elo magasságában egy játékot.
Volt egy csúnya solo loosing streakem, de ó köszönöm hatalmas Jazzy, hogy szárnyaid alá vettél, és duoban nincs, ami utunkba állna. <#banplz>
Persze last pick-ként mindig könyörögnöm kell az ADC-ért, de 1400+-os emberek elég rendesek javarészt westen, ahogy eddig tapasztalom.
Mondom, a Galios meccsen nem sikerült egyedül elérnem, így hoztam õt supportnak.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ha Teemot kapsz, akkor már tudhatod, hogy nem lesz jó <#idiota>

Én is imádok, csak leginkább olyanokat akikrõl tudom, hogy tudnak játszani. Supportolni egy publicot mindig kicsit zsákbamacska, nem tudod mit kapsz amíg el nem kezdõdik a játék, de akkor meg már túl késõ.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Azért mert unalmas nem CS-zni. Persze a supporton múlik szinte mindig, hogy mikor támadnak etc, de akkor is. Riot ha jól tudom egy ideje próbál már vele csinálni valamit, de nem nagyon jön össze 😄

Czdano
Nem értem miért szidják a support rolet, mikor talán az az egyik legnehezebb (az AD carry után). Én imádok supportolni, és igen, jannaval vagy tariccal lehet gamet eldönteni...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
CLG.eu vs fnatic most, utána peidg m5 vs sk!

Oh én minden meccs elõtt teljesen optimista vagyok és bízom bennük, de folyton rámcáfolnak a rohadékok. 😊 Amúgy nyilván általánosítás, sokan tudnak jól játszani, õket jó is supportolni. Csak minden ember szívesebben játszik olyan szerepet amivel egy gyengébb teamen is van esélye segíteni, és mondjuk egy support nem ilyen sajnos. A másik meg, hogy megnézel bármilyen ranked vagy normal lobbyt, hányan írják be önként, hogy "I am support". Szerintem minden ezredik.

Why so serious?

a magukat jó carryknek érzõk kb 10%-a tud carryzni szerintem 😊

690-es ELO-ról csak soraka-val mentem fel 1100-ig, 67%-os win rate-el kb. 90 játékkal. annyi volt a trükk, hogy az elején mindig beírtam, hogy van-e normális carry, vagy nincs. Ha nincs insta leave, ha van, akkor az esetek 70%-ban hoztuk is a meccset... igenis sok múlik a supporton, pláne, ha egy soraka le tudja nyomni a silence-t a mage-n + a shurelyával jókor gyorsítja be a többieket, hogy még legyen + 1 kill...

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Hasznos oldalak?

A baj az, ha support vagy, és szar a csapat, nem tudod megfogni a meccset. (néha talán luluval vagy blitzcel) Ha mondjuk jungler vagy carry vagy, van rá esély, hogy rossz csapatot is felhozol.

Én gyakran pickelek supportot fõleg, ha elsõ vagyok. Általában ilyenkor is azt teszem. De az, aki nem tud supportolni, valójában semmit sem tud, hanem egy 8 éves rambojózsika, legalább is a tapasztalat ezt mutatja. Ahol ezek az "én nem tudok supportolni" fickók vannak, a lane mindig bukik.

jazzy
BEEP és itt a hiba kérem. Ugyanis nem bízom a noobokban. Mindenki így gondolkodik. Ha levetnénk magunkról ezt a mindenki hülye csak én és a barátaim vagyunk helikopterek stílust, akkor talán nem lenne mindig a last pick a support. Mindezt úgy írom, hogy ez az érzés bennem is megvan, nem vagyok kivétel.
Engem csak ez a beidegzõdés zavar, hogy a last pick az automatikusan support kell legyen, hiába írom elõtte, hogy mid or carry. Egyrészt mert tényleg nem bízom a noobokban, másrészt meg unom, hogy ha magasabb elo-s ismerõssel megyek akkor last pickként nincs más választásom csak a support egy idióta mellé aki ezreallal 0-5ben van, bemegy egy graves-leona közé, meghal és ilyeneket írogat, hogy "noob taric, why no help, you noob, my team sucks, omg, this team". Meg nem lehet nekik semmit mondani, meghalt, egyik társunk óvatosan megjegyezte, hogy ezt rosszul csinálta erre a válasz:"Ok, then I am afk now". És meg is tette. A galio support viszont nem rossz ötlet, majd lehet én is ilyeneket fogok vinni ha supportolnom kell. 😊

Why so serious?

böröczk
Miért nem pickeled ki Te a supportot?
Mindenki azt hiszi low elon, hogy majd õ biztosan nem supportol, mert kerrizi a játékot, aztán hoppá, mégse úgy alakul, és vernyogás van belõle.
Én tegnap játszottam jazzyvel két rankedet, másodjára rám maradt a support, pickeltem egy Galiot, nem bántam meg. Azt pedig mindig "kedvesen" megjegyzem, hogy nem szeretném másra bízni az adc-t, fõleg akkor nem, ha nekem kell supportolni.
2000-es elo range-ben persze nem így mûködnek a dolgok. <#idiota>

PS: 1000 elo alatt meg nem is létezik olyan, hogy support btw.

Kumiho #2179

Ilyen még, amikor az elsõ pillanatban bemondja melyik lane, melyik championnal lesz, és amikor megemlíted a counterpicket, azt mondja, õ azzal a championnal mindent counterel. Ez is dodge. (na meg persze, amikor a last pick közli, hogy õ nem tud supportolni)

elvesztettem a könyvjelzõimet, mondjatok egy olyan oldalt, ahol champion info-nál kint van hogy miket változtattak rajta a patchek plz 😊