League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ja komolyan veszem ezt, mert én nem ökörködni járok rankedra, hanem szeretnék föntebb jutni.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Írod, hogy 16 éves vér istvánokat.. háát kérdés, hogy egy esport játékban hol kell balanceolni? 1000 elon? 1400on? 1800? 2400? Igazából mivel hülyéknek nem lehet balanceolni ezért szerintem a föntebbi régióknak mennek a buffok, nerfek.
Zyra jó kezekben olyan erõs volt, hogy hihetetlen, ennek ellenére láttam olyanokat akik annyira balfaszok voltak, hogy nem találtak semmivel. Orianna szintúgy, nézzük meg Ocelotet, meg a random hülyét akik mostanában all day pickelik rankeden, vagy Gragast, mert látták a streamen.
15/7be állok Dianával rankeden amúgy, az még ha sok pontokat kapok akkor is max 100 elo plusz, 1170 és 1430 között pedig több van. Szerencsém volt, jó csapatokat kaptam és minden winért küzdött a csapatom. Ennyi, nem több, nem a champion op és nem is én lettem ügyesebb. Tryndával is így állok, mégsem op.
HSZt meg Vip tud szerkeszteni.
Hogy a picsába szerkesztetet kommentet??
/off
De tényleg, nem értem miért nem kezdett el mindenki felfele menni ELOban, hiszen mindenki számára nyitott karakter.
Attól nem lesz valami op, mert a másik nem tudja dodgeolni. Baromi nehéz, ahri golyójától jobbra balra futsz, Diana holdjától meg elõre, bam. Én elvertem vele Morganát, viszont ott a linkelt képen Morganával pont Diana ellen mentem. Ja, hogy én nem shieldeltem le a Q-t mint ahogy a másik csinálta, csak amikor rámugrott akkor shieldeltem az E-jét? Hát igen, attól mert a másik hülye a karakter nem op. Engem nem rántott vissza, én meg õt mindig, mert neki fontosabb volt a 100 shield a Q-m ellen.
Nincs itt semmi offense, én csak a magyarázatot várom miért annyira op. Én próbáltam defensive buildet, nem is igazán mûködött. Assassin akkor vagy, ha Rabadont veszel neki meg Lich Banet.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Akali sebzés + több ulti charge + stealth.
Leblanc damage + snare + silence + teleport.
Ahri damage + charm + epic ult.
Nem értem pl ezeknél miért erõsebb. Mindegyiknek van akkora damage és több utilityje. Ja tankybb 2k hpja van lvl 18on nem 1700. Ja, hogy melee? Ja mert kanyarodik a Q-ja, ezért sokkal erõsebb. Ja várj, az semmit nem számít. Most akkor tényleg miért is annyira op?
Eternal life; endless torture.
Kumiho #2179
Why so serious?
#21961 : nem cs-zel, hagyod, hogy a carry nek legyen sok pénze, emiatt kell általában gp5-ot venni neki. Ward az ugye alap. Emelett, attól függõen, hogy milyen karakterrel vagy érdemes harassolni. Pl Taric E+W, Ali W+Q, Sona bármibármiQ auto attack / bármibármiE auto attack (elsõ sebzés, második lassítás). De amúgy most megy bajonság, ott ránézhetsz, hogy csinálják a prok.
Szerk: Azubut majmolják
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Hogy is kell supportot játszani, valaki leírná röviden? (Ezt csak azért kérdem mert még 1x sem supportoltam, de egyszer el kell kezdeni azt is.
Noob jungler, no gang
Reakcióm:
Why so serious?
Uccsó kettõ kivételével Jazzyvel mentem mindet, és rothadjak meg, ha két ember nem elég ahhoz, hogy elvigyen 1400-as elo magasságában egy játékot.
Volt egy csúnya solo loosing streakem, de ó köszönöm hatalmas Jazzy, hogy szárnyaid alá vettél, és duoban nincs, ami utunkba állna. <#banplz>#banplz>
Persze last pick-ként mindig könyörögnöm kell az ADC-ért, de 1400+-os emberek elég rendesek javarészt westen, ahogy eddig tapasztalom.
Mondom, a Galios meccsen nem sikerült egyedül elérnem, így hoztam õt supportnak.
Kumiho #2179
Why so serious?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Why so serious?
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Why so serious?
Mindenki azt hiszi low elon, hogy majd õ biztosan nem supportol, mert kerrizi a játékot, aztán hoppá, mégse úgy alakul, és vernyogás van belõle.
Én tegnap játszottam jazzyvel két rankedet, másodjára rám maradt a support, pickeltem egy Galiot, nem bántam meg. Azt pedig mindig "kedvesen" megjegyzem, hogy nem szeretném másra bízni az adc-t, fõleg akkor nem, ha nekem kell supportolni.
2000-es elo range-ben persze nem így mûködnek a dolgok. <#idiota>#idiota>
PS: 1000 elo alatt meg nem is létezik olyan, hogy support btw.
Kumiho #2179