League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Érdemes az összeset kipróbálni, ami ingyenes az adott héten. Van 100 darab már szóval egy darabig el leszel 😄 West/East-re természetesen. Elején úgyis fogsz hülyeségeket csinálni, de majd tanulsz belõlük 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jeffjohnson
Sziasztok!

Most kezdtem a játékot olvasgatom a bannerban lévõ hasznos oldalakat. Csinálom a játékban a tutorialt. Némi hasznos infó jól jönne még. Kezdésnek milyen championt érdemes választani? Melyik szerverre érdemes menni? Meg mire kell még odafigyelni.

Elõre is köszi a válaszokat!

Fabio Capello
Elképesztõ, hogy te csak retardáltakat tudsz kifogni, biztos nagyon utál téged a matchmaking...

Ne haragudj, de tényleg nevetséges, hogy folyton a trollok miatt rinyálsz, miközben még tõled se nagyon láttunk semmit letenni az asztalra. Lehet hogy a hibát magadban is keresni kell, nem csak a csapattársaidban?

SzirmosSzisza
Azon a szinten amin még õ van tényleg felesleges a jungle 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TBTPumpa
Ez az elmélet jó, csak kár, hogy én a gyakorlatban nem ezt tapasztalom...
Bár valószínûbb, hogy Ranked-en más ez a dolog, de én nem akarok Ranked-ra menni. Hiába van 2 runapage-m és hiába vagyok 30-as, amilyen szerencsém van ott is ilyen pro játékosokat fognék csak ki aztán több Vereség lenne, mint Gyõzelem.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Miért lenne felesleges a jungle normalon? Tegyük fel felmegy tõletek két hülye topra és egymás elõl lopják a farmot, betolják a lane-t. Ellenük van egy ember, aki torony alatt vígan famrolgat és ha nem totál béna még csak meg se öleti magát a két másik ellen. Közben van nekik egy junglerük aki gankelgeti midet és botot és feedeli azokat a lane-eket, miközben nekik nem kell ganktõl tartaniuk így tulajdonképpen halál nyugodtan csinálhatnak amit akarnak. A két hülye topon meg gyenge marad mivel egyik se tud rendesen farmolni.

Why so serious?

TBTPumpa
Jó neked, te legalább nyersz... Nekem tegnap reggel óta csak Defeat jutott.
Sorra olyan emberkékkel hoz össze a játék, akiknek rohadt magas a Pingjük és folyton elhullanak Lag-ra hivatkozva. A másik véglet pedig az AFK-s emberek, akik 2-3x meghalnak és kilépnek. Az egyik tegnapi meccsemben volt egy Ezreal, bíztam benne, hogy tud játszani a srác vele, mert a Pulsefire skin is megvolt neki, de sajnos csak 2x tudta használni az ultiját azt is farmolásra. Aztán valami 0-6-2 stattal végzett.
A mai reggeli meccsben meg egy Udyr jungle-nk volt (nem tudom normál játékban minek Jungle - az maradjon meg Rankeden) és az volt a vicc, hogy én már a 8. szinten voltam mire õ mégcsak a 4. szinten és én alig tudtam farmolni Zyra-tól miden.
De ez az Udyr annyira noob volt, hogy lowhp-val nekiment a sárkánynak is, aztán jött is a játékbeli felirat, hogy A minion slay...
Majd a srác beírta, hogy this champ sucks, majd AFK volt ez is.
Bár a tegnapi meccsekbõl a 2vs5 játék tetszett...
30-as szinten kicsit gáz, hogy ilyen játékosokkal kerülök össze. Vagy azért mert hétvége volt vagy azért mert még nincs suliszezon. De már lehetne suliszezon, legalább eltûnnének a trollok és noob-ok a szerverekrõl (vagy csak csökkenne a számuk).

Az a vicc, hogy a Yorick meg a Graves annyira useless volt, hogy hihetetlen, abból állt a játék hogy Teemoval ketten rohangáltunk a mapon Shurelyaval meg speedbuffokkal és a gombák megölték az egész enemy teamet. Vicces volt. :d

Eternal life; endless torture.

Különc
FÚúú, mindjárt aranylemezes leszek

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Én is éppen a 30 percemet várom

Czdano
Kinyomtam inkább, mert megjöttek a trollifjoncok, és nem volt kedvem shen gragas skarner setup ellen játszani úgy hogy katarinánk van...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Restartold a klienst, nekem is ez volt, 0 friendet mutatott elsõ loginnál.
Nem akarod, hogy szpemeljenek, mi. <#bohoc>

Kumiho #2179

Czdano
Szar a chatem, mást se látok

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

TBTPumpa
Lássuk, lássuk!
Amúgy miért nem játszol Akalival? Megnézném hogyan tolod vele!

jazzy
böröczk
Miért vagy nálunk offline? : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
80 új üzenet, már azt hittem felrobbantak a szerverek.

De csak a szokásos Elo-hell rizsa ment.

Ebben egyértek, csak az a baj ,hogy legtöbb esetben nem olyan role-t játszok ahol ellene kellene lenni (mid ugye mint lehetõség) junglebe meg ha jól tolja jól, és amikor lanerõl már 14/0-val jön el akkor ha tudod is mit csinálj ellene, nehezen fogod meg.
jazzy
gl hf
Czdano

Különc
Pass through 1500 on EUNE

aaaaaaaand it's gone

Különc
Azért nincs, mert az assassinokat countereli Fiddle

Unknow
Ebben a játékban az assassinokkal csak a gond volt mindig. Az emberek sírnak, a Riot pedig emiatt addig nerfel, hogy uselessek lesznek. Sok játékos lusta wardolni, oraclet venni és stb, és ezt az ilyen típusú karakterek keményen büntetik.

Diana szerintem is rendben van, de az biztos,hogy lenerfelik... Miért? Mert a játékosok lusták megtanulni játszani az assassin karakterek ellen.
böröczk
En ma telipluszoltalak ezekert 😄DD

Kumiho #2179

böröczk
Sajnos competitive metaban nincs helye az assaknak ugy, mint egyeb nepszerubb peldanyoknak. De majd Zippi kijavit.
A lenyeg , h Diana teljesen rendben van.
Aki szerint nincs, csak nem kepes jatszani ellene.

Kumiho #2179

Czdano
7-8 között izzítom!

Ügyi vagy. 😊

Eternal life; endless torture.

topot általában én le hozom vele !!

de mégis,azért majd kiprobálom😊 és szerintem érdemes megvenni !

SzirmosSzisza
Mivel eléggé CC érzékeny szerintem nope.

NagyiBMX
Naaaa a maci az maci <#ejnye1> (egyik kedvenc championom<#idiota>)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Magát Volibeart nem érdemes venni

amúgy kérdezem😄

érdemes volinak cd redus cipot venni, mar csak a w miatt is

Különc
Czdano stream?

Jajanyám. 😄

Why so serious?

At0m20
Hat pont a donto volt a legunalmasabb 😊) Na mind1 😄 It's my life my brothers 😊))

En inkabb jatek miatt neztem de hat kinek mi.
Különc
WoW mennyi man boobies, imádok streamet nézni versenyekrõl

hát jah, elég egyoldalú mind2 meccse, oracle udyr ftw 😊
de ki nem bannolták volna második meccsre 😊

Különc
lol SK gg

Better bench Nyph

SzirmosSzisza
Ott is volt rinya, hogy 1500 pajzs mekkora op ultiból aztán ...

Amúgy tanky evelynn at aram n1. (mondjuk aramon minden n1 ha kap egy Warmog- ot 😄)

Az új evelyn igenis op<#eplus2>
just kiddin, viszont egyáltalán nem useless sõt 😄
Különc
Elsõ meccs alapján M5 henger lesz

Játszatok inkább mind evelynnel, aztán akkor senki se szól be, hogy "OP karakterrel könnyû". 😊

Why so serious?

jazzy
Akkor sry tény kicsit keveset aludtam :p

De most leírom az ultimate countert, szélsõ lanekre ward, midre pedig Abyssal first item.

Amúgy nem fogom magam elsírni ha nerfelnek rajta. Nem tartom kizártnak, hogy vagy levesznek qjáról 20 base damaget, vagy 0.1 ratiot. De én komolyan mondom, hogy még jó Dianat nem láttam. Kb 8-10 ellen játszottam, kis accon is, main accon is normal + rankedben is és olyan buildeket láttam, hogy sírhatnékom támadt. Ez aki ellen morgana voltam rankeden gankelgetett oldalt, de nem mert rámugrani, illetve qját olyan könnyû volt dodgeolni, hogy cipõ se kellett hozzá annyira látszott mit akar.
ofc érdekes módon ha nincs bannolva akkor mindig az ellenfélhez kerül az a Diana akivel ha találkozom elsõ alkalommal akkor már 14/0 stattal jön velem szembe
Graves-el 27/11. mikor kiadták szinte csak vele toltam így az én elom is felment 1400-ra. aztán jöttek változtatások (illetve túl szépen mutatott az akkor még 80%-os win rate) így hanyagoltam rankedon ritkán hoztam csak, ha a kedvem olyan volt. Aztán leesetem 1000 alá (benne volt ,hogy éppen harmincas ismerõssel duóztam akinek 200 winje volt és még ragelt is ha nem úgy ment a game)aztán két hónapja nem rankedoztam mivel úgyis nemsoká reset, azért a pár eloért meg mindegy. inkább blind for fun. És ott nem lehet elkerülni vérpistike16-ot. (bár tegnap jókedvemben játszottam rakedot 4/3 win nem is volt annyira rossz.)
SzirmosSzisza
Az op championnal könnyû húznit én nem komolyan írtam be, nem is láttam még szerintem Dianát, az mondjuk más kérdés, hogy mások nagyon rákaptak és szerintük op 😄