League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riot bekeményített ^^

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hello Summoner,

Thank you for contacting me. Due to suspicious referral activity on your account, you may no longer participate in the Refer-a-Friend program. We have removed content from your account that is equal in value to your earned Refer-a-Friend rewards. Additional content may have also been removed as compensation for active IP boost rewards (based on the average bonus IP earned per boost).

Unfortunately, I am unable to restore any removed content or restore your account’s access to the Refer-A-Friend program. The Refer-a-Friend program is intended to reward summoners who bring new players to League of Legends. Exploiting the program is unfair and hurts overall player experience. For more details, please read our stance on Refer-a-Friend fraud.

Creating self-made “smurf” accounts, deceptive posting of referral links, or the use of bots/scripts, are in violation of the League of Legends Terms of Use Code of Conduct which prohibits: “Participating in any action which, in the sole and exclusive judgment of Riot Games, defrauds any other user of the Game…” RAF Rewards based on deceptive activities defrauds legitimate RAF participants who are compliant with our Terms of Use, and we are not obligated to provide RAF Rewards to Accounts that are in violation of the Terms of Use. In addition, any subsequent violations may result in the suspension, termination, or deletion of your account at Riot Games’ sole discretion.

If you believe you have received this message in error feel free to explain the situation to me.

Sincerely,

Decrepit
Riot Support Team

Szóval vigyázat a smurfolással, nekem 975 RP és néhány ezer IP bánja..<#shakehead>

Zickler

Már színesben akarom látni a képét a profilomban 😄

Battletag: Muhee#2716

Fec papa
Ahri charm, kicsit másképp. Arra nem számított hogy hamar lejár. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

NagyiBMX
Nekem még a kocsiban is ez szól, csakhogy fokozza a délutáni lol-os teljesítményemet <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
böröczk

Kumiho #2179

Fec papa
Csak ilyet kell enni. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Én csak nószkill csempionokat játszok :/ rightclick trynda forever!
Én a szteroid Tryndáját fogom.

Why so serious?

Különc
Egy gyors, rövid interjúra sikerült idõpontot egyeztetnem a termék névadójával, Jazzykével, fogyasszátok egészséggel:

Kül: Mutatkozz be kérlek az olvasóknak ki vagy.
Jaz: Engem mindenki ismer, nincs rá szükség.

Kül: Oké, nos milyen poston csapatod neki?
Jaz: Bármelyik lanen carryzek, np.

Kül: Ki a kedvenc hõsöd?
Jaz: Mindegy, csak FOTM legyen.

Kül: Semmi konkrétum? Az olvasók kíváncsiak.
Jaz: Ha muszáj mondanom valamit, akkor Warwick, nagyon high skill capje van annak a hõsnek. Illetve mostanában Zippo féle Fiddle-el húztam magam 2800 fölé. Illetve nemrég átvehettem a legjobb Diana player közönségdíjat.

Kül: Értem, meséld el hogyan készülsz a játékra, mi motivál.
Jaz: Én már mindent elértem ebben a gameben, szar lett a Diablo 3, egyébként nem játszanék. Zippo videói motiválnak nagyon, mostanában elég kevés van belõlük sajnos. Brigikee káromkodásai még amikkel álmodom. Tudod mikor éppen Quadra killezik és ellopom tõle a Pentát, akkor nagyon harap, mijáú.

Kül: Mesélj az új csodatermékrõl!
Jaz: Napi solo queue elõtt betolod az arcba, nem bonyolult. Kevesebb agysejted pusztul, reakció idõd és reflexeid az egekben és áll tõle a zászlód rendesen. Továbbá a nõk megérzik, hogy magabiztosabb vagy, a nõk a nagy (p)ÉLO-ra buknak, höhö.

Kül: ???
Jaz: Only jungle noob vagy, nem értheted...

Kül: Kompetitív scene nem vonz? Vagy találkozni a fanokkal?
Jaz: Szaros havi 5k zöldért én nem utazgatok, Köln, Raleigh, San Francisco, nem az én világom, ott egyébként is elég sok a bu...

Kül: Köszönöm az interjút!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
Én most próbáltam a jazzyke-féle szteroid dianát, nekem bevált, ajánlom mindenkinek.
Kivéve, ha mejai-os fiddle van ellenetek, akkor inkább surrender@20.

Kumiho #2179

Különc
Jazzyke koksszal megy EUNE is

jazzy
Még mindig nem tolod át a biciklit westre?
Különc
A stream felbontása, elég vacakul fogalmaztam, mintha (nálam) sokkal jobb lenne most

Czdano
Minõség?? Hol? Mi?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Most nézem milyen reklámot kaptam, ki lett rakva a boltom promo postja felülre 😄DDDDDD
Különc
Lol jobb lett a minõség?

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Én ilyenekkel nap mint nap találkozok, de lehet hogy ez betudható annak hogy nem vagyok 30-as.
TBTPumpa
Csak 28x halt meg a srác és mindig a turrettõl. Mikor megvolt a respawn újra ment Turret alá próbálkozni - persze sikertelenül. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Szerintem ne, mert East-en már nálam megjelentek a trollok. Sorakával 2-es szinten bemegy turret alá egyedül a turretet lõni. És 30-as a srác 500 winnel. Persze lehet, hogy West-en nyugi van.
Mindenesetre az RP pakk sorsolást várjuk! <#idiota>

Lesz ma stream? 😊

Sárkány Lovagrend

Czdano
XD

jazzy
Leírtad, beszoptad.
Me0w
Akik xD-t irnak, azok pedig nagy szazalekban 13 eves idiotak.

Together we'll fly someday...

doggy888
valaki írta ezt a nevem mellett sok iksz meg a végén ikszek dolgot és azok általában nagyon idióták XD eddig 100 % ban így volt 😄

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Saccard
Köszönöm😊 elõbb ranked duo-n se darius se morgana se shen se kassa nem volt bannolható 😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

jazzy
Szeptember 3, noticed, thanks.
Fabio Capello
ami megvan az enemy teamnek, azt tudod banolni.

Saccard
Srácok mi alapján megy, h kit tudok bannolni drafton? Elõre is köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

SzirmosSzisza
Mondjuk Westen gondolom kevesebb ilyen van D:

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Jaizé, az videó akart lenni

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Aztán jelentem az egész bagázst doppingolásért. Játszani csak tisztán, csak szépen. 😊

Why so serious?

SzirmosSzisza

jazzy
Az én kokszommal barnítókrém kerül rád és megfeszítve pózolsz majd! S még a hajad is kinõ!
Különc

Nem csak az ELO-d, a szexuális vágyad is megnõ tõle!

Garantált siker! Jazzyke koksz

Minden profi ezt használja!

(Nem minõsül ajánlattételnek)

böröczk

Kumiho #2179

Fabio Capello
istenem 😄DDDDDD

jazzy
😄DD Már van tapasz is.
Szerintem nem azonos érzés egy jobb csapattól kikapni, úgy, hogy a te csapatodban mindenki jól játszott, vagy úgy, hogy az ellenség sem jó, de a te csapatod még rosszabb, és csak te látod elõre, hogy 1 perc múlva ki hogyan fog meghalni.

Különc
Ugyanitt Különc League of Legends lessonokat vállal 15 ezer Hungarische Forintért / h

NagyiBMX
Ne is haragudjon webshop árat tudna mondani ? <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
az a hasonlat <#idiota>

TBTPumpa
Jó marketinges lennél! Kell ilyen koksz nekem is! Musthave! <#idiota>

Különc
De ha most vásárolsz Jazzyke League of Legends szteroidjából, akkor 50%-kal megnõ a gyõzelmi esélyed.

Ki vagy, hogy állandóan noobokat kapsz? Hogy carryzned kell a Heimerdingereket? Teemo support instalock lobbyban?

Ez már a múlté az új, ütõs Jazzyke LoL kokszal, de hallgassunk meg egy boldog felhasználót, brigikeet:

"Mióta Jazzyke kokszolok sokkal jobban megy a játék, kiegyensúlyozottabb az életem, idõben jön a menzi is, nem ég a gyomrom az idegességtõl és a szexuális kisugárzásomtól kiakad a Geiger-Müller számláló. Mindenkinek csak ajánlani tudom"

Itt a remek alkalom, hogy felturbózd játékbeli teljesítményed. Jazzyke koksz

Minden profi ezt használja!

(Nem minõsül ajánlattételnek)

jazzy
Amikor meg neked jó, akkor a másik csapatnak rossz. Ez van, költõien fogalmazva néha te vagy a fasz nyálkás végén néha más.
TBTPumpa
Megértem az álláspontodat, de nem a trollok miatt akadok ki, hanem azon, ha egy csapattársam meghal, akkor miért megy át AFK-ba? Engem csak ez zavar. És az emberhátrány miatt kapunk ki... Volt már olyan többször is, amikor 4-en voltunk és visszahoztuk a játékot 5 ember ellen is, de most már 30-as szinten nincs ilyen. Pro az ellenfél csapat és Pro-nak kéne lennie az én csapatomnak is. És megtört a jég, mert ma már volt 3 gyõzelmem. Kaptam egy jó Blitz supportot (aki tényleg jó volt, mert mindig be tudta húzni az ellenséges championt) és a csapatok is jobbak voltak, mert nem ment anyázás, rage, noob-ozás, hanem segítettük egymást és így nyertünk is hatalmas fölénnyel. És én több ilyet szeretnék, mert az, hogy 6 vereségbe csúszik be csak 1-2 ilyen jó meccs az kicsit elveszi a kedvem a játéktól. És természetesen ha hibázok igyekszem tanulni belõle, szóval a negatív kritikádat is köszönöm.

SzirmosSzisza
Elvileg ott normálisabbak az emberek. Gyakorlatilag meg mindkettõ oldalon ugyanaz van.

Jeffjohnson
Westre külön account kell? Miért érdemes oda menni?

BoneDragon
Ha jót akarsz magadnak akkor westre mész és eleinte gép ellen gyakorolsz.