League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
Syndra WINS!

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

TBTPumpa
Syndra <#finom>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Boobs<#finom>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nevess ki, Singed toppal voltam és arra csesztem el a kezdõ pénzem, hogy a kéket wardoljuk, csak nem akart odajönni a mides. 😄

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem feltétlen, attól függ mit ért legjobb alatt, ugyanis gyakorlatban Sona az aki a legmagasabb healing done-t képes kitolni magából.Sok kicsi ugye. míg soraka ritkábban, de nagyot.
Fec papa
Jah, fasza. Csak olyan team kell mellé aki tolja a heavy CC-t. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

megvette már valaki rengart?

soraka

Jeffjohnson
Melyik a legjobb healer champion?

Czdano
<#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nevess ki Nununak igaza volt. két ward a jungeletekbe úgy szopatjátok le ahogy akarjátok. just sayin
4v5 volt 10 percig, mert nem connectelt be a junglerünk, ennek örömére az enemy Nunu nyilván kiszedte az összes campjét, közben percenként kérdezgette, hogy dczve van-e, majd szintén percenként irogatta, hogy õ mekkora isten, meg hogy ne keressük a buffokat és tanuljunk meg játszani. Hát respect az ilyen embernek, tényleg nem kis munka lehetett egy Nunuval kiszedni az üresen hagyott junglet, aztán erre verni magát a 20. percig, amíg fel nem adtuk. Az a gond, hogy komolyan gondolta. 😄 Persze kioktatott mindenkit, hogy mekkora szarok vagyunk, mert veszett az egyik laneünk, majd miután közöltük vele, hogy ez egy szar 4v5 normal game ami senkit nem érdekel az elsõ perc óta, 5 percen át flamelt, hogy ki kérdezett minket, l2p. Mikor megkérdeztük, hogy miért veri arra magát annyira, hogy egy Nunuval kiszedte az üres junglet jött a "you lost your lane and you are bad so stfu noob noone cares about you 😄 😄D". Esküszöm, folyt a könnyem a játék alatt, de nem tudtam eldönteni, hogy sírástól vagy nevetéstõl. 😄 Szörnyû, hogy ennyire idióta emberek vannak, az meg még szörnyûbb, hogy képes volt annyira megutáltatnia magát, hogy még ezt a wall of textet is leírtam ide, miközben tudom, hogy ez senkit nem érdekel. Nem az fáj, hogy vesztettünk, (oh noes, -50 ip 😄) hanem hogy ez a gyerek tényleg komolyan gondolta... Meh. Na mindegy, ámen. D:

Különc
Match historym: 2 coop vs ai victory és 8 normal defeat, fu yeah

Igen ennyi, de két éve mégis alig változott a high elo (bõvült a keleti régióval és annyi)
De ha a hét minden napját kerülnöm kell mikor játszom? 😊 Amúgy meg nem napfüggõ, az ember néha nyer, néha veszít, néha a teamje miatt, néha meg õ is balfasz. Egyszer fent, egyszer lent, ennyi.

Why so serious?

TBTPumpa
Tényleg megérkezett egy 30MB-os patch formájában! Nekem majd Syndra kell azonnal! <#idiota>

TBTPumpa
Úgylátszik ez a kedd senkinek sem jött össze. Sok-sok defeat született a mai napon. Csinálni kell egy statisztikát, hogy itt az SG-sek mely napokon veszítenek meccseket, aztán akkor kerüljük azokat a napokat... <#idiota>

BoneDragon
Hopp megérkezett Rengar.

Különc
Igen

Megvan az 5. meccs is ami 20 perc defeat xD

az én utolsó 4 meccsemen 4-bõl 4 játékos egyáltalán nem tudott játszani. mind feedelt. 4-5. percben estek el a tornyok. 2x a top lane counterpickelte önmagát. Nem tudom mi van ma. Talán óvodások próbajátékot kaptak? Nagyon várom már, hogy vége legyen a nyári szünetnek, vagy mi a neve.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Pl te ? 😄

Különc
Utolsó meccseim statjai:

0 1 1
3 3 1
0 1 0
1 5 2

Mind 20 perces defeat, állandóan feedel valaki, nemtom mivan

jazzy
Nekem a bronz csillog megint de dolgozok az ügyön 😄 Losing streak 😞
SzirmosSzisza
Elõbb néztem meg 😊

Afaik már nem.

Fabio Capello
szépen csillog az ezüst is... 😄

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
0 RP az ára, ha split elõtt kezdted.

Oks,mindjárt megnézem.Bár rémlik egy felirat hogy transfer west.De lehet hogy az nem freet jelent.

jazzy
Nem számít mikor kezdted. Ha van free transfered akkor elõtte, ha nincs akkor utána.
Nem emlékszem mikor kezdtem,de már régebben.

jazzy
Na hát pont ezt írtam le.
Fabio Capello
akik még a split elõtt elkezdték a játékot (2011 aug eleje), azok kaptak egy free transfer lehetõséget.

Free transfer?Hogyan lehet hozzájutni?

Nem,egyáltalán nem erre gondoltam,csak arra hogy a legtöbb magyar gyökér.

nekem nem kellet újra kezdenem mert volt free transferem 😄

jazzy
Úgyérted elõítéletesek, utálják illetve megvetik a saját nemzetüket?
Hát nekem nincs kedvem újra kezdeni westen,jut eszembe easten találkoztam már argentin hülyével is,csak nem tom hogy keveredett oda.Szerintem meg nem hátrány a sok hülye,fõleg ha ellened van.Magyarok meg mindenhol ugyan olyanok.

easten nyomtam split óta, most jöttem át kb 1-2 hete, és én úgy tapasztalom, hogy jóval normálisabb és értelmesebb emberek vannak, persze vannak westen is bénák, feederek, de valahogy overall jobb érzés westen tólni

Én annak örülök hogy Diana free,eddig legjobb nekem ellene Ziggs,miden kellett mennem,Akali Diana páros jött szembe.Amúgy is nagyon szeretem Ziggs-el akalit,de ez most nagyon jó volt,52-19-nél feladták.Nálunk volt egy afk is.Egyszer sem tudtak elkapni,õk viszont hullottak,elég gyorsan meg tudtam venni az összes cuccot.

TBTPumpa
Mivel Diana free lett így gondolom a héten már Unlockolható lesz Rengar is sokak örömére.

West sem jobb,csak a sznobok odajárnak mert az a divat.

Dixtroy

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Különc
Jazzyke ingyen felhúz bárkit

SzirmosSzisza
Menj át Westre, ott még a kerítés is platinumból van !

böröczk
Who cares....
Jatssz tobbet, majd kapsz jobb társakat, tudom, hihetetlen, de mindannyian szoktunk hozzad hasonloan jarni, ha az osszes esetet leirnank ide, nem gyozne a tarhely. Valamint masik dolog, hogy tenyleg senkit sem fog erdekelni, mindenkinek megvan sajnos a maga gondja. En csak egyet tudok tanacsolni: Jazzy product family!

Kumiho #2179

Dixtroy
es az milyen mar, hogy janna melletted lashitelget, siman nezi, hogy a masik ketto szopat, behal parszor, majd afk?

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...