League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
En nem tudtam ilyen szepen megfogalmazni, +1 😄
Amugy mindent elarul ezekrol a csimpanzokrol ez az ostoba megmozdulas.

Kumiho #2179

jazzy
Ezeket az amcsi nagyképû szarrágó csapatokat csak azért engedném be a döntõbe, hogy m5 és clg.eu lealázhassa õket és rongyosra verve kullogjanak haza a kis gaming házacskájukba kiköltözni.
SzirmosSzisza
Pontokat nem kaptak. Ami meg kell a seedhez, akármi is az 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tudtommal csak az MLG-n elért helyezésüket vették el, az NA regionals-ra már elõtte is qualifikálva voltak és ott dõl csak el ki megy a World Championshipre.
Legalábbis Redditen és MLG hivatalos oldalán nincs semmi arról, hogy más rendezvényrõl is bannolták õket.

Különc
Azért meglehetett volna oldani ezt kevésbé feltûnõen is, vagy most ez a divat, mint az Olimpián a tollasosok? Szarba nézni a közönséget és nyíltan, egyértelmûen a szájukba szarni?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Curset és Dignitast kitiltották Season 2 záró championshipjérõl, nem kaptak pontokat és a pénzdíjt is a 3. és 4. helyezett kapta helyettük.

(Aki nem tudná: Crs megkérte Diget, hogy had nyerjenek, mert akkor biztos helyük lesz a záró eventben, cserébe pedig egyenlõen elosztják az elsõnek járó pénzt. Dignitas beleegyezett és mivel nem számított, hogy mit csinálnak, az idióták ARAMoztak MLG döntõjében. ami valahogy feltûnt a szervezõknek... 😄)

Eternal life; endless torture.

itt laksz tõlem 10 percre köcsög😄

nem

Super Saiyan
új client is kell?

>:C

Czdano
Az sajnos...😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
Jászapatter az Jászapáti akar lenni? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
EU Westes oldalon regelsz egy új accot. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Super Saiyan
hogy tudok átmenni westre?

SzirmosSzisza
#22310 ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Super Saiyan
ott értelmesebbek játszanak? 😄

Czdano
EU westtel lehet jobban járnál, fõleg ha nem kedveled a románokat, oroszokat + lengyeleket.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Super Saiyan
ja az én vok 😄 legalábbis az biztos h lv1es vok... Tutorialba majomkodok

TBTPumpa
East szerver? Lolking szerint ott van egy ilyen nevû level 1-es acc.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Super Saiyan
a nevem Shyuri 😄 ha vannak szerverek nemtom melyiken játszok, csak betöltött vmi aztán azon 😄

Fabio Capello
Jah, itt is jön már a jóság...

Czdano
A 9 órai stream elmarad, mert akkora vihar van hogy Jászapatter cityben elfog menni nagy valószínûséggel az áram pár órán belül, így nem látom értelmét. Holnap folyt. köv.

Super Saiyan
Nem rossz ez 😄 Tutorial legalábbis tetszik 😄

SzirmosSzisza
Jobb felül csavarkulcs, kiszeded pipát peer-to-peer elõl.

Super Saiyan
Ja kb 10kb/s-el. A manuális update az hogy én letöltöm a weboldalról az updatet, aztán feltelepítem normálisan 😄 De már updatelt 😄

jazzy
Mármint úgy, hogy te tologatod a biteket Dublinból kis hazánkba? Vagy nem értem a problémát. Beindítod updatel.
Super Saiyan
Manuálisan nem lehet updatelni?

Amúgy ez olyan rossz én béta óta játszom 8 hõs nincs meg (ebbõl 6 6300 a maradék kettõ mf meg heimi)és ha premadelünk vagy valami pl öcsémnek van meg 50 hõs azért elõre kell gondolni ,hogy ha kell akkor most fogunk tudni cserélni-e vagy se
SzirmosSzisza
Igen, de gyakran jön új hõs. Illetve azt viszonylag meg is éri megvenni. (valami 520 ip darabja a packban / 6300 IP, míg a hõsöknek 975 RP és ugyanúgy 6300 ip). Mondjuk egyelõre én is csak skinrre költök.

Igen, igen a színvonal találkoztam én már normális 13-14 éves játékossal, de normálatlan 30-assal is (nickbõl ítélve volt az). Ezért kell premadelni.úgy kisebb az esély (bár megvan 😄)
böröczk
En mashogy neveznem.
Nem a korosztaly a problema, hanem a szinvonal inkabb.
Tegnap jazzyvel rohadt nagy pechunk volt, pedig jo lanyok voltunk vegig.
Amugy. szeretnem megerositeni, westen tobb az ember, es easthez viszonyitva egyenesen aranyos a retardaltak, mind a normalisak szama. f2p jatekhoz kepest amugy egesz jo a community, neha probalnak tisztogatni😄

Kumiho #2179

jazzy
Igen csak amíg 50 champion volt könnyebb volt, idõvel jutott runepagere is, most 100+ championnál mindig van valaki akit ki akarsz lockolni és sajnálod a pagere..
NagyiBMX
De azt is megtudod venni idõvel nem ? Addig meg normal gameban farmolod az IP-t és baromkodsz 😄

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

SzirmosSzisza
Meg runepage packot ;D

Jóval idõsebbek is tolják. sokáig haverom faterja velünk premadelt pedig õ már az 50-hez közelít. (igaz õ õsgamer)
Cobra.
Én 33 vagyok <#beka3>
Ami befolyásolja a játékmenetet, olyat lehet a meccsekért kapott pontokért is venni, illetve rendes pénzért csak boostot tudsz venni, hogy több XP-t és IP-t kapj. Hõsöket rendes pénzbért kapott RP-ért és IP-ért is lehet venni. Igazából RP-bõl csak skineket érdemes venni, mert a többit meg tudod venni ingyen is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Czdano

SzirmosSzisza
Skineket lehet venni pénzért, meg hõsöket. De hõsöket tudsz játékbeli pénzért is. Skintõl meg csak csinibb leszel :*

Super Saiyan
na8 megnézzük milyen 😄

Czdano
Ingyenes, de sok értelmes emberre ne is számíts..10 évestõl 30 évesig mindenki játssza lassan

TBTPumpa
F2P játék... Jó a játék, minden jó, csak sok köcsög van! <#idiota>

Super Saiyan
Ez ilyen Pay To Win játék? Mert ha nem akkor letöltöm, tetszik nekem is 😄

Czdano
Az a twitch build o.O

:>

Czdano
Donnal szoktunk ketten, és igen, mindketten..

Fabio Capello
én igen.

SzirmosSzisza
Mindenki twitchen streamel innen? Mert akkor kukázok valami API-t hozzá, aztán berakom felülre 😄

NagyiBMX
Akkor meg lehetne egy olyat mint a mostani hsz ami itt van fönt, az alá egy olyan mutató hogy ON vagy OFF, és akkor azt õ tudná állitgatni hogy mikor van és mikor nincs. Azt ne kérdezd hogy hogyan, csak van valami segéd cucc aki majdnem házigazda <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
Ez jó ötlet volna, de pont azért fölösleges mert mindig belinkeli amikor streamel.
NagyiBMX
Egyébként nem tudom mennyire lenne hülyeség, de szerintem akik a fórumot olvassák sokszor szokták nézni, Czdano streamjének a linkjét kirakni a SG házibajnokság mellé, oda föntre. <#email>

TBTPumpa
Eszed a cukrokat??? Az édes élet titka! <#idiota>