League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Diana mid ellen.. Ennyire kaka lett?
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Sok kezdõnek elveheti a kedvét a játéktól, hogy a smurfokkal játszók agyon szivatják vagy szidják õket. Se sikerélmény, se jó hangulat.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Ha majd eljutsz arra a szintre, hogy a közepes botok nem okoznak problémát próbálkozhatsz igazi ellenfelek ellen is.
A másik út, hogy egybõl emberek ellen játszol. Ha nem zavar hogy gyakran kikapsz, tudsz tanulni a hibáidból és ellesni az ellened alkalmazott taktikát, gyorsabban fogsz fejlõdni.
De a csapattársaid valószínûleg nem díjazzák a kezdeti ügyetlenkedést.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
>:C
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"Ez ilyen" - Kedves csapattársam, ez egy jó/rossz segítség volt az ellenfél megölésében
"Hooly Mooly" - Olyan szituációba kerültem, ami számomra negatív kihatással lehet vagy Nagy hatással volt rám ez a történés
"DE...*hümmögés* - Kedves csapattársam olyan cselekedetet vitt véghez, ami nem ínyemre való
"Áh, mindegy" - Az információ, amit megakartam osztani irreleváns
"De ez mi?!" - Adatgyûjtés szempontjából hangosan felkiáltva kérdezek
"Ühüm" - Értelmeztem ami információt felém idéztél, felebarátom
"Micsudi?" - Kérlek játékostársam, ismételd meg gondolataidat melyeket felém intéztél
"Hallod, nem" - Játékostársam nem érdekelt olyan cselekedet véghezvitelében, ami egyszerû mint az 1x1
"Hahó!" - Kedves játékostársam, orcádat felém fordítsd mert bizalmas információt akarok megosztani veled
"GG" - Derék csatában feléd kerekedtem, tisztelt ellenfelem
"BG" - Egyenlõ körélmények között én szereztem volna meg a gyõzelmet
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
>:C
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

http://GOro.hu
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Volibear és Graves jöhet.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Master Yi
Malphite
Katarina
Kennen
Taric
Teemo
Graves
Volibear
Ahri
Leona
Mikor az úristenbe estél le 1400 alá?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*