League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Elég szomorú, hogy legendary Katarinávala kell nyernem az elsõ meccset a héten. <#idiota>

Diana mid ellen.. Ennyire kaka lett?

Kumiho #2179

Fec papa
Természetes szelekció. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Csinálok külön topicot westnek lassan annyit lovagoltok ezen a szaron olyan unalmas 😊
Különc
<#nezze>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
De hát a west jobb 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Lassan elérem a -200 elot a héten, így kell ezt csinálni-e : D

Kumiho #2179

A botos játék kiváló szintmérõ. Ha már nem okoznak gondot az azt jelenti, hogy megfelelõen ismeri az ember a játékmechanizmust és jól tud játszani az adott hõssel.

Sok kezdõnek elveheti a kedvét a játéktól, hogy a smurfokkal játszók agyon szivatják vagy szidják õket. Se sikerélmény, se jó hangulat.
Fec papa
<#eljen> Ennyi, amikor még nem voltak botok még több értelmes ember is játszott, most jópáran felhuzzák a szintet botok ellen, utána meg néznek ki a fejükbõl hogy mi történik mégis a pályán rendes gameben.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

jazzy
Ugyan mégis ki nem szarja le az idióta smurföket akik szarral dobálják a valóban kezdõ játékosokat? Fogod magad és minden meccs elején ignorálsz mindenkit és gyakorolsz, ne szarakodj botok ellen mert sose tanulod meg.
Nézz streameket! Sokat lehet tanulni a profik figyelésébõl. Ami nagyon fontos, így megtanulhatod az egyes karakterek helyes használatát.
Ha majd eljutsz arra a szintre, hogy a közepes botok nem okoznak problémát próbálkozhatsz igazi ellenfelek ellen is.

A másik út, hogy egybõl emberek ellen játszol. Ha nem zavar hogy gyakran kikapsz, tudsz tanulni a hibáidból és ellesni az ellened alkalmazott taktikát, gyorsabban fogsz fejlõdni.
De a csapattársaid valószínûleg nem díjazzák a kezdeti ügyetlenkedést.
Cobra.
Amíg a beginner botokkal is szenvedsz, addig inkább ne menj emberekkel játszani, mert csak felidegesíted õket. Nem szégyen gyakorolni botokkal 1-2 hétig éles meccsek elõtt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

SzirmosSzisza
Játssz rendesen, Play / 5v5 / Blind

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Super Saiyan
Amúgy miért van az, hogy gyakorlatilag akárhova szeretnék csatlakozni kibannolnak? 😄 Csak beginner botok ellen tom nyomni 😄😄 de azok is leütnek néha 😞

>:C

SzirmosSzisza
Nem, de jobbnak érezheted magad az Eastes alattvalóknál 😊

jazzy
Nem rosszabb és akkor így diplomatikus válasz.
jobb?

jazzy
Látom a válasz gomb még mindig nehézséget okoz 😛

Gyere át westre, már ott vagyunk.
😊)) sziasztok megint játszogatok, a BF3 egy kalap szar lett sajnos - mármint kompetitív játék szempontjából.

Czdano
Néha kimarad 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
FREDDY MI A HURKA VAN VELED 😄
Megõrülök soha nem nyomod el a DFG-t!!!!

jazzy
És már megint övéké az FB 😄
böröczk
Kiegészíteném:

"Ccc" - Nem tudok last hitelni.

Kumiho #2179

Czdano
😄DDDDDDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Humusz liliputi szótár:

"Ez ilyen" - Kedves csapattársam, ez egy jó/rossz segítség volt az ellenfél megölésében

"Hooly Mooly" - Olyan szituációba kerültem, ami számomra negatív kihatással lehet vagy Nagy hatással volt rám ez a történés

"DE...*hümmögés* - Kedves csapattársam olyan cselekedetet vitt véghez, ami nem ínyemre való

"Áh, mindegy" - Az információ, amit megakartam osztani irreleváns

"De ez mi?!" - Adatgyûjtés szempontjából hangosan felkiáltva kérdezek

"Ühüm" - Értelmeztem ami információt felém idéztél, felebarátom

"Micsudi?" - Kérlek játékostársam, ismételd meg gondolataidat melyeket felém intéztél

"Hallod, nem" - Játékostársam nem érdekelt olyan cselekedet véghezvitelében, ami egyszerû mint az 1x1

"Hahó!" - Kedves játékostársam, orcádat felém fordítsd mert bizalmas információt akarok megosztani veled

"GG" - Derék csatában feléd kerekedtem, tisztelt ellenfelem

"BG" - Egyenlõ körélmények között én szereztem volna meg a gyõzelmet

Különc
Hú de jóó, Humuuuuuuuuuusz

Czdano

SzirmosSzisza
Bigfatlp: I believe a lot of people are starting to feel like Riot is just throwing out too many heroes too fast and it's way to hard to balance them all properly before another brand new untested hero is thrown out again next week. Diana is one of the more OP champs released mid in a long time. Zyra is really awesome also, however i think shes fine where she is atm.

Czdano

Super Saiyan
Jó játék lenne ez, csak ne lennék hülye hozzá 😄 Megszokom éppen az 1ik karit, aztán most kicserélték õket 😞

>:C

Fabio Capello
10 kg Jazzyke kokszot a Sensei aláírásával! 😄

NagyiBMX
Iphonet nyerhetek ? Vagy Jazzy kokszot? <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
Mindenki akinek fennvan Dani a friendlistjén, spammelje õt azzal, hogy "JÁTSSZ SLENDERT" kty! Aki a legtöbbször megspammeli, 10 eurós RP packot nyerhet! 😄

jazzy
Hagyd úgysincs most skypeom.
Fabio Capello
Skypera invelni legkedvesebb barátodat luxus é? <#idiota>

Czdano

Különc
Átlátszik a haja

SzirmosSzisza

TheGOro
A versenyeken a csapatok kezdeti párokba/csoportokba rendezése seed alapján történik, amely az azt megelõzõ minõsített versenyeken (circuit) szerzett pontok függvényében kerül megállapításra. Megadja hogy egy csapat hányadikként kiemelt az adott versenyen és célja, hogy a legesélyesebbek összecsapása a verseny lebonyolítása szempontjából minél késõbbi fázisban történjen meg...

http://GOro.hu

Különc
Leona, végre

NagyiBMX
Énis szeretlek de csak mert te vagy a tápszeres!! <#idiota>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

TBTPumpa
Ahri free??? Jajjne... <#idiota>
Volibear és Graves jöhet.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Na megint lesznek idióta gombázó teemok. Aknamezõ szezon indul. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

jazzy
Leona! Szeretlek Nagyi! (fura ezt ebben a kontextusban így leírni neked 😄)
NagyiBMX
Heti Free-k :

Master Yi
Malphite
Katarina
Kennen
Taric
Teemo
Graves
Volibear
Ahri
Leona

Czdano
1 napja...am warmog veig OP 😄

jazzy
GL HF, azért kicsit agysorvadást kaptam ettõl a Warmogos turret tankoló veigartól 😄

Mikor az úristenbe estél le 1400 alá?
<#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Czdano

SzirmosSzisza
Mellékesen megjegyezném, hogy a mostani MLG egy vicc volt és a komolyabb csapatok el se mentek rá 😊