League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Annyi. <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Valószínû csak soft reset lesz, bár egyesek szerint most az egyszer teljes ( tehát mindenki vissza 1200-ra, ami szerintem baromság lenne, de többen is ezt írogatják fórumokon, egyelõre Riotos által nincs megerõsítve.
Soft resetnél pedig ha mondjuk 1435 vagy, akkor visszatesznek olyan 1350 körülire. Ha 500 elon vagy, akkor azt hiszem 1200, de Don jobban tudja ezeket. : P

Kumiho #2179

Fabio Capello
attól függ, hard vagy soft reset. Ha soft reset, akkor a legközelebbi 100-as egészre kerekít, kivéve az 1200 alattiak, õk 1200-ra állnak vissza. Ha hard reset, akkor nullázódik minden ranked stat, és unrankedként kezded újra a 10 placement meccsel.

Azért van erre szükség, mert a LoL a Starcrafthoz hasonlóan szezonononként mûködik, ha mindenki ott maradna, ahol volt a szezon végén, semmi értelme nem lenne az egész rendszernek.

Vedd úgy mint egy tabula rasa, évente kapsz egy esélyt.

Szerk: egyébként idén hard reset lesz, és változik a placement rendszer is, nem lesz ez a harmincat nyerek ötvenet bukok baromság.

elo reset pontosan mit jelent ? mindenki 1250 újra ? mert én most vagyok 1295 ön de 1400 am meg lenne (amit biztos nem lessz) akkor az miért jó nekem ?

böröczk
Ne menjen, játssz.
Október végén elo reset.

Tegnap éjjel még buktam 3 rankedet zsinórban, ahogy kell. <#idiota>
Csak azt nem értem, hogy egy 2000 normal wines gyerek, hogy képes Evelyn jungle-t pickelni ( még ha ügyes lenne vele ), merthogy a lategame rajta ment el egyértelmûen, és a 140 normal wines Dariuson, ezeket az embereket nem értem amúgy, hogy jutnak el egyáltalán 1400 fölé.
De nem hagyom abba, még csak 80 körüli játékom van westen, az nagyon hamvas még, bármi lehet belõle. 😄
Hozzáteszem srác random pickelt nekem Karthust, amivel nem is lett volna gondom, de rohadtul nem illett a match up-ba. <#szomoru1>

Miért tölti nekem a lol klienst 45 percig?

Kumiho #2179

Ranked: Corki a lobbyban közli, hogy õ afkol mert nincs ideje játszani, de nem lép ki mert az ip kell neki és mindegy ,hogy vesztünk. cv/retrive summoner spell hozott. aztán gondolt egyet ha feedel hamarabb megnyerheti az ellenfél. 3/17. NA az ilyenek miatt megy el az meber kedve a játéktól.
Én abból, hogy "is" azt vettem le, hogy ez alapvetõen high elon számít a legtöbbet, és a mondatoddal azt magyarázod, hogy nem csak ott, hanem lowon is.

Eternal life; endless torture.

Dehogy nincs, ha velem van ezreal akkor például sosem az ezrealos team nyer. 😊

Why so serious?

böröczk
Miért , nem ezt írtam? <#zavart2>
Látszik a statokon is.
Mordénak volt 2 assistja az összes killbõl, 0 killje, össze lehet hasonlítani Morganáéval. El nem mozdult a lanerõl. és 1400~ low elo bõven.

Kumiho #2179

"low elon is"

Épp, hogy ott számít a leges legtöbbet, lemész egyet gankelni és szétflamelik egymást, romlik a csapat morál, enemy midese meg úgyis csak miden ül. 😄

Eternal life; endless torture.

BoneDragon
Azt hittem a végére elcsöppen.

jazzy
u mad bro?
SzirmosSzisza
De, van egy lvl 10-es 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Ha nem lesz wowban raid akkor 8 körül tolom, ha lesz akkor fél 10tõl

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

böröczk
WHERE <#szeret>

Kumiho #2179

Különc
Westen vagyok

jazzy
Kizárt, fake, olyan nincs, hogy nem az Ezrealos team nyer <#hehe>
böröczk
<#wilting>

Ez szörnyû.

BTW westes akkontod Neked nincs véletlenül?

Kumiho #2179

böröczk
Csak szeretném megjegyezni, mennyit számít a counterpick, és az, hogy mennyit roamolsz, segítesz a csapatodnak, vagy csak all day long pusholsz és farmolsz (álá Morde) low elon is.

Hozzáteszem a teamjük összességében magasabb elon volt, mint a miénk, Mordétõl tartottam, de mivel nem tanúsított 1200 normal és 140 ranked winnel túl nagy csapatszellemiséget, így azt hiszem, még a buildje se kérdõjelezhetõ meg, arról nem is beszélve, hogy elsõ backnél vett egy giants beltet.

Szóval elo hell rinyához annyit: játsszatok, minél többet..

Jazzykének: Nem az a team nyert, ahol Ezreal volt <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Picit túljátssza de szép volt

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

jazzy
Tény, theorycraftolni szeretek, de ez durva, örülök, hogy nem vagyok egyedül.
SzirmosSzisza
Nope, de egy kis theorycraft nem árt senkinek.

jazzy
Csak nekem fáj ezeket olvasni?
A wardos ötlet tetszik ! az télleg jó lenne , már én is gondoltam rá

Nos a nekem általában minden teamfightban van 5 assistom míg senkinek nem garantált az 5 kill. Supportként mindíg jóval több assistom van mint bárki másnak a csapatban beleértve a tankot is.
A finomítás inkább a tankra nézve kell mert neki több a halálozása ha jól csinálja és az enemy õt focusolja. Mind1 milyen profi túlélõ egy tank ha mindenki sz*rik rá és kiölik a csapatot aztán 1v5-ben veri a rezet.
Másik lehetõség az lehetnek, hogy az assistot jobban beszámítjuk mondjuk 1:1 aránnyal és mellé valamien formában beszámítjuk a minionkillt. Ezáltal a support nem kerül nagy hátrányba mert minonkillje ugyan nincs de jóval több az assist mint bárkinek a csapatban.
Ami a kifutást illeti, nos senki nem akar kifutni full hp-val, ha meg egy carry elfut 30 hp-val és utána recallozik vagy elmegy lifestealelni azt tökéletesen megtudom érteni.
Az egész abból jött, hogy az ELO rendszert hatékonyabbá lehetne tenni azáltal, hogy a csapaton belül is a noobok veszítsenek többet egy mérés kéne mondjuk 100 meccs alapján, hogy miként oszlik meg az assist a kill a halálozás és a minionkill. Meg a wardozást még lehetne beszámítani. pl. a ward környékén olyan mintha folyamat debuffolná az enemyt aki a wardot rakta és ha ott ölnek meg valakit vagy nagyon közel azt belehet számollni ha pedig vision ward mellet öl vki stealthest az meg közvetlenül assist annak aki a wardot pakolta.
jazzy
Lehet átrakták azt is amikor a masteryket, mert megesküdnék rá, hogy amikor újraraktam a wint törlõdtek ezek az adatok.
Túl vagyok az ajándékozáson. Úgy döntöttem inkább 7 rúnalapot adok, mint sima RP-t. Ehhez be kellett lépni a bátyám accoutnjára.

A bankkártya adatokat az account tartalmazza, nem a gépen van lementve. De szerencsére van rá opció, hogy törölhesse az ember. A CVC számot viszont nem jegyzi meg, ami egy kis védelmet jelent.
Dixtroy
A masik ami rohadtul tud idegesiteni, amikor egy spammer telifossa noobozassal meg minden salakkal nemcsak a teamchatet, de meg az allt is.
Oke, most van ignore. Ezzel az a bajom, hogy egy hasonlatot hasznaljak, ulsz a vonaton, es a kupeban egy ember hangosan es ordenare modon karomkodik, es akinek ez nem tetszik, es valoszinuleg elobb-utobb mindenki erre az elhatarozasra jut, felveszi a fulhallgatot.

Ahelyett, hogy a faszi fejere huznanak kozos erovel vodrot.

Tehat ezt az ignoret ugy kene megoldani, hogyha csak egy ember ignoreol, oke o nem lat. Ha mar ketto, akkor bizonyos idokozonkent az ignoralt szemely nem tudna elkuldeni amit beirt. Ha harom, akkor annyi, az adott chatre mondjuk 5 percig semmit nem fog beirni. Ha mind a negy, akkor a jatek vegeig ban. Es persze igaz ez az ellenfel csapatara, ok is kiszavazhatjak a masik csapatbol, akit az all-on nem akarnak latni.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy

<ölés>-+<1/3*assist>

Az elejevel egyetertek, de az assist igy ebben a formaban nem allja meg a helyet, a lasthiteles miatt. Valahogy ugy kepzelnem el, mint amikor megtekinted ki olt meg teged ablakot: ott %ban meg van adva, ki mennyit olt beled, es a vegen a sebzes aranyaban kene, hogy reszt kapjal, valahogy igy: <ölés>-+

Ez eddig igy adott, a sebzes szamitasat lehetne finomitani, hogy a support munkaja jobban kidomborodjon, mert, eddig egy alt. isk. masodikos is eljut, es mi van a CCvel, ami onmagaban nem sebzes, de a killben nagy szerepet jatszik? Valami olyasmi modon lehetne ezt az osszsebzesbe es a te sebzesedbe beleszamolni, hogy a karakter amig CC alatt van mennyi sebzest kapott be, es azt is hozzadirni. A CC jelelgetol fuggoen esetleg sulyozni, a lassitas kevesbe szamit, a hold kisse jobban a stun meg teljesen. Esetleg.

Es a gyogyitas? Na ez mar egy huzosabb kerdes, valoszinuleg a combatba kerulteket csata alatt ert gyogyulas is bele kene szamitson.

Buffok. Hat ez igazan egyszeru, az adott kari buff nelkul Xet sebzett volna, buffal X+B-t akkor a bufferhez hozza lehet irni a B sebzest.

Kb mint minden MMOban ahogy az aggrot szamoljak.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Annyira meg mint a pulserfire skin <#rolleyes>
nagyon megéri 😄

SzirmosSzisza
Elõbb utóbb csak le lesz árazva. Amúgy elvileg most a 100$ nagyon megéri, a bónusz RP-bõl 2 skin vehetõ 😄

Akkor nem lesz Ezreal skinem 😄<#rinya> 2900-at még adtam volna érte 😊
Fabio Capello
Nem. A bónusz RP duplázódik, nem a teljes összeg, tehát 1780 helyett 1960-at kapsz. A jelenleg kinnlévõ mennyiséget kapod meg, azon már semmi nem változik.

jazzy
Hali,

RP shopban ugye nem a duplázott érték van most megadva? Ha veszek 1960-at akkor 3920-at kapok ugye?
Fec papa
Jah mondták hogy TSMnek nem lesz 2. csapata NAban 3.szezonban, de EU lehetséges, vagy akármelyik más szeró.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
TSM.Evo disband, roflmao

SzirmosSzisza
Ez alacsony szinten van, ahol nem last hitel az ellenség 😊

nagyok*
A nagyon hangoztatták egy idõben nagyon: "nem a killek nyerik meg a meccset hanem a farm"...(meg persze a push.)
jazzy
Meg az, hogy a support eleve harmad eséllyel indul, meg az, illetve a tank és a support dolga védeni a carryt az életük árán is, meg az, hogy bizonyos championokkal annyi killt viszek el amennyit akarok, meg az, hogy kifutok a teamfightból csak hogy ne haljak meg és emiatt bukjuk, meg az, hogy az "általában" az nem egy nyomós indok számításoknál, meg az, hogy a creepelés nem minden esetben megy a teamfight rovására és igenis nagyon fontos.

Csak ennyi jutott hirtelen eszembe 1 perc alatt.
Azon gondolkozom vajon 1-1 meccsen belül, hogy lehetne igazán jól személyre szabott statot kiszámolni. Én vmi olyasmire gondoltam, hogy <ölés>-+<1/3*assist>.
A minionfarm egy laza dolog meg jó is, de a teamfightban nyújtott teljesítmény a lényeg és nem az, hogy fú 450 minion a csapat meg elvérzik me cs*szel ott lenni.
A turretek sárkány és baron leölésébe meg közvetve általában mindenki benne van, mert ha a mides ott szórakozik az enemy midessel és ezért õ nemtud elmenni botra tornyot védeni az az õ érdeme is.
Az erõs probléma csak annyi, hogy a gyõztes csapatban levõknek könnyebb jobb statot összehozni ugyanannyi vagy kevesebb skillel is mint a vesztes csapatban valakinek.
Ha nem akarod a bank kártya adatokat megadni akkor az a lehetõséged, hogy akinek ajándékozni akarod annak szerzed meg az ACC-ját.
SzirmosSzisza
Fuuuuck, mostanában csomót Lee Sin-ezek, de sose ugrott be, hogy ki kéne használni a spell vamp + smite kombót 😄

Dixtroy
.. termeszetesen a temaba illik, lee sint utoljara
v1.0.0.139 - 2012-05-01 patchhal nerfletek:
Iron Will Life Steal and Spell Vamp reduced to 5/9/13/17/21% from 5/10/15/20/25%
Safeguard and Iron Will cooldown increased to 9 seconds from 8 seconds
.. csak ez igy olyan prozai. Akkor inkabb a csocsos figyelmetlen no.

Meg kellene egy internetes fizetésre alkalmas bankkártya is.....
jazzy
Végülis igen. Csak mondjuk azt még be kell tenni számlára, etc.