League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soft resetnél pedig ha mondjuk 1435 vagy, akkor visszatesznek olyan 1350 körülire. Ha 500 elon vagy, akkor azt hiszem 1200, de Don jobban tudja ezeket. : P
Kumiho #2179
Azért van erre szükség, mert a LoL a Starcrafthoz hasonlóan szezonononként mûködik, ha mindenki ott maradna, ahol volt a szezon végén, semmi értelme nem lenne az egész rendszernek.
Vedd úgy mint egy tabula rasa, évente kapsz egy esélyt.
Szerk: egyébként idén hard reset lesz, és változik a placement rendszer is, nem lesz ez a harmincat nyerek ötvenet bukok baromság.
Október végén elo reset.
Tegnap éjjel még buktam 3 rankedet zsinórban, ahogy kell. <#idiota>#idiota>
Csak azt nem értem, hogy egy 2000 normal wines gyerek, hogy képes Evelyn jungle-t pickelni ( még ha ügyes lenne vele ), merthogy a lategame rajta ment el egyértelmûen, és a 140 normal wines Dariuson, ezeket az embereket nem értem amúgy, hogy jutnak el egyáltalán 1400 fölé.
De nem hagyom abba, még csak 80 körüli játékom van westen, az nagyon hamvas még, bármi lehet belõle. 😄
Hozzáteszem srác random pickelt nekem Karthust, amivel nem is lett volna gondom, de rohadtul nem illett a match up-ba. <#szomoru1>#szomoru1>
Miért tölti nekem a lol klienst 45 percig?
Kumiho #2179
Eternal life; endless torture.
Why so serious?
Látszik a statokon is.
Mordénak volt 2 assistja az összes killbõl, 0 killje, össze lehet hasonlítani Morganáéval. El nem mozdult a lanerõl. és 1400~ low elo bõven.
Kumiho #2179
Épp, hogy ott számít a leges legtöbbet, lemész egyet gankelni és szétflamelik egymást, romlik a csapat morál, enemy midese meg úgyis csak miden ül. 😄
Eternal life; endless torture.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Hozzáteszem a teamjük összességében magasabb elon volt, mint a miénk, Mordétõl tartottam, de mivel nem tanúsított 1200 normal és 140 ranked winnel túl nagy csapatszellemiséget, így azt hiszem, még a buildje se kérdõjelezhetõ meg, arról nem is beszélve, hogy elsõ backnél vett egy giants beltet.
Szóval elo hell rinyához annyit: játsszatok, minél többet..
Jazzykének: Nem az a team nyert, ahol Ezreal volt <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A finomítás inkább a tankra nézve kell mert neki több a halálozása ha jól csinálja és az enemy õt focusolja. Mind1 milyen profi túlélõ egy tank ha mindenki sz*rik rá és kiölik a csapatot aztán 1v5-ben veri a rezet.
Másik lehetõség az lehetnek, hogy az assistot jobban beszámítjuk mondjuk 1:1 aránnyal és mellé valamien formában beszámítjuk a minionkillt. Ezáltal a support nem kerül nagy hátrányba mert minonkillje ugyan nincs de jóval több az assist mint bárkinek a csapatban.
Ami a kifutást illeti, nos senki nem akar kifutni full hp-val, ha meg egy carry elfut 30 hp-val és utána recallozik vagy elmegy lifestealelni azt tökéletesen megtudom érteni.
Az egész abból jött, hogy az ELO rendszert hatékonyabbá lehetne tenni azáltal, hogy a csapaton belül is a noobok veszítsenek többet egy mérés kéne mondjuk 100 meccs alapján, hogy miként oszlik meg az assist a kill a halálozás és a minionkill. Meg a wardozást még lehetne beszámítani. pl. a ward környékén olyan mintha folyamat debuffolná az enemyt aki a wardot rakta és ha ott ölnek meg valakit vagy nagyon közel azt belehet számollni ha pedig vision ward mellet öl vki stealthest az meg közvetlenül assist annak aki a wardot pakolta.
A bankkártya adatokat az account tartalmazza, nem a gépen van lementve. De szerencsére van rá opció, hogy törölhesse az ember. A CVC számot viszont nem jegyzi meg, ami egy kis védelmet jelent.
Oke, most van ignore. Ezzel az a bajom, hogy egy hasonlatot hasznaljak, ulsz a vonaton, es a kupeban egy ember hangosan es ordenare modon karomkodik, es akinek ez nem tetszik, es valoszinuleg elobb-utobb mindenki erre az elhatarozasra jut, felveszi a fulhallgatot.
Ahelyett, hogy a faszi fejere huznanak kozos erovel vodrot.
Tehat ezt az ignoret ugy kene megoldani, hogyha csak egy ember ignoreol, oke o nem lat. Ha mar ketto, akkor bizonyos idokozonkent az ignoralt szemely nem tudna elkuldeni amit beirt. Ha harom, akkor annyi, az adott chatre mondjuk 5 percig semmit nem fog beirni. Ha mind a negy, akkor a jatek vegeig ban. Es persze igaz ez az ellenfel csapatara, ok is kiszavazhatjak a masik csapatbol, akit az all-on nem akarnak latni.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
<ölés>ölés>-
+<1/3*assist>1/3*assist>
Az elejevel egyetertek, de az assist igy ebben a formaban nem allja meg a helyet, a lasthiteles miatt. Valahogy ugy kepzelnem el, mint amikor megtekinted ki olt meg teged ablakot: ott %ban meg van adva, ki mennyit olt beled, es a vegen a sebzes aranyaban kene, hogy reszt kapjal, valahogy igy: <ölés>ölés>-
Ez eddig igy adott, a sebzes szamitasat lehetne finomitani, hogy a support munkaja jobban kidomborodjon, mert, eddig egy alt. isk. masodikos is eljut, es mi van a CCvel, ami onmagaban nem sebzes, de a killben nagy szerepet jatszik? Valami olyasmi modon lehetne ezt az osszsebzesbe es a te sebzesedbe beleszamolni, hogy a karakter amig CC alatt van mennyi sebzest kapott be, es azt is hozzadirni. A CC jelelgetol fuggoen esetleg sulyozni, a lassitas kevesbe szamit, a hold kisse jobban a stun meg teljesen. Esetleg.
Es a gyogyitas? Na ez mar egy huzosabb kerdes, valoszinuleg a combatba kerulteket csata alatt ert gyogyulas is bele kene szamitson.
Buffok. Hat ez igazan egyszeru, az adott kari buff nelkul Xet sebzett volna, buffal X+B-t akkor a bufferhez hozza lehet irni a B sebzest.
Kb mint minden MMOban ahogy az aggrot szamoljak.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
RP shopban ugye nem a duplázott érték van most megadva? Ha veszek 1960-at akkor 3920-at kapok ugye?
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Csak ennyi jutott hirtelen eszembe 1 perc alatt.
A minionfarm egy laza dolog meg jó is, de a teamfightban nyújtott teljesítmény a lényeg és nem az, hogy fú 450 minion a csapat meg elvérzik me cs*szel ott lenni.
A turretek sárkány és baron leölésébe meg közvetve általában mindenki benne van, mert ha a mides ott szórakozik az enemy midessel és ezért õ nemtud elmenni botra tornyot védeni az az õ érdeme is.
Az erõs probléma csak annyi, hogy a gyõztes csapatban levõknek könnyebb jobb statot összehozni ugyanannyi vagy kevesebb skillel is mint a vesztes csapatban valakinek.
v1.0.0.139 - 2012-05-01 patchhal nerfletek:
Iron Will Life Steal and Spell Vamp reduced to 5/9/13/17/21% from 5/10/15/20/25%
Safeguard and Iron Will cooldown increased to 9 seconds from 8 seconds
.. csak ez igy olyan prozai. Akkor inkabb a csocsos figyelmetlen no.